Pink_xrisa

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  21
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  Ρόδο-Σέρρεσ-Κρήτη
 • Επάγγελμα
  Στρατιωτικός

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Σκέψου...Έκανα μέθη σε περίοδο εγκυμοσύνης. Μια μικρούλα νάρκωση!!!
 2. Πρόσφατα σ'ενα κοντινό μου πρόσωπο έμαθα ότι για κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους πρέπει να κάνουν στον πιτσιρικά τους(περίπου 3-4 ετών) μαγνητική τομογραφία. Μείνανε στο νοσοκομείο όλο το βραδυ για να ξαγρυπτίσουν έτσι ώστε όταν θα κάνουν την μαγνητική αυτός να κοιμάται. Τελικά δεν κοιμήθηκε και άδικος ο κόπος και η κούραση. Θα ήθελα όποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου πει τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση. Εγώ λέω κάλό θα ήταν να του κάνουν κάποιου είδους νάρκωση για να γίνει αυτή η μαγνητική επιτέλους. Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μια τόσο σημαντική εξέταση δεν κάνουν κάτι γρήγορα. Σκέφτομαι επίσης μήπως ευθύνεται το γεγονός ότι κάνει χημειοθεραπείες. Όποιος είχε καμιά παρόμοια εμπειρία (με μαγνητική μόνο εννοώ) ας βοηθήσει στην κατάσταση αυτή. Γιατί με τη μητέρα του χωρίς κάποια στοιχεία δεν μπορω να το συζητήσω..Είναι πολύ λεπτή η θέση μου. Σας ευχαριστώ...Και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αυτός ο γλυκός άγγελος να γίνει καλά!!!
 3. Πήγαν όλα καλά!!!Αλλά γέννησα λίγο πιο νωρίς λόγο προεκλαμψίας...Κορίτσια μη τρώτε καθόλου αλμυρά...ΚΑΘΟΛΟΥ..Εκτός τ'οτι θα πριστήτε, θα έχετε και πρόβλημα...Με το καλό όλες οι μανούλες!!!

 4. Διαφημίσεις


 5. Ρε κορίτσια με αγχώσατε...Δλδ θα υπάρχει πρόβλημα αν μείνεις έγκυος πριν τον 6ο μήνα???Φοβάμαι μην έγινε καμιά στραβή και είμαι πιο μπροστά έγκυος...Το μωράκι μου είναι ούτε 5 μηνών...
 6. Να πας στο φαρμακείοο και να πάρεις ένα λαδάκι που έχει πικρή γεύση και είναι για την ονυχοφαγία. Όταν κοιμούνται λοιπόν πέρασε τους ένα χεράκι...Το πρωί που θα ξυπνήσουν δεν θα φαίνεται τίποτα και δεν θα μπορούν να τα φάνε!!!
 7. Στην β'επιπέδου που είχα κάνει μου είχαν βρει ένα πρόβλημα με το δεξί μητρικό αγγείο και μου είπαν πως πρέπει να κάνω τηνεξέταση doppler κάθε 2 βδομάδες γιατί δεν τρεφόταν καλά το μωρό μου. Έχω ξανακάνει εξετάσεις doppler άλλες 2 φορές και τα αποτελέσματα ήταν καλά. Κ ειδικά το προτελευταίο ήταν σε όλα τα φυσιολογικά επίπεδα(από το θέμα ότι τρεφόταν σωστά). Προχθές ξαναέκανα και μου βρήκαν ότι ναι μεν τρέφεται καλά αλλά το βάρος του είναι μόλις 1,5 κιλό και ενώ ήμουν στην 32η εβδομάδα και 3 ημέρες μου το βγάζει ότι είναι 29 και 5 ημερών. Έχψ τρελαθεί από την στεναχώρια μου ότι μπορεί να έχω ένα μωράκι με προβλήματα...Είχε καμιά παρόμοιο πρόβλημα?
 8. Δεν έχουν ποτέ αίμα..Κάτι λευκά υγρά μόνο.Δεν ξέρω τι γίνεται...Οι συσπάσεις που έχω είναι ακανόνιστες...Τώρα έω περίπου 6-7 τη μέρα..
 9. Κορίτσια εμένα μου είπαν ότι πεταλούδα δεν μπορούν να μου βάλουν γιατί θα χρειαστεί να μου βάλουν αντιπηκτικό υγρό και κάτι τέτοια.Ισχύει αυτό ή μου λέγανε ότι να'ναι και έφαγα άδικα 4 τσιμπήματα?
 10. Θέλω κι εγώ να κάνω την ερώτηση μου. Πως ξέρουμε ότι δεν είναι απλά μία σύσπαση όπως τις καθημερινές που έχουμε και καταλαβαίνετε ότι γεννάτε..?Εγώ είμαι στον 7ο μήνα και έχω κάθε μέρα αυτά τα συμπτώματα.Και βλέννα και πόνους που είναι συσπάσεις.
 11. Κορίτσια σε πια εβδομάδα βγάλατε ραγάδες?Ειμαι στην 26η βδομαδα και δεν έχω βγάλει ραγάδες ακόμη...Ξεκίνησα 44 κιλά και τώρα είμαι 53...<<<<<ελπίζω να μην βγάλω...
 12. Βρε κορίτσια, ποια είναι η διαφορά doppler και υπέρηχου??
 13. Γεια σας κορίτσια. Όταν έκανα του β'επιπέδου στις 24 εβδομάδες είδε ο γιατρός μια καμπύλη που μου είπε ότι είναι σύσπαση. Μήπως επειδή δεν είχα ξεκινήσει μαγνήσιο??Τώρα το έχω ξεκινήσει...Επίσης νομίζω ότι περιορίστηκαν κάπως κάποιοι πόνοι που είχα χαμηλά. Αυτό το prepal δεν μου είπε να το ξεκινήσω. Μήπως ευθύνεται ότι το δεξί αγγείο στέλνει πιο λίγο αίμα..?
 14. Δεν ξέρω βέβαια αν ευθύνεται τ'ότι έχω από τη δεξιά μεριά πιο στενό αγγείο και πως νομίζω δεν τρεφεται σωστα το έμβρυο????Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση. Πάντως στο τέλος του μήνα μου είπε να ξανακάνω την εξέταση για το αγγείο..Ούτε αυτό ξέρω τι είναι...
 15. Σ'ευχαριστώ πολύ. Να'σαι καλά κι εσύ ότι επιθυμείς ολόψυχα να το βρεις!
 16. Γεια σας κορίτσια. Έχω διαβάσει ότι πολλές είχατε γήρανση πλακούντα. Τι είναι αυτό? Και πως μπορεί να γίνει αυτό? Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την Β' επιπέδου και μου βρήκανε που ενώ ήμουν στην 24η εβδομάδα ότι το μωρό μου είναι στην 22η και ε ημερών και πως ο πλακούντας είναι σε πάχος 3,69cm ενώ μου είπαν θα έπρεπε να είναι μικρότερος. Με βάλανε να κάνω καμπύλη σακχάρου και δεν είχα τελικά...Είναι γήρανση πλακούντα αυτό?Μπορεί καμιά να με βοηθήσει???