Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Prothuril και εγκυμοσυνη


Recommended Posts

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει η εχει πάρει καμία σας το φάρμακο αυτο γιατι το παίρνω τώρα κ εγω λόγω υπερθυρεοειδισμου και διαβάζω για διάφορους κινδύνους για το έμβρυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σου! Εγώ το παίρνω αλλα δεν εχω μεινει εγκυος ακομα. Κανω εξωσωματικη σε φυσικό κυκλό αυτή τη φορά. Αν είναι γάτα ο ενδοκρινολογος που σε παρακολουθεί και παιρνεις τη σωστή δόση δεν υπάρχει κανένα προβλημα! Γενικα ειναι ενα σκεύασμα που θεωρείται ασφαλές για τις εγκύους γιατι δεν διαπερνά ευκολα τον πλακούντα.

I 'm a happy twin mom

Link to comment
Share on other sites

Παίρνω μικρή δόση ενα των 50 mg μέρα παρά μέρα και μισό μέρα παρά μέρα. Η ίδια μου λέει οτι ειναι ασφαλής η δόση και οτι συνήθως δίνουν 2-8 χάπια την ημέρα. Όμως ο γυναικολόγος είπε οτι όσο γίνεται τα αποφεύγουμε. Και επειδή διάβασα και ξένη βιβλιογραφία ειναι στην κατηγορία κινδύνου d δηλ όχι και τόσο καλό. Τέλος πάντων. Σ ευχαριςτω πολυ για την απάντηση! Με το καλό σου εύχομαι και σε σένα!!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ! Μην ανησυχεις! Να ακούς τον ενδοκρινόλογο! Εμένα ο γυναικολογος ηδη επιμένει να το παίρνω και να μη μεινω χωρις αγωγή για να μην εχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις! Το ειχα ψάξει κι εγώ αρκετά και σε ξενη βιβλιογραφία. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο ειναι επιβεβλημένο να παιρνεις την αγωγη σου. Ειχες Graves?

I 'm a happy twin mom

Link to comment
Share on other sites

Όχι κλινικο υπερθυρεοειδιςμο μου τον είχε πει. Γενικά ήμουν στα κατώτατα φυσιολογικά κάπου 0.3 αλλα είχα πολλές αρρυθμίες και επειδή εχω θέμα με την καρδιά μου έδωσε Prothuril για να ανεβεί η tsh και τωρα είμαι στο 1.43. Θα δείξει.. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη και πάλι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 7 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σας, αν και παλιό θέμα. Διαγνώστηκα και εγώ με υπερθυρεοισμο στην 8η εβδομάδα κύησης και ξεκίνησα σήμερα το prothuril. Εσάς πως πήγε η εγκυμοσύνη? Χρειάστηκε να τα πάρετε σε όλη τη διάρκεια?? Και μιας και πέρασαν τόσα χρόνια τα παιδάκια σας είναι καλά? Δεν απέκτησαν κάποιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή? 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...