Rosalita

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  946
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Rosalita

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Εκεί στο Νότο...
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Τα παιδιά μου!

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Δεν γνωρίζω κάτι αρνητικό. Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον χειρούργο. Για μας που κάναμε την "επέμβαση" 3 μηνών δεν υπήρχε κανένα θέμα. Μια ψαλιδιά ήταν στην ουσία. Ούτε καν αίμα δεν έβγαλε. Το επόμενο 10λεπτο άρχισε ο μικρός ήδη να "παίζει" με την γλώσσα του και στο μισάωρο θήλασε κανονικά. Άσπρισε ελαφρώς το σημείο και δεν είχαμε ξανά θέμα ποτέ. Ο μικρός τώρα είναι 3 ετών.

 2. Διαφημίσεις


 3. θα μου κάνατε μεγάλη χάρη να μου στέλνατε και μένα το τηλέφωνο και το όνομα αυτό του γιατρού. Ευχαριστώ!
 4. Αν δεν πονάς ή δεν είναι πολύ βαρύ το στήθος σου νομίζω ότι μπορείς να το αφήσεις και να μην ξαναθηλάσεις τη μικρή. Και εγώ στις 2 μέρες το έκανα μια φορά νομίζω και έχω την αίσθηση ότι και να μην του έδινα καθόλου δεν θα είχα κανένα θέμα...
 5. Να σου ζήσει το μωράκι. Κατ'αρχάς απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795
 6. Στο Ιατρικό στο Ηράκλειο. Ένας πρέπει να είναι παιδοχειρούργος εκεί. Νομίζω ήταν αυτός. Αν δεν έχει άλλο παιδοχειρούργο στο Ιατρικό ειναι αυτός σίγουρα.
 7. Rosalita

  ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ

  Mήπως τα έβαλες πολύ ψηλά στο φούρνο? Πόση ώρα τα έβαλες και δεν σου φουσκώσανε? Εγώ τα βάζω πάνω στα καλοριφέρ. Δεν συνίσταται νομίζω γιατί είναι αρκετή η ζέστη, αλλά σε μένα δεν έγινε κάτι.. ίσα ίσα που φουσκώσαν ωραία και σχετικά γρήγορα. Ας μας πει και η Αγλαΐα...
 8. Χωρίς να είμαι ειδική το μόνο που μπορώ να σου δώσω σαν συμβουλή είναι να μην δώσεις ρυζάλευρα και φαρίνες που είναι τίγκα στον υδατάνθρακα και στη ζάχαρη σε ένα υπέρβαρο μωρό. Γενικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βιάζεσαι να ξεκινήσεις στερεές. Αν νομίζεις ότι πραγματικά το παιδί σου είναι έτοιμα ξεκίνα με φρούτα κανονικά.
 9. Natsidou, κατάρχάς για να φύγουν από τον οργανισμό σου τα γαλακτοκομικά δεν αρκούν μερικές μέρες. Είναι λογικό να συνεχίζει να έχει αίμα στα κακά τις πρώτες μέρες. Συνήθως θέλει πάνω από 10 μέρες για να δεις διαφορά. Και η μη πρόσληψη βάρους είναι κλασικό σύμπτωμα αλλεργίας.
 10. Aυτό είναι αλήθεια. Είναι πάντως κρίμα να μην ενημερώνονται κάποιοι και να παίρνουν στο λαιμό τους κοσμο. Πρέπει ο καθένας να είναι πιο υπεύθυνος σε αυτό που κάνει. Σε καμιά επιστήμη δεν αρκούν μόνο οι σπουδές!
 11. Καλύτερα να μην στην πει, γιατί όπως είπαμε δεν είναι θέμα παιδιάτρου αυτό και μάλιστα κακόβουλου... ...αλλά καλού κακού δεν τεκμηριώνω αυτό που λέω γιατί θα τα βάλει και μαζί μου...
 12. Rosalita

  ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ

  Και μια και σας ανακάλυψα εδώ... μου δώσανε προζύμι και έκανα ψωμί. Στο πρώτο ανάπιασμα χρειάστηκαν περίπου 6 ώρες για να διπλασιαστεί η ζύμη. Δεν την είχα όμως σκεπασμένη με κάτι ούτε σε ιδιαίτερα ζεστό μέρος. Θα έλεγα γύρω στους 20 βαθμούς. Έχω κρατήσει από αυτό το ζυμάρι. Μπορώ να κάνω κάτι για να γίνει πιο "δυνατό"?
 13. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Δεν χρειάζεται. Δεν είναι κάτι τραγικό και αν χρειαστεί μπορεί να διορθωθεί ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία. Σε αυτές τις ηλικίες επείγον είναι όταν το παιδί δεν τρέφεται καλά. Εσένα κάθε άλλο παρά πρόβλημα δεν έχει! Φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που ο παιδίατρος δεν το έκανε θέμα. Το έγραψε στο βιβλιάριο για να το δει αργότερα ο παιδίατρος που θα το παρακολουθεί, ο οποίος ίσως θα έπρεπε να κρίνει αν επείγει να κοπεί ή όχι. Οι περισσότεροι παιδίατροι πάντως αν δεν δουν χοντρό πρόβλημα δεν σου συνιστούν να το κόψεις. Οι παιδοχειρούργοι στο προτείνουν πιο άνετα, γιατί είναι η δουλειά τους αυτή.