Super.mum

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.556
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

Super.mum last won the day on Ιούνιος 7

Super.mum had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

676 Good

Περισσότερα για την/τον Super.mum

 • Rank
  Δοκιμή

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  Τουριστικά ξενοδοχειακά

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Όπως τα λες μου φαίνεται ότι και εκείνοι δεν πολύ θέλουν να γίνουν νονοί. Για να μην επικοινωνούνε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί σας δείχνουν ότι δεν πολύ θέλουν. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Αν ήθελαν θα προσπαθούσαν πιστεύω να είναι πιο κοντά σας από την γέννηση του μωρού. Μάλλον θα έρθουν τα πράγματα όπως θες και θα την γλυτώσεις από νονά :p
 2. Από Δευτέρα 27 του μήνα είδα ότι θα έχει αμμοδόχο με οροφή σκίασης. Όποτε άκυρο το μανάβικο για εμάς , θα πάρουμε την αμμοδόχο που ήθελα να το πάρω καιρό.
 3. Εμένα μου αρέσει η ηλικία μέχρι τον χρόνο η ενάμιση , μετά που ξεκινάν τα terrible twos είναι η χειρότερη φάση για εμένα. Τουλάχιστον από τον μεγαλύτερο μου ήταν η χειρότερη. Τώρα με τον μεσαίο βλέπω κάτι ξεκινάει τώρα και λέω ωχ...! Πολλά νευρα , αρχίζει διεκδικεί , πέφτει σαν χταποδι κάτω και χτυπιέται. Λέω καλά θα περάσουμε έναν χρόνο ακόμα. :p

 4. Διαφημίσεις


 5. Αυτό που λες ακριβώς! Και εγώ βλέπω τώρα το μωρό και βλέπω τα πιο μεγάλα και λέω το κάθε ένα έχει την χάρη του. Σίγουρα η κάθε ηλικία είναι διαφορετική. Αλλά αυτή η μυρωδιά και το ποσο σε έχει ανάγκη ένα μωράκι.. άλλο πράγμα. Δεν αντιμιλάει :p (ακόμα)
 6. Super.mum

  ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

  Λυπάμαι για όλο αυτό που πέρασες και περνάς ακόμα ψυχολογικά. Δεν το έχω περάσει ποτέ και δεν θέλω να φανταστώ πως νιώθεις. Για εμένα θα ήταν καλό να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο. Να μπορεί να σε ακούσει και να καταλήξεις με σιγουριά στο ποτε θα είσαι πραγματικά έτοιμη, γιατί σίγουρα μετά από κάτι τέτοιο υπάρχει φόβος να μην σου ξανά συμβεί. Για αυτό πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι και μιλα με έναν ειδικό. Σίγουρα θα σε βοηθήσει. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι.
 7. Ευχαριστω! Τα λόγια σου μου δίνουν δύναμη Ναι δεν εννοώ ότι ξεμπερδεύεις τελείως , γιατί σίγουρα κάθε ηλικία θα έχει τα δικά της. Αλλά τουλάχιστον σταματάς να αλλάζεις πάνες και να έχεις εκρήξεις θυμού από 2 χρονα στην μέση του δρόμου και δεν ξυπνάς τις νύχτες ξανά από κλάματα ο κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά ,απλά εμένα ας πούμε μου φαίνεται πολύ δύσκολο αν τα αφήσω να μεγαλώσουν και φτάσουν νήπιο η δημοτικό να ξανά αρχίσω από την αρχή. Πιστεύω ότι αν το αφήσω μέχρι εκεί δεν θα το ξανά πάρω απόφαση! Σίγουρα κοιτάς αν το αντέχει η ψυχολογία σου. Αυτό είναι το πιο βασικό θεωρώ. Η ψυχολογία της μάνας είναι το παν. Εισαι εσυ χαρούμενη και θα είναι όλοι. Σε νιώθω με τα ζωηρά σου αγοράκια πολύ να ξέρεις χαχα!
 8. Πολύ χάρηκα για σένα little!! Με το καλό το δεύτερο μωράκι σας! Την παλεύεις με την μικρή τώρα στην εγκυμοσύνη;
 9. Για εμένα σκέφτομαι το πιο δύσκολο είναι να μεγαλώσουν τα μεγαλύτερα και ξαφνικά να ξανά κάνω παιδί τότε. Δηλαδή εκεί που λες ξεμπέρδεψα με πάνες κλπ ..τσουπ πάλι από την αρχή. Από την άλλη νιώθω ότι ίσως δεν είμαι έτοιμη. Σίγουρα ακόμα δεν είμαι. Αλλά για να το σκέφτομαι από τώρα για το μέλλον. Φαντάσου να περάσει και άλλος καιρός. Καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι τώρα ότι αν κανείς τρίτο ότι θα δυσκολευτείς με τα μεγαλύτερα. Εγώ το φοράω πάνω μου και πάω. Το ένα στο χέρι , το άλλο καρότσι και το μωρό στο μαρσιπο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πάντως για την ηλικία. Ξέρω άλλους που τώρα προσπαθούν το πρώτο σε αυτή την ηλικία.
 10. Ωραίο , εγώ βρίσκω πολύ λίγα πράγματα για πολύτεκνους. Και εδώ όσο καιρό είμαι δεν έχω ακούσει καμία πολύτεκνη μαμά. Υπήρχαν πιο παλιά , βλέπω κάτι σχόλια του 2007 ας πούμε που γράφανε στο φόρουμ από πολύτεκνες οικογένειες.
 11. Κοιτα τώρα με τα 3 είμαστε άνετα. Με το τέταρτο σίγουρα θα χάσουμε αυτή την άνεση που έχουμε τώρα. Όπως λες θα την παλεύαμε, σίγουρα δεν θα κάναμε κάποιες σπατάλες όπως κάνουμε τώρα.
 12. Καλησπέρα κορίτσια! Ενώ 3 μήνες τώρα που γέννησα το τρίτο μου παιδί σκεφτόμουν ότι αυτό ήταν και ότι έκλεισα σαν μάνα. Τις τελευταίες μέρες όταν τα βλέπω να κάθονται και τα τρία μαζί. Να χαϊδεύουν τα δυο μεγάλα το μωρό. Μου περνάνε διάφορες σκέψεις για τέταρτο παιδί. Δεν ξέρω πως είναι και πως μπορεί να αλλάξει όλο αυτό την ζωή μας, για Τετάρτη φορά. Γράφω εδώ μήπως υπάρχει κάποια μαμά από πολύτεκνη οικογένεια και μου δώσει τα φώτα της. Τουλάχιστον από μια μικρή περιγραφή πως θα μπορούσε η ζωή να είναι με 4 παιδιά. Τα δικά μου βέβαια έχουν μικρή διαφορα μεταξύ τους. Απλά δώστε μου μερικές ιδέες για το πως μπορεί να είναι. Γιατί λένε ότι τι τρία παιδιά τι τέσσερα. Σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη ακόμα , αλλά γιατί μου περνάνε όλες αυτές οι σκέψεις από το μυαλό και βλέπω εικόνες με τέσσερα παιδιά στο σπίτι μου. Γιατί ενώ έχω τρία παιδιά και περνάω άπειρο χρόνο μαζί τους νιώθω ότι λείπει ένα ακόμα ;
 13. Super.mum

  TERRIBLE TWOS Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

  Μην στεναχωριέσαι είναι της ηλικίας. Ούτε αυτά ξέρουν τι θέλουν μερικεσ Φορές. Θα δεις οτι όσο μεγαλώνει τα πράγματα θα βελτιώνονται. Με αυτά που γράφεις νιώθω σαν να περιγράφεις τον πρώτο μου γιο. Είναι σχεδόν 3 τώρα και όπως λες δεν μας αφήνει να πούμε κουβέντα. Δεν με αφήνει γενικά να κάτσω στιγμή. Όμως η αγάπη νικάει τον θυμό. Αλήθεια προσπάθησε να την αγκαλιάζεις κάθε φορά που έχει ένα ξέσπασμα θυμού. Να της λες πόσο την καταλαβαίνεις. (Και ας μην το κανεισ Κατά βάθος) Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολα και εσυ άνθρωπος είσαι και δεν είναι όλες οι μέρες και ωρεσ ίδιες. Αλλά πραγματικά κάνε λίγο υπομονή. Εκεί μετά τα 3 συνήθως αρχίζεις να συνεννοείστε καλύτερα.
 14. Πολύ συχνά συμβαίνει αυτό να εξαφανίζονται. Η να μαλώσουν οι μεγάλοι και μετά να την πληρώσει το παιδί να μείνει χωρίς νονό η νονά. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ο νονός και η νονά. Πάντα προσπαθούσα να κάνω σωστές επιλογές. Αλλά δεν βρέθηκα ποτέ στην θέση σας ευτυχώς.
 15. Εμείς τα πάμε πολύ καλά. Ευτυχώς! Εδώ και δυο εβδομάδες δεν φοράμε πανα ούτε στο σπίτι , ούτε έξω. Μου λέει μόνος του ποτε θέλει να πάει. Πριν τον ύπνο πάμε και για τα κακα. Φοράμε πανα μόνο στον ύπνο. Γιατί ακόμα πίνει γάλα στο εκπαιδευτικό ποτηράκι και το παίρνει μαζί του στο κρεβάτι και το πρωί βρίσκω την πανα του βρεγμένη.
 16. Ευχαριστω πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι να κάνουμε κουζίνα. Όλα εκτός από ψυγείο που λογικά θα το κάνω εγώ αν προλάβω σήμερα. Και με ενδιαφέρει και η αποθήκη. Να βγουν όλα και να ξανά τοποθετηθούν ωραία και καλά. Δίνω στην κουζίνα 2 ώρες γιατί θα συμμετέχω και εγώ. Και δίνω στην αποθήκη άλλη 1 μισή ώρα γιατί και εκεί θα συμμετέχω και εγώ. Πες θα κάνει και διαλείμματα όποτε υπολογίζω άλλες 2 ώρες ότι θα μας μείνουν και για κάτι άλλο. Λέω μια καλή απολύμανση στα μπάνια και να σπρώξουμε το καναπέ στο σαλόνι να κάνουμε το πάτωμα. Αυτά , όσο για ντουλάπες στα δωμάτια πρόσφατα τακτοποιησα τα καλοκαιρινά όποτε δεν χρειάζομαι κάτι εκεί. Και τζάμια θα κάνω κάποια άλλη στιγμή δεν με πειράζει.