Πρώτο Τρίμηνο (1η -12η εβδομάδα)
1,291 topics in this forum
-
- 30 replies
- 5.3k views
Επειδή το είχα υποσχεθει στις φορουμιτισσες που ειχα πρηξει τοσο καιρο....πηρα τα αποτελεσματα και ....ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!! θα τηλ το γιατρο για ραντεβου για περισσοτερς πληροφοριες!!! Άντε σειρα καμια αλλα τσούπρα!!!!!
Last reply by miracle, -
Διαφημίσεις
-
- 34 replies
- 12.6k views
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο site αυτο και θα ηθελα να ρωτησω τις πιο εμπειρες γυναικες που γνωριζουν,αν στον ελεγχο που κανουν κατα τους πρωτους μηνς εγκυμοσυνης περιλαμβανεται και εξεταση για aids και αν γενικα υπαρχουν γιατροι που δεν την γραφουν για διαφορους λογους.θα εκτιμουσα πολυ να μου απαντησουν οσες ειναι ηδη μαμαδες η προκειται να γινουν και ξερουν,ευχαριστω πολυ!!!
Last reply by Αθηνά, -
- 66 replies
- 15.2k views
Aνακάλυψα πριν από λίγες μέρες ότι είμαι πάλι έγκυος... O γιός μου είναι μόλις 8 μηνών και σίγουρα δεν ήθελα να κάνω το 2ο τόσο σύντομα. Eίμαι απίστευτα τρομοκρατημένη γιατί όλα συγκλίνουν στο να κάνω έκτρωση. Oικονομικά είμαστε πολύ στριμωγμένοι ήδη απ'το 1ο παιδί. Δεν έχω άνθρωπο να μου κρατάει 2 παιδιά. Tώρα έχω την πεθερά μου που κρατάει τον γιό μου αλλά μας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να έχει και 2ο τόσο σύντομα. Nα πάει τουλάχιστον στον παιδικό το 1ο και βλέπουμε. H μαμά μου είναι μεγάλη σε ηλικία και ήδη με αρκετά προβλήματα υγείας. Mε τίποτα δεν μπορεί να αναλάβει αποκλειστικά 1 μωρό, πόσο μάλλον να έχει 2. O σύζυγός μου έχει κι αυτός τρομοκρατηθεί γιατί…
Last reply by xazomama, -
- 13 replies
- 3.5k views
Γειά σας. Έχω ένα πιτσιρίκι σχεδόν 2,5 ετών όλα τα λεφτά και τώρα πάμε για το 2ο. Από τη πρώτη μέρα καθυστέρησης κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Ήμουν πολύ πρησμένη στη κοιλιά,είχα ενοχλήσεις και τις επόμενες μέρες...και ακόμα, δε τολμάω να κάνω τίποτα. Λίγο να ζοριστώ, λίγο να σκύψω, λίγο να τεντωθώ έχω πονάκια και ξαπλώνω. Να φταίει ότι φοβάμαι παραπάνω απ'ότι στη προηγούμενη εγκυμοσύνη...? Πραγματικά τη προηγούμενη φορά ήμουν στο κόσμο μου. Μέχρι και τζιν φόραγα μέχρι το 3ο σχεδόν μήνα. Τώρα είμαι με φόρμες από την αρχή. Ακόμα και η ζώνη με ενοχλείστο αμάξι...τι να πω!!
Last reply by Kelly25, -
- 16 replies
- 11.4k views
Κορίτσια, έχω αγχωθει πάρα πολύ! Τη μέρα που έκανα το τεστ και βγήκε θετικό είδα και λίγο ροζ(Κυριακή). Πήρα το γιατρό και μου είπε για κάτι χάπια. Φοβάμαι όμως να τα πάρω γιατί έχω πολλές αλλεργίες! Εντομεταξύ έχω κάτι πονάκια,στις σάλπιγγες, χαμηλά...Πείτε μου καμιά εμπειρία σας...
Last reply by Christie, -
ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ 1 2 3
by cruelty- 1 follower
- 70 replies
- 26.3k views
Νιώθω άρρωστη εντελώς,δε μπορώ να φάω τπτ δε μπορώ ούτε νερό να πιω ...ναι ξέρω είναι φυσιολογικο αλλα τα χω παίξει λιγάκι.Το χειροτερο είναι πως αύριο πάμε διακοπες και δεν έχω καμια όρεξη.Θελω να μαι σπιτι μου τουλάχιστον να ζαλίζομαι με την ησυχία μου....Με έχουν πιάσει τα κλάματα δεν ξέρω...μου θυμίζει όταν ήμουν πολύ άρρωστη και είναι σαν να επαναλαμβάνεται όλο αυτο.Βέβαια ειναι για ευχαριστο σκοπο αλλά ειλικρινά νιώθω εντελώς σκατα.Με το που μπήκα στην 5η βδομαδα δεν έχω σταματήσει να νιώθω αυτές τις απαίσιες ναυτίες ...μπλιαχ.Εσείς πως νιώθατε ρε κοριτσια?
Last reply by cruelty, -
- 16 replies
- 6k views
καλημέρα σας! ελπίζω να είστε καλά!... σήμερα τελευταία μέρα της έβδομης εβδομάδας νιώθω στα δεξιά χαμηλά ένα ελαφρύ τράβηγμα για 1-2 δευτερόλεπτα εδώ και αρκετή ώρα... δεν έχει σταματήσει από το πρωί... είναι κάτι συνήθες;; ααχ..ελπίζω να σταματήσει, με φοβίζει!...
Last reply by cruelty, -
- 10 replies
- 7k views
Ετοιμάζομαι να πάω για το δεύτερο παιδάκι μου, αλλά από φέτος, στα 30 μου, ξεκίνησαν αλλεργίες για πρώτη φορά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια δεν είχα τέτοια πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι μου ξεκινήσανε πολύ δυναμικά. Μέχρι και ιγμορίτιδα έπαθα τον Ιούλιο. Δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος...μάλλον... αλλά με αγχώνει λίγο το ότι δε μπορώ να παίρνω τα φάρμακά μου...Έχει κάποια εμπειρία να με εμψυχώσει λίγο? Γιατί η κουνιάδα μου που έιχε αλλεργίες, στην εγκυμοσύνη ήταν ακόμα χειρότερα, και φταρνιζόταν και ιγμορίτιδα έπαθε...τα χειρότερα μου είπε...
Last reply by Kelly25, -
- 26 replies
- 7.3k views
καλημέραααα για ποιο λόγο, αφού κάνουμε το τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό πρέπει να δούμε άμεσα τον γυναικολόγο;;; αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να δει τίποτα , ακόμα είναι πολύ νωρίς... δεν είναι κρίμα, να απαγουτεύομαστε ελπίζοντας ότι θα δούμε κάτι και τελικά τζίφος και να μας πει ελάτε σε 15 μέρες;;;;; υπάρχει περίπτωση να σου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη;... σε εσάς τι έγινε στην πρώτη αυτή επίσκεψη;;; η αρχάρια!
Last reply by Kelly25, -
Heartbeat! 1 2
by happy_belly- 29 replies
- 6.8k views
μετά τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου στις 2 Αυγούστου ο γιατρός θέλησε να με δει στις 3 Σεπτέμβρη!!! (να κάνει και τις διακοπές του προφανώς!) δεν άντεχα... πήγα σήμερα στην Βιοιατρική και έκανα υπέρηχο και είδα ένα υπέροχο έμβρυο ενός εκατοστού!! φτου μας φτου μας!!!... και μια καρδούλα να χτυπά τικ τακ τικ τακ!... σαν ένα φωτάκι ήταν που αναβόσβηνε... όπως τα αλάρμ του αυτοκινήτου!...η εγκυμοσύνη μου βρίσκεται στην 7η εβδομάδα... πόσο χαίρομαι που το είδα το baby για πρώτη φορά!!!! απίστευτο! να μπορείς να το δεις!ηρέμησα πάρα πολύ χαίρομαι που είναι μέσα και είναι καλά!... Μαρία
Last reply by Kelly25, -
- 25 replies
- 13k views
Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να εκφράσετε τις εμπειρίες σας σχετικά με το θέμα της σύλληψης και των δυσκολιών που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε ή αντιμετωπίσατε στο παρελθόν.
Last reply by Kelly25, -
Κορίτσια την βοήθειά σας παρακαλώ, Ειμαι στην 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και εδώ και 1-2 μέρες έχω κάτι σαν φούσκωμα στο στομάχι. Πως είναι σαν να έχεις φάει πολύ και να μην μπορείς άλλο; Αναγκάζομαι και παίρνω συνέχεια βαθιές ανάσες για να μπορέσω να βγάλω την μέρα. Ανασαίνω κυρίως από το στόμα λόγο στραβού ρινικού διαφράγματος που δεν μου επιτρέπει να αναπνεύσω από την μύτη (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το αναφέρω). Στην δουλειά μου δεν κουράζομαι ιδιαίτερα γιατί είμαι σε γραφείο ούτε και στο σπίτι κάνω πολλά πολλά.. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Ευχαριστώ...
Last reply by IOKASTH, -
- 12 replies
- 5k views
Έχετε παρατηρήσει ότι είναι εντελώς διαφορετική η πρώτη από τις επόμενες εγκυμοσύνες μιας γυναίκας όσον αφορά την προσοχή που παίρνει από το σύζυγο; Την πρώτη φορά μαζί στο γιατρό, δουλειές στο σπίτι, συμβουλές να μην κουράζομαι, συνεχές ενδιαφέρον ... τώρα μόνο γκρίνια που είμαι λίγο πιο νευρική απ' ό,τι συνήθως.
Last reply by mimika, -
- 2 replies
- 2.7k views
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ, 25, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;
Last reply by pixy, -
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ Ή ΗΡΑΚΛΕΙΟ?
by Guest- 0 replies
- 676 views
-
ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ...
by Guest- 0 replies
- 342 views
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies