Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καφέ υγρά στις πρώτες εβδομάδες

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα... θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το θέμα μου γιατί θα με φάει η αγωνία και το άγχος... πήγα την Πέμπτη στον γυναικολόγο μου ο οποίος επιβεβαίωσε εγκυμοσύνη 4 εβδομάδων... γύρισα σπιτάκι όλα καλά... το πρωί ξυπνάω και μετά απ τα τσισακια βλέπω στο χαρτί καφέ βλεννες . Με πιάνει πανικός περνώ το γυναικολόγο μου και του λέω έτσι και έτσι τι πρέπει να κάνω να έρθω? Και μου απαντάει πως είναι πολύ νωρίς και δεν μπορούμε ν κάνουμε κάτι..  να περιμένουμε και αν συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα ν τους ειδοποιήσω.   Περιμένω εγώ όλα καλά.. όλη την υπόλοιπη μέρα τίποτα.   Έρχεται απόγευμα βάζω μια ηλεκτρική και εκεί που σκιβω τσουπ νιώθω πονακια και θέλω να πάω πάλι τουαλέτα, που μετά τα τσισα πάλι αυτά τα καφέ υγρά... φοβάμαι για αποβολή  Τι να κάνω?? Έχει συμβεί σε καμία μανούλα??( Να σημειωθεί πως έχω αλλα 2 παιδάκια στα οποία στις εγκυμοσύνες δεν είχα ποτέ ούτε καφέ ούτε κόκκινη σταγόνα.   Μόνο στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα αίμα 2 μέρες πριν τον τοκετό.  ) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Και σας εύχομαι σε κάθε μία ξεχωριστά ότι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας ... 

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις