Εξοπλισμός για τη Διατροφή & Υγεία των παιδιών!!
77 topics in this forum
-
- 2 followers
- 227 replies
- 97k views
Φελω να αγορασω κια καρεκλα για το αγορι μου, ειναι τωρα 6 μηνων. Ξερετε που υπαρχει καρεκλες απο Peg Peregro "Prima Pappa" σε ποιο καταστημα; Αυτη ειναι παρα πολυ καλη, το ξερω επειδι στη Γερμανια υπαρχει τεστ και ειναι παρα πολυ καλη καρεκλα. χαιρετισματα
Last reply by Mama_Anesti_, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 10 replies
- 19.6k views
Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει που μπορω να βρω BPA free προιοντα και οχι μονο μπουκαλια αλλα και κουταλακια και μασητικα και διαφορα τετοια !! Ευχαριστω Πελαγια!
Last reply by samsympan, -
- 23 replies
- 24k views
καλημέρα σας φίλες, περιμένω το 2ο μωράκι μου και έχω σκοπό αυτή τη φορά (γιατί την 1η δεν τα κατάφερα...) να θηλάσω αποκλειστικά. στο 1ο μου παιδί, είχα πάρει 6 μπιμπερό για αρχή και δε προλάβαινα να αποστειρώνω... επίσης, σχετικά με το θήλαστρο, είχα πάρει ένα χειροκίνητο μπας και καταφέρω να βγάλω γάλα, αλλά...ούτε σταγόνα. τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να αγοράσω από μπιμπερό κλπ για τη διατροφή του?
Last reply by Lucia95, -
- 1 follower
- 31 replies
- 13.8k views
Δεν ξέρω αν το ανοίγω στη σωστή ενότητα, τα παιδιά μου θα ξεκινήσουν ολοήμερο με τη νέα σχολική χρονιά κ ήθελα να δω εμπειρία από άλλες μητέρες όσον αφορά το σκεύος φαγητού τους. Θα προτιμούσα να τους έχω ένα φαγητοδοχείο θερμός, ώστε να μην μπαίνουν στη διαδικασία ζεστάματος, ποιος θα το πάρει από το ψυγείο, ποιος θα το ζεστάνει κλπ. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε που να κρατάει τουλάχιστον 5 - 6 ώρες ? δλδ να το ζεσταίνω το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά 07.30 κ να διατηρείται ζεστό ή έστω χλιαρό μέχρι τις 1330 όπου τρώνε περίπου. σχήμα παραλληλόγραμμο. έχω βρει 2 τύπους στο ιντερνετ αλλά θα ήθελα κ προτάσεις από μητέρες που έχουν ήδη δοκιμάσει κάτι τέ…
Last reply by annoulen, -
- 30 replies
- 16.6k views
Κοριτσια Καλημερα Καλης ποιοτητας ανοξειδωτα παγουρια καταλληλα και για φυσικους χυμους, που δεν μυριζουν μεταλλικο, ανθεκτικα, και εχετε δοκιμασει μπορειτε να μου προτεινετε? Εχω κακια εμπειρια απο ανοξειδωτα. ΥΓ. Θα παρακαλουσα να απαντησουν κοπελες που ειναι σιγουρες για την ποιοτητα.
Last reply by zouzounel, -
- 1 reply
- 2.4k views
Γειά σας είπα να ρωτήσω τι έχετε πάρει εσείς, αλλά ήθελα και να δηλώσω ότι η καλύτερη αγορά μου από τις λίγες που έχω κάνει, (είμαι φαν των μεταχειρισμένων) που ήταν για βρεφική αγορά που όμως ακόμα βγάζει τα λεφτά της καθημερινά, είναι τα βιδωτά αεροστεγή συμπαγή (ναι) μπωλάκια φαγητού που είχα πάρει για τις βρεφικές κρέμες και τα σνακ της μικρής μου, που τώρα πλέον τα χρησιμοποιώ καθημερινά για να βάζω ως σνακ για την μικρή στο παιδικό -την χειροποιητη πουτίγκα (κακαο/βρωμη/αυγό/γαλα/μελι βλεπε συνταγή παρεντς) - το παραδοσιακό γιαούρτι σκετο ή με μέλι - μερίδα σουπιτσα/φακες/σαλάτα και λέω ότι με έχουν σώσει. έχω δύο ΑΡΧΑΙΑ δευτερο χέρ…
Last reply by livinath, -
- 0 replies
- 8k views
Πωλείται το σετ Tommee Tippee Closer to Nature Complete Starter Kit κανουριο στο κουτί του. Περιλαμβάνει : 1 αποστειρωτη ρεύματος 1 θερμαντήρα μπιμπερό 1 αποστειρωτή για φούρνο μικροκυμάτων 5 μπιμπερό 260ml 3 μπιμπερό 150 ml 4 θηλές μπιμπερό 2 ισοθερμικές θήκες μπιμπερό 1 βούρτσα καθαρίσματος μπιμπερό 1 πιπίλα 6 δοσομετρητές 4 καπάκια μπιμπερό για αποθήκευση μητρικού γάλακτος Όλα τα περιεχόμενα φαίνονται και στην φωτογραφία Τιμή 80 ευρώ Περιοχή Αθήνα
Last reply by figi, -
- 0 replies
- 9.1k views
Καλησπέρα σε όλους σας, Επειδή έψαχνα παρα πολυ καιρό για το πως θα μαγειρεύω στο μωρο μου με τον πιο υγιεινό τροπο και επειδή βλεπω οτι το ψάχνετε και εσείς, κατέληξα σε αατμομαγειρα μπαμπού και ήθελα να το γράψω για όποιον ενδιαφέρεται. Ο πρώτος μου προβληματισμός ηταν με τι νερό θα βράζω το φαγητο του και ενώ εχω φίλτρο νερού ούτε αυτό μου ηταν αρκετό, άρα προσανατολιστηκα σε ατμό, Με τον ατμό, ουσιαστικά βράζει το φαγητο με απεσταγμενο νερό, κατα την ατμοποιηση δεν παρασύρονται μέταλλα, άλατα ή οτι άλλο μπορει να υπάρχει στο νερό, οποτε και ο υδρατμούς που προκύπτει ειναι εντελώς απαλλαγμένος απο διάφορες ουσίες. Ο δεύτερος προβληματισμός ηταν οτι οι αατμομαγειρες…
Last reply by Mariagal, -
- 10 replies
- 11.6k views
Καλησπέρα,η ερώτηση μου είναι η εξής:έχει χρησιμοποιήσει καμία κοπέλα κουταλάκια φαγητού από τα jumbo????αγόρασα προ εξαμήνου όταν αρχίσαμε τις στέρεες δύο από σιλικόνη και τελευταία παρατήρησα ότι μετά το πλύσιμο,κρατάνε τη μυρωδιά του απορρυπαντικου και τα έδωσα δρόμο.ανησυχώ Μήπως είναι αμφιβόλου ποιότητος και έκανα τόσο καιρό κακό στη μικρή.η εμπειρία σας???εχετε ακούσει τίποτα σχετικό,κάποια ανακοίνωση,η συσκευασία ανέφερε κατάλληλο από 6 μηνών και άνω.δε λέω καλύτερα τα Chico κλπ αλλά και οι τιμές τους είναι διαφορετικές....
Last reply by Μαράκι33, -
- 0 replies
- 9.5k views
Κοριτσια καλησπερα!Θελω οπωσδηποτε να αγορασω εναν αποχυμωτη για να φτιαχνω φρεσκους χυμους στα παιδακια μου.Ξερω ομως απο τη μανα μου που ειχε εναν οτι ειναι πολυ δυσκολοι στο καθαρισμα!Ξερετε κανεναν αποχυμωτη ευχρηστο και να αξιζει τα λεφτα του?Ευχαριστω!
Last reply by Μαράκι33, -
- 2 replies
- 22.9k views
Καλησπερα...ψαχνουμε και εμεις αποστειρωτη διοτι πλησιαζουμε στον αναμενομενο τοκετο και θελουμε να ειμαστε ετοιμοι.Πηγαμε εχθες σ ενα πολυκαταστημα με βρεφικα ειδη και ενω ειχαμε επιλεξει να παρουμε τον αποστειρωτη της chicco με 6 θεσεις μπιμπερο μιας και ολα chicco τα εχουμε επιλεξει και η πωλητρια μας ειπε οτι με 20 ευρω παραπανω εχει βγει ενας καινουργιος με 4 θεσεις αλλα κανει αποστειρωση που κραταει ενα 24ωρο τα μπιμπερο μενουν μεσα στον αποστειρωτη και αυτος απο μονος του εχει προγραμμα που κανει αυτοματες αποστειρωσεις μονος του στα μπιμπερο που παραμενουν μεσα.Δε χρειαζονται τα μπιμπερο ψυγειο κ.λπ ο αποστειρωτης αυτος ειναι παλι της chicco το προβλημα μου ειναι …
Last reply by ιβαν, -
- 0 replies
- 15.4k views
Πουλάω το ηλεκτρικό θήλαστρο medela swing 2 φάσεων με τη θηλή calma. Είναι σε άριστη κατάσταση γιατί χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα μήνα μιας και τα μωρά μας ήταν ελαφρώς πρόωρα και δυσκολευόταν να πιάσουν θηλή. Μετά τον πρώτο μήνα θηλάζαν απ ευθείας και από τότε δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Μαζί δίνω δώρο κι ένα κουτί με 40 επιθέματα στήθους chicco και ένα κουτί με 20 σακούλες φύλαξης γάλακτος επίσης chicco που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Η τιμή είναι 80? για όλα και μπορείτε αν θέλετε να το δείτε πριν το αγοράσετε ώστε να βεβαιωθείτε για την άριστη κατάσταση (εφόσον είστε κάπου Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι κι εγώ). το e-mail μου για επικοινωνία είναι [email protected]
Last reply by macha31, -
- 7 replies
- 20.1k views
Εχει καμια μανούλα εμπειρία από ατμομαγειρα-μπλεντερ?? Ποιον θα συνιστούσατε?? Υπάρχει καποιος που πχ μπορει απλώς να μαλακώσει τα φρουχα για την φρουτόκρεμα ενώ πχ για το κρεας εχει άλλο πρόγραμμα...Σκέφτομαι να παρω έναν ( δεν εχουμε ακομη ξεκινησει στερεες απλώς προετοιμάζομαι) διοτι εχω την εντυπωση ότι θα μπορω να παρασκευαζω τις τροφες χρησιμοποιώντας τη σωστη θερμοκρασια για κάθε τρόφιμο και δεν θα καταστρέφονται τα θρεπτικα συστατικα...
Last reply by oresmy, -
- 0 replies
- 15.2k views
Η πεθερα μου ειχε φερει μια μεμβρανη απο αυτες που εχουμε πχ για το καρπουζι,η οποια ομως ειχε χωρισματα,αρκουσε να τραβηξεις στις διακεκομμενες γραμμες αντι να ψαχνεσαι.Ομως στο supermarket δεν μπορω την βρω και η πεθερα δεν θυμαται τι μαρκα ητανε
Last reply by Anthony2010, -
- 0 replies
- 17.1k views
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΑΛΑΤΟΣ....ΔΙΝΩ 6 ΝATIVA 1 KAI 1 NAN SENSITIVE ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜς ΓΑΛΑ...!! ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last reply by MAGNIFICENT X, -
- 0 replies
- 16.9k views
Πουλάω διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο 2 φάσεων μιμούμενων τον θηλασμό του μωρού: 1η φάση: γρήγορη αναρρόφηση για την διέγερση της ροής γάλακτος, 2η φάση: αργή, βαθιά αναρρόφηση της ροής γάλακτος. Κατάλληλο για τράπεζες γάλακτος, επαναγαλακτισμό κλπ... Αποτελεσματικό όπως τα νοσοκομειακά θήλαστρα. ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, σχεδόν ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ! Χωρις BPA.Μαζί και τέσσερα μπουκαλάκια φύλαξης γάλακτος αχρησιμοποίητα με την ζελτίνα τους. Φωτογραφίες και λοιπές πληροφορίες διαθέσιμες : http://s105.photobucket.com/user/spa...b1a52.jpg.html http://s105.photobucket.com/user/spa...3d2e6.jpg.html Τιμή ΜΟΝΟ ? 120 (Συνολική Αξία άνω των ? 200) !!! Όποιος ενδιαφέρεται…
Last reply by Amygdalitsa, -
- 7 replies
- 21.9k views
εχει αρκετο καιρο που βλεπω οτι το παιδι μου δεν θελει να καθεται στο καρεκλακι φαγητου!καθεται το πολυ 10 λεπτα και μετα ξεκιναει να νευριαζει για να την κατεβασω!θελει να καθεται σε καρεκλα!θελω μια συμβουλη,σκεφτομαι να τησ αγορασω τραπεζακι με καρεκλακι για νηπια που εχουν οι παιδικοι σταθμοι,να το κανω η ειναι νωρις?το παιδι ειναι 19 μηνων περπαταει κανονικα και ξερει να καθεται και να σηκωνεται!ολο το σκεφτομαι αλλα μηπως ειναι νωρις?η ειναι τελικα στο παιδι?
Last reply by annaleni, -
- 35 replies
- 40.6k views
Κορίτσια έχω νευριάσει πολύ! Πριν από 10 μέρες αγόρασα από τα mothercare Θεσσαλονίκης ένα πακέτο με τον εν λόγο αποστειρωτή,θερμαντήρα και μπιμπερό στα 149 ευρώ.Γυρίζω σπίτι ξεπακετάρω, περιεργάζομαι και ανακαλύπτω ότι το φις του καλωδίου είναι αγγλικό και φυσικά δεν μπορεί να μπεί στις δικές μας πρίζες και να λειτουργήσει το μηχάνημα. Τους παίρνω απευθείας τηλέφωνο και μου λένε α ξέρετε ξέχασε να σας πει η κοπέλα ότι μερικές συσκευασίες έρχονται απευθείας από αγγλία για αυτό είναι έτσι και μην στεναχωριέστε θα σας δώσουμε αντάπτορες απλά δεν έχουμε τώρα σε δυό μέρες θα έρθουν. Λέω κομμάτια να γίνει θα περιμένω δύο μέρες. Από τότε πέρασαν 2 εβδομάδες και φυσικά ακόμη περ…
Last reply by Sandy87, -
- 6 replies
- 20.1k views
κοριτσια καλησπερα. πηγα προχθες σε ενα γνωστο καταστημα με ειδη μωρου και ζητησα τα λοξα μπιμπερο της chicco που ειναι καταλληλα για νεογεννητα.σε λιγες μερες γενναω και επειδη αυτα ειχα χρησιμοποιησει και στην πρωτη μου κορη ηθελα τα ιδια. μου ειπαν λοιπον οτι τα συγκεκριμενα μπιμπερο δεν βγαινουν πια, και μου εδειξαν καποια αλλα τα οποια εμενα προσωπικα δεν με βολευουν καθολου. βεβαια στο site της chicco,τα λοξα μπιμπερο τα εχουν ακομα αλλα δεν υπαρχει καποιο τηλ να επικοινωνησω μαζι τους. τους εστειλα μαιλ αλλα τιποτα... γνωριζει καποια κοπελα κατι? παντως η κολλητη μου πριν απο 20 μερες τα ειχε βρει στο συγκεκριμενο καταστημα!
Last reply by xena, -
- 31 replies
- 54.4k views
Κορίτσια καλημέρα! Η κουνιάδα μου, μου έδωσε τον αποστειρωτή της (τον είχε χρησιμοποιήσει μόνο 3 φορές). είναι αυτός της nuk που είναι και ατμομάγειρας.http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=852 το κακό είναι ότι δεν είχε τις οδηγίες μέσα και δεν θυμάται να μου πει πόσο νερό έβαζε μέσα. μήπως έχει καμία το ίδιο και ξέρει?αν δεν τις βρω μήπως θα πρέπει να πάρω άλλο?
Last reply by marianioak, -
- 4 replies
- 19.4k views
Καλησπέρα σας μανούλες, έχω το μικρό μικρό (8 μηνών) μου κάθε φορά όταν πάμε βόλτα έξω, στην παιδική χαρά κτλ να θέλει να φάει, άσχετα αν θα φάει λίγο και μετά το ξεχνάει, ησυχάζει, αν δεν φάει, μας ακούει όλη η παιδική χαρά. Μόνο που μερικές φορές το νερό είναι κάτι παραπάνω απο ζεστό στον θερμό, οπότε δεν τρώει γιατί καίγεται και άιντε πάλι σπίτι να το κρυώσουμε. Εψαξα στο ιντερνετ για θερμαντήρες ακι μου έβγαλε πάνω απο 30-40 αλλά και κάτι αυτοθερμαινόμενα μπιμπερό. Αυτό που μου άρεσε ήταν της paulandstella και το λινκ είναι http://paulandstella.gr/ !! Το έχει δοκιμάσει καμιά μανούλα εδώ μέσα; Θέλω να το παραγγείλω και πρώτα ήθελα την γνώμη απο καμία μανούλα εδώ μέσα…
Last reply by sofia6600, -
- 2 replies
- 19.7k views
Η μικρή μου έγινε 18μηνών και πλέον σκαρφαλώνει μόνη της στην καρέκλα για να κάτσει μαζί μας να φάει. Οπότε ψάχνω κάτι σε ΜΑΞΙΛΑΡΙ που να την ανασηκώνει για να φτάνει. Αυτά που έχω δει τύπου πλαστικά καθισματάκια δε χωράνε στις καρέκλες μου γιατί είναι στρογγυλές και επιπλέον δε θα μπορεί να σκαρφαλώνει. Είδα σε online κατάστημα το παρακάτω προϊόν. Έχετε καμιά ιδέα να μου πείτε; http://www.bimbomarket.it/gb/en/popup-evolution-blue-84-P10401.htm
Last reply by υπερβολική, -
- 1 reply
- 19.5k views
καλησπερα ειμαι νεα εδω και νεα μαμα εαν και διαβαζα πολυ συχνα απο τοτε που γεννησα δεν ειχα γραφτει, θηλαζα αποκλειστικα μεχρι τωρα με θηλαστρο ειμαστε 7,5 μηνων στην αρχη νοικιαζα αλλα πριν 5 μηνες αγορασα το medela swing τωρα που τελειωσα με τον θηλασμο ειπα να το πουλησω ειναι σε πολυ καλη κατασταση το πηρα 170 ευρω το πουλαω 90ευρω
Last reply by kermar, -
- 3 replies
- 20.9k views
Δεν ξερω βρε κοριτσια τι μπιμπερο να παρω για νεογεννητα.Διαβασα και για τις 3 αυτες μαρκες οτι ειναι τα καλυτερα.Εχω μπερδευτει.Τι να διαλεξω?
Last reply by belleblue, -
- 3 replies
- 19.3k views
Kαλησπέρα μανούλες, θέλω να σας ρωτήσω, το μωράκι μου είναι 5 μηνών και θέλω να του πάρω μπιμπερό για αργότερα (όταν θα γίνει 6 μηνών και μετά). Θηλάζει αποκλειστικά και ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη θηλή calma όταν έλειπα (τον τάιζε η μαμά μου), πλέον δεν τη δέχεται. Άκουσα για τα dr brown, αλλά δεν ξέρω ποιό να πάρω. Θέλω γυάλινα, αλλά μπερδεύομαι με το λαιμό, έχει στενό και φαρδύ. Εννοούν τη θηλή? Έχει κάποια κοπέλα τέτοιο μπιμπερό για να με κατατοπίσει ή να μου δώσει τον σύνδεσμο αν το πήρε από το ίντερνετ? Σπάνια παίρνει μπιμπερό (με δικό μου γάλα). Αλλά τώρα είμαι σε φάση ανακαίνισης/μετακόμισης και θα χρειαστεί να λείπω. Οπότε θα χρειαστεί να τον κραταει η μαμά …
Last reply by atzem,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,356 views
-
- 2 replies
- 9,548 views
-
- 0 replies
- 7,801 views