Παιδικό δωμάτιο & Ασφάλεια μέσα στο σπίτι
370 topics in this forum
-
- 4 followers
- 404 replies
- 258.6k views
Γεια σας. Η κορη μου σε 2 μήνες γίνεται ενός έτους. Εμείς εκείνο το διάστημα θα μετακομίσουμε σε νέο σπίτι και θα ήθελα να μου πείτε καμία ιδέα για το πως μπορώ να διακοσμήσω ένα δωμάτιο. μπογιές, τοιχογραφίες, σχέδια και ότι τυχόν tips έχετε βρει στην αγορά σε οικονομική τιμή πάντα. Επίσης θα ήθελα αν γνωρίζετε να με ενημερώσετε πως φερόμαστε σε ένα παιδί αυτήσ της ηλικίας προκειμένου να προσαρμοστεί στον νέο χώρο. Ευχαριστώ
Last reply by vicky86, -
Διαφημίσεις
-
Εχω ένα αγοράκι 2 ετών και θέλω να αγοράσω κατι για να ζεσταθεί το δωματιο του. Σκεφτόμουν για μοκέτα αλλα μου είπαν ότι ειναι επικήνδυνη για αλλεργίες και καλύτερα να πάρω χαλί. Το χαλί όμως δεν μπορεί να καλύψες όλο το δωμάτιο του, με αποτέλεσμα να κάθεται συχνά πάνω στο κρύο πλακάκι. Μπορείτε να μου πείτε εαν όντως είναι πρόβλημα μια μοκέτα? Ξέρω παρα πολούς που έχουν και ποτε δεν άκουσα κατί
Last reply by vana-maria, -
καλησπέρα!! θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για τις ταπετσαρίες τοίχου! αυτές που μπαίνουν σε ολόκληρους τους τοίχους! πού μπορεί να τις προμηθευτεί κανείς; ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Cacao, -
Κορίτσια τί θα λέγατε να κάναμε μια λίστα με τα απαραίτητα για το δωμάτιο του μωρού ? Μήπως κάποια έχει ξεχάσει κάτι κάποια παλιότερη να δώσει τις γνώσεις της και κάποιες από τις άπειρες (Καλή ώρα εγώ) να διευκολυνθούμε λίγο!
Last reply by Maria110610, -
- 1 follower
- 7 replies
- 3.5k views
τί γνωμη εχετε γαι την εταιρία Linco ? Ειμαι στον 8ο μήνα και σκοπέυουμε να πάρουμε βρεφικά επιπλα απο την Εταιρία Licno .
Last reply by Giannis 48, -
- 1 follower
- 6 replies
- 1k views
Καλησπέρα κορίτσια, Το αγοράκι μου είναι 5 μηνών και μέχρι τώρα κοιμάται στην καλαθούνα του. Επειδή κουνάει έντονα τα χέρια του και τ’ ανοίγει, βλέπω ότι τα χτυπάει δεξιά αριστερά. Σκέφτομαι ότι μήπως ήρθε η ώρα να τον βάλω σε κούνια. Δεν τον έχω βάλει μέχρι τώρα διότι είναι λίγο πρόωρος και η ανάπτυξή του ακόμη είναι 1 μήνα πίσω. Δηλ. τώρα είναι στα 6.120 γρ και ύψος γύρω στα 62 cm. Μου έχουν δώσει μια από το ΙΚΕΑ αλλά είναι μεταχειρισμένη και φοβάμαι. Λέω να πάρω καινούρια αλλά μια οικονομική. Είδα κάποιες από το motherbaby στο Περιστέρι και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτές που ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο μπροστά για να στρώνω πιο εύκ…
Last reply by kotsifikos, -
- 3 followers
- 277 replies
- 25.2k views
Καλησπέρα κορίτσια. Εχουμε αρχίσει αγορές για το κοριτσάκι μου που θα έρθει το καλοκαίρι και έχω παραγγείλει μόνο 3 σε 1 καρότσι, 1)Θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω κάτι που θα με βολέψει για τον ύπνο του μωρού το πρώτο διάστημα που θα θέλω να κοιμάται στο δωμάτιό μας. Εσείς τί είχατε και σας εξυπηρέτησε? Λίκνο? Το πορτ μπεμπέ του καροτσιού? 2) Επίσης για τη κούνια που θα θέλουμε να κρατήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται, συμφέρει να πάρουμε κούνια που γίνεται κρεβάτι κι αν ναι για πόσο καιρό εξυπηρετούν? Οι απλές οι κούνιες για πόσο περίπου? Ιδανικά θα ήθελα να έχει και συρτάρια στο κάτω μέρος. 3) Επιπλο- αλλαξιέρα χρησιμοποιήσατε ή δεν είναι τόσο χρήσιμο? Μια …
Last reply by love kids, -
- 2 followers
- 25 replies
- 3.4k views
Γεια σας, μετακομίζουμε σε καινούριο σπίτι και είναι καιρός να πάρουμε καινούριο κρεβάτι στη μικρή μας. Θέλω να της πάρω ημίδιπλο (στρώμα 120χ200) γιατί έχει συνηθίσει σε διπλό κρεβάτι (κοιμάται εδώ και ένα χρόνο περίπου σε διπλό κρεβάτι που είχαμε για τους φιλοξενούμενους γιατί είχε μεγαλώσει για την κούνια και περιμένουμε εδώ και μήνες να μετακομίσουμε οπότε θέλαμε να πάμε το νέο κρεβάτι στο νέο σπίτι. Όμως σε ημίδιπλο κρεβάτι υπάρχουν λίγες επιλογές που να είναι έτσι κοριτσίστικες, ίσως λογω του οτι ημίδιπλα παιρνουν πιο μεγάλα παιδιά. Και είναι και αρκετά ακριβά. Μπορείτε να μου πείτε εάν ξέτε κάποια βιοτεχνία πχ ή κάποιο μαγαζί που έχει οικονομικές επιλογέ…
Last reply by little lamb, -
- 11 replies
- 20.2k views
Ψαχνω παπλωμα για αγορακι μηκος μεχρι 1,70 κοιταξα τα μονα κ ειναι πολυ μεγαλα ξερετε που θα βρω????
Last reply by vvassoula, -
Παιδικά έπιπλα 1 2
by marakiz- 1 follower
- 30 replies
- 6.4k views
Καταρχάς ελπίζω να είστε όλοι καλά με αυτά που συμβαίνουν. Ο μικρός κοντεύει 2χρ και θέλουμε να ετοιμάσουμε το δωμάτιο του για να ξεκινήσουμε τη μετάβαση από Σεπτέμβρη. Σκεφτόμαστε να πάρουμε κρεβάτι με δεύτερο κρεβάτι από κάτω που σηκώνεται με μηχανισμό. Στην αρχή να κοιμάμαι μαζί του και σταδιακά να φεύγω. Έτσι θα μείνει το δεύτερο κρεβάτι για δεύτερο παιδάκι (πρώτα ο θεός). Ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα με ποιοτικά παιδικά έπιπλα.
Last reply by vicky86, -
- 48 replies
- 51.5k views
Καλησπερα κοριτσια!! Θα θελα τη βοηθεια σας... Ανεβαινω Αθηνα αυτη τη βδομαδα για β-επιπεδου και λεω να κανω μια βολτα να δω για επιπλα...Παιζομαστε αναμεσα σε κουνια η σε αυτο που γινεται κρεβατακι μετα.. Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω??? Κυριως για θεμα ασφαλειας!! Λεω να παω στο ΙΚΕΑ αρχικα...καμια αλλη προταση για μαγαζι? Αληθεια μεχρι ποτε κοιμουνται στην κουνια?εννοω μεχρι ποια ηλικια? και κατι τελευταιο..εχετε ακουσει για την foppapedreti?ειναι ιταλικα επιπλα αλλα εκτος απο το site στην Ιταλια δεν εχω βρει στο net καποιον αντιπροσωπο στην Ελλαδα.. Ευχαριστω
Last reply by Νεκταρινακι, -
- 0 replies
- 534 views
Γειά σας. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω μία κούνια για τον 10 μηνών γιό μου από εκείνες που γαντζώνουν πάνω από την κάσα της πόρτας. Λατρεύει τις κούνιες και τον πηγαίνω στην παιδική χαρά κάθε μέρα, αλλά μένουμε στο Λονδίνο και σύντομα θα αρχίσουν πάλι οι βροχές και αναγκαστικά θα κλειστούμε αρκετά μέσα. Φοβάμαι μήπως αυτές οι κούνιες δεν είναι ασφαλείς. Μήπως, ας πούμε, σπάσει η κάσα της πόρτας από το βάρος και ο μικρός πέσει και χτυπήσει; Έχει αγοράσει κάποια κοπέλα και, αν ναι, ποιά κούνια πήρατε, αν μπορείτε να μου πείτε; Υπάρχουν τώρα και κάποιες που λέγονται κανγκουρό νομίζω και το μωρό κουνάει πάνω-κάτω, αλλά δεν μου φαίνονται το ίδιο διασκεδαστικές για τα μωρ…
Last reply by Iris89, -
- 18 replies
- 8.4k views
Ψάχνουμε προστατευτικό για το κρεβάτι του γιου μας, τι σας βόλεψε; Απ' τη μια μεριά ακουμπάει σε τοίχο, από την άλλη θα ήθελα ένα προστατευτικό σταθερό κάτω από το παιδικό στρώμα, να μην έχει κίνδυνο να βγει ή να πέσει και κατά προτίμηση να στερεώνεται κάτω από το στρώμα. Επίσης, να μπορεί να το καβαλάει άνετα το παιδί για να κατεβαίνει ή τουλάχιστον να είναι σε τέτοιο μήκος που να αφήνει χώρο στην επάνω πλευρά. Το κρεβάτι είναι 90 εκ. χ 200 εκ. Έχω δει της combelle https://www.skroutz.gr/s/8607413/Combelle-Bed-Rail-Natural.html Έχω διαβάσει για τα απλά με δίχτυ από jumbo Έχω δει και ένα φουσκωτό και εύκολα μεταφερόμενο για διακοπές, που φοβάμ…
Last reply by samsympan, -
- 2 followers
- 14 replies
- 1.7k views
Καλησπέρα! Θα χρειαστεί να έχουμε εκτός από την κούνια και κάποιο άλλο "έπιπλο" στο οποίο να κοιμάται το μωρό στην αρχή, λόγω διώροφου σπιτιού. Δεν έχουμε καταλήξει αν θα είναι κάποια καλαθούνα, λίκνο ή παρκοκρέβατο (μάλλον για λίκνο το βλέπω) αλλά ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μας έχουν χαρίσει 2 παρκοκρέβατα, κανένα όμως από τα δύο δεν είναι διώροφο. Έμαθα πως υπάρχουν όμως κάτι πρόσθετοι όροφοι που στερεώνονται με κλιπς. Έχει χρησιμοποιήσει καμία; Είναι ασφαλές; Υποτίθεται ότι τηρούν προδιαγραφές αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι.
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 2 followers
- 25 replies
- 11.2k views
Το παιδικό δωμάτιο νομίζω οτι ήταν η πιο ευχάριστη μου ασχολία σε όλη την εγκυμοσύνη... είναι ακόμα και τώρα που αγοράζω τα τελευταία τελευταία... εγώ άρχισα πάρα πολύ νωρίς με το παιδικό... πρέπει να ήμουν 5 μηνών όταν το βάψαμε και αγοράσαμε τις ντουλάπες... όλα τα υπόλοιπα μέχρι και τα ρουχαλάκια της, μέχρι ενός χρονών είναι απο την μητέρα μου και την πεθερά μου ( οπότε έπρεπε ολα να πλυθούν και να σιδερωθούν ) δεν ήθελα να τα αφήσω ενώ θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα... εσείς κορίτσια πότε αρχίσατε αν αρχίσατε???Αν όχι να ενα θεματάκι για να πάρετε ιδέες...:p http://http://img638.imageshack.us/img638/8656/sam0430.jpg http://img156.imageshack.us/img156/8565/sa…
Last reply by Έσπερος, -
- 25 replies
- 29.9k views
είναι το πρώτο μου πόστ και ενώ έψαξα να δω εάν υπάρχει κάπου αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν το βρήκα οπότε εάν υπάρχει κάπου συγχωρέστε με! (και στείλτε με εκεί που πρέπει!) λοιπόν διάβασα σε ένα βιβλίο ότι καλό θα ήταν να αγοράσω για το λίκνο του μωρού ένα σαν προστατευτικό για τις τρελόγατες μου που μπορεί να μπουκάρουν και να ξαπλάρουν μες την κούνια με ή χωρίς μωρό για ζέστη! έχετε πάρει κάτι τέτοιο εσείς (όσοι έχετε ζωάκια); έχετε ιδέα που θα μπορούσα να το βρω; δεν εχω πάει Λητώ κλπ γιατί μπήκα και στα σάιτ και δεν πέτυχα κάτι τέτοιο, είμαι στον 7ο και είμαι σχετικά χαλαρή ακόμα στο ψάξιμο... έχει κανείς να μου δώσει καμιά συμβουλή; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by Sentir...natureza, -
- 19 replies
- 25k views
Καλημέρα σας , μένουμε στην Γλυφάδα και επισκεφτηκαμε το κατάστημα με τα παιδικα έπιπλα FLEXA. Η μικρη και εμεις έχουμε ενθουσιαστει με μια κατασκευη με υπερυψωμενο κρεβατι με σκαλιτσα και τσουληθρα. Και επειδη ειμαστε στην περιοδο που ψαχνουμε να αγορασουμε το παιδικο της κρεβατι, έχουμε ψιλοπροσανατολιστει οτι θα θέλαμε να ειναι απο το εν λόγω μαγαζι. Εχει αγορασει καμια μανουλα....εχετε εντυπωσεις ??????
Last reply by mariasou, -
- 17 replies
- 29.7k views
Θέλω να βρω έναν καλό μαραγκό για να φτιάξουμε ενα μονό κρεβάτι για τον μικρό μας απο μασίφ ξύλο. Δεν θέλω πολύπλοκα σχέδια, ούτε ακριβό ξύλο ( το πέυκο ειναι μια χαρά ). Γνώρίζετε κάποιον μαραγκό που κατασκευάζει και κρεβάτια με παραγγελία και να ειναι λογικός στις τιμες του? Μένω νότια προάστεια αλλα η τοποθεσία δεν ειναι απαγορευτική. Αρκει να ειναι καποιος που ξέρει απο την δουλειά του και να ειναι οικονομικός.
Last reply by giotabk, -
- 7 replies
- 2k views
Γειά σας! έχει καμιά ας βρεί κάποια λύση για τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών ...? συγκεκριμένα έχω πολλές Α4 ζωγραφιές της μικρής και χρειάζομαι άρα είτε φτηνές κορνίζες για Α4 είτε μια μεγαλύτερη που να χωράνε Α4 με κάποιο κενό μεταξύ τους, σε διάταξη πχ 6χ...? Τι κάνατε εσείς με τις ζωγραφιές τις ωραίες; Πως τις βάλατε στο παιδικό δωμάτιο; μήπως ξέρετε τιμές ; φυσικά μια λύση είναι το ΙΚΕΑ, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο να το ψάξω στα μαγαζιά σκέφτομαι να συγκρίνω ΙΚΕΑ με leroy merlin που λογικά θα έχει και εκεί κορνίζες. και praktiker; μήπως είμαι τυχερή και έχει κάνει κάποια άλλη μαμά ήδη την σύγκριση; αν δε πάρω κορ…
Last reply by zaxaroulini, -
Κορίτσια, να ρωτήσω και γω για το στρώμα της κούνιας!Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, οπότε συγχωρήστε με! Έχω τον κατάλογο γνωστής εταιρείας στρωμάτων και συγκεκριμένα για βρεφικά έχει 5 είδη με τιμές από 50 έως 150 ευρώ. Το θέμα μου δεν είναι τα χρήματα αλλά οι προδιαγραφές! Το 1ο προσφέρει μαλακότητα-άνεση Το 2ο είναι ανατομικό με ελατήρια Το 3ο έχει κοκοφοίνικα Το 4ο είναι μεσαίο προς σκληρό με κοκοφοίνικα Το 5ο είναι σκληρό, ορθοπεδικό, με ελατήρια και κοκοφοίνικα Το ερώτημά μου είναι: είναι κάποιο από τα υλικά αυτά απαγορευτικά για βρέφος? Πρέπει το στρώμα να είναι σκληρό, ανατομικό? Δεν ξέρω ανα σας απασχόλησε εσάς στις αγορές σας το στρώμα ή αν…
Last reply by bebe_2016, -
- 68 replies
- 73k views
Κοριτσακια μου ο μπεμπης μας εχει φτασει ηδη τα 7 κιλα και 63 ποντους και δεν χωραει πλεον στο πορτ-μπεμπε. Το δωματιο μας ειναι πολυ στριμωγμενο για να μπει η κουνια που ειναι απο τις μεγαλες (70*140) και σκεφτομουν αν θα ήταν χρησιμο ενα παρκοκρεβατο με δευτερο οροφο. Εχει μια φιλη μου και την εχει βολεψει με την μικρη της αλλα στις προδιαγραφες λενε οτι ο 2ος οροφος ειναι μεχρι 9 κιλα-5 μηνων περιπου. Της φιλης μου το μωρο ειναι 6.5 μηνων αλλα μας περναει μονο μισο κιλο.... τι λετε εσεις απο προσωπικη εμπειρία;;;
Last reply by fifitsa, -
- 16 replies
- 12.7k views
γεια σας αγαπητές συμφορουμίτισσες. Θα αλλάξουμε τα έπιπλα του παιδικού δωματίου - από κούνια κ μονό κρεβάτι θα βάλουμε κουκέτα κ μάλλον κ γραφεία. Θα ήθελα γνώμη από κάποια που έχει ήδη χαμηλή κουκέτα με ροδάκια (δηλαδή αυτή που τραβάς το δεύτερο κρεββάτι από κάτω αλλά έχει ήδη αρκετό κενό ώστε να είναι ήδη στρωμένο κ επίσης για το πάνω κρεββάτι δεν χρειάζεται να σκαρφαλώσεις για να το στρώσεις) - πόσο βολική είναι ? - τραβιέται εύκολα ? (ή ας πούμε κολλάει στο χαλί του δωματίου ? - Το κάτω κρεββάτι θα βαρύνει εάν βάλω συρτάρια ? - Να βάλω κ ενσωματωμένο γραφειάκι - πάγκο ? Έχω δει μόνο 2 σχέδια κ δεν "καλύφθηκα" από κανένα ως σχέδιο κ ως πρακτικότητα. …
Last reply by livinath, -
- 29 replies
- 32.2k views
εχει αγορασει καμια σας το κρεβατι stokke sleepi? ειμαι στην αναζητηση κρεβατιου(εδω και καιρο) και δεν μπορω να καταληξω σε κανενα απο οσα βλεπω! δεν ενθουσιαζομαι δεν ξερω γιατι... θα γεννησω και δεν θα εχω κρεβατακι για την κορη μου!
Last reply by poulxeria, -
- 19 replies
- 36.9k views
Μπήκα στη διαδικασία να αποφασίσω τι θα πάρω για για τον ερχομό του μωρού και φυσικά τι είναι το καλύτερο για εκείνο.Ένα απο αυτά είναι το στρώμα. Πείτε μου τη γνώμη σας και εσείς που σκέφτεστε τι θα πάρετε αλλά και εσείς που έχετε την εμπειρία. Είναι καλύτερο ένα στρώμα μόνο απο latex ή καλύτερο θα είναι με κοκοφοίνικα και πάνω κάτω latex? Εγώ μόνο που τον βλέπω αυτόν τον κοκοφοίνικα κάτι παθαίνω αλλά και απο την άλλη λέω μήπως το μόνο latex είναι πολύ μαλακό ?
Last reply by fkdim, -
- 10 replies
- 24.2k views
Καλημέρα μαμάδες και μπαμπάδες. Μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζουν κάτι μεγάλα τετράγωνα αφρώδες πάζλ με γράμματα, αριθμούς ή σχεδιακια, που έχει το jumbo και τα βάζεις στο πάτωμα ???? Δεν τα έχω βρει πουθενά αλλού αυτά μόνο στα jumbo (δυστυχώς) Θέλω να τα βάλω κάτω από την μοκέτα της μικρής για να είναι πιο μαλακά!! Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω…
Last reply by nat2308,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,980 views
-
- 2 replies
- 9,369 views
-
- 0 replies
- 7,701 views