➔ ParentsCafe.gr

Κανόνες του φόρουμ

 

 

Κανόνες Λειτουργίας.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του Parents.org.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του Parents.org.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.

Διαφημίσεις

Η εγγραφή και συμμετοχή σε αυτό το forum είναι δωρεάν! Επιμένουμε στην τήρηση των κανόνων και της πολιτικής που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.

Τα μηνύματα που δημοσιεύετε, απο την στιγμή που τοποθετούνται στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΓ και φιλοξενούνται στον ιστοχώρο του Parents.org.gr/forum αποτελούν ύλη της ιστοσελίδας.
Δεν πραγματοποιείται απομάκρυνση των δημοσιεύσεων εάν δεν υπάρχει σοβαρός νομικός λόγος, ειδικά εάν οι δημοσιεύσεις είναι ενημερωτικές.
Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

Εφόσον συμφωνείτε με τους όρους,παρακαλούμε επιλέξτε το “Συμφωνώ” και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο “Εγγραφή”.

Παρόλο που οι Διαχειριστές κα οι Συντονιστές Parents.org.gr θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από το αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και ούτε οι ιδιοκτήτες του Parents.org.gr, ούτε η Invision Power μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.

!! —–ΠΡΟΣΟΧΗ——!! εκτός απο τους παρακάτω κανόνες

έχουν προστεθεί και ΝΕΟΙ κανόνες – δείτε εδώ, (http://www.parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19580) και διαβάστε τον κάθε έναν. Στην περίπτωση που τους παραβείτε, ενδέχεται να σας επιδοθεί κύρωση απενεργοποίησης του λογαριασμού χρήστη σας από 7-30 ημέρες.

 

Σκεφτείτε καλά πριν δημοσιεύσετε κάτι στο διαδίκτυο καθώς είναι “σαν να το φωνάζετε απο το μπαλκόνι”.

Μην δημοσιεύετε προσωπικά στοιχεία δικά σας ή άλλων! Ακόμα και αν τα επεξεργαστείτε, τα δεδομένα καταγράφονται απο το σύστημα, απο τις μηχανές αναζήτησης, και μπορούν να καταγραφούν και απο οποιονδήποτε άλλο.

Όταν καταγγέλετε παράνομες πράξεις πρώτα απευθυνθείτε στους αρμόδιους φορείς και πριν την δημοσίευσή σας διαβάστε ΑΥΤΟ οπωσδήποτε http://www.parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2050141&postcount=7 για να κατανοήσετε τι είναι δυσφήμιση.

 

Γενικοί κανόνες για τα κείμενα που δημοσιεύετε:

Τα κείμενα/απαντήσεις/ερωτήματα θα πρέπει

* να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι “φωνάζετε”, οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

* να δημοσιεύονται σε κατηγορία, της οποίας η θεματολογία (τίτλος – περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε την κατηγορία στην οποία αντιστοιχεί η δημοσίευσή σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν συντονιστή μέσω προσωπικού μυνήματος.

* μπορούν να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

* να μην δυσφημίζουν αλλά να παραθέτουν επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους και χωρίς χαρακτηρισμούς. Δημοσιεύσεις οι οποίες περιέχουν χαρακτηρισμούς και περιγραφές αρνητικές ακόμα και αν περιέχουν και πραγματικά γεγονότα θα αφαιρούνται.

* να αναφέρουν την προέλευση/πηγή όποιου κειμένου για το οποίο δεν είσαστε εσείς ο συγγραφέας είτε είναι απο άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή.

* να μην αναφέρονται σε θέμα ή συζήτηση που αφορά μόνο δυο άτομα – το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος (PM) για αυτό το σκοπό

* να μην προσβάλλουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων: πριν την δημοσίευσή σας διαβάστε ΑΥΤΟ http://blogs.sch.gr/internet-safety/archives/124 οπωσδήποτε όπως και ΑΥΤΟ  http://el.wikipedia.org/wiki/Πνευματικά_δικαιώματα

Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.
Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον συντονιστή προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία. Σε κάθε δημοσίευση βρίσκεται σύνδεσμος :  “Αναφορά σε συντονιστή”

Έλεγχος μυνήματος πρό της δημοσίευσης

* Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του (δυσφήμιση, επιθετική απάντηση ή εριστικό κείμενο που θα προκαλέσει αναταραχές).

* Μην δημοσιεύετε συμπληρωματικό μήνυμα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία/edit για να διορθώσετε τα μήνυμά σας μέχρι κάποιες ώρες μετά την δημοσίευση. Πέραν αυτού του διαστήματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συντονιστές έτσι ώστε να αλλάξουν κάτι στα κείμενά σας.

* Όταν απαντάμε σε μία δημόσια συζήτηση δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, ειδικά και όταν βρίσκεται αμέσως πρίν, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.

* Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).

* Είναι αρκετά σαφές το κείμενό σας? Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους. Όσο και να βιάζεστε, τελικά θα χρειαστεί να γράψετε περισσότερες πληροφορίες για να ενημερωθείτε σωστά για το θέμα που επιθυμείτε.

* Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.

Προσωπικά μυνήματα (ΠΜ)

* Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μυνημάτων. Εάν λάβατε κάποιο μύνημα το οποίο αντιτίθεται στους κανονισμούς του φόρουμ τότε στείλτε το απλώς στους διαχειριστές, ή επικοινωνήστε με την Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων στο εμαιλ info(at)Parents.org.gr. Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσωπικά μυνήματα ότι και να αφορούν.

* Στο Parents.org.gr απαγορεύεται αυστηρά η αποστολή διαφημιστικών προσωπικών μυνημάτων σε μέλη τα οποία δεν έχουν ζητήσει τέτοιο μύνημα ή πληροφορία.

Νομικό καθεστώς

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :

* Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμοι (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

* H υποβολή μηνύματων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling)

* Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.

* Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους. Το φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων είναι μόνο για γονείς και όχι εκπροσώπους εταιριών. Εάν εργάζεστε σε εταιρεία μπορείτε να παραθέσετε πληροφορίες εάν αφορούν το κοινό ενδιαφέρον αλλά όχι να αναφερθείτε στα προιόντα/υπηρεσίες της εταιρείας με την οποία είσαστε συνεδεμένοι. Εάν επιθυμείτε να προβάλετε την εταιρείας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info(at)parents.org.gr  έτσι ώστε να σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ενδεδειγμένους τρόπους προβολής εταιρειών.

* Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

Υπογραφές

Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές :
Οι υπογραφές υπάρχουν για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών (περιγραφή ηλικίας παιδιών, ή οικογενειακής κατάστασης, ή φιλοσοφία του εκάστοτε μέλους). Ισχύουν και στίς υπογραφές οι περιορισμοί για το περιεχόμενο όπως και στα μηνύματα.

Δεν επιτρέπονται υπογραφές:
* μεγαλύτερες απο 90 πίξελ ύψος, και 400 πίξελ φάρδος
* που περιέχουν συνδέσμους διαφημιστικούς ή άλλου είδους σύνδεσμου. Το κατάλληλο σημείο για προβολή κάποιου προσωπικού συνδέσμου είναι το κουμπί www το οποίο μπορείτε να βρείτε μέσα απο το προφίλ σας.
* που διαφήμιζουν εμπορικά και μη προϊόντα και υπηρεσίες, με την τοποθέτηση links ή banners, φράσεις όπως πχ. “Best Hosting” ή “Φτηνότερη σύνδεση” κλπ., τα Paypal και links.
* που περιέχουν τροποποιημένα εταιρικά ονόματα και λογότυπα!
* που περιέχουν σύνδεσμους (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies

Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τα παραπάνω θα αφαιρούντα άμεσα απο τους διαχειριστές.

Συντονιστές και Διαχειριστές (moderators & administrators)

Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators (συντονιστές) έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή της ιστοσελίδας, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους.
Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Οι moderators (συντονιστές) διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ’ ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με αναφορά δημοσίευσης στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών λογαριασμών

Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username με σκοπό ταυτόχρονης χρήσης δεν επιτρέπεται.

Εξαιρούνται από τις παραπάνω περιπτώσεις μέλη τα οποία για προσωπικούς λόγους, ειδοποιούν την διαχείριση για την ανάγκη να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό για να μην συνδεθεί μια ερώτησή τους με την πραγματική τους ταυτότητα, ή για άλλους σημαντικούς προσωπικούς ή μή λόγους.

Ταυτοποίηση μελών

Η διαχείριση στην περίπτωση που παρατηρεί πρόβλημα με την διεύθυνση ip κάποιου μέλους, ή με κείμενα τα οποία έχει δημοσιεύσει κάποιο μέλος, μπορεί να ζητήσει περισσότερα στοιχεία (όνομα, επίθετο και σταθερό τηλέφωνο) για να διασφαλίσει την σωστή και σύμφωνα με τους κανονισμούς χρήση του λογαριασμού απο το μέλος. Τα στοιχεία αυτά θα διαγράφονται μετά την προσκόμισή τους / επικοινωνία της διαχείρισης με τα μέλη μετά την διευθέτηση της όποιας κατάστασης.

Παραβίαση όρων εγγραφής

Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:
* Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator/συντονιστή. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).

Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας.
Τα μέλη του Parents.org.gr δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του forum και η οποία παρέχεται από την Parents.org.gr ή από τα ίδια τα μέλη του (τόπο διαμονής, τηλέφωνο κλπ). Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων σε δημόσιο forum, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Η email διεύθυνση σας, μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να το καθορίσετε στα preferences του λογαριασμού σας, αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.

Εξαιρούνται από τα παραπάνω περιπτώσεις όπου υπάρχει υποψία κινδύνου σωματικής ακεραιότητας ανηλίκου ή άλλου εγκλήματος όπου μετά από κλήση προς την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μπορεί να παραχωρηθούν  μετά από εισαγγελική παραγγελία τα προσωπικά δεδομένα στην αρμόδια υπηρεσία.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του Parents.org.gr

* Το Parents.org.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

* Το Parents.org.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

* Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.

* Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται απο τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του Parents.org.gr. Για αυτό το λόγο ποτέ τα μέλη δεν θα πρέπει να μοιράζονται ή να δίνουν τα στοιχεία πρόσβασης του λογαριασμού τους σε άλλα πρόσωπα.

* Το Parents.org.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

* Το Parents.org.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.

* Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Parents.org.gr χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

* Το Parents.org.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

* Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπαρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο administrator(at)parents.org.gr ώστε να αποσυρθούν άμεσα!

Διάβασα και συμφωνώ στην τήρηση των κανόνων του Φόρουμ

για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο administrator(at)parents.org.gr

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο forum του Parents.org.gr

| 05 - 2 - 2023
. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη ΩάριοΔιαφημίσεις (5)
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: