Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποκόλληση από την αρχή της εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την υπέροχη παρέα! Θέλησα και εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να ακούσω τις συμβουλές σας και τις αντίστοιχες ιστορίες σας . Λοιπόν είμαι 31 χρόνων και έχω μια κορούλα δύο χρόνων. Θέλησα να ξαναμεινω έγκυος πέρυσι τον Γενάρη και είχα μια παλινδρομη κύηση. Μετά από κακή αποξεση έκανα και δεύτερη αποξεση με διαφορά μιας ημέρας κολλώντας και κοβιντ. Μετά από κάποιους μήνες λοιπόν και στις 19 Οκτώβρη ξαναμενω έγκυος και έχω αποκόλληση πλακούντα. Έπαθα μια αιμορραγία. Πήγα στον γιατρό μου έδωσε utrogestan,trofocard,filicin . Το παιδί αναπτύσσεται μια χαρά. Αλλά περιμένουμε τη. Αυχενική διαφάνεια για να είμαστε σίγουροι. Ενώ γενικά όλη μέρα δεν έχω αίμα παρά μόνο καφέ και ροζ εκκρίσεις, κάθε μα κάθε βράδυ που πάω τουαλέτα ενώ στη σρβειετα δεν έχω κάτι όταν σκουπίζομαι έχω ένα πολύ ανοιχτό καφέ που αγγίζει το κόκκινο χρώμα... Φοβάμαι τόσο πολύ!!! Φοβάμαι ότι δεν θα γεννήσω το παιδάκι μου, φοβάμαι μήπως έχει κάτι, φοβάμαι ότι δεν θα τρέφεται σωστά,φοβάμαι ότι έχω θρομβοφιλια για αυτό κ θ πάω ν κάνω εξετάσεις, φοβάμαι ότι μπορεί ν πεθάνει μέσα μου και ν μην το πάρω χαμπάρι... Τόσα τα φοβάμαι!!!!!!???? Συγγνώμη για την κούραση. Θα ήθελα ν μάθω και δικές σας ιστορίες! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...