-
-
- 199 απαντήσεις
- 4.716 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 14 απαντήσεις
- 15.272 εμφανίσεις
-
- 45 απαντήσεις
- 879 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 4.359 εμφανίσεις
-
- 55 απαντήσεις
- 4.706 εμφανίσεις
-
ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΤΙΜΩΡΙΑ...! ΣΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Η' ΟΧΙ;
Από candy1234, in Διαπαιδαγώγηση & Συμπεριφορά προς το παιδί
- 181 απαντήσεις
- 65.834 εμφανίσεις
-
- 67 απαντήσεις
- 4.494 εμφανίσεις
-
- 266 απαντήσεις
- 101.272 εμφανίσεις
-
- 153 απαντήσεις
- 38.902 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 243 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 10.312 εμφανίσεις
-
- 54 απαντήσεις
- 1.961 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Marakious,Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω και στο εσωρουχο και κατα το σκουπισμα σταγονες αιμα ενω θηλαζω αποκλειστικα ,βεβαια κραταει μια μερα αλλα ειναι λογικο?
οταν 40σα μου ειπε ο γιατρος να περιμενω μετα το 6μηνο !!!
ειναι λογικο? -
Από manoula,Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!Απ' όσο γνωρίζω κατα κανόνα όταν θηλάζεις αποκλειστικά η περίοδος αργεί να επιστρέψει.Στη μεγάλη μου κόρη έδινα και συμπλήρωμα, οπότε προσωπική εμπειρεία δεν έχω.Τώρα θηλάζω αποκλειστικά τη μικρή που είναι 2 μηνών και χθες μου ήρθε περίοδος. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό για το θηλασμό?
-
Από Minamou,Κάλησπέρα σε όλους,
παρακολουθώ το forum για πολύ καιρό, αν και είναι η πρώτη φορά που γράφω, και με έχει βοηθήσει απίστευτα σε θέματα θηλασμού.
Το πρόβλημά μου είναι η δυσκολία να κοιμήσω τα παιδιά μου, κυρίως το βράδυ. Και τα δύο για να κοιμηθούν θηλάζουν. Ο μικρούλης γενικά όταν θηλάζει θέλει ησυχία και το χώρο του (δηλαδή την κρεβατοκάμαρα). Ακόμα όμως και έτσι για να κοιμηθεί καθυστερεί πολύ. Σύνηθως ξεκινάω να τον κοιμήσω κατά τις 10:30 και πάει 12 και ακόμα είναι ξύπνιος. Ο μεγάλος στο διάστημα αυτό με το μπαμπά του κάνουν τις νυχτερινές ετοιμασίες, διαβάζουν και στο τέλος με περιμένει εξαντλημένος...
Αν προσπαθήσω να τα θηλάσω ταυτόχρονα ξεσηκώνονται και τα δύο.
Αν προσπαθήσω να κοιμήσω πρώτα τον μεγάλο, αυτός θηλάζει με τις ώρες και ο μικρούλης είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του και γκρινιάζει.
Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; -
Από marianna9880,μπορεις να μεινεις έγκυος , μια και εγώ τα κατάφερα. Η Αθηνά κοντεύει 14 μηνών και μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. Η Αθηνά θήλαζε πρωί και βράδυ μόνο, εδώ και αρκετό καιρό και έχω περίοδο από τον 3ο μήνα. Αγλαία σε παρακαλώ, χρειάζομαι την βοήθεια σου...Ανησυχώ για το δεύτερο μωρό και την εγκυμοσύνη μου. Μπορεί ο οργανισμός μου να στηρίξει την δεύτερη εγκυμοσύνη και τον θηλασμό της Αθηνάς? ¨Ηδη έχω ξεκινήσει να δίνω στην Αθηνά αγοραστό γάλα, αλλά δεν δείχνει καμία σταθερότητα. Άλλοτε πίνει 150 ml, άλλοτε δεν πίνει καθόλου.... Άσε που τρώει ελάχιστα τροφές. Θέλω να συνεχίσω να την θηλάζω , αρκεί να αντέξει ο οργανισμός μου. Τι λες?
-
Από anna1703,Καλησπέρα! Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών που μέσα στη μέρα παράλληλα με το θηλασμό τρώει 3 ή 4 γεύματα στερεές τροφές πια. Θηλάζει όποτε και όσο θέλει και αυτό ποικίλλει από μέρα σε μέρα. Δηλαδή μπορεί μια μέρα να θηλάσει 2 φορές και μια άλλη 8. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Η περίοδός μου δεν έχει επανέλθει ακόμη και αναρωτιέμαι πρέπει να σταματήσω εντελώς να θηλάζω για να μου έρθει; Απ'ότι φαίνεται η μετάβαση στις στερεές από τον αποκλειστικό δεν ήταν αρκετή για να επανέλθει.Ρωτάω γιατί μετά το χρόνο θα θέλαμε να προσπαθήσουμε για δεύτερο παιδάκι και δεν θέλω να σταματήσω ακόμη να θηλάζω. Εσείς τι εμπειρίες έχετε;
-
Από rea.i,Γειά σας, αναζητώ το βιβλίο της Άννας Πατσούρου: Θηλασμός μια υπέροχη εμπειρία του 2013 ή Θηλασμός μια υπέροχη σχέση του 2007.
Αν το έχει κανείς το βιβλίο πολύ ενδιαφέρομαι να το αγοράσω είτε να το δανειστώ. Το αναζητώ από την πρώτη εγκυμοσύνη μου και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ!
-
Από Γεωργίαj,Γεια σας κορίτσι θέλω μια συμβουλή, έχω μια μικρή 12 μηνών ( γίνετε σε λίγες μέρες) θηλάζει και από χθες νοσηλευομαι για πρόβλημα υγείας, της δίνουμε γάλα το νοβαλακ βιο 2 και δεν πίνει καθόλου... Η πεθερά μου την έδωσε και φρέσκο γάλα και αυτό το ήπιε αλλά με το κουτάλι, το άλλο με τίποτα... Δεν ξέρω τι να κάνω , εγώ παίρνω φάρμακα βαριά και δεν κανει να βγάλω γαλα για να το δώσω....
-