➔ ParentsCafe.gr

Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Πληροφορίες,  Προσωπικά δεδομένα  &  Πολιτική επιστροφών!

To Parents.org.gr ΕΕΕΓ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Διαφημίσεις

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας της ΕΕΕΓ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση του χρήστη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε πάντα με την συγκεκριμένη διαδικασία (ενεργοποίηση/επιβεβαίωση μέσω συνδέσμου που σας αποστέλλεται).

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η ιστοσελίδα της ΕΕΕΓ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password: τοποθετώντας την κάτω παύλα _   ανάμεσα στους χαρακτήρες:  baby_hug ή σύμβολα όπως #$^:  agapimeni#lexi#mou

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από συγκεκριμένη εταιρία , η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Απόρρητο Συναλλαγών

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη /μέλος στη Parents.org.gr ΕΕΕΓ είναι εμπιστευτικές και η Parents.org.gr ΕΕΕΓ  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των μηνυμάτων ή συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Parents.org.gr ΕΕΕΓ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/αναγνωστών/πελατών εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Parents.org.gr ΕΕΕΓ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του κεφαλαίου του παρόντος που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου).

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.Parents.org.gr ΕΕΕΓ, στην περίπτωση που επιθυμείτε κάποια επιπρόσθετη υπηρεσία, πέραν της απλής χρήσης του φόρουμ και σχολιασμού στις συζητήσεις, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε ότι δεν υπάρχει κακόβουλη χρήση, ή για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας ή για να παράσχουμε άλλες υπηρεσίες μας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.Parents.org.gr www.parentscafe.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, για υπηρεσίες που ζητήσατε, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της www.Parents.org.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται.

Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο www.Parents.org.gr

http://parents.org.gr/forum/contact/

ή εδώ http://parents.org.gr/contact

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Για διαφημιζόμενους:

Περιγραφή Προϊοντων – Υπηρεσιών

Στην ιστοσελίδα Parents.org.gr προβάλλονται οπτικά υλικά (διαφημίσεις) κατόπιν πληρωμής, από διαφημιζόμενους.  Μέσω του εργαλείου της Alpha Bank, μπορείτε να εξοφλήσετε τα ποσά για τις καμπάνιες προβολής στην ιστοσελίδα μας, με πιστωτική κάρτα & με άτοκες δόσεις.
Οι καμπάνιες έχουν διάρκεια συνήθως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του διαφημιζόμενου, από μερικές ημέρες εώς και ετήσιες, ή περιλαμβάνουν πακέτα προβολής παρουσιάσεων με κείμενο και εικόνα (όπως σε ένα περιοδικό) που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, δηλαδή παραμένουν αναρτημένα, όσο υπάρχει η ιστοσελίδα.

Banner / Skin

Τα οπτικά υλικά όπως banner/skin/cover πωλούνται σε συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων και ημερομηνία λήξης η οποία αναγράφεται στο παραστατικό (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών) που έχουμε εκδόσει αντίστοιχα για κάθε καμπάνια.
Στην τοποθέτηση οπτικών υλικών υπάρχει πάντα είτε δυνατότητα στόχευσης σε συγκεκριμένες ενότητες (“Στόχευση”) είτε τοποθέτηση σε όλη την ιστοσελίδα για μέγιστη πληθυσμιακή κάλυψη (“ROS, Rest Of Site”).

Advertorial & καταχωρήσεις

Οι παρουσιάσεις κειμένου εικόνας που ονομάζονται advertorial (προβολή στο parentscafe.gr) ή καταχωρήσεις (προβολή στο parents.org.gr) δεν έχουν ημερομηνία λήξης κάτι που επίσης αναγράφεται πάντα στο αντίστοιχο παραστατικό. Οι παρουσιάσεις αυτές τοποθετούνται σε συγκεκριμένες ενότητες μέσα στο λειτουργικό του φόρουμ, έτσι ώστε να προκύπτουν και σε τυχόν αναζήτηση του αναγνώστη για αντίστοιχα θέματα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Φωκίονως Νέγρη 56, 11361   211 1199122 email: administrator(ατ)parents.org.gr

Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων προϊόντων

Σε περίπτωση που είναι επιθυμητή η ακύρωση της κράτησης θέσεων της καμπάνιας, αυτή μπορεί να γίνει

  • για ολιγοήμερες καμπάνιες, απαραιτήτως πριν την έναρξη του διαστήματος της προβολής,
  • για μηνιαίες καμπάνιες εντός 3 ημερών από την έναρξη
  • για εξαμηνιαίες/ ετήσιες καμπάνιες εντός 10 ημερών από την πληρωμή – όπου γίνεται επιστροφή του ποσού.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων όλου του ποσού εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει μετά από τις παραπάνω ημερομηνίες.

Υπάρχει όμως

  • η δυνατότητα να μεταχρονολογηθεί η καμπάνια για το επόμενο διάστημα στο οποίο θα υπάρχει διαθεσιμότητα.
  • εάν δεν υπάρχει δυνατότητα μεταχρονολογημένης προβολής και ακυρωθεί η προβολή εντελώς, τότε χάνεται όποια προκαταβολή έχει δοθεί για την κράτησή της.
Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων & Εγγύηση προμηθευτή

Με την εξόφληση της καμπάνιας, υποχρεούμαστε να ικανοποιήσουμε το συμφωνημένο αίτημα σε αριθμό εμφανίσεων ή ανάρτηση κειμένου και εικόνας, όπως αυτό περιγράφεται στο αντίστοιχο παραστατικό & προσφορά που έχει σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Τα προϊόντα κρίνεται ότι έχουν παραδοθεί όταν συμπληρωθεί ο αριθμός εμφανίσεων που αναγράφεται στο παραστατικό της εκάστοτε καμπάνιας, στο λειτουργικό σύστημα Double Click for Small Business, ή σε λειτουργικό σύστημα του πελάτη.
Εάν οι εμφανίσεις δεν έχουν συμπληρωθεί εώς το προβλεπόμενο τέλος της καμπάνιας, τότε παρατείνεται η καμπάνια χρονικά εώς ότου παραδοθούν όλες οι εμφανίσεις.

Ποιότητα εμφανίσεων

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των εμφανίσεων που παραδίδουμε – τα οπτικά υλικά τοποθετούνται σε ελεγχόμενο περιεχόμενο, με συχνότητα frequency cap (περιορισμός εμφανίσεων ανά αναγνώστη) έτσι ώστε να μην κουράζουν τους συχνούς χρήστες και να υπάρχει η βέλτιστη πληθυσμιακή κατανομή.

Όροι και προυποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και αγοράς διαφημιστικού χώρου & χρόνου.

Αποδοχή όρων χρήσης κατά την συναλλαγή: με την χρήση του συστήματος εξόφλησης του Parents.org.gr ΕΕΕΓ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής για την αγορά διαφημιστικού χώρου/χρόνου:

  • μέσω κατάθεσης στον εταιρικό λογαριασμό
  • μέσω πιστωτικής κάρτας

Κάρτες που δεχόμαστε για την εξόφληση των παραστατικών είναι οι εξής:

Visa & Mastercard

Για τους διαφημιζόμενους που επιλέγουν εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας/άτοκων δόσεων υπάρχει δυνατότητα χρήσης Visa & Mastercard.

Αποδεικτικό Ολοκλήρωσης Παραγγελίας / Συναλλαγής

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία & την εξόφληση θα σας εμφανιστεί μήνυμα όπως το παρακάτω – αυτό θα σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση:

“Η εξόφληση του τιμολογίου σας μέσω του συστήματος Alpha Bank, ολοκληρώθηκε, θα λάβετε στο email σας ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης!”| 24 - 6 - 2017
. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη ΩάριοΔιαφημίσεις (5)
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: