little lamb

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.209
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  6

little lamb last won the day on Ιούνιος 23

little lamb had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

525 Good

Περισσότερα για την/τον little lamb

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.315 εμφανίσεις προφίλ
 1. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Πολύ ωραίο! Όντως τώρα που το λες πολλοί δίνουν την εντύπωση ότι σκέφτονται να υπήρχαν περισσότερες κλίνες κλπ για να μπορούν να κυκλοφορούν αβερτα, να μη φορούν μάσκα κλπ και ας νοσήσουν. Σαν να λέμε μακάρι να βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου για να μπορούμε να τρώμε ο,τι καρκινογόνα αηδία υπάρχει και ας νοσήσουμε. Ή να βγει το φάρμακο του aids για να πηγαίνουμε με όποιον θέλουμε και ας νοσήσουμε.
 2. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Και ο αλγόριθμος υπολογισμού αποστάσεων με τον διπλανό, που βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα είτε με 15 είτε με 25 μαθητές!

 3. Διαφημίσεις


 4. Συμφωνώ, κι εγώ το έχω κάνει απλά ανέφερα μια άλλη οπτική γιατί μου είχε κανει εντύπωση που το σκέφτηκε.
 5. Ναι δεν είπα ότι συμφωνώ, απλά το επισημαίνω γιατί μου είχε κάνει εντύπωση ως σκεπτικό. Επίσης αν το δοκιμάσεις σε μαγαζί μπορεί πάλι να μην το πάρεις κ μετά αν το δεις σε άλλο (κανονικό) μαγαζί μετά από λίγο καιρό στις εκπτώσεις πχ μπορεί να το πάρεις. Με την ίδια λογική ούτε αυτό είναι σωστό κ πρέπει να πας στο πρώτο μαγαζί που δοκίμασες!
 6. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Εμείς βρεθήκαμε χτες σε εκκλησία για μνημόσυνο και πάθαμε σοκ. Ενώ το μνημόσυνο είχε μόνο 15 άτομα, οι μονιμοι ενορίτες ήταν αμέτρητοι και οι μισοί χωρίς μάσκα. Αποστάσεις μηδέν στις καρέκλες, είχαν βάλει και δύο μνημόσυνα μαζί, τρελη ουρά για το αντίδωρο, να φιλάνε το χέρι του παπά, και δύο έγκυες χωρίς μάσκα. Στη θεία κοινωνία δεν είδα τι έγινε γιατί ήμουν έξω με το μωρό. Μετά είδαμε ότι στόλιζαν για μια βάφτιση και τελικά είχε δύο βαφτισεις. Η πρώτη ήταν λιτή με 8 άτομα μόνο, μια χαρά. Ο στολισμός γινόταν για τη δεύτερη, που ήταν φουλ πακέτο. Μπαλόνια, candy bar και όλα τα σχετικά και άρχισαν να καταφθάνουν ένα σωρό καλεσμένοι που αγκαλιάζονταν και φιλιουνταν σαν να μην τρέχει τίποτα...
 7. Είναι παλιό το post μου. Τελικά πήραμε Geox στις εκπτώσεις σχεδόν μισή τιμή, κάπου 25-30 ευρώ και αθλητικά puma σε στοκ της puma που έχει τα παλιά μοντέλα 10 ευρώ!! Ενώ τα ίδια σε φετινό μπορεί να έχουν και 50. Άσχετο αλλά αυτό που λες για δοκιμή σε μαγαζί και αγορά από το ίντερνετ όταν το είχα πει σε μια φίλη μου ότι το έκαναν κάποιοι γνωστοί μου είχε σχεδόν θυμώσει ότι δεν είναι σωστό για το μαγαζί γιατί το μαγαζί τα έχει πιο ακριβά επειδή έχει βιτρίνα και άλλα έξοδα και όταν είπα ότι ο πελάτης θα πάρει από εκεί που τον συμφέρει επέμεινε ότι οκ να παίρνει κανείς από το ίντερνετ αλλά τουλάχιστον να μην τα δοκιμάζει σε μαγαζί γιατί απασχολεί υπάλληλο ενώ θα το πάρει από αλλού κλπ.
 8. Τα garvalin ποια είναι; Δεν τα ξέρω. Θεωρούνται ισάξια σε καταλληλότητα σαν τα Kickers, biomechanics, Geox, μουγερ κλπ; Όπως δεν ήξερα και μια μαρκα primigi που μου είπαν σε ένα μαγαζί ως πολύ καλή υποτίθεται.
 9. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Συμφωνώ στο να μην επαναπαυονται οι γονείς, να διεκδικούν, να μαθαίνουν και στα παιδιά να διεκδικούν κλπ και είμαι κι εγώ γενικά αντιδραστική με κανόνες άνευ νοήματος. Αλλά εδώ είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Δεν είναι αυταρχικοί οι δάσκαλοι επειδή έτσι τους καπνισε. Πώς θα προστατευτούν αν παίζουν όλοι με όλους ανεξέλεγκτα; Αναγκαστικά πρέπει να περιοριστούν οι ομάδες... Απλά έπρεπε να μη βλέπονται κ να είναι σε άλλες αίθουσες ή άλλες ώρες για να μη νιώθουν ότι "απαγορεύεται" να μιλήσουν. Μικρή ομάδα όμως θα ήταν αναπόφευκτα.
 10. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Μπορεί και να είναι καλύτερες οι σταθερές, γιατί θα ξέρουν ότι είναι "η ομαδουλα τους". Ακόμα καλύτερα προφανώς θα ήταν αν ήταν σαν μικρά τμηματακια σε άλλες αίθουσες κ δεν βλεπονταν, γιατί το κακό για εμένα δεν είναι η τετράδα (σχολεία σε χωριά μπορεί να έχουν ούτως ή άλλως 4 παιδιά), αλλά το ότι θα βλέπουν τις άλλες τετράδες κ δεν θα μπορούν να μιλήσουν. Εκτός αν τα αφήνουν να μιλάνε από μακριά και απλά δεν πλησιάζουν. Αυτοί που ζουν τα χειρότερα όμως να κοιτάξουν τα καλύτερα και να πουν τι; Χωρίς επιβίωση δεν υπάρχει ψυχολογική υγεία. Το να ζεις γενικώς είναι προϋπόθεση για να νιώθεις οτιδήποτε, το αντίστροφο δεν γίνεται! Είναι σαν να λέμε σε έναν πόλεμο "λοιπόν επειδή είναι χάλια κ δεν έχω ποιότητα ζωής κ καλή ψυχολογία, καλύτερα ας σκοτωθώ στον πόλεμο παρά να ζω με χάλια ψυχολογία". Απλοϊκό το παράδειγμα, αλλά φάση είναι, θα περάσει. Κάτι θα αφήσει όπως όλες οι αρνητικές καταστάσεις, προσωπικές και συλλογικές, αλλά έτσι είναι αυτά. Αυτό έτυχε στη γενιά μας. Σε κάθε γενιά κάτι κακο συμβαίνει τώρα που το σκέφτομαι. Μια χούντα, ένας πόλεμος, μια φυσική καταστροφή, μια κρίση, κάτι. Και σε συνδυασμούς πολλές φορές. Ε σε εμάς έτυχε αυτο. Αισιοδοξία, θα ορθοποδησουμε όπως όλη η ανθρωπότητα τόσους αιώνες. Το ότι ο σχεδιασμός και τα μέτρα έπρεπε να ήταν αλλιώς είναι προφανές. Αλλά αισιοδοξία και πάλι.
 11. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Δεν νομίζω να υποστήριξε κανείς την καταπάτηση παιδαγωγικών αξιών. Αλλά η μείωση των παιδιών είναι κάτι που σίγουρα έπρεπε να γίνει. Ελλείψει αιθουσών λοιπόν, αντί να βάλουν 4 ανά αίθουσα θα είναι 4 ανά ομάδα στην ίδια αίθουσα. Συμφωνώ ότι είναι άσχημο να βλέπουν λίγο πιο πέρα τα άλλα παιδιά κ να μην μπορούν να παίξουν. Όμως και σε άλλες αίθουσες να ήταν, πάλι μπορεί να τύχαιναν με παιδιά που δεν πολυσυμπαθιουνται. Αν και σε αυτές τις ηλικίες νομίζω αν τους πεις απλά "αυτή είναι η ομαδουλα σου" θα πουν απλά οκ.
 12. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Όπως είχε γράψει και κάποια κοπέλα πολλεεεεες σελίδες πριν (που είχε τεθεί για πολλοστή φορά σε αυτό το topic το ερώτημα αν αξίζει η ζωή με περιορισμούς και αν είναι καλύτερα να πάθεις κορωνοϊό ή ψυχολογικά) "όταν το σπίτι καίγεται σκέφτεσαι πώς να σβήσεις τη φωτιά, όχι τι ψυχολογικά θα σου αφήσει η καταστροφή".
 13. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Πολύ ωραίο το κείμενό σου, αλλά δυστυχώς σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης και όταν κρίνεται η επιβίωση αυτά είναι αναπόφευκτα. Πες ότι είχαμε πόλεμο (που παιδάκια σε άλλες χώρες όντως το ζουν, και οι δικοί μας παππούδες παιδάκια ήταν όταν το έζησαν). Προσπαθείς να το εξηγήσεις, να κάνεις το παιδί σου να το πάρει όσο πιο ανώδυνα και να περνάει όσο το δυνατόν καλύτερα, να μειώσεις τις άσχημες επιρροές και από εκεί και πέρα σίγουρα θα επηρεαστει. Όπως σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση, πχ να χάσει γονιό, να περάσει καρκίνο το ίδιο το παιδί κλπ, που θα τα προσπαθούσες όλα αυτά αλλά σίγουρα κάτι θα του έμενε. Τώρα βέβαια οκ δεν κρίνεται η επιβίωση των παιδιών, αλλά καταλαβαίνεις το πνεύμα μου. Προφανώς και πρέπει να προσπαθήσουν οι δάσκαλοι να περάσει ανώδυνα στα παιδιά, αλλά πρέπει να παρθούν και κάποια μέτρα, τι να γίνει; Η χρυσή τομή είναι το δύσκολο. Είναι και η ανακολουθία των μέτρων που μας κάνει να βλέπουμε το θέμα ως όχι και τόσο σοβαρό και να αναρωτιόμαστε αν αξίζουν όλα αυτά. Πχ με τόσα κρούσματα την άνοιξη θα είχε γίνει πανικός και τώρα χαλαρά...
 14. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Πάντως δεν μου φαίνεται να έχει πολύ νόημα ο χωρισμός σε ομαδουλες για να γίνεται ιχνηλάτηση. Γιατί η δασκάλα θα αλληλεπιδρά με όλες τις ομαδουλες οπότε αν κολλήσει κάτι από τη μία μπορεί να το μεταφέρει στις άλλες.
 15. little lamb

  Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

  Ίσως επειδή δεν έχει τόση μεταδοτικότητα όση ο κορωνοϊός Με την ίδια λογική να μην τους κατηγορουμε ούτε για το αν φοράνε κράνος ή ζώνη ούτε για το τσιγάρο γιατί "νέοι είναι, πρέπει να είναι ανέμελοι, σιγά μη σκεφτούν το θάνατο"!