Όλες οι δραστηριότητες

This stream auto-updates     

 1. Τελευταία ώρα
 2. Καλησπέρα. Το παιδί ΔΕΝ έπαθε κρίση επιληψίας. Δεν είναι πουθενά γραμμένο αυτό. Έχω ξεσκονίσει όλο τον φάκελο του παιδιού. Το σημείωμα εξόδου λέει απύρετοι σπασμοί. Η επιληψία είναι πάθηση και έχει ευρήματα. Δεν θα 'ήταν υπεύθυνο από την μεριά μου να δώσω ψευδείς πληροφορίες στους γιατρούς , όπως ότι έπεσε από καρέκλα, διότι θα τους οδηγούσα σε λανθασμένα συμπεράσματα, ακατάλληλες εξετάσεις κτλ. το εμβόλιο το ανέφερα, αλλά προσπεράστηκε. Δεν μπορεί να αποδειχθεί άλλωστε ότι προκλήθηκε από αυτό. Επίσης το συμβόλαιο μας, καλύπτει επιληπτικές κρίσεις. Το παλιό δεν κάλυπτε. Ο ασφαλιστής ήταν μαζί μας για ώρες και ποτέ δεν άκουσε τον όρο επιληπτική κρίση. Η γιατρός μου ξέρει καλά ότι σπάνια οι ασφαλιστικές καλύπτουν επιληψία, και θα με είχε ενημερώσει. Περιστατικά απύρετων σπασμών έχει δει άπειρα, και είανι η πρώτη φορά που ακούει να αρνείται η ασφάλεια την αποζημίωση. Έκανα copy αυτά που σου απάντησα και στο μήνυμα! Απαντάω βέβαια και στα υπόλοιπα που μου είχες γράψει ..
 3. love kids

  Φιλίες ενηλίκων

  Χμ, καταλαβαίνω. Κι εμένα τα χόμπυ μου, διάβασμα κυρίως, είναι πιο μοναχικά. Και γενικά δύσκολο να βρεις, νομίζω, άτομα να κολλήσεις στις μέρες μας. Ίσως η απομόνωση είναι σημείο των καιρών και είναι πιο λίγα τα άτομα που επιζητούν νέες παρέες.
 4. Κάτι δεν διατύπωσα καλά. Δεν αναφέρομαι σε αποτυχία του παιδιού. Αναφέρομαι σε αποτυχία του εγχειρήματος να ξεκινήσουμε τη δραστηριότητα, στην περίπτωση που πάμε τώρα την Άνοιξη, και το παιδί δυσκολευτεί να ακολουθήσει την ομάδα (πράγμα που θεωρώ αυτονόητο και απόλυτα φυσιολογικό) και η υπεύθυνη δείξει με τη στάση της ότι την εμποδίζουμε και ότι έχουμε πρόβλημα συμπεριφοράς, όπως είχε κάνει στο παιδί της συναδέλφου μου. Αυτό εννοώ. Είναι κρίμα να πάμε με την καλύτερη διάθεση και να μας το χαλάσει εκείνη, γι αυτό αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο να το αφήσουμε για τον Σεπτέμβρη, που θα είναι κι άλλα καινούργια παιδάκια και υποθέτω -ελπίζω θα υπάρχει υπομονή και κατανόηση. Αλλά ρωτάω κιόλας για να ξέρω τι αναμένεται σε τέτοιες δραστηριότητες, πόσο εύκολα μπαίνουν τα παιδιά σε κατι δομημένο, για να ξέρω τι να περιμένω από το δικό μου παιδί αλλά και από την υπεύθυνη. θα δω και κάποια βιντεάκια που ανεβάζει στο προφίλ της, να δω πώς κινείται η ομάδα, αν υπάρχουν παιδάκια που κάνουν τα δικά τους κλπ. μΟύτε γκαλοπ έκανα βέβαια, απλώς προέκυψε μια συζήτηση και άκουσα για πρώτη φορά ότι δεν είναι όλοι οι γονείς ενθουσιασμένοι, πράγμα βέβαια πολύ υποκειμενικό. Η μόνη μου επιφύλαξη για το αν θα πάμε έχει σχέση με το ύφος της όταν μιλήσαμε στο σχολείο για το παιδί της, μήπως αυτό συντελέσει κάπως στη συνεργασία. Αλλιώς δεν με επηρεάζουν οι απόψεις άλλων γονέων, μόνο στο βαθμό του να επιλέξω την κατάλληλη εποχή για να το ξεκινήσουμε. Η παιδίατρος σχεδόν σαν θαυματουργό μας το παρουσίασε, ακόμα και για παιδιά στο φάσμα. Βεβαια είπαμε εδώ είναι στενός κύκλος, μπορεί να είναι και συγγενείς και να μην το ξέρω! ΕΝτάξει όμως μ αυτή τη λογική και το να παίζει με τα ξαδέρφια του ή τα παιδάκια στην παιδική χαρά, αν παίζουν παράλληλα, δεν το βοηθάει στην κοινωνικοποίηση. Εξάλλου κοινωνικοποίηση δεν είναι και το να μαθαίνεις ότι σε κάποιους χώρους υπάρχουν άλλα όρια, ότι κάποια πράγματα δεν είναι δικά μας, δεν ενοχλούμε τους άλλους κ τέτοια; Σε αυτά φαντάζομαι βοηθάει πολύ και καλύπτει το κενό του παιδικού σταθμού.
 5. Today
 6. Εγώ έχω να πω το εξής. Όταν ήμουν 25 χρόνων είχα κόψει το χέρι μου κ λυποθυμησα. Σαν παιδί το είχα πάθει κ άλλες φορές ως επακόλουθο πόνου. Πρώτη δημοτικού είχα νοσηλευτει επειδή παρουσίασα σπασμούς στο σπίτι μετά από πυρετό. Νοσηλευτικά. Δεν βρέθηκε τίποτα. Όταν λοιπόν ξανά νοσηλεύτηκε στα 25 η ασφαλιστική δήλωσε ότι αν πρόκειται για επιληψία δεν θα αποζημίωνε. Καμία εξέταση όμως δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Είναι όντως κάτι που μπορεί να συμβεί. Το ξεπέρασα με τα χρόνια όπως είχε πει κ ο νευρολόγος. Οι ασφαλιστικές στέκονται στο ατσάλι κ καραδοκούν.αυτο είναι γκρίζα ζώνη κ προσπαθούν να το φέρουν στα μέτρα τους. Επίσης με την δική μου, άλλη εταιρία, διαπίστωσα ότι οι ελεγκτές δεν είναι γιατροί κ γράφουν ο. Τι τους κατέβει. Εγώ διαπίστωσα λάθη στη γνωματευση τους γιατί σκαμπάζω πέντε πράγματα κ τους κόλλησα στον τοίχο.
 7. Υπερβολική δεν είναι η σκέψη σου, υπερβολικό είναι το άγχος σου. Και αν αυτό περιοριζόταν μόνο στο θέμα της κοινωνικοποίησης θα έλεγα οκ, αλλά εσύ πεθαίνεις στο άγχος για όλα βρε κορίτσι μου. Ειλικρινά δε μπορούσα να φανταστώ πως ένας γονιός θα χρειαζόταν να υπεραναλύσει αν πρέπει να πάει το παιδί του σε μάθημα μουσικοκινητικής και να κάνει γκάλοπ σε όλες τις μαμάδες που ξέρει, λες και επιλέγει φροντιστήριο για πανελλήνιες. Αργότερα δηλαδή στις σοβαρότερες δραστηριότητες, στις ξένες γλώσσες, στις περισσότερες επιλογες χόμπυ και φροντιστηρίων τι θα κάνεις; Πήγαινε, δες, αν ο μικρός περάσει καλά συνεχίστε, αν όχι μην ξαναπάτε. Τόσο απλά. Τώρα αν φοβάσαι ότι ο μικρός θα είναι απείθαρχος και θα χαλάσει το πρότυπο του καλού παιδιού εκπαιδευτικών (γιατί κάπου διάβασα να λες ότι φοβάσαι ενδεχόμενη "αποτυχία" του μικρού στη μουσικοκινητική και φρίκαρα - μα αποτυχία το 2χρονο;) τότε συγγνώμη αλλά εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Είναι πραγματικά κρίμα να αποκλείεις το παιδί σου από δραστηριότητες σκεπτόμενη τι θα πει ο κάθε άσχετος ή να το χρεώνεις με αποτυχία επειδή δε φέρθηκε με την ωριμότητα που οφείλει να έχει το παιδί της καθηγήτριας. Ακόμα δεν καταλαβαίνει, στο μέλλον όμως που θα καταλάβει θα ήθελες να ζει μέσα στο άγχος προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες της μαμάς του που στην πραγματικότητα είναι οι προσδοκίες της γειτόνισσας;
 8. @kotsifikos Εκτός απο τον δρομο της καλής θέλησης και γειτνιασης, υπάρχει και ο "κακός" τρόπος. Μιλας με δικηγόρο ο οποίος θα σε συμβουλευσει πως να συλλεξεις αποδείξεις που θα σταθουν δικαστικα και ξεκινας αγωγες οι οποίες θα περιλαμβανουν επίσης προσβολή προσωπικοτητας (ναι και απο ηχορρυπανση) και διεκδικεις αποζημίωση ψυχικής υγείας. Βέβαια το ολο θέμα είναι αρκετά ψυχοφθορο και φυσικά κοστιζει. Στα θετικά τώρα σίγουρα θα καταφέρεις να τον συγχησεις, μπορεί να σταματήσει απο φοβο ή αν φτάσει το πράγμα μέχρι τερμα μπορεί να κερδίσεις την υπόθεση κ να λάβεις μέχρι και αποζημίωση. Εξαρτάται τι αντέχει το στομάχι σου και η τσέπη σου.
 9. Έσπερος

  Φιλίες ενηλίκων

  Πέρα από το γυμναστηριο κ τα χορευτικα, που τιποτα απ αυτα δεν με ενθουσιαζει, δεν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω σε πιο χαλαρο πλαισιο. Η χορωδια κ η θεατρική ομαδα, που ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου, λειτουργουν με επαγγελματικούς ορους, αν κ ειναι ερασιτεχνικές, θελουν συστηματική παρουσια γιατι κανουν υψηλου επιπεδου εκδηλωσεις, επαγγελματικού θα ελεγα, με πολλα ταξιδια εκτος νησιου, πραγματα που δεν μπορω - δεν θελω να κανω σε αυτη τη φαση. Σε λέσχες αναγνωσης εχω παει κατα καιρους κ τωρα σχεδιάζεται κατι, αλλα αυτα τα κανουν συνηθως αναπληρωτες εκπαιδευτικοι κ ετσι δεν ειναι για μονιμη παρεα. Τα δικα μ χομπι ειναι πιο μοναχικά, διαβασμα κ μουσικη βασικα, φιλους ειχα ειτε απο τα μαθητικά χρονια ειτε απο τη σχολη, τα μεταπτυχιακα κ τις διαφορες επιστημονικές δεαστηριοτητες που ειχα παλια. Όποτε πηγα σε χορωδίες ή χορούς για χομπι, δεν βρηκα ποτε παρεα, γενικα το να κανω γνωριμίες σε ομαδικά πλαίσια δεν ειναι το δυνατο μου σημειο, και στο νησι οταν πρωτοήρθα πηγα σε ο,τι πολιτιστικό ηταν διαθεσιμο κ απέτυχα παταγωδώς. μεχρι κ σε ομαδα περιγεννητικης φροντίδας πηγα οταν ημουν εγκυος, περα απο ενα γεια δεν αντάλλαξα και αμφιβαλλω αν με θυμούνται οι κοπελες εκτος απο την υπευθυνη.
 10. love kids

  Φιλίες ενηλίκων

  Λογικά όσα λες. Νομίζω συμβαίνει αρκετά συχνά σε ζευγάρια που έχουν κοινό εργασιακό χώρο. Ίσως αν ξεκινούσες εσύ κάποια δραστηριότητα ή hobby; Δεν ξέρω, φυσικά, κι αν έχεις χρόνο ή αν υπάρχουν στον τόπο που κατοικείτε τέτοιες επιλογές.
 11. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 36 εβδομάδες. Ηταν να γεννησω προγραμματισμένα στις 38 κ κατι, τελικα γεννησα 37 κ κατι, περιπου 1-2 βδομαδες πριν το εκοψα.
 12. Έσπερος

  Φιλίες ενηλίκων

  Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό, με μια εξαίρεση που δεν καταλάβαμε ποτε τι ακριβώς έφταιξε. Άλλο μια διαφωνία στα πλαίσια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συναναστροφής. Αυτο δεν οδηγει σε καμια απομάκρυνση, αλίμονο. Εξαλλου με αυτους που εχουμε τις πιο φιλικες σχεςεθς στο σχολείο, ειτε εχουμε σε γενικες γραμμες κοινές αποψεις, είτε απλώς γνωρίζουμε τα δικά τους "στραβά" όπως κι εκεινοι γνωρίζουν τα δικα μας, κ η φιλια μας εχει προκυψει με επίγνωση. πιο πολυ αναφέρομαι σε περιπτωσεις δυνάμει φιλικών σχεσεων, ή εστω παρεΐστικων, που θα μπορουσαν να ειχαν προκυψει αν δεν έμπαιναν στη μέση καταστάσεις του σχολείου. Βεβαια αυτο ισχυει κ αντίστροφα, δλδ κι εγω, αν κ ήπιων τόνων, κατα καιρους σε θέματα που με απασχολουν πολυ, εχω εκφράσει έντονες αποψεις κι εχω ερθει σε αντιπαράθεση με ατομα που τυχαινει να εχουν πιο στενη σχεση με τον αντρα μου (πέρα από τους κοινούς φίλους, ο καθένας μας έχει ταιριάξει κ με διαφορετικά άτομα). Η αληθεια ειναι οτι δεν εγινε κ τιποτα, δεν ειναι οτι καποιος σταματησε να του μιλαει γι αυτο. Ισως εμενα αυτα με πιέζουν περισσοτερο απο ο,τι τους αλλους. Αλλα σίγουρα ο εργασιακός χώρος δεν μπορεί να ειναι η μονη πηγή κοινωνικων συναναστροφών.
 13. Αυτό το μνμ σου είναι στα πλαίσια του λογικού. Γτ κ εγω ειχα μια ανησυχία πως θα παει η μεγάλη πρώτη φορά προνηπια, ένα παιδί που ως τα 2,5ηταν συνέχεια μαζί μου, όπως κ ο μικρος που ξεκίνησε παιδικο περίπου σε εκεινη την ηλικια Νομιζω κάποιες μαμαδες κυρίως, την έχουν αυτήν την "ανησυχία", αν θα κλαίει το παιδακι, αν θα καθεται η μονίμως θα περιφέρεται, αν θα ακολουθεί οδηγίες από την δασκάλα, αν θα συνεργάζεται με άλλα παιδάκια, ακομη κ αν θα μπορεί να κάνει τις "εργασίες" Στο πιο πάνω μνμ σου όμως, καπου ξεφεύγεις. Γτ ακομη κ στα προνηπια, δίνουν χρόνο να προσαρμοστεί το παιδι, δλδ κ να παει ένα καθόλου δουλεμένο, μεχρι τον Δεκέμβρη θα εγκλιματιστει.ισως πιο δύσκολα από ένα πιο δουλεμένο, αλλα κ παλι όχι απαραιτητα Απλα μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις, κ μην περιμένεις από ένα τμήμα μουσικοκινητικης να καναι θαυματα Τα παιδακια σε αυτην την ηλικια παίζουν παράλληλα συνηθως, οποτε μπορει να μην βοηθήσει καθόλου στην κοινωνικοποιηση
 14. love kids

  Φιλίες ενηλίκων

  Πιστεύω κι εγώ πως όταν το παιδί αρχίσει σχολείο και δραστηριότητες, θα είναι πιο εύκολο να κάνετε γνωριμίες ή και φιλίες. Όσο για τη δουλειά, μπορεί να προκύψουν φιλίες αν και το θεωρώ δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις. Σχετικά με τη διαφορετική σε σχέση με σένα συμπεριφορά του συζύγου σου, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τρόπους χειρισμού καταστάσεων. Κατανοώ, πάντως, πως είναι δύσκολα και για σένα όταν προκύπτει μια διαφωνία μεταξύ του συζύγου σου κι ενός ατόμου με το οποίο έχεις φιλικές σχέσεις.
 15. Πριν από κάποιες μέρες πάντως, το συζητούσαμε εδώ σε άλλο θέμα αυτό!! Αλλά οκ ας πούμε ότι ένα υπερβολικο αγχος για το θεμα, το εχω. Δεν παυει ομως να ισχυει, οτι τα νήπια χρεθαζονται και παιδικη συντροφιά, μεσα απο την οποια οχι μονο διασκεδάζουν αλλα αναπτύσσουν και καποιες κοιμωνικές δεξιοτητες. το ιδανικο ειναι αυτο να γινει με παθδακια του συγγενικού περιβαλλοντος που μεγαλωνουν μαζί ή με φιλικες οικογένειες αλλα αν αυτο δεν ειναι εφικτο, η οικογενεια πρεπει να φροντισει να γινει με αλλους τροπους, δεν καταλαβαινω πού ειναι υπερβολική η σκέψη μου.
 16. Δεν ξέρω ούτε έναν γονιό που να αναρρωτιόταν αν το παιδί του θα προσαρμοστεί στο προνήπιο και τι προετοιμασία να του κάνει στα 2 ή στα 3, οπότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο το ανσκέφτεσαι διαφορετικά ή όχι...
 17. Συμφωνω με την αργκ στο να δοκιμασεισ.. Κ αν θεσ να το κανεισ ακομη πιο προσεκτικα θα μπορουσεσ να ξεκινησεισ με τα ιχνη.. Πεσ μασ τι θα σου πει η παιδιατροσ..εγω πιστευω θα ειναι θετικη στο να δοκιμασεισ κ πωσ θα σου πει πωσ πιστευει πωσ το παιδι το ξεπερασε.. Ο δικοσ νου ο παιδιατροσ μου ελεγε ακριβωσ αυτο..να δοκιμασω κ πωσ δεν θα χει θεμα.. Δεν τον ακουσα τοτε. Φοβομουν οπωσ εσυ.η παιδογαστρ ηταν πιο αυστηρη.. Τεσπα..αυτα περνανε..να ναι καλα τα παιδακια..
 18. Λίγο απ' όλα αυτά ή μάλλον όλα μαζί ισχύουν! Προφανώς μου αρέσει η δραστηριότητα σαν ιδέα, αν ήταν baby yoga πχ δεν θα το συζητούσα καν -ίσως και να υπάρχει σε κάποιο γυμναστήριο πρόγραμμα για μαμάδες και παιδιά, δεν έχω ιδέα γιατί δεν μου αρέσουν οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Αλλά ισχύει και το ότι από τη στιγμή που είναι διαδεδομένο, μου δίνει ένα κίνητρο να το δοκιμάσουμε, φυσικά περιμένω ότι θα ωφεληθεί σε διάφορες δεξιότητες, κυρίως διαπροσωπικές, αλλά ανησυχώ και για τη μελλοντική προσαρμογή στο σχολείο. Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι διαφορετικά απ ό,τι οι περισσότεροι γονείς, εκτός φυσικά απο αυτούς που από ανάγκη ή επιλογή έστειλαν από νωρίς τα παιδιά τους σε σταθμό κι έτσι έχουν λύσει τελείως το θε΄μα της κοινωνικοποίησης και της προσαρμογής.
 19. Έσπερος, με το χέρι στην καρδιά, θέλεις να ενταχθεί σε ομάδα επειδή κρίνεις ότι ουσιαστικά και ειλικρινά το έχει ανάγκη ή επειδή είναι πολύ διαδεδομένο στην τοπική κοινωνία και επιπρόσθετα ανησυχείς μήπως όταν έρθει η ώρα να ενταχθεί στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος δεν θα μπορέσει να προσαρμοστεί; Δηλαδή, η σκέψη για οργανωμένη δραστηριότητα πηγάζει από δική σου εσωτερική επιθυμία ή αντανακλά εξωτερικά έθιμα της τοπικής κοινωνίας και εξωτερικές προσδοκίες. Αν συντρέχει η πρώτη περίπτωση, φυσικά να το δοκιμάσετε και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εάν ισχύει η δεύτερη συνθήκη, φοβουμαι πως στην ήδη αγχωδη προσωπικότητα σου θα προστεθεί μία ακόμη ανασφάλεια. "Γιατί ο Χ που είναι τέσσερις μήνες μικρότερος ακολουθεί με ευκολία τον τάδε κανόνα και ολοκληρώνει τη δεινά άσκηση;" "Θα με κρίνουν τώρα που ο μικρός αντί να ακολουθήσει τους κανόνες τρέχει άσκοπα κι άστοχα πέρα δώθε και δεν υπακούει;" Μην εγκλωβιστείς δηλαδή σε προβληματισμούς ακυρους, καθότι οι παραπάνω συμπεριφορές είναι καθόλα φυσιολογικές για ένα δίχρονο παιδάκι, και τις προβάλλεις ακολούθως στο παιδί σου.
 20. Γεια σας κορίτσια! Έχει κάνει καμία εξωσωματική με τον Κοντόπουλο Γιώργο στο Ιασώ; Ή να έχει ακούσει κάτι γι’ αυτόν;;;
 21. Αχ μεγάλη υπόθεση η καλή γειτνίαση!το χαμηλώνει κ την επόμενη το ίδιο !!άσε οι άνθρωποι δεν χαμπαριςζουν. Κ χαρτιά βάζω αυτήν είσοδο κάθε τρεις κ λίγο.
 22. Έχουμε ραντεβού στη παιδίατρο τη Τετάρτη, θα ακούσω τη δικη της τακτική και αν δε μαρεσει και είναι της γνώμης να μη δώσουμε καθόλου, θα ακολουθήσω ενστικτωδώς αυτη τη τακτικης να εισαγω σταδιακα λιγο σε μένα και μετα στο παιδι. Σας ευχαριστώ, με βοηθήσατε πολύ!
 23. Ο γιος μου ειναι 2.5 χρονων και ξεκινησαμε μουσικοκινητικη πριν τα χριστουγεννα.Πραγματι τρελαινεται να πηγαινει.χορος παιχνιδι.Ειναι μικρον το τμημα 8 παιδακια.Περαν απο την κοινωνικοποιηση, μαθαινει να μοιραζεται, να ακουει στους κανονες.Επισης εγω ειδα και βελτιωση στην ομιλια.
 24. Ξεκίνησε λίγες μέρες στη σειρά να φας κάτι σαν τυρί στα μακαρόνια, μία φέτα τυρί σε τοστ κλπ. Αν δεν συμβεί τίποτα, συνεχίζεις μετά και με γιαούρτι, αν δεις πάλι συμπτώματα στο μωρό, σταματάς και δοκιμάζεις σε ένα μήνα κλπ. Αν μπορέσεις εσύ να φας τυρί και γιαούρτι, μετά δοκιμάζεις να τα δώσεις απευθείας και στο μωρό. Η θεωρία είναι ότι όσο νωρίτερα αρχίσει να εκτίθεται σταδιακά, τόσο πιο πιθανό είναι να το ξεπεράσει. Φυσικά δε θα το μπουκώσεις με δύο κεσέδες γιαούρτι, αλλά ξεκίνησε να τρως πρώτα εσύ, να δεις τι θα γίνει. Δεν είναι κάτι που θα κάνει μόνιμη ζημιά, αν δεις και ενοχλείται, απλά σταματάς.
 25. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερα.. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά συνέχεια γιατι αναγνωρίζω ότι έτσι κ αλλιώς είναι το καλύτερο για την μικρή μου. Δυστυχώς δεν έχω βοήθεια με την μικρή και γιαυτό αγχώνομαι λίγο παραπάνω. Αλλά το παίρνουμε ένα βήμα την ημέρα και θα δούμε πως θα πάει!
 26. Γνώμη μου είναι να τον πας. Αν σας αρέσει συνεχίζετε, αν όχι σταματάτε. Πιστεύω κάτι θα πάρει. Έχετε όλες τις υπόλοιπες ώρες για να λιθοβολεί νερόλακους. Δεν είναι αυστηρά όπως το φαντάζεσαι. Αρέσει πολύ στα παιδάκια. Και μην ακούς την κάθε "πικραμένη " μαμά που μπορεί να της έκαναν κάποιο σχόλιο που δεν της άρεσε για το παιδί της.
 27. Έσπερος

  Φιλίες ενηλίκων

  Ναι κάτι υπάρχει. Μακάρι να γνωρίσουμε από εκει, αν και θέλω να κρατάω μικρό καλάθι. Εδώ είναι μικρό το μερος, ολοι εχουν τις οικογενειες τους κ φίλους, δεν νομίζω να ψάχνουν για παρέες. ήδη έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά έχω καταλάβει ότι οι γονεις που ξερουμε, δεν εχουν αναγκη να μας κανουν παρεα, εχουν παρεες κ για εκείνους κ για τα παιδια τους.
 1. Φόρτωση περισσότερων