Πρώτο Τρίμηνο (1η -12η εβδομάδα)
1,291 topics in this forum
-
- 0 replies
- 726 views
Καλησπέρα κορίτσια! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το φόρουμ. Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για τον πρώτο υπέρηχο και δεν ακούσαμε καρδιά. Ειδαμε μόνο τον σάκο και τον λεκιθικο ασκό. Είδαμε όμως και κάτι περίεργο. Ήταν σαν μια μικρή μπαλίτσα. Ο γιατρός δεν ήξερε τι μπορεί να είναι και ήταν απαισιόδοξος. Πήγα και σε δεύτερο γιατρό και μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για ανωμαλία και να περιμένουμε 1 εβδομάδα ακόμα πριν την αποξεση. Προχθές πήγα ξανά και ευτυχώς είδαμε έμβρυο και ακούσαμε καρδουλα! Η γιατρός είπε ότι μάλλον ήταν πολύ νωρίς και η σύλληψη έγινε αργότερα. Οπότε είναι σαν να είμαι 6 εβδομάδων. Το θέμα είναι ότι δεν ήξερε να μο…
Last reply by Kwnstantina man, -
Διαφημίσεις
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 7 ΚΑΙ 5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΡΟ . ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
Last reply by sweety**, -
- 1 follower
- 584 replies
- 314.3k views
Καλημέρα σας, ποιος μπορεί να μου απαντήσει από ποια εβδομάδα και μετά ακούς την καρδιά του μωρού να χτυπάει?? Είμαι 6 εμδομάδων + αλλά ο γιατρός μου δεν άκουσε τον χτύπο της καρδιάς του. Μου είπε να κάνω μία β χοριακή και να ξαναπάω την άλλη εβδομάδα να ξανακάνουμε υπέρηχο αλλά με έχει φάει η αγωνία....
Last reply by maripoz, -
- 27 replies
- 17.6k views
τελευταια περιοδος 19 μαιου.πιθανη συλληψη απο 29 μεχρι 2 ιουνιου.χοριακη την προηγουμενη δευτερα 188.το πρωι πηγα σε ενα γιατρο και μου ειπε οτ ειναι πολυ μικρος ο σακος με τις ημερομηνιες συλληψης που του δωσα.και οτι αν η χοριακη δεν ανεβει τουλαχιστον 1200 δεν παμε καλα.παμε για παλλινδρομη.εκανα χοριακη 3900.παω σε αλλο γιατρο μετα,τα βισκει ολα φυσιολογικα.επισης ο πρωτος μου εκανε κοιλιακο υπερηχο.τι λετε?θα παω την τεταρτη στον δευτερο.τι λετε>εχω τρελαθει..ευχαριστω
Last reply by Mamamia5, -
Καλήμερα σε όλες τις κοπέλες.... Θα ήθελα την βοήθεια σας την 5η εβδομάδα είχα μια πολύ μεγάλη αιμορραγία αλλά ευτυχώς κάναμε υπέρηχο και το εμβρυάκι μια χαρά!! Είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη τώρα και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα, αλλά εκέι που πάει να σταματήσει το αίμα και έχω ελάχιστο καφέ παθαίνω πάλι αιμορραγία με πόνους περιόδου... Το έχω πάθει 3 φόρες αυτες τις 8 μέρες που είμαι στο κρεβάτι... Το έχει πάθει καποια κοπέλα??? γιατι παντου διαβάζω οτι με ξεκούραση περνάει... εμένα γιατί όχι??
Last reply by Vasilikipap97, -
- 10 replies
- 44k views
Κορίτσια καλησπέρα, Μόλις έκλεισα την 10 βδομάδα εγκυμοσύνης, μετά από εξωσωματική. Έως τώρα με παρακολουθούσαν από το κέντρο εξωσωματικής με υπερήχους και μέτρηση οιστραδιόλης και προγεστερόνης κάθε βδομάδα. Τα φάρμακα που παίρνω είναι cyclacur και vasclor (αντίστοιχο των ουτροτζεστάν). Χθες είχα το πρώτο μου ραντεβού σε 'κανονικό' γυναικολόγο, ο οποίος μου είπε να σταματήσω σταδιακά τα cyclacur (μέσα σε 5 μέρες θα τα έχω σταματήσει). Ομως, από το κέντρο εξωσωματικής μου είχαν πει να ξανακάνω αύριο εξέταση αίματος για μέτρηση οιστραδιόλης / προγεστερόνης, εχοντας κατά νου να συνεχίσω να παίρνω cyclacur για κάποιο καιρό ακόμη. Το ερώτημα είναι το εξής : Εσείς …
Last reply by patric, -
- 25 replies
- 37.3k views
αλησπερα σας !! Ειμαι καινουριΑ εδω!!! Θα ηθελα την συμπαράσταση σας!! Διανοιω την 9 η εβδομαδα εγκυμοσηνης μου χτες Βράδυ Είδα στο εσώρουχο, λίγο καφέ υγρό. Συνειδητοποίησα ότι είχα λίγο πόνο σαν περιόδου πήρα αμέσως το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε το επόμενο πρωί να πάω να με δει. Έτσι και έκανα το πρωί πήγα με είδε ο γιατρός μου και διαπιστώσαμε ότι έχω μια αποκόλληση !! Μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι τέσσερις ημέρες και να πάω να με ξαναδεί βέβαια τώρα δεν έχω καθόλου υγρό καφέ απλά έναν ελάχιστο πόνο περιόδου αυτό είναι καλό σημάδι; Εννοώ δηλαδή ειναι καλο σημάδι ότι η αποκόλληση έχει υποχωρήσει;;Φοβάμαι μήπως η αποκόλληση μεγαλώνει και δεν έχω κάποιο άλλο σημάδι ι…
Last reply by xrysasi, -
- 2 replies
- 6k views
Γειά σας είμαι στην 9 βδομάδα κύησης και κολλησα κόξακι απο τον γιο μου.Λογικά κοξάκι τύπου α.Φαντάζομαι πως δεν θα είμαι η μόνη μικρομάνα που κολλησε αυτον τον ιο στη περίοδο εγκυμοσύνης της.Αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να μου πει την εξέλιξη ....Σας ευχαριστω....
Last reply by Tzeni tzeni, -
- 8 replies
- 14.8k views
Καλησπερα, Δυστυχως εχθες εκανα μια μεγαλη βλακεια και δεν προσεξα οτι το τυρι (μιζηθρα) που εβαλα στα μακαρονια ηταν χαλασμενο γιατι δεν το μυρισα, το ειχα στο ψυγειο σε ταπερ και δεν το ειχα καιρο. Το καταλαβα την επομενη μερα οταν αρχισα να κανω εμετους ολη μερα, εψαχνα να βρω τι φταιει, οταν μυρισα το τυρι ειδα οτι δεν μυριζε καθολου καλα ενω στο φαγητο ηταν μια χαρα και εφαγα και πολυ Ειχα βαλει 3-4 κουταλιες του γλυκου. Τωρα φοβαμαι παρα πολυ να μην εχω κανει κακο στο μωρο και εχω πολυ αγχος. Την Τεταρτη εχω το πρωτο ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τι θα μου πει. Φοβαμαι πολυ για λιστεριωση. Εχει παθει καποια απο εσας κατι παρομοιο? Πρεπει να ανησ…
Last reply by mariamaraaki9, -
- 20 replies
- 19.7k views
από Jannete Σήμερα στις 4:47 am Καλησπέρα σε όλες, σήμερα πήγα για την αυχενική διαφάνεια, μου πήραν αίμα για pappA και είδαμε και το μωράκι μας. Οι εξετάσεις αίματος μου δείξανε ποσοστό για τρισωμία 1 : 3.234, όμως η αυχενική διαφάνεια βγήκε τσιμπημένη και από το πρωί κλαίω και έχω φρικάρει. Ο γιατρός μου είπε πως το παιδί είναι ήδη πιο ανεπτυγμένο από τον μέσο όρο και μπορεί να οφείλεται στο ότι μπορεί να κάνω μεγάλο παιδί μεγαλύτερο δηλαδή των 3.5 κιλών. Επίσης ήταν ορατό το ρινικό οστό και όλα τα οργανα του μωρού φυσιολογικά. Θέλω να μου πείτε είχατε εμπειρίες τέτοιας τιμής; Και αν γνωρίζει κάποια κοπέλα με πόση αυχενική βγαίνει συνήθως ένα παιδί με τρισωμί…
Last reply by despoina34, -
- 0 replies
- 1.7k views
Γεια σας , Εχω μια απορία αν ξερετε να μου την απαντησετε ! Ημουν κανονικα στην 8η εβδομαδα μετα απο επισκεψη στον γιατρο μου δεν υπηρχε το εμβρυο μονο ο σακος ουτε καρδιακος παλμος λεγοντας μου οτι εχουμε παλινδρομηση κυηση και προχωρουμε σε αποξεση ! Κλεινοντας ραντεβου σημερα παω για αποξεση μετα που εβαλα το βραδυ της προηγουμενης νυχτας 1 δισκιο cytotec κολπικα ξυπνησα σημερα το πρωι χωρις κανενα συμπτωμα ουτε καν αιμμοραγια και παω για αποξεση. Μπαινοντας χειρουργειο ο ιατρος μου πριν με κοιμησουν βαζει τον υπερηχο και βλεπει εμβρυο πολυ μικρο περιπου 5μιση εβδομαδων μου ειπε και ακουει και καρδιακο παλμο 87 .. και δεν μ εκανε αποξεση μου ειπε να ξαναπαω σε 4 μ…
Last reply by loukia94, -
- 10 replies
- 9.4k views
Καλησπέρα! Διανύω την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου, κατάφερα να μείνω έγκυος μετά κόπων, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ λόγω της πρωκτικής ραγάδας. Πάντα ήμουν δυσκοίλια, οπότε τώρα λόγω εγκυμοσύνης το θέμα επιδεινώθηκε και προέκυψε και η ραγάδα. Πονάω πολύ, βγάζω αρκετό αίμα και γενικά δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι, ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι. Επισκέφθηκα έναν χειρουργό και μου είπε ότι καθώς είμαι στο α' τρίμηνο κύησης δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μόνο τζελ ξυλοκαΐνης και κανα ντεπον. Υπάρχει καμιά κοπέλα με παρόμοια εμπειρία; Καμία συμβουλή; Μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε γαστρεντερολόγο; Με έχει τρελάνει ο πόνος.
Last reply by Tzeni tzeni, -
Σε προηγούμενο μήνυμα είχα καταθέσει την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης μου και για το πόσο ευτυχισμένη είμαι. Την επόμενη κιόλας μέρα είδα ρόζ υγρό πρός καφέ και πήρα την γυναικολόγο μου και μου σύστησε να πάρω τα Utrogestan και Filicin.Σήμερα είναι η 3η μέρα που τα παίρνω κι ενω είχα δει μερική βελτίωση (πολύ αχνό ροζ) σήμερα εχω έντονη ροή υγρών ρόζ και καφέ.Ανησυχώ πάρα πολύ και φοβάμαι. Να φανταστείτε πως απο την στιγμή που ανακαλυψα αυτά τα υγρά δεν έχω βγεί απο το σπίτι, απλώς μαγειρεύω, λέτε να φταίει αυτό?υπάρχει κίνδυνος?αυτά τα utrogestan γιατί τα παίρνω αν δεν μπορούν να σταματήσουν αυτο που δεν πάει καλα?εσείς πόσο καιρό τα παίρνατε, κι όταν τα παίρνατε συνεχίζατε…
Last reply by Rodoula22, -
- 0 replies
- 564 views
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι έγκυος και πριν λίγες μέρες πήγα για τον πρώτο υπέρηχο. Είδαμε μόνο σάκο και η ηλικία του ήταν μια εβδομάδα μικρότερος...αντί για 6 εβδομάδων φαινόταν για 5. η χοριακη την ίδια μέρα ήταν 43189! Είχε καμία ανάλογη εμπειρία;
Last reply by Greca7, -
- 3 replies
- 1.9k views
Καλημέρα Τη βοήθεια σας. Είμαι 14 εβδομάδων εγκυος σε δίδυμα. Σήμερα το πρωί ειχα ένα επεισόδιο με πολύ έντονο τρέμουλο και κρυάδες σε σημείο που νόμιζα ότι κάνω σπασμούς. Δεν μου έχει ξανατύχει και φοβήθηκα παρά πολύ. Τελικά πήγα στο νοσοκομείο,γιατί έχω κι ένα θέμα με την πίεση, Μου έκαναν αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες ήταν καλές και απλά είχα κάποια δέκατα και ταχυκαρδία. Εκτός βέβαια την φοβερή αδυναμία που νιώθω σε σημείο να είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω και συνήθως ξημερώματα με πιάνει αυτό αφού βέβαια δεν κοιμάμαι καθόλου καλα. Τρόμαξα παρά πολύ γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα ως τώρα με την εγκυμοσυνη και με το παραμικρό αγχώνομαι σε σημε…
Last reply by Annie 15, -
Έχω ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας γιατί κ άλλες φορές στο παρελθόν αυτο το φόρουμ με βοήθησε πραγματικά.είμαι στην 32η μέρα του κύκλου με σταθερό κύκλο στις 27-28 μέρες.στις 29 μέρες δεύτερη μέρα καθυστέρησης ουσιαστικά έκανα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε αρνητικό.την επομένη πήγα στο γιατρο για εξέταση για το ενδεχόμενο κάποιας κύστης κλπ.ο υπέρηχος λοιπόν δεν έδειξε τίποτα.ωοθήκες καθαρές.μου είπε ο γιατρός ωστόοσο ότι το ενδομητριο είναι πολυ παχυ κ θα έπρεπε να είχε έρθει περίοδος.αυτά στις 4εβδομάδες κ 1ημέρα.παρόλα αυτά να κάνω μια χοριακη μήπως έχουμε πρόβλημα με εξωμήτριο.η χοριακη η πρώτη που έκανα σήμερα έδειξε 65,8.μου ζήτησε ο γιατρός να την επαναλάβω …
Last reply by renia85, -
- 1 follower
- 0 replies
- 804 views
Καλησπέρα σας.. είμαι πολύ μπλοκαρισμένη και αναζητώ γνώμες για την λήψη μιας απόφασης ζωής. Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί μόνο 1μιση μήνα. Εγώ 26 αυτός 32 κ όπως καταλαβαίνεται με το καλημέρα σας ήρθε μια πρόωρη εγκυμοσύνη. Εγώ είμαι άνεργη από επιλογή αυτό το έτος λόγο σπουδών και ο σύντροφος μου έχει δίκη του επιχείρηση. Προφανώς και έπαθα σοκ όταν τ έμαθα γιατί δεν ήμουν έτοιμη γι αυτό. Πρώτα το έμαθε η κολλητή μου που με παροτρύνει να το κρατήσω και μέτα η Μαμα μου λέγοντας πως δεν είμαι έτοιμη ακόμη. Ο σύντροφος μου προφανώς και δεν το θέλει εάν και μου είπε ότι απόφαση πάρω θα είναι δίπλα μ. Δν ξέρω τι να κάνω. Δεν είμαστε καιρό μαζί, δεν έχουμε ζήσει …
Last reply by Irissa, -
Γεια σας, είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης αλλά έχω καποια συμπτώματα που λίγο με ανησυχούν. Πρώτον νιώθω πόνους περιόδου, φυσιολογικό θα μου πείτε, αλλά είναι κάπως ενοχλητικοί, δεν μπορώ να πω ότι πέφτω κάτω από τον πόνο αλλά νομίζω είναι πιο έντονοι σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη, είναι δηλαδή ενοχλητικοί. Δεύτερον με πιάνουν πόνοι στη μέση, δεν παρατήρησα να συνδιάζονται με τους πόνους περιόδου, να ακολουθούν δηλαδή οι πόνοι περιόδου τους πόνους της μέσης ή το αντίστροφο αλλά η μέση μου με ενοχλεί. Καμιά φορά νιώθω να πονάνε και τα πόδια μου ψηλά, είναι και οι ανακατωσούρες που μια έρχονται και μία φεύγουν ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν λιώμα από τις ναυτίες…
Last reply by Ilaeira, -
- 29 replies
- 13.5k views
Λόγω μεγάλης και ξαφνικής αιμορραγίας (7η εβδ.) η γιατρός συνέστησε ακινησία. Μόνο στην τουαλέτα επιτρέπεται και ξάπλα. Έχω φρικάρει. Και τώρα;;Πώς περνάει η μέρα,πώς μαγειρεύουμε,τρώμε,ψωνίζουμε; Βοήθεια δεν έχουμε από πουθενά,ο άντρας μου δουλεύει μια ώρα μακριά(και βάλε)και λείπει βασικά όλη μέρα. Συνέβη σε κάποια κοπέλα;Πώς τα καταφέρατε;
Last reply by Noni3, -
- 1 follower
- 249 replies
- 152.3k views
Κοριτσια καλησπερα. Πηγα σημερα το απόγευμα στον γιατρο και μετά από κόπο είδαμε τον σάκο. Ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων (βάσει τελ. Περιόδου) δεν θα έπρεπε να δω και σποράκι ή ειναι πράγματι νωρίς ακόμα;
Last reply by Hardim, -
- 1 follower
- 10 replies
- 3.2k views
Καλησπέρα κοριτσια ... έχω ένα πρόβλημα...έχω κάνει 4 παιδάκια με καισαρική...ένα χρόνο διάφορα το ένα με το άλλο τώρα είμαι έγκυος στο 5ο κ είναι 4ης μήνες π γέννησα το τελευταίο..ο γιατρός Μ λέει πως πρέπει να το βγάλω είμαι πολύ στεναχωρημένη είναι αμαρτία αυτό κ Μ είναι δύσκολο να το κάνω αλλά πρέπει..
Last reply by Ριτα123, -
- 13 replies
- 18.7k views
Κορίτσια καλησπέρα, νομίζω πως θα χρειαστώ τα φώτα σας! Σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης μου μόλις ξυπνήσω το πρωί νιώθω σα να τεντώνεται και παράλληλα να μουδιάζει η κοιλιά μου, σαν αυτό το τέντωμα που κάνουμε όλοι καμιά φορά στο ξύπνημα, αλλά είναι σα να γίνεται από μόνο του, χωρίς εγώ να το ελέγχω!! Διαρκεί μερικά μόλις δευτερόλεπτα, αλλα συμβαίνει κάθε πρωί και μόνο πρωί! Το θεωρούσα φυσιολογικό και ασήμαντο μέχρι πριν λίγη ώρα που διάβασα τυχαία κάτι για συσπάσεις και πέτρωμα κοιλιάς και άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια.. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε σας;
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 8 replies
- 4.6k views
Γεια σας κορίτσια, είναι πολύ βοηθητικά όσα διαβάζω εδώ χρόνια τώρα. Ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει κάτι σχετικό: στα μέσα της 9ης βδομάδας μετράω χοριακη και βγαίνει ασύλληπτα μεγάλη. Δηλαδή διπλάσια από την ανώτατη τιμή αναφοράς του εργαστηρίου. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό, φαντάζομαι θα με ξαναβάλει να τη μετρήσω κλπ κλπ. Στο μεταξύ στα μέσα της 8ης βδομάδας είχα κάνει υπέρηχο (όχι κολπικό) και ακούσαμε καρδιά και επιβεβαιώσαμε ηλικία κύησης. Χοριακη δεν είχα ξαναμετρησει παρά λίγο μετά την καθυστέρηση . Καμιά ιδέα; Δεν ξέρω τι να υποθέσω πραγματικά!! Σας ευχαριστώ και να είστε καλά!!!
Last reply by renia85, -
- 0 replies
- 706 views
Χαίρετε σε όλες και όλους ! Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής. Θεωρείτε καλύτερο ο γυναικολόγος να έχει μαία ή γενικά μια γραμματέα στο γραφείο του ή όχι?
Last reply by PinelopakiP, -
- 0 replies
- 474 views
Καλησπέρα σας. Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο μου παιδί. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμασταν για δεύτερο αλλά δεν ήταν προγραμματισμένο. Είχα 4 μέρες καθυστέρηση...αλλα είχα πόνους περιόδου και πίστευα ότι θα αδιαθετουσα από στιγμή σε στιγμή. Από μέσα μου όμως ήξερα ότι αν έβλεπα περίοδο θα στεναχωριομουν... Έτσι και έγινε έκανα το τεστ κι βγήκε θετικό, έκανα και δεύτερο το ιδιο και εκεί που πίστευα ότι θα χαιρόμουν με έπιασε ένας πανικός και έκλαιγα. Έβλεπα το άλλο μου παιδί και έλεγα τι πάω να κανω; Ένιωσα τύψεις. Πως μπορώ να αγαπήσω ένα άλλο μωρό; Πως μπορώ να αγκαλιάσω ένα άλλο μωρό; Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι οι ορμόνες και τα έχουν παίξει αλλά σας παρ…
Last reply by Martonis,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,348 views
-
- 2 replies
- 9,547 views
-
- 0 replies
- 7,801 views