Συντονιστής Περιεχομένου

Super Moderators
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

   11.059
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

   1

  Συντονιστής Περιεχομένου last won the day on Ιούλιος 21

  Συντονιστής Περιεχομένου had the most liked content!

  Συνεισφορα στο φορουμ

  40 Neutral

  Περισσότερα για την/τον Συντονιστής Περιεχομένου

  • Rank
   Συχνός Επισκ.

  Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

  4.619 εμφανίσεις προφίλ
  1. Γειά σας δείτε και πιο κάτω την λίστα , για να δημοσιεύσετε στοιχεια που θα βοηθήσουν να πάρετε καλύτερες απαντήσεις Εάν θέλετε να επιτύχετε εδραίωση θηλασμού, αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες και θα είναι σημαντικό να λάβετε καθοδήγηση από κοντά από πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού. Μόνο αυτή/αυτός μπορεί να σας επιβεβαιώσει πραγματικά ότι οι θηλασμοί του βρέφους σας είναι αποτελεσματικοί, κάτι το οποίο είναι ίσως και πιο σημαντικό από την διάρκειά των θηλασμών και την συχνότητά τους. Επίσης το να επιβεβαιωθεί ότι οι θηλασμοί είναι αποτελεσματικοί, θα βοηθήσει να μην αποκτήσετε προβλήματα με τις θηλές ή τους μαστούς από λάθος πιάσιμο θηλής ή θέματα με την παραγωτή. Θα είναι αδύνατο να επιβεβαιώσετε μέσω ενός φόρουμ την αποτελεσματικότητα των θηλασμών, οι συμβουλές που θα λάβετε εδώ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επίσκεψη ειδικού πιστοποιημένου σύμβουλου θηλασμού . Υπάρχουν παιδίατροι IBCLC αλλά και σκέτοι σύμβουλοι θηλασμού. Επίσης σημαντικός λόγος για να μην αργήσετε μια τέτοια επίσκεψη, είναι ότι κάθε ημέρα που το μωρό θηλάζει αναποτελεσματικά, μειώνονται οι δυνάμεις του για να αντλήσει περισσότερο γάλα. Η μειωμένη διάρκεια θηλασμού στο νεογέννητο δεν είναι απαραίτητα ένδειξη χορτασμού, ο θηλασμός είναι μια "εργασία" για το μωρό που απαιτεί ενέργεια. Υπάρχει δηλαδή και η περίπτωση ένα μωρό να δείχνει ικανοποιημένο και να κοιμάται, επειδή έχει κουραστεί! Η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να βοηθήσει να διορθωθούν μικρά αλλά κρίσιμα κριτήρια κατά την διάρκεια των θηλασμών των πρώτων ημερών /εβδομάδων και έτσι να επιτευχθεί η εδραίωση του θηλασμού. Δείτε εδώ λίστα: https://parents.org.gr/2018/05/22/paidiatroi-pistopoiimenoi-symvoyloi-thilasmoy-ibclc/ Την παρακάτω λίστα κριτηρίων θα την χρειαστείτε έτσι και αλλιώς εάν συμβουλευτείτε ειδικό:
  2. Γειά σας - δείτε και αυτό το θέμα

  3. Διαφημίσεις


  4. Συντονιστής Περιεχομένου

   Τσούχτρες στο Ξυλόκαστρο?

   Γενικά υπάρχει και αυτός ο χάρτης, ο οποίος δείχνει που έχουν καταγραφεί τσούχτρες http://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1XyGdmB9XGr0lGT_YoxY578l7EOIg2LDs&ll=38.158925820725514%2C25.52485737519521&z=7
  5. Συντονιστής Περιεχομένου

   ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   γειά σας δείτε και εδώ https://parents.org.gr/forum/topic/85494-ysteroskopisi-thesniki/?do=findComment&comment=1696130
  6. Συντονιστής Περιεχομένου

   Θηλασμός κ συμπλήρωμα

   Γειά σας δείτε εδώ για να πάρετε όσο το δυνατό καλύτερες απαντήσεις ευχαριστούμε!!!
  7. Συντονιστής Περιεχομένου

   Αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα

   Γειά σας παραθέτουμε ιστοσελίδα στην οποία φαίνονται οι γιατροί της κλινικής του Λαϊκού νοσοκομείου και τα αντίστοιχα βιογραφικά, στα οποία φαίνονται οι ειδικότητες http://www.appk.gr/index.php/2014-02-27-23-40-03/2014-02-27-23-55-26/2014-02-27-23-55-59/2014-02-27-23-56-28 όπου ως υπέυθυνη της ρευματολογικης μονάδας φαίνεται η κ. Τεκτονίδου τηλέφωνα επικοινωνίας Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" Αγίου Θωμά 17, Γουδή Αθήνα11527 panoraiap@med.uoa.gr 213-2061061
  8. Συντονιστής Περιεχομένου

   Εξωσωματικη με βλαστοκυστες

   Γειά σας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα / θέμα Καφέ εξωσωματικής https://www.parentscafe.gr/forum/topic/17539-kafe-exosomatikis/ στο Parentscafe.gr ή το https://www.parentscafe.gr/forum/topic/18818-meta-tin-emvryometafora/ για τα καθημερινά σας νέα. Το Parents.org.gr έχει καταστατικό (http://parents.org.gr/news/a245 ) που ορίζει ότι οι συζητήσεις είναι μεταξύ άλλων ενημερωτικές σε θέματα ιατρικά, παιδαγωγικά κ.α. και δυστυχώς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την χρήση social media -ενώ στο parentscafe.gr δεν υπάρχουν τόσο αυστηροί κανόνες χρήσης ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
  9. Συντονιστής Περιεχομένου

   Πληροφορίες για ιδιωτικά σχολεία

   Γειά σας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι υπάρχουν σε όλες αυτές τις σελίδες διάφορες μαρτυρίες για αρκετά σχολεία , τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσα από το εργαλείο αναζήτησης μέσα στο ίδιο το θέμα. Πατώντας επάνω στον φακό εμφανίζονται οι σχετικές επιλογές! Ευχαριστούμε!
  10. Συντονιστής Περιεχομένου

   ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.!!

   Γεια σας δείτε εδώ-
  11. Γειά σας δείτε σχετικές συζητήσεις και εδώ
  12. Συντονιστής Περιεχομένου

   Φοβάμαι ότι το μωρό μου θα νιώθει τη γιαγιά του για μαμα

   Το θέμα κλειδώνεται καθώς οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται σε φιλικό κλίμα, χωρις ειρωνίες και σαρκασμό. Το φόρουμ είναι ενημερωτικό. Όσα μέλη επιθυμούν γενική συζήτηση σχετικά με τα εργασιακά θέματα & την μητρότητα μπορούν πάντα να ανοίξουν νέο θέμα που δεν θα ασχολείται με ένα μέλος συγκεκριμένα αλλά με την γενικότερη επικαιρότητα.
  13. Συντονιστής Περιεχομένου

   Άγχος για βάρος μωρού και θηλασμό

   Γειά σας δείτε εδώ για επικαιροποιημένη λίστα παιδιάτρων συμβούλων θηλασμού https://parents.org.gr/2018/05/22/paidiatroi-pistopoiimenoi-symvoyloi-thilasmoy-ibclc/
  14. Συντονιστής Περιεχομένου

   βοηθεια!!!δεν τρωει το φαγητο!

   Γειά σας θα παραθέσουμε εδώ συγκεκριμένη παρουσίαση για αυτό το θέμα, την είχε δημοσιεύσει το μέλος του φορουμ @ΑΡΓΚ ευχαρίστως θα τοποθετήσουμε εδώ και άλλες έρευνες ή παρουσιάσεις που αναδεικνύουν το θέμα από την ιατρική του πλευρά (όποιος επιθυμεί, μας στέλνει στο editor(at)parents.org.gr. https://mail.parents.org.gr/~administrator@parents.org.gr/food_denial_siafakas.pdf
  15. Συντονιστής Περιεχομένου

   Κύστη στην Ωοθήκη

   Πληροφοριακά δείτε απαντήσεις του κ. Μιχαλόπουλου (έχει σταματήσει την συνεργασία εξαιτίας έλλειψης χρόνου οπότε θα πρέπει να αρκεστείτε στις απαντήσεις που ήδη βρίσκονται αναρτημένες)
  16. Μαρούσι, 11/6/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Open Day ενημέρωσης για την Κρυοσυντήρηση ωαρίων και Έλεγχος Γονιμότητας σε προνομιακή τιμή Το Institute of Life-ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας πραγματοποιεί Open Day για την κρυοσυντήρηση ωαρίων την Παρασκευή 15/6/2018. Όσες γυναίκες το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν δωρεάν από την επιστημονική ομάδα του Institute of Life-ΙΑΣΩ για την διατήρηση της γονιμότητας και όλες τις σύγχρονες τεχνικές κρυοσυντήρησης ωαρίων. Επιπλέον, το ΙΑΣΩ προσφέρει αιματολογικό Έλεγχο Γονιμότητας στην προνομιακή τιμή των 49€ (Περιλαμβάνει: FSH (Θυλακιοτρόπο Ορμόνη, LH (Ωχρινοτρόπο Ορμόνη), Προλακτίνη (PRL), Οιστραδιόλη (Ε2), TSH (Θυρεοειδοτρόπο Ορμόνη). Η Δωρεάν ενημέρωση για την Κρυοσύντηρηση ωαρίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/6/2018, 09:00 – 15:00. Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 6184030 ή στο ivf(at)iaso.gr. Ο Έλεγχος Γονιμότητας πραγματοποιείται στον -2 όροφο του ΙΑΣΩ, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 και η προσφορά ισχύει έως και 30 Ιουνίου 2018.