marakiz

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.988
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  52

Συνεισφορα στο φορουμ

1.480 Excellent

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον marakiz

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.885 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μην απορείτε με τις απαντήσεις των παιδίατρων σας. Ο σωστός γιατρός αυτό κάνει -κατά κανόνα- πορευεται με τις εθνικές οδηγίες. Θα ήταν λάθος/αντιδεοντολογικό να βρει ο παιδίατρος παραθυράκια για ΟΛΑ τα παιδιά που παρακολουθεί.
 2. Εμείς το κάναμε όταν ήταν και τα δυο παιδιά μας πολύ μωρά και μας το έκανε ο παιδίατρος από δική του προτροπή ο ένας και στον άλλον το ζήτησα. Νομίζω συνηθίζεται. Επίσης το έκανε κι ο μεγάλος γιος μου πέρυσι λόγω του μωρού.
 3. Κι εγώ πιστεύω πως θα δοθούν για όλους εμβόλια εν καιρώ.

 4. Διαφημίσεις


 5. Εννοειται σε συνεννόηση με τον παιδίατρο. Εγω που τον πήρα τηλ μου είπε πως θα το συζητήσουμε από κοντα αν και οι οδηγίες είναι σαφείς. Έχουμε κι εμείς τη δεύτερη δόση bexero στο μωρό τέλος Οκτώβρη.
 6. Από εκεί που θεωρούνται οι γηραιότεροι ευπαθής ομάδα. Αλλιώς θα την περάσει ένας ηλικιωμένος αλλιώς ένα παιδί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη γνώμη του καθενός, έχει επιστημονικές εξηγησεις.
 7. Φυσικά και πρέπει να φροντίσει το κράτος, εγώ δεν διαφωνώ σε αυτό, ίσα ίσα! Συμφωνώ και επαυξάνω!!
 8. Βρε Yovanna καταλαβαίνω τις πρακτικές δυσκολίες με τη δουλειά σου, όμως φυσικά και οι άνω των 65 το έχουν περισσότερο ανάγκη από τα παιδιά! Το πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν είναι κάτι που βγαίνει τυχαία.
 9. Δεν το ξέρω αυτό, θα το διευκρινίσω κι εγώ με τον παιδίατρο μου για το δικό μου που χρονίζει σε λίγο και τον θηλάζω.
 10. Έγκυες, λεχώνες και θηλάζουσες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όπως και όσοι είναι στο άμεσο περιβάλλον μωρού 6 μηνών (ή μήπως και 12 δεν θυμάμαι τώρα). Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες για το ποιοι έχουν προτεραιότητα κι εφόσον φαίνεται να μην υπάρχει επάρκεια είναι λογικό και πρέπον να προηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες. Για μένα κακώς ψάχνουμε παραθυράκια για τους υπόλοιπους.
 11. Να μην σας το γράψει και να μην ψάξετε να σας το γράψει κάποιος αν δεν ανήκετε σε ευπαθή ομάδα. Προηγούνται.
 12. Πάντως περισσότεροι χαρακτηρισμοί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από άλλο μύλος. Στο νηπιαγωγείο του γιου μου βγαίνουν στάνταρ ένα διάλειμμα.
 13. Στο νηπιαγωγείο του γιου μου έκανε τεστ ένα παιδάκι που ειχε συμπτωματα και βγήκε αρνητικό και τώρα έχει κάνει και η δασκάλα του τμήματος του γιου μου και περιμένουμε αποτελέσματα. Αν τυχόν βγει θετικό θα κλείσει το τμήμα και οι υπόλοιποι απλά σε επιφυλακή. Από Δευτέρα λείπει η δασκάλα και δεν λειτουργεί το ολοήμερο. Άλλος χαμούλης εκεί, οι γονείς που δουλεύουν τι θα κάνουν οεο? Που κάθε τρεις και λίγο όλο και κάτι τέτοιο θα συμβαίνει? ?
 14. Στο ότι υπάρχει και θα υπάρξει στυγνή εκμετάλλευση των ειδικών συνθηκών έχουμε αναφερθεί πολλάκις οι περισσότεροι στο νήμα. Μανι μανι το φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες αν δούμε. .. Απλά είναι άλλο αυτό κι άλλο όλα τα υπόλοιπα.
 15. Εγώ επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ακούσουμε αυτούς τους επιστήμονες που διαφωνούν κι όχι τους περισσότερους επιστήμονες στον κόσμο όλο (προφανώς όχι τους μαιντανους της τηλεόρασης). Επίσης τελικά δεν μάθαμε ποτέ, οι νεκροί και ειδικά οι Ιταλοί τότε, ήταν ηθοποιοί? ?
 16. Εμάς πάλι με.πήραν από το νηπιαγωγείο να μην πάω το παιδί γιατί η νηπιαγωγός του τμήματος του έχει δηλώσει ασθενής! Δεν ξέρω τι ασθενής. Με ενημέρωσαν αργότερα πως αύριο θα πάει κανονικά άλλο θα είναι με άλλη δασκάλα. Άραγε θα μοιράσουν το τμήμα στα υπόλοιπα δύο? Δηλαδή θα είναι 30φευγα το κάθε τμήμα?