patousaki mou

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  467
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον patousaki mou

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  thessaloniki....

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. και τί άλλα δικαιολογητικά χρειάζονται? γνωρίζεις?

 2. Διαφημίσεις


 3. κορίτσια όποια μπορεί ας με βοηθήσει... προσπαθώ να πλέξω παπουτσάκια για νεογέννητο με βελονάκι. δυστυχώς τα περιοδικά που βρίσκω είναι στα ξένα. στα ελληνικά δεν βρίσκω κάτι. σήμερα πήρε ένα η μαμά μου και δεν το πρόσεξε είναι στα ρώσικα.... (δεν τα κατέχω..) όποια γνωρίζει κάποιο σάιτ ή κάποιο περιοδικό ή γνωρίζει πώς πλέκονται, ας μου πεί! έχω βρεί φανταστικά σχέδια, ξέρω πάνω κάτω, αλλά ως εκεί...
 4. οικογενειακό, ναι. το θέμα είναι εκκαθαριστικό του 12 (εισοδάματα 11) ή του 13 (εισοδήματα 12) που κάναμε τώρα????
 5. καλησπέρα.... διάβασα χθες σε ένα άρθρο οτι απο 01/01/2014 οι μακροχρόνια άνεργοι θα δικαιούνται επίδομα για όλο το 2014, το οποίο ανέρχεται σε 200 το μήνα. γνωρίζετε εαν ισχύει καταρχήν? και αν ναί, τί δικαιολογητικά χρειάζονται? απ'ότι διάβασα θέλουν και εκκαθαριστικό το οποίο να μην ξεπερνάει τις 10,000. εκκαθαριστικό ποιανού έτους όμως???? επίσης να σας πώ οτι άλλαξαν τα κριτήρια ηλικίας και απευθύνεται σε ηλικίες 20-65 ετών. (μέχρι τώρα ήταν 45-65)
 6. να σου ζήσει το μωράκι σου! μιας και μπήκα και διάβασα το θέμα θέλω λίγο να μου πείς, τί έκανες με το επισκεπτήριο. εγώ γέννησα εκεί πριν 3 χρόνια σε μονόκλινο, κ εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα απο όλες τις απόψεις...και τώρα που θα γεννήσω πάλι εκεί θα πάω σε μονόκλινο. αλλά μου είπαν οτι το επισκεπτήριο απαγορεύεται στο μονόκλινο. ισχύει αυτό? εγώ θέλω βέβαια να ισχύει, γτ δεν θέλω να μπαίνουν στο χώρο που θα υπάρχει νεογέννητο λίγων ωρών.
 7. τί εννοείς τα χρήματα της ασφάλειας? είναι δλδ κάποιο ποσό που παίρνουμε?
 8. καλησπέρα γιατρέ. διανύω την 31η εβδομάδα εγκυμοσύνης, και ήθελα να ρωτήσω αν η χρήση eva lactic απο εδώ και πέρα είναι υποχρεωτική,αν με βοηθάει σε κάτι ή αν απλά την βάζω για να την βάζω. την χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα.(μετά απο σύσταση του γιατρού μου φυσικά) στην πρώτη μου εγκυμοσύνη την χρησιμοποιούσα και πάλι απο την 30η ας πούμε εβδομάδα (μπορεί και λίγο νωρίτερα..) και γύρω στην 32η μετά απο ενοχλήσεις και εξετάσεςι βρέθηκε οτι έχω ουρεόπλασμα και ξεκίνησα αντιβίωση. αυτό έγινε γιατί δεν με κάλυπτε η κρέμα ή είναι άσχετο???
 9. να συμπληρώσω οτι είμαι κανονικά ασφαλισμένη ακόμη. δεν έχει διακοπεί η ασφάλειά μου. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά το λέω μήπως σε αυτές τις περιπτώσεις επιστρέφει κάτι ο εοπυυ.
 10. Κορίτσια καλησπέρα! είμαι μια μακροχρόνια άνεργη μαμά, (απο το 2011 αν παίζει ρόλο), και τώρα περιμένουμε και το δεύτερο παιδάκι μας! μπορεί κάποια να μου πεί εάν δικαιούμαι κάτι απο ΙΚΑ ή ΟΑΕΔ???
 11. καλημέρα σε όλες σας! υπάρχει καμία μανούλα που να έχει το παιδάκι της στον βρεφονηπιακό της αναγεννήσεως στα πεύκα? άν ναί, θέλω εντυπώσεις και εμπειρίες.... επίσης τα τροφεία βγαίνουν βάση εκκαθαριστικού???
 12. τελικά πότε θα υπάρχει νεότερο για τις νέες θέσεις που περιμένουμε?????????????????
 13. ναί αλλά εγώ δεν θα τον στείλω αν δεν τον πάρουν μέσω έσπα! οπότε τί κάνω σε αυτή την περίπτωση? αν κάνω την εγγραφή δεν υπογράφω κάπου οτι δεσμεύω την θέση, άρα είμαι και υποχρεωμένη να πληρώνω? εγώ θέλω αν τον πάρουν μέσω εσπα να τον στείλω, αλλιώς θα μείνω πάλι σπίτι μαζί του! κάποιες γνωστές μου, μου είπαν οτι τον ιούλιο θα γίνουν οι αιτήσεις για εσπα! (η μια δουλεύει σε παιδικό). και κάτι άλλο! ξέρω οτι μέσω εσπα έχεις δικαίωμα να δηλώσεις 3-4 σταθμούς! και όπου το πάρουν το παιδί! οπότε τί γίνετε σε αυτή την περίπτωση? κάνεις 4 εγγραφές????