Δύσκολες στιγμές...!
Διακοπή εγκυμοσύνης εξαιτίας ιατρικού ή μή λόγου, Παλινδρόμηση, Ενδομήτριος θάνατος, Καθ' έξιν αποβολές
998 topics in this forum
-
ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΒΟΛΩΝ ΝΟΣ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ κ απαραίτητες εξετάσεις 1 2 3
by Guest andro2- 1 follower
- 63 replies
- 79.3k views
Γεια σε όλες! Έμαθα σήμερα από κοπέλα που είχε πάθει 3 αποβολές (2παλίνδρομες και 1 αποβολή με αιμορραγία) ότι το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχει ειδικό τμήμα για αποβολές, όπου πας και μέσα σε 1-2 ημέρες σου κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι απαντήσεις βγαίνουν μέσα σε 1-1,5 μήνα. Επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα είχε γιατρό που ήδη ήταν στο Αλεξάνδρας αν και δεν της έδωσε ο ίδιος εξετάσεις, της είπε απλά ''πήγαινε εκεί και θα σε καθοδηγήσουν και φέρε μου τα αποτελέσματα να τα δω", ξέρει ακριβώς καμιά σας πως γίνεται η όλη διαδικασία; Πρέπει να βρεις γιατρό από εκεί; Βέβαια, ξέρω την διχογνωμία που υπάρχει για δημόσια και ιδιωτικά, αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του π…
Last reply by Bluee19, -
Διαφημίσεις
-
- 81 replies
- 78.7k views
Last reply by Dhmhtrak, -
- 2 followers
- 1k replies
- 310.8k views
μετα απο διακοπη κυησησ λογο χρωμοσωματικων ανωμαλιων του εμβρυου ολο κ καθε μερα ακουω κ μαθαινω πολλεσ περιπτωσεισ γυναικων που περασαν μια τετοια επωδυνη κ ψυχοφθορο διαδικασια οπωσ και εγω!αν κ ο γιατροσ μου μου το ελεγε απ τη στιγμη που εμαθα τα ασχημα νεα ελεγα γιατι σε εμενα???ειδα τελικα οτι ειμαστε αρκετεσ με παρομοιεσ εμπειριεσ δυστυχωσ! ξεκινωντασ απο μια θεια μου η οποια γεννησε ενα νεκρο μωρο 5 μερεσ πριν απο την κανονικη ημερομηνια που θα γεννουσε το οποιο πεθανε μεσα τησ λογο ξαφνικησ κ αποτομησ ανωδου σακχαρου μιλησαμε οι 2 μασ και ειδα οτι τελικα καποιοσ που εχει παρομοια εμπειρια μπορει να σε καταλαβει και να σε στηριξει ταυτοχρονα!! αν καποια θελει …
Last reply by Αννούλαααα, -
- 1 follower
- 1.3k replies
- 256.6k views
κοριτσια καλησπερα!εγινα μελος πριν μερικες μερες,εχω διαβασει καποια απο τα μηνυματα σας και πραγματικα αισθανομαι ομορφα μαζι σας και πηρα την αποφαση να γραψω και εγω την ιστορια μου.εχω βιωσει την απωλεια τρεις φορες,εμενα εγκυος και τελικα καπου στην 8η εβδομαδα κατεληγε παλλινδρομη.μεγα λαθος ηταν οτι δεν μου εκανε ο γιατρος ιστολογικη εξρταση σε κανενα εμβρυο.εχουμε κανει απειρες εξετασεις(σπερμοδιαγραμμα.ορμονικες ,υστεροσκοπηση) και ειναι καλες.εχουμε κανει και ανοσολογικες και εχει βρεθει ελλειψη αντιπατρικων.ο γιατρος μου δεν τα πιστευει αλλα εγω πλεον παιρνω την υποθεση στα χερια μου.εχω παει σε καποιον ανοσολογο.ξανακανω τον ελεγχο των ανοσολογικων,εχω hashim…
Last reply by Emma34, -
- 1 follower
- 507 replies
- 287.9k views
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΠΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΕΝΑ Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ!!ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ.ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2005 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣΑΛΠΙΓΓ…
Last reply by Κριστινα/, -
- 60 replies
- 81.6k views
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου και να ακουσω δικες σας περιπτωσεις που πηρατε καποιου τετοιου ειδους αγωγη κατά την εγκυμοσυνη σας. Το 2007 σε ηλικια 26,5 επαθα καταθλιψη και ιδεοληπτικη διαταρραχη και εκανα αγωγη με entact 20 mg.H καταθλιψη περασε γρηγορα και τελειως, όμως η ιδεοληπτικη διαταρραχη θεραπευτηκε σε ένα μονο βαθμο.Καθε αποπειρα να το μειωσω , κατεληγε αποτυχημενη. Αρχες του 2011 η αγωγη αλλαχθηκε σε seroxat 20-που είναι πιο εξειδικευμενο για ιδεοληψιες και ενιωσα αμεσως καλα! !11 μηνες μετα αρχισα σταδιακες μειωσεις –πολύ σταδιακες- 17,5 mg για 3 εβδομαδες , 15 mg για άλλες 3 εβδομαδες κτλ – καθως συντομα θα ξεκινουσαμε με τον αντρα…
Last reply by Βανουλα, -
- 23 replies
- 14.5k views
Γεια σας!! ΒΡισκομαι σε πολυ δυσκολη θεση...ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και ειμαι 18 βδομαδων...βρηκαν στον μοριακο καρυοτυπο διπλασιασμο του χρωμοσωματος 22. ΕΧω παει σε τρεις γενετιστες και κανεις δεν ξερει να μου πει περι τινος προκειται...το χειροτερο ειναι πως μου αναφερουν οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι απολυτως τιποτα ή μαθησιακες δυσκολιες εως να ειναι νοητικη στερηση!! Δεν ξερω τι να κανω...βλεπω ενα υγιεστατο μωρακι στους υπερηχους και δεν μπορω να αποφασισω... Εχετε ακουσει κατι σχετικα??Δεν εχω βρει αλλη παρομοια περιπτωση πουθενα!!:confused:
Last reply by Sofiatil, -
Καλημέρα,με λένε Γεωργία είμαι μητέρα 2 υπέροχων παιδιών το ένα 10,5 ετών αγόρι και η μικρή μου είναι 6,5 ετών και αισθάνομαι πολύ ευλογημένη!!Θα ήθελα να σας πω όμως τι μου συνέβη πριν από λίγες ημέρες...στης 15 Απριλίου έμαθα πως θα αποκτούσαμε και 3ο παιδάκι και χαρήκαμε πάρα πολύ,πήγαμε στο γιατρό μας να δούμε το καινούργιο μέλος στης 29/4/2008,επειδή ήμουν μόνο 7 εβδομάδων δεν φαινόταν κάτι ( δεν έχω και κύκλο 28 ημερών και έτσι πιθανολογήσαμε πως ίσως να ήταν πολύ νωρίς ) κανονίσαμε λοιπόν ραντεβού στης 8/5 μα δεν προλάβαμε διότι την προηγούμενη νύχτα είχα κρυάδες το πρωί κατά της 11 το πρωί είδα βλέννες ροζ πήρα τηλέφωνο το γιατρό και του το είπα μου είπε να κάτσω…
Last reply by Γεωργίαj, -
Εχθές έκανα επέμβαση για καθαρισμό. Ευτυχώς δεν ήταν εξωμήτριο... Το αποτέλεσμα εξέτασης του "περιεχομένου" θα βγεί σε μία εβδομάδα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι πρόκειται για παλίνδρομη και ότι θα συναντηθούμε μετά στο ιατρείο του για να δούμε τι εξετάσεις - έλεγχο θα πρέπει να ξανακάνω επιπλέον. Η αναμονή τόσων ημερών, με είχαν κάνει να το συνειδητοποιήσω και είμαι καλά. Ανησυχώ μόνο για το μετά. Θα μείνω έγκυος; Θα "μείνει" την επόμενη φορά; Και αυτά όμως θα προσπαθήσω να τα βγάλω από το μυαλό μου... Την Πέμπτη πέρασα με τον Γιαννάκη από τον παιδότοπο της Νιννέτας και ήταν κλειστά. Από έξω που τον είδα μου άρεσε πολύ. Θα τον επισκεφτούμε πάλι μέσα στο Σαββατοκύρια…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 0 replies
- 306 views
Καλησπερα, εκανα ορμονικο ελεγχο την 2η μερα της περιοδου με τα εξης αποτελεσματα: οιστραδιολη (ε2) 36.2, FSH 6.9, ωχρινοτροπος 5.8, προλακτινη 38.5, πολυ ανεβασμενη. Πηγα συτο γυναικολογο και μ ειπε οτι η προλακτινη ειναι ελαφρως υψηλη.Μου προτεινε χαπι χωρις επανελεγχο?Λετε να με δυσκολεψει στη συλληψη?Ηδη πτοσπαθουμε καποιους μηνες.
Last reply by Riaki93, -
- 1 follower
- 0 replies
- 480 views
Καλησπέρα σε όλες, θα πω δυο λόγια για την μεγαααλη ιστορία μου. Πριν 13 χρόνια έτυχε να μείνω έγκυος με δίδυμα, ανακαλύφθηκε ότι το ένα ήταν εξωμήτριο όταν έπαθα ρήξη σάλπιγγας, αιμορραγία και παλινδρόμηση του δεύτερου εμβρίου. Χειρουργείο, αφαίρεσαν σάλπιγγα. Μισό χρόνο χάπια, σαλπιγγογραφια, αποτέλεσμα η μια σάλπιγγα που έμεινε είναι βατή. Με 4 μήνες προσπάθεια , μένω έγκυος, γεννάω φυσιολογικά, όλα καλά. Πριν μερικά χρόνια ξαναπαντρεύτηκα και μπήκαμε στην διαδικασία δεύτερου παιδιου. Βρέθηκε ένας πολύποδας τότε, τον αφαίρεσαν. Συνέχισα όμως να έχω καφέ από την 13-15 μετά κύκλου. Όλες ορμονικές καλές, τόσα χρόνια με προγεστερονη από 15 μετά για να μην έχω αίμα. Ο γιατρ…
Last reply by Vival, -
- 1 follower
- 0 replies
- 631 views
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο forum. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με την περίπτωση. Χθες έκανα λήψη τροφοβλάστη, μετά από αυξημένη αυχενική διαφάνεια. Η εξέταση πήγε καλά, δεν πόνεσα ιδιαίτερα. Ωστόσο, αμέσως μετά που ελέγξαμε τον καρδιακό παλμό, η γιατρός μου είπε ότι η καρδιά ήταν αδύναμη. Έτσι κάναμε ξανά υπέρηχο μετά από 40 λεπτά και είδαμε ότι ο παλμός του εμβρύου είχε επανέλθει, αλλά οι παλμοί ήταν πολύ λιγότεροι σε σχέση με αυτούς πριν την εξέταση (170 πριν την εξέταση και 148 μετά). Σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα που βγήκαν έδειξαν ότι το μωρό δεν έχει κάποια από τις βασικές τρισωμίες. Εγώ όμως έχω αγχωθεί πολύ, γιατί φοβάμαι μήπως η καρδιά του εμβρύου επη…
Last reply by kathrindiam, -
- 1 follower
- 0 replies
- 1.4k views
Καλησπέρα σας, Πόσες είχατε αποκόλληση σάκου και στο τέλος πήγαν όλα καλά; Είμαι 27 χρονων και έγκυος 14w 6d. Είχα αιμορραγία πριν 2 εβδομάδες και τώρα πάλι έβγαλα αίμα αλλά κάπως καφέ... Ο γιατρός χθες είδε τα δύο αιματωματα σε καλύτερη κατάσταση. Το πάνω είναι δίπλα στην άκρη του πλακούντα και είναι μικρό... Το κάτω είναι δίπλα στον τράχηλο και είναι λίγο πιο μεγάλο. Μου είπε ότι ενδεχομένως να δω αίμα γιατί είναι πολύ κοντά στον τράχηλο αλλά δεν το περίμενα τόσο σύντομο...Ο πλακούντας είναι οκ και ανεβαίνει σιγά σιγά λέει. Λέτε έτσι να "αδειάσει" το αιμάτωμα; ή θα γίνει χειρότερο;... είμαι ξαπλωμένη όσο μπορώ και παίρνω 2 utrogestan και 2 μαγνήσιο την ημ…
Last reply by Lux97, -
- 1 follower
- 0 replies
- 910 views
Κορίτσια καλημέρα! Όπως έχω ξαναγράψει έχω ήδη ένα παιδάκι 3 ετών και εδώ και 14 περίπου μήνες προσπαθούμε για δεύτερο. Έχουμε κάνει με τον σύζυγο όλες τις εξετάσεις και χθες έκανα την σαλπιγγογραφία που υπολειπόταν. Οι σάλπιγγες είναι μεν διαβατές, αλλά ο ακτινολόγος μας εξήγησε ότι έχει κάποια κλίση η μήτρα μου προς τα αριστερά και πάνω ακριβώς στην κλίση έχει "πέσει" η ουλή της καισαρικής, η οποία εμπόδιζε την εισροή του σκιαγραφικού στην μήτρα. Αρχικά δεν ανησύχησα, γιατί όλοι οι γιατροί που με είχαν εξετάσει υπερηχογραφικά, είχαν κάνει λόγο για άριστη εικόνα της μήτρας, ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός ανησυχώ μήπως είναι κάτι σοβαρότερο. Δυστυχώς έχω την άλλη εβδομάδα ρ…
Last reply by Γωγώ Κτ., -
- 1 follower
- 1 reply
- 899 views
Γεια σας εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ τη συζήτηση σας πολλές φορές έχω παρηγορηθεί!!! Εγώ έχω το εξής είμαι στην έκτη εβδομάδα και μία μέρα έγκυος από εξωσωματική βάλαμε δύο έμβρια έκανα το πρώτο υπέρηχο ένα ακούσαμε καρδιά το άλλο μου είπε ο γιατρός ότι είναι πάρα πολύ μικρό και υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει!! Να σημειώσω ότι μία δύο μέρες πριν τον υπέρηχο είχα ροζ αίμα αλλά άκουσα καρδιά και καθήσυχάστηκα τώρα το θέμα είναι ότι έχω πάλι λίγο παίρνω3 ουτρατζεσταν και τρία συκλακουρ 1σικλοτζεστ και ένεση προλουτεξ. Όταν πήρα το γιατρό μου για το είπα για το αίμα μου είπε να πάρω αντιβίωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το είπε αυτό? Είμαι στην τέταρτη μέρα αντιβί…
Last reply by vicky86, -
- 9 replies
- 122.3k views
Καλησπέρα σε όλες και όλους . Δεν ξέρω αν τοποθέτησα στη σωστή ενότητα το θέμα μου. Από το πρωί είμαι σκασμενη. Είμαι στην 12 μέρα του κύκλου και είδα το πρωί αίμα στο σκούπισμα. Δεν στάζει αλλά όταν έβαλα το χαρτάκι λίγο πιο μέσα έχει αίμα κόκκινο. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ που παρατήρησα ότι μειώθηκε . Δεν έχω αλλά συμπτώματα ίσως ελάχιστα τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά ούτε έγκυος είμαι σίγουρα . Έχω κλείσει ραντεβού με το γιατρό σε δύο μέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορώ να ηρεμήσω. Θέλω να μου πείτε έχει τύχει σε καμία αυτό;; Τι ήταν τελικά; Φοβάμαι παρά πολύ 😥
Last reply by sweety**, -
- 0 replies
- 366 views
Καλημερα κορίτσια καλές γιορτες με υγεία και πολλά μωράκια. Δεύτερη εξωσωματική με την ίδια δότρια στην πρώτη ακούσαμε καρδιά αλλά είχα αποβολή με πόνο αιμορραγία στις 6 βδομαδες και 2. Στην δεύτερη όλα πηγαίνανε καλά ακούσαμε καρδιά πάλι από την έκτη βδομάδα ξανά κάνω υπέρηχο στις 7+4 όλα τέλεια. Χθες ξανά πάω για υπέρηχο 9+5 και παθαίνω ένα σοκ δεν ακούμε καρδιά και το έμβρυο σταμάτησε στις 7+5 δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε αιμορραγία για να καταλάβω ότι κάτι πάει λάθος. Επειδή έχω διαφορά θέματα υγείας διαβήτη κάνω ινσουλίνη το ρύθμισα έχω αυτοάνοσο έπαιρνα κορτιζόνη και ένα χάπι και τα κλασσικά που δίνουν στην εξωσωματική βέβαια τώρα όλα σταμάτησα πλην την κορτιζόνη σ…
Last reply by Mariar, -
- 0 replies
- 625 views
Καλησπέρα σας !! Δυστυχώς είχα μία 2η βιοχημική αυτές τις ημέρες. Ζω σε μικρό νησί και η εύρεση ενός αξιόλογου γυναικολόγου δεν είναι εφικτή. Γενικότερα είχα άσχημη αντιμετώπιση από εκείνον όταν τόλμησα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνει εξετάσεις ο σύντροφος μου ,εφόσον εγώ έχω κάνει προγεννητικό έλεγχο (θρομβοφιλια , θυρεοειδή ,ΣΜΝ κλπ) πριν τις προσπάθειες. Επειδή έχω παραπανίσια κιλα "έριξε την ευθυνη σε εμένα". Ακόμα και για συμπτώματα που έχω προεμμηνορρυσιακου συνδρόμου μου μίλησε απότομα και μου είπε τα κιλά σου φταίνε για όλα και ουτε λογος να με εξετασει. ή να μου γραψει κατι για τις δυσκολες μερες που ειλικρινά υποφερω τουλαχιστον 10 μερες πριν την περιοδο. Ητ…
Last reply by Evangelia1988, -
- 0 replies
- 618 views
Γειά σας, εχω διαγνωστεί με πολυποδα ενδομητριου. Μέχρι πέρυσι ήταν αρκετά μικρός αλλά σε πρόσφατο υπέρηχο βρέθηκε 2.3 εκατοστά και ο γυναικολόγος σύστησε αφαίρεση. Ο ίδιος δεν ειδικεύεται σε υστεροσκοπηση, αλλά μόνο σε αποξεση. Μου είπε ότι μπορεί να αφαιρεθεί κι έτσι. Διάβασα για τη διαδικασία και πήρα και δεύτερη γνώμη. Μου είπαν ότι είναι προτιμότερη η υστεροσκοπηση, απλώς είναι πιο περιπλοκη και ακριβοτερη. Σήμερα πήγα για τις τελευταίες οδηγίες από τον γιατρό και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πάρω και χάπια διαστολής τραχήλου που απ ότι διάβασα φέρνουν και πόνο. Φοβάμαι και έχω δεύτερες σκέψεις. Γνωριζετε αν στην υστεροσκοπηση παίρνεις επίσης τέτοια χαπια; Δεν ξερω τ…
Last reply by τινα0, -
- 0 replies
- 885 views
Καλησπέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρία που με έχει κάνει ένα συναισθηματικό ράκος. Ήμουν προϊσταμένη σε ένα σχολείο όπου πήγαινα για πρώτη φορά και υπήρχε αρκετή κόντρα με μια συνάδελφο, στο τέλος της χρονιάς μένω έγκυος και λέω τι ωραία, έλα όμως που η συνάδελφος ήθελε να έχουμε κάποιες σχέσεις εγώ δεν την ήθελα καθόλου και πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη σκεπτόμενη μήπως με πάρει τηλέφωνο μου πει κάτι αρνητικό και συγχυστω κι εγώ και το μωρό, δυστυχώς δεν είχα το ψυχικό σθένος να σταματήσω τις αρνητικές μου σκέψεις και το άγχος ήμουν σε ένα μέρος χωρίς πολλούς γνωστούς γιατί ήταν πρώτη μου χρονιά εκεί και από τότε νιώθω τρομερές τύψεις κι ενοχέ…
Last reply by Christie89, -
- 6 replies
- 678 views
Αγωνιστικές καλησπέρες σε όλες τις μανουλες!Δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ..Είχα πάρα πολύ άγχος στην εγκυμοσύνη μου και αργότερα όταν γεννήθηκε ο μικρός μου(είναι 14 μηνών τώρα).Στην εγκυμοσύνη είχα άγχος αν όλα θα πάνε καλά γιατί όλο άκουγα κακά πράγματα γύρω μου για αποβολές κτλ και όταν γεννήθηκε ο μικρούλης είχα λόγω του προγράμματος του..τι ώρα θα φάει, θα κοιμηθεί κτλ..στην αρχή δεν είχα κιολλας βοήθεια από πουθενά συν του ότι έναν χρόνο ήμουν σχεδόν μέσα στο σπίτι με ένα μωρο..οκ, κάναμε τις βόλτες μας αλλά για έναν καφέ έστω με μια φίλη δεν είχα καταφέρει να βγω, να ξεσκασω λιγακι..με τον άντρα μου καταφέραμε πριν λίγες μέρες να παμε για ένα ποτό μετά από 2 ολόκληρ…
Last reply by kanelaa, -
- 4 replies
- 977 views
Πρόωρα ώριμος πλακούντας 🙁 Κορίτσια καλησπέρα! Από την 32+1 εβδομάδες έχω βαθμό πλακούντα 2 προς 3. Φάνηκε στο ντοπλερ. Ο εμβρυολογος είπε ότι λογικά θα φτάσουμε μέχρι την 38η. Παρόμοιες εμπειρίες με θετική έκβαση; Είμαι πολύ απογοητευμένη 🙁🙁
Last reply by Marina910, -
- 51 replies
- 44.1k views
κοριτσια μου καλησπερα!!!θα ηθελα να ρωτησω τα καταφερατε να κρατησετε στην αγκαλια σας το αγγελουδι σας μετα απο παλινδρομη κυηση και ποια ηταν η θεραπεια(αν υπηρχε) για να το πετυχετε?????
Last reply by Faih alvez, -
- 7 replies
- 42.5k views
γεια σας! εχω ενα προβλημα..κ θελω να δω αν εχει τυχει κ σε αλλες κοπελες. μου ρθε περιοδος την προηγουμενη τριτη ..κ δεν σταματαει με τιποτα! χαμηλη ροη κοκκινη κατακοκκινη..τεστ χοριακης αρνητικο..ευτυχως ..γτ δνε ηθελα παιδι σε αυτη τη φαση. πηγα γυναικολογο κ μου κανε υπερηχο κ ειδε κυστη στην δεξια ωοθηκη. μου πε τυχαιο γεγονος..ομως αυτη εχει προκαλεσει με ορμονες αναπτυξη ενδομητριου μικρη κ γι αυτο εχω αιμα.. μου δωσε μινιτραν για 3 μερες..οσο το παιρνω ποναω κ βγαζω κ αλλο αιμα. του πα για αποξεση κ μου λεει δεν υπαρχει λογος ειναι μικρο το ενδομητριο κ δε βλεπει κατι παθολογικο. εγω νιωθω αρρωστη κ πιο πολυ μου την εχιε δωσει ψ…
Last reply by Elenas mom, -
- 1 follower
- 7 replies
- 1.7k views
Καλημέρα σε όλες!!! 26/4 Ανακάλυψα πως είμαι έγκυος, εχθές 29/4 είδα αίμα και η γυναικολόγος μου σύστησε να είμαι ξάπλα μέχρι να με δει την Τρίτη. Έδω να σημειώσω πως τον Φλεβάρη είχα μία αποβολή αρχές τρίτου μήνα ή οποία μας στοίχησε πάρα πολύ. Ωστόσο, με το να είμαι ξάπλα του ζητάω κάποιες φορες καφέ ή νερο και πρέπει να μαγειρέψει εκείνος. Του ζήτησα να κάνει τ κρέας καλο ψημένο και μου έλεγε δεν έγινε και κάτι να το φας με λίγο αίμα, και εισαι υπερβολική εχεις ξεφυγει και ακομα δεν ειναι τίποτα σίγουρο... Ξεκίνησε μία πολύ άσχημη επίθεση την οποία είχε αρχίσει σε πιο ήπια μορφή από εχθές που είδα το αίμα. Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια, είμαι ε…
Last reply by kotsifikos,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,832 views
-
- 2 replies
- 9,312 views
-
- 0 replies
- 7,659 views