Πρώτο Τρίμηνο (1η -12η εβδομάδα)
1.291 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 30 απαντήσεις
- 27,8k εμφανίσεις
Γειά σε όλους, Διανύω την 9η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου, με πολλούς εμετούς και εξάντληση, και έτσι άρχισα από τώρα τις βιταμίνες παρότι συνήθως δεν προλαβαίνω να τις πάρω και τρέχω στη λεκάνη. Παίρνω πολυβιταμίνες Cal-C-Vita, σίδηρο/φολικό Ferofolic και ασβέστιο Calcioral. Τα δύο τελευταία τα έπαιρνα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά οι πολυβιταμίνες είναι καινούριες και δεν είμαι σίγουρη ότι τις "σηκώνει" το στομάχι μου. Εσείς ποιά συμπληρώματα παίρνετε και από ποιά εβδομάδα?
Last reply by belleblue, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 860 απαντήσεις
- 278,9k εμφανίσεις
Διαβάζω εδώ και ημέρες όλες τις ενότητες που έχουν ανοίξει οι υπόλοιπες μανούλες σχετικά με την αυχενική διαφάνεια. Έτσι έμαθα για διάφορους γιατρούς που την κάνουν, για τα κέντρα που την κάνουν, για τα αποτελέσματα που έχουν καθώς και για το κόστος. ΠΟΥΘΕΝΑ όμως δεν βρήκα πόσο έκανε κάθε μανούλα να τελειώσει την εξέτασή της. Και αναλύω….. Από την ώρα που ξαπλώσατε και άρχισε ο γιατρός να σας εξετάζει με τον υπέρηχο μέχρι την ώρα που σας είπε σηκωθείτε είστε έτοιμη, ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ;;;; Και ξεκινώ από εμένα που την έκανα…..έκλεισα λοιπόν ραντεβού στο Ιατρική Μητέρας Εμβρύου στην οδό Λαμψάκου 11 (διάβασα σε άλλα ποστ και για άλλες γυναίκες που έχουν πάει εκεί) , δ…
Last reply by Smurf123, -
Αντιπηκτική αγωγή 1 2 3 4 5
από maria_salonica- 1 follower
- 104 απαντήσεις
- 79,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους χτες πήγα στον γιατρό για να ακούσουμε καρδούλα και όλα ήταν μια χαρά......ξαναζώ την ίδια συγκίνηση με την πρώτη φορά! Πήγα στον γιατρό και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μου είχε δώσει για να κάνω....μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά....εκτός από τον χρόνο προθρομβίνης .....(μάλλον το ινοδωγόνο) και εξαιτίας αυτού θα πρέπει να κάνω αντιπηκτική αγωγή......1 ένεση κάθε μέρα μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης! Και θα πρέπει να κάνω την ένεση μόνη μου Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο? έχω πανικοβληθεί λίγο αν και με καθησύχασε ότι το κάνουμε για το παιδί.....για να αιματώνετε καλά η μήτρα!
Last reply by Βασίλειος Χατζηαντωνίου, -
- 62 απαντήσεις
- 34,7k εμφανίσεις
Γεια σας με λένε Πένυ και από τότε που έμεινα έγκυος το ένα μου βρωμάει και το άλλο μου ξινίζει. Κάθε μέρα δεν ξέρω τι να φάω...Τα γλυκά μου αφήνουν μια επίγευση ξινιλας.Την κοκα κόλα που πριν την εγκυμοσύνη μου κατέβαζα με τα μπουκάλια τώρα δεν θέλω να την βλέπω σε αντίθεση με την μπύρα που δεν έπνα ποτέ και τώρα μου αρέσει!! Σε εσας τι κουφά έχουν συμβεί από τότε που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη σας???? Ετσι για να βρίσκουμε παρηγορια!!
Last reply by vicky86, -
- 1 follower
- 37 απαντήσεις
- 10,4k εμφανίσεις
Κορίτσια έχει καμία σας εμετους χωρίς να βγάζει απολύτως τίποτα? Απο την 9η είχα ναυτίες, τώρα είμαι στην 12η και επιδεινώθηκε, παω να κάνω εμετό και δεν βγαίνει τίποτα, ουτε καν τα υγρα του στομαχιου. Πιστευα οτι θα υποχωρούσε αλλα γίνεται χειρότερο. Τι εμπειρίες εχετε επι του θέματος? Edit admin Δείτε και σε αυτό το θέμα συζήτηση για διατροφή στις ναυτίες
Last reply by Marydrc, -
- 0 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας κορίτσια, είμαι νέα στο forum και πρώτη φορά μέλλουσα μανούλα ! Η ερώτηση μου είναι : έχει καμία σας κάνει αυχενική στον ίδιο τον γυναικολόγο της; Γιατί συνήθως ξέρω ότι παραπέμπουν εξωτερικά..
Last reply by Butterflyy, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλη την παρέα... θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το θέμα μου γιατί θα με φάει η αγωνία και το άγχος... πήγα την Πέμπτη στον γυναικολόγο μου ο οποίος επιβεβαίωσε εγκυμοσύνη 4 εβδομάδων... γύρισα σπιτάκι όλα καλά... το πρωί ξυπνάω και μετά απ τα τσισακια βλέπω στο χαρτί καφέ βλεννες . Με πιάνει πανικός περνώ το γυναικολόγο μου και του λέω έτσι και έτσι τι πρέπει να κάνω να έρθω? Και μου απαντάει πως είναι πολύ νωρίς και δεν μπορούμε ν κάνουμε κάτι.. να περιμένουμε και αν συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα ν τους ειδοποιήσω. Περιμένω εγώ όλα καλά.. όλη την υπόλοιπη μέρα τίποτα. Έρχεται απόγευμα βάζω μια ηλεκτρική και εκεί που σκιβω τσουπ νιώθω πονακια και θέλω…
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια ! Είμαι 42 χρονών έχω ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών και διανύω την 15 εβδομάδα κύησης. Στην αυχενική διαφάνεια και συγκεκριμένα λόγω της papp-a που αύξησε τα ποσοστά για σύνδρομο 21 σε 1/50, έκανα λήψη τροφοβλάστης. Τα πρώτα αποτελέσματα που βγαίνουν σε 1 μέρα ήταν αρνητικά και ηρεμήσαμε. Όμως μιλώντας με την γυναικολόγο μου, εν ολίγοις και χωρίς πολλά-πολλά μου είπε να περιμένουμε και τα τελικά αποτελέσματα που βγαίνουν σε 10 μέρες. Αγχώθηκα και πάλι!! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όποια έχει κάνει λήψη τροφοβλάστης, αν υπήρξε περίπτωση τα πρώτα αποτελέσματα να διέφεραν από τα τελικά..
Last reply by Μάη, -
- 14 απαντήσεις
- 37,7k εμφανίσεις
Φίλες του φόρουμ καλησπέρα, διανύω την 6η εβδομάδα και σήμερα το πρωί είδα αίμα στο σκούπισμα. Από τότε έχω αλλάξει 5 σερβιετάκια (από αυτά που φοράμε στο τέλος της περιόδου) χρωμα ρόζ, γεμάτα. Πήρα το γιατρό μου το μεσημέρι και μου έδωσε ultrogestan των 200, πήρα ένα και θα πάρω και ένα το βράδυ. Αλλά βρε κορίτσια μου πρέπει να είμαι τελείως ξάπλα? Διάβασα και άλλα 2-3 τόπικ και αγχώθηκα, είναι πολύ δύσκολο, βασικά ακατόρθωτο με δυό μικρά παιδιά σπίτι. Να σημειώσω πως είναι η πρώτη φορά που βλέπω αίμα, στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα σταγονα (ούτε καφέ). Είναι άραγε από την κούραση? Ευχαριστώ.
Last reply by AvocadoMama, -
- 17 απαντήσεις
- 16,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας!! Έψαξα να βρω αντίστοιχο θέμα, αλλά δεν βρήκα και έτσι είπα να το ανοιξω για να πάρουμε μία ιδέα. Πιστεύω οτι υπάρχουν πολλές κοπέλες που κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους αναρωτιούνται κάθε πότε πρέπει να κάνουν εξετάσεις αιματολογικές και υπέρηχο. Μία από αυτές είμαι και εγώ. Είμαι 10 εβδομάδων και τον πρώτο υπέρηχο τον έκανα 6 εβδομάδων στις 19/7/2010. Επόμενος υπέρηχος 2/9/2010 δηλαδή 13 εβδομάδων. Η ξαδέρφη μου που είναι τέλος 5ου και είναι στον ίδιο γιατρό έκανε 1ο υπέρηχο 15/5/2010, 2ο υπέρηχο την αυχενική 30/6/2010 και τώρα για β επιπέδου θα πάει 2/9/2010. Επίσης πέρα από τον προγεννητικό στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν της έχει δώσει…
Last reply by Faih alvez, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,2k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!ειμαι στην 6η εβδομάδα με δίδυμα και εννοείται πως αρρωστησα..δεν έχω πάρει φάρμακα κλπ πάρα μόνο 2 φορές τη μέρα από 1 κουταλάκι του γλυκού phytobisolvon για τον βηχα..τώρα ξεκίνησε και το φτερνισμα..πριν 2 μέρες είδαμε τα μωράκια μας τα ακούσαμε κιόλας ήταν όλα καλά.. γίνεται να πάθουν κάτι από τον βηχα και το φτερνισμα?μαζεύω όσο μπορώ τα πόδια μου και πιάνω και την κοιλιά μου να μη τρανταζεται τόσο αλλά συμβαίνει όπως και να χει.θα γίνει ζημιά λέτε?
Last reply by sweety**, -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα ! Διανυω την 2η εγκυμοσύνη εκανα το πρώτο υπερηχογράφημα και μου έδειξε ηλικία κύησης 5 εβδομάδων και 1 ημέρα ενώ θα έπρεπε να δειξει 5 εβδομάδων και 5 ημέρες περίπου Την επόμενη μέρα είδα λίγες σταγόνες αίμα και την επόμενη φορά που κοίταξα το εσώρουχο μου μέχρι και σήμερα έχω λίγα καφέ υγρά . πηγα σήμερα (3 μέρες μέτα δηλαδή ) στον γιατρό και ο υπέρηχος με έδειξε 5 εβδομάδες και 2 μέρες . Ο γιατρός μου είναι επιφυλακτικός δε μπορεί να μου δώσει ξεκάθαρη απάντηση . εχετε ανάλογες εμπειριες ; να σημειώσω οτι είχα κάνει 2 χοριακες σε διάστημα 48 ωρών πριν επισκεφτώ τον γιατρό μου και ήταν καλές και οι 2 .
Last reply by Gwgwk, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 4,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Είναι άλλο ένα βράδυ που δεν μπορώ να κοιμηθώ από το άγχος. Στο παρελθόν έχω περάσει αγχώδη διαταραχή κι έχω πάρει αγωγή ένα χρόνο ladose. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε. Όταν αποφασίσαμε πριν δύο μήνες να προσπαθήσουμε με τον άντρα μου για παιδάκι, πρόσεχα πάρα πολύ τα πάντα. Δεν έπινα αλκοόλ, πρόσεχα τη διατροφή μου. Ωστόσο, το άγχος επανήλθε. Πίστευα πως δε θα μπορέσω να μείνω έγκυος με τόσο αγχος. Όντως, τον πρώτο μήνα προσπαθειας δεν έμεινα έγκυος. Τον δεύτερο μήνα μια μέρα πριν μου έρθει περίοδος, με πιάνει κρίση άγχους. Παίρνω 1/4 solidon που μου έχει πει η ψυχίατρος πως επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Δε μου κάνει τίποτα. Σ…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 2 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Είμαι σχεδόν 13 εβδομάδων . Κατα την 10η εβδομάδα είχα μία μεγάλη αιμορραγία που με οδήγησε να κάτσω 5 μέρες σε κλινική. Η διάγνωση που μου δόθηκε ήταν αποκόλληση σάκου. Ο γυναικολόγος μου συνέστησε πλήρη ακινησία ακόμα και μετά την έξοδο από την κλινική ενώ ο εμβρυολόγος που έκανε την αυχενική προχθές, διαφωνεί κάθετα με την κλινήρη κατάσταση. Ομοίως και ένας δεύτερος γυναικολόγος τον οποίο συμβουλεύτηκα , διευθυντής κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο εξωτερικό. Σε αντίθεση με τον γιατρό μου, μου ανέφεραν και οι δύο τον κίνδυνο θρόμβωσης σε περίπτωση που μείνω στο κρεβάτι για καιρό. Επίσης μου ανέφεραν και οι δύο ότι η προγεστερόνη δεν κάνει απολύτως …
Last reply by samsympan, -
- 0 απαντήσεις
- 966 εμφανίσεις
Καλησπέρα! έκανα το προηγούμενο σάββατο ακτινογραφία θώρακος (είχα λοίμωξη αναπνευστικού) και οταν με ρώτησαν αν τυχόν είμαι έγκυος είπα δεν ξέρω ακόμα... έκανα ενα τεστ την κυριακη και βγήκε θετικό...εχει τυχει σε καποια κοπελα στην αρχη της εγκυμοσύνης χωρις να το γνωριζει ? (4-5 εβδομαδα?)
Last reply by KatCaat, -
- 2 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εάν έχει συμβεί σε κάποιον παρόμοια εμπειρία για να μου απαντήσει. Πριν την περίοδο μου και κατά τη διάρκεια αυτής πήρα αντιβίωση και εγώ και ο άντρας μου Για ουρεοπλάσμα. Βρισκόμαστε σε διαδικασίες προσπάθεια απόκτησης παιδιού. Μήπως αυτό το μήνα πρέπει να διακόψουμε τις προσπάθειες λόγω της αντιβίωσης που πήραμε και οι δύο; Μήπως επηρεάζει το σπέρμα ή το ωάριο; Εάν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ να μου απαντήσει ευχαριστώ πολύ
- 20 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια, ειμαι νεα εδω κ θελω την γνωμη σας. Ειμαι στην 11η βδομαδα κ εχω αιμα. Ξεκινησε με λιγο ροζ πριν μια βδομαδα κ τωρα εγινε κανονικο αιμα.. δεν ποναω. Εκανα κ στην αρχη κ τωρα που ειδα το αιμα υπερηχο κ ειναι ολα καλα, ουτε αποκόλληση κ ο τραχηλος φυσιολογικοτατος. Μου ειπε η γιατρος οτι μαλλον ειναι αγγεια..εχει συμβει σε καμια σας? Μου εδωσε προγεστερονη, η οποια με φουσκώνει παρα πολυ γτ εχω κ κολικο εντερου αλλα βλέπω δεν σταματάει το αιμα. Τι λετε να ειναι?
Last reply by Γωγώ Κτ., -
test topic
από testuser1- 0 απαντήσεις
- 225 εμφανίσεις
test topic
Last reply by testuser1, -
- 5 απαντήσεις
- 11,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει η εχει πάρει καμία σας το φάρμακο αυτο γιατι το παίρνω τώρα κ εγω λόγω υπερθυρεοειδισμου και διαβάζω για διάφορους κινδύνους για το έμβρυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by Mariankon, -
- 1 follower
- 74 απαντήσεις
- 86,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, Σήμερα πήγαμε με τη σύζηγο και κάναμε την αυχενική διαφάνεια και το Papp-A. Βρίσκεται στην 13w0d Tα αποτελέσματα από το Papp-A θα τα πάρουμε την Παρασκευή το απόγευμα, Παρόλα αυτά οι μετρήσεις που βγήκαν ήταν οι εξής : ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ : ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΛΑΚΟΥΣ : ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ : 155 ΣΦΥΞΕΙΣ - ΕΜΒ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ : ΘΕΤΙΚΕΣ KEΦΑΛΟΥΡΑΙΟ ΜΗΚΟΣ CRL : 6,4 ΑΜΦΙΒΡΕΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ BPD : 2,3 ΜΗΚΟΣ ΜΗΡΙΑΙΟΥ FL : 1,1 ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ : 2,0 ΤΟ ΡΙΝΙΚΟ ΟΣΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Εντωμεταξύ ρωτήσαμε το φύλο του παιδιού , αλλά μας είπαν ότι δεν φαίνεται... Ακούγεται πως όταν δεν στο λενε στην Αυχενική είναι κοριτσάκι... Σ…
Last reply by little lamb, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες και καλή χρονιά! Αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί νιώθω ότι θα τρελαθώ αν δεν το μοιραστώ με κάποιον. Ο σύντροφός μου όλο μου λέει να ηρεμήσω αλλά δε με βοηθάει αυτό.... Πριν έξι μήνες είχα μια παλινδρομη λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας (στις 10 εβδομάδες) κ μια βιοχημική. Σήμερα είμαι στην πέμπτη εβδομάδα.. δεν έχω πάει ακόμα στο γυναικολόγο καθώς λέει να πάω την έβδομη εβδομάδα. Έχω γίνει παρανοϊκή.. κάνω χοριακες χωρίς να το ζητήσει ο γιατρός..βλέπω το στήθος μου κ σήμερα νομίζω ότι έχει ξεπρηστεί κ έχω πάθει πανικό. Σκέφτομαι να πάω για χοριακή αύριο το πρωί.. πως θα περάσουν οι μέρες κ οι εβδομάδες? Φοβάμαι μην έχω πάλι αρνητική κατάληξη. Οποία έχει χρόνο σ…
- 2 followers
- 81 απαντήσεις
- 17,5k εμφανίσεις
κοριτσια γεια σας ! αρχικα να πω οτι ειναι πολυ ωραια στο forum αυτη η αμεση ανταποκριση και μας βοηθα πολυ!! θελω να ρωτησω κατι αν μπορειτε να μου πειτε, ειμαι 7 εβδομαδων( ακουσαμε και την καρδουλα μας) και υπεφερα απο αναγουλες για περιππου 1 1\2 εβδομαδα.απο σημερα ομως ειμαι καπως καλυτερα.βεβαια ακομη <σιχενομαι>καποια φαγητα και γενικα δεν μπορω καποιες μυρωδιες , και οι ζαλαδες υπαρχουν, ομως καμια σχεση με αυτο που ειχα. θα πρεπει να με ανησυχει αυτο?
Last reply by Sentir...natureza, -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5Η ΚΑΙ ΜΕ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ???ΦΙΛΙΑ!!!
- 23 απαντήσεις
- 6,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε ολες σας Διανύω (ή διένυα δεν ξερω) την έκτη εβδομάδα εγκυμοσύνης και χθες έκανα έναν πολύ υψυλό πυρετο. Πηγα κατευθείαν στο νοσοκομείο μόλις είδα ότι αρχίζει να ανεβαίνει πάνω απο 38. Όταν εφτασα εκει ειχε ηδη παει 39,4. Μου πέρνουν κατευθείαν αίμα και ουρα για χωριακή και μου κάνουν υπέρυχο. Στον υπέρυχο δεν φαινόταν τίποτα, πράγμα πολύ περίεργο γιατι με την γυναικολόγο που είχα μιλήσει πριν κάποιες μέρες για να κλείσουμε το πρώτο ραντεβού μου είπε οτι θα ακουσουμε και καρδουλα. τελος παντων μου είπαν να μην ανησυχω και να περιμενουμε τα αποτελεσματα της χωριακης. Βγαίνει κ ήταν 40! Ο ένας ο γιατρός ήταν σίγουρος οτι προκειται για αποβολη. Ο άλλος μου είπε…
Last reply by maripoz, -
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλη την υπέροχη παρέα! Θέλησα και εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να ακούσω τις συμβουλές σας και τις αντίστοιχες ιστορίες σας . Λοιπόν είμαι 31 χρόνων και έχω μια κορούλα δύο χρόνων. Θέλησα να ξαναμεινω έγκυος πέρυσι τον Γενάρη και είχα μια παλινδρομη κύηση. Μετά από κακή αποξεση έκανα και δεύτερη αποξεση με διαφορά μιας ημέρας κολλώντας και κοβιντ. Μετά από κάποιους μήνες λοιπόν και στις 19 Οκτώβρη ξαναμενω έγκυος και έχω αποκόλληση πλακούντα. Έπαθα μια αιμορραγία. Πήγα στον γιατρό μου έδωσε utrogestan,trofocard,filicin . Το παιδί αναπτύσσεται μια χαρά. Αλλά περιμένουμε τη. Αυχενική διαφάνεια για να είμαστε σίγουροι. Ενώ γενικά …
Last reply by Κωνσταντίνα Κ.Λ,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.607 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.244 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.613 εμφανίσεις