marakiz

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3.331
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  58

Συνεισφορα στο φορουμ

1.947 Excellent

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον marakiz

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.645 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ωχ, ηγρίεψε η Βίκυ!!! Εν τω μεταξύ, ξανακοίταξα να δω ποια γράφει έτσι τσαντισμένα! Τόσο πολύ εντυπωσιάστηκα! Λοιπόν, έχει και την πλάκα του που συνεχίζουμε την κουβέντα σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Επίσης υπάρχει κι η λύση του να μην απαντάτε, όταν/αν σας φαίνεται κάτι παράλογο. Για να μην πλατιάζεται (φοβερό συντακτικό) κάτι χωρίς λόγο ή/και με νεύρα. Υποθετικά μιλώντας πάντα, δεν θέλω να θίξω κανέναν. Προσωπικά, όλο και περισσότερους ξέρω που νόσησαν/νοσούν.
 2. Σε δύο τρεις μέρες θα έκανα εγώ εκτός κ αν έχεις συμπτώματα!
 3. Για όλο αυτό τον τρόμο που ένιωθες κι ακόμα θυμάσαι με ένταση, δεν θέλουμε έκθεση των παιδιών στα τραγικά αυτά γεγονότα. Ενημέρωση ναι, φυσικά, με λόγια απλά, όσα σηκώνει η κάθε ηλικία. Άλλο ενημέρωση όμως, άλλο υπερέκθεση. Το λένε κι οι ψυχολόγοι, μακριά από τα παιδιά τέτοιες εικόνες, το λένε για τους πολέμους, για τις πυρκαγιές τότε, γενικά όπου υπάρχει τόσο μα τόσο μεγάλη τραγωδία. Να πω την αλήθεια μου, ούτε εγώ βλέπω συνέχεια. Τόσο όσο. Είμαι ήδη μαυρισμένη με προσωπικά μου πράγματα, με τον κορονοϊό τόσα χρόνια πια, με το περιστατικό από την Πάτρα, με τον πόλεμο τώρα, φτάνει φτάνει πια. Χωρίς να το κάνω με ευκολία, προσπαθώ να εστιάζω στις χαρούμενες στιγμές του τώρα, με τα τώρα υγιή παιδιά μου στην τώρα εκτός τραγωδίας ζωή μου.

 4. Διαφημίσεις


 5. Εγώ ίσα που έχω αναφερθεί. Δεν έχω ανοιχτή τηλεόραση με μακάβρια θέματα μπροστά τους, τα παιδιά δεν πρέπει να τα βλέπουν αυτά, δεν μπορούν να τα διαχειριστούν, ούτε εμείς δεν μπορούμε καλά καλά. Αν παρόλα αυτά ακούσουν και ρωτήσουν, απαντούμε με απλά λόγια, ΜΟΝΟ σε αυτά που ρωτούν.
 6. Ε, μιλάς στους γονείς, όχι στα παιδιά, μιλάς κανονικότατα όμως! Κακώς δεν είπες κάτι. Καταρχάς ήταν παρανομα εκεί.
 7. Αχ μωρέ περαστικά. Είναι πολύ πιθανό να είναι απλά ίωση. Κάνατε τεστ?
 8. όπως έγραψε κ η vtgian θα κάνεις αναζήτηση της μάσκας στο σκρουτζ, θα δεις ποιο φαρμακείο σε βολεύει που την έχει και θα κάνεις την παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα.
 9. Παραλάβαμε χθες μάσκες του γιου μου, συγκεκριμένες που τον βολεύουν κι είχαμε μόνο δύο, του πήρα τώρα αρκετές για να έχει πάντα αυτές που τον βολεύουν κι αν βλέπατε ρε παιδιά τι χαρά έκανε, τις είχε πάρει τις έβαζε στο τραπέζι μία μία ανά σχέδιο, τις χάζευε και τις ξαναχάζευε, έκανε τέτοια χαρά κι εγώ δεν ήξερα να γελάσω ή να κλάψω.
 10. Στην τάξη του γιου μου (νήπιο-προνήπιο) από τα 25 παιδιά πήγαν τα 15. Δεν ξέρω για όλα τα παιδιά αλλά σύμφωνα με μια μαμά που μίλησα, τα 5 τουλάχιστον δεν τα έχουν στείλει προληπτικά. Κι είναι απολύτως κατανοητό, διότι υπάρχουν και πρακτικές δυσκολίες, όπως να μην έχεις που να τα αφήσεις σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη. Τώρα που είναι πολλά τα κρούσματα, οι περισσότεροι προσπαθούν να προστατεύσουν παππούδες/γιαγιάδες.
 11. Χύμα μάσκα δεν είναι και τόσο ασφαλές να τη βάλεις μετά, πρεπει να είναι καθαρή, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ούτε αν έχει χρησιμοποιηθεί να μπει σε τσάντα και να ξαναχρησιμοποιηθεί είναι σωστό. Εγώ έχω μια θήκη με καθαρές μάσκες μόνιμα μέσα στην τσάντα μου.
 12. Το σκ που προσπάθησα μου έβγαζε πάλι αυτο που έχω εκδόσει ήδη, δηλαδή με ισχύς ένα μηνα μετά το μοριακό. Θα δοκιμάσω να δω σήμερα αν βγαίνει για νωρίτερα. Πιθανόν να είναι το ίδιο barcode ,κ να περνάει κ αυτό που έχω ήδη κ ας λέει πιο μετά την ισχύς.
 13. Κ εμένα τις μασάει τις περισσότερες φορές δυστυχώς. Δεν ξέρω αν θυμάται να αλλάζει μόνος του, πιστεύω τους βάζουν οι δασκάλες να αλλάζουν μια την ώρα του κολατσιου. Τι να κάνουν κ αυτά τα μικρούλια!!
 14. Κ εγώ έχω πάντα τουλάχιστον 5 υφασμάτινες σε ένα τσαντάκι και σε ένα άλλο τσαντάκι βάζει τις βρώμικες. 2-3 χρησιμοποιεί κάθε μέρα.
 15. Μια μάσκα γιατί βρε, κι αν του πέσει, βραχεί κλπ;; Εμένα δεν θέλει μιας χρήσης, υφασμάτινες και όχι όλες, σιγά μην δεχτεί τις πιο ενισχυμένες. Δεν θα τον πιέσω, και μόνο που φοράει αδιαμαρτύρητα τις υφασμάτινες 5 χρόνων παιδί θεωρώ πως είναι μια χαρά.
 16. Καλή αρχή στα παιδάκια μας! Εύχομαι καλή ανάρρωση στους νοσούντες και ήπια νόσηση στους μελλονοσούντες! Θεωρώ δύσκολο εώς απίθανο να μην κολλήσει κάποιος, αν δεν μπει κυριολεκτικά στη γυάλα! Την προσευχή μας παιδιά και προχωράμε με προσοχή και -όσο γίνεται- αισιοδοξία.