Αγορές!
Subforums
-
- 51.3k
- 6.3k
- 5.6k
- 1.3k
- ΒPA free!!!
- By samsympan,
-
- 3.8k
- 13.8k
- 6.7k
-
- 2 followers
- 172 replies
- 9.2k views
Θα ήθελα ιδέες για δώρο γάμου για συγγενή με τον οποίο όμως δεν έχουμε πολύ στενές σχέσεις. Δεν ξέρω καν αν θα πάμε στην τελετή και λόγω της κατάστασης δε θα κάνει δεξίωση. Ωστόσο, είτε πάμε είτε δεν πάμε θα αγοράσω δώρο αφού μας προσκάλεσαν. Γενικά μου αρέσει να ψάχνω το θέμα του δώρου και τη λύση του να δώσω χρήματα την έχω στις τελευταίες επιλογές. Είμαι σίγουρη πως θα ακούσω ιδέες για δώρα που δεν είχα σκεφτεί.
Last reply by diane2020, -
Διαφημίσεις
-
- 43 replies
- 3.6k views
Δεν ήξερα πού εντάσσεται αυτό το θέμα, οπότε το αφήνω εδώ. Θεωρώ την επαφή με τα ζώα σημαντική για την ανάπτυξη των παιδιών και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με σκυλάκι, όπως είχα άλλωστε κι εγώ. Ποιές ράτσες θεωρείτε ότι είναι κατάλληλες για επαφή με παιδιά και από ποιά ηλικία των παιδιών είναι καταλληλοτερο να μπει ένα σκυλι μέσα στην οικογένεια;
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 2 followers
- 35 replies
- 15.7k views
Στο πρώτο μου παιδί βολεύτηκα με δανεικό καροτσάκι αλλά είναι πια ξεχαρβαλωμένο οπότε θα πρέπει να αγοράσω καινούριο. Δεν ξέρω τι να πρωτοψάξω, σίγουρα θέλω να είναι εύχρηστο, να μπορώ να το βάλω άνετα μόνη μου στο πορτ μπαγκάζ αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω, είναι το μόνο που δεν έχω κάνει ποτέ έρευνα αγοράς. Τα φώτα σας??
Last reply by Vickyv, -
- 0 replies
- 873 views
Καλησπέρα ψάχνω για Ελευθερη κουζίνα με auto off ματιων και φούρνου σε περίπτωση που ξεχασω ανοιχτά τα μάτια ή τον φούρνο. Ποια είναι η φθηνότερη τέτοια κουζίνα;
Last reply by CrYsTaL_WoLf, -
- 27 replies
- 3.4k views
Σκέφτομαι φέτος να του πάρω αντιηλιακά ρούχα και καπέλο, βλέπω διάφορα ενδιαφέρον στο ίντερνετ και ψήνομαι. Έχει πάρει κάποια μαμά, είναι λειτουργικά, έχει να μου συστήσει κάποια μάρκα?
Last reply by vtgian, -
- 12 replies
- 26.2k views
Κορίτσια καλησπέρα"έχει τύχει μα αγοράσει καμία τις πάνες lupilu απο lidl; Και αν ναι,μείνατε ευχαριστημένες;; Ρωτάω γτ εγώ παίρνω τις babylino και αν δε βρω προσφορά τις daipers που είναι σε έλλειψη ή τις pampers.
Last reply by Lemonaki035, -
- 20 replies
- 16.4k views
Γεια σε όλους! Έφτασε η στιγμή που πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για καρότσι για το μωρό που έρχεται. Είμαι ανάμεσα στο να προτιμήσω κάποια τριλογία (Iglesina, peg perego, Joie), ή στο να προτιμήσω ξεχωριστά στα 3 κομμάτια. Θα ήθελα ένα κάθισμα αυτοκινήτου που να έχει καλή βαθμολογία στα crash test, και στις τριλογίες δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Επίσης, η καλαθούνα νομίζω δε θα με βολέψει τα βράδια και θα προτιμούσα ξεχωριστό λίκνο που να ενώνεται με το κρεβάτι. Από την άλλη, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα καρότσια που έχουν μεγάλη κλίση και κάνουν για νεογέννητο. Έχει κανείς εμπειρία από τις παραπάνω μάρκες να κάνει κάποια πρόταση; Ευχαριστώ;
Last reply by Primavera, -
- 0 replies
- 689 views
https://www.infokids.gr/goneis-prosoxi-anakaleitai-gnosto-pa/ Αναφέρει ότι ανακαλούνται κάποια κομμάτια με συγκεκριμένο σειριακό αριθμό που πουλήθηκαν μεταξύ 3 Νοεμβρίου 2017 έως και 22 Μαρτίου 2018.
Last reply by Lemonaki035, -
- 11 replies
- 1.7k views
Θέλω τη βοήθειά σας.Θελω να πάρω ενα δωρο στη βαφτιστηρα μου που ειναι 14 χρονών αλλα δεν ξέρω τι.Το δύσκολο είναι οτι είναι άρρωστη κ μπαίνει συνέχεια στο νοσοκομείο.Δεν πάει πλέον σχολείο κ εχει σταματήσει κ όλες τις δραστηριότητες.
Last reply by balletina , -
- 4 replies
- 35.5k views
Βοηθήστε με παρακαλώ να εντοπίσω στην Περιοχή του Πειραιά και τις περιξ περιοχές, καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και βιολογικές κρέμες περιποίησης προσώπου
Last reply by demi,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,208 views
-
- 2 replies
- 9,508 views
-
- 0 replies
- 7,771 views