Ένδυση, για το παιδί & την μητέρα
186 topics in this forum
-
- 2 replies
- 893 views
Γεια σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας ! Η Μπέμπα μου είναι τώρα 1 μήνα και 1 εβδομάδας και είναι περίπου στα 4.700 και 55 εκ. Θέλω να της αγοράσω τα καλοκαιρινά ρουχα της που θα είναι από 3-6 μηνων και με συμβουλεύουν να πάρω μεγαλύτερα ρουχα για 6-9 μηνων.Από εμπειρία μπορεί κάποια να με συμβουλέψει τι να κάνω;
Last reply by Lenia16, -
Διαφημίσεις
-
Παιδικά παπουτσάκια 1 2 3 4 8
by ΧΡΙΣΤΙΝΑ31- 5 followers
- 185 replies
- 53.3k views
Καλησπέρα. Πώς μπορώ να μάθω σε ποιες ηλικίες απευθύνονται τα νούμερα των παιδικών παπουτσιών, πχ 20 , 21, 22.? Επίσης ποια η γνώμη σας για τα παιδικά αθλητικά παπουτσάκια ΝΙΚΕ ή REEBOK κτλ για παιδιά ενός ή δύο ετών? Είναι καλά για τα μικρά ποδαράκια ή πιο καλά να αγοράσει κάποιος τις αποκλειστικά παιδικές ορθοπεδικές μάρκες?
Last reply by little lamb, -
- 5 followers
- 260 replies
- 12.1k views
Γεια σας! Ψαχνω παιδικα ρουχα για τον μικρο. Ειναι πολυ δραστηριος και τα σκιζει διαρκως. Εχετε να μου προτεινετε κανενα μαγαζι? Μενω επαρχια και σε νησι οποτε αν ειναι ηλεκτρονικο, θα με βολεψει. Καλης ποιοτητας και ανθεκτικα να ειναι... και Ελληνικα επισης! Ευχαριστω!
- 2 followers
- 156 replies
- 7.1k views
Αγαπημένο θέμα!! Να σω ποσο γρήγορα θα καταλήξουμε να συζητάμε για κάτι τελείως άσχετο!! Τι φοράτε, λοιπόν; καθημερινές στη δουλειά, στις βόλτες, στις εξόδους; αλλάξατε στιλ λόγω του παιδιού; Εμενα μ αρέσει το κυριλέ κ όχι σπορ. Παλιά μάλλον φαινόμουν 10 χρόνια μεγαλύτερη…. Χειμώνα φοράω πουλόβερ ή ζακέτα (μ αρέσουν αυτές με περίεργα κοψίματα, ασύμμετρα κλπ) κ από κάτω ή παντελόνι υφασμάτινο ή τζιν αλλά στο τζιν είμαι περίεργη, το θέλω πολύ σκούρο, όχι ξεβαμμένο. Παντελόνι φοράω ή τη γραμμή που εφαρμόζει κ ειναι λίγο κοντή στον αστράγαλο ή πιο φαρδύ που πέφτει χυτό (αναλόγως τη φάση που είναι τα ψωμάκια μου) ή καμπάνα. Παπούτσι μπότα ή μποτάκια ή…
Last reply by Έσπερος, -
- 2 followers
- 33 replies
- 3.6k views
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους γονείς από πού μπορεί να πάρει κανείς αποκριάτικη στολή για βρέφος. Η κόρη μας είναι σχεδόν 9 μηνών και μόλις συνειδητοποίησα ότι σε δυο εβδομαδες αρχίζει το Τριώδιο! Αναρωτιέμαι λοιπόν πού μπορώ να βρω κάποια στολή από υλικά κατάλληλα για τόσο μικρό μωρό (εννοώ για το ευαίσθητο δέρμα κλπ). Υποθέτω τα απλά μαγαζιά με εποχιακά δεν θα ενδείκνυνται... Είμαστε στην ανατολική Αττική.
Last reply by vtgian, -
- 74 replies
- 20.8k views
Πριν απο κανα χρονο επεσα πανω σε ενα αρθρο που ελεγε για την λαθος επιλογη παπουτσιων που κανουμε συνηθως για τα παιδια (αλλα και για εμας). Συνηθως αγοραζουμε χοντρη σολα, στιβαρο και σκληρο μερος για "στηριξη" του ποδιου, μυτη που στενευει στα δαχτυλα κα. Μετα απο ψαξιμο βρηκα 2 ιστοσελιδες που πουλανε παπουτσια που επιτρεπουν τη σωστη αναπτυξη των ποδιων, παρεμβαινοντας οσο γινεται λιγοτερο στην φυσικη κινηση του ποδιου και ειναι οτι καλυτερο μετα το ξυπολητο. Οπως υποστηριζεται, οταν αγοραζουμε παπουτσια (ειδικα για τα παιδια που βρισκονται σε φαση αναπτυξης του μυοσκελετικου) θα πρεπει να προσεχουμε τα εξης: Να εχουν οσο πιο λεπτη σολα γινεται για καλυτ…
Last reply by Sentir...natureza, -
- 1 follower
- 46 replies
- 5.3k views
Εχετε υποψην σας καποια εταιρια παιδικων ρουχων με παιχνιδιαρικα σχεδια; Παντου βλεπω το "μεγαλιστικο" στυλ με λατινικα γραμματα κλπ. Θελω λιγο τρελα οσο μπορω να του την προσφερω και να φοραει χαρουμενα και οχι "σοβαρα" σχεδια. Μονο στο zara βρηκα 2 φορμες σετ με παιδικα σχεδια (γατακι, τερατακι) σε οικονομικη τιμη. Εχετε κατι κατα νου απο φυσικο καταστημα ή καλυτερα ηλεκτρονικο -ακομη και εξωτερικου- που να μην ειναι ακριβο (πχ φουτερ φορμα παντελονι <7-8 ευρω, μπλουζα φουτερ <7-8 ευρω), βαμβακερα ειδη κατα προτιμηση;
Last reply by Yovanna, -
- 2 followers
- 2 replies
- 19.4k views
Που μπορω να βρω τσαντα με πολλες τσεπες κλπ, αυτο που λενε τσαντα αλλαξιερα; Θελω να ειναι και ομορφη ομως, με σχεδια, χρωματα, κατι τελος παντων. Εχω βρει καποιες πολυ ωραιες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο αλλα ειναι ακριβουτσικες.. Σε τι μαγαζι να ψαξω; Με παιδικα; Και ρουχα θηλασμου η εγκυμοσυνης, περα απο τα κλασσικα τυπου mothercare λητω κλπ που μπορω να βρω;
Last reply by λουκουμαδάκι, -
- 3 followers
- 16 replies
- 1.3k views
Καλησπέρα! Έχω μια ίσως χαζή απορία: από τι ηλικία βάλατε στα παιδιά σας κασκόλ; Η μπέμπα είναι 9 μηνών και μερικές φορές έχει κρύο που θα χρειαζόταν κασκόλ αλλά φοβάμαι να της βάλω. Επίσης εσείς φοράτε κασκόλ/φουλαρια/πασμινες κλπ όταν τα έχετε αγκαλιά; Φοβάμαι μη μου το τραβήξει κ με πνίξει.
Last reply by kotsifikos, -
- 2 followers
- 92 replies
- 6.3k views
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Βαφτίσαμε την μπέμπα και περίπου 30-35 από τα δώρα είναι ρούχα! Ρούχα διαφόρων ειδών, χοντρικά γύρω στα 15 καθημερινά, 10 φορέματα κ 5 μπουφαν-παλτα-γουνες. Πολλοί τα έχουν πάρει μεγαλύτερα, πχ 18Μ ή 1Υ ή ακόμα και 2Υ (η μπέμπα είναι 8 μηνών). Εχουμε τον εξής προβληματισμό σχετικά με το τι να αλλάξουμε κ τι να κρατήσουμε: Τα δώρα αλλάζουν μόνο μέσα σε λίγες μέρες, δεν ξέρουμε όμως αυτά που είναι νούμερο 1 ή 2 αν θα της κάνουν καλοκαίρι ή χειμωνα ώστε να τα αλλάξουμε από τώρα.Υποθετω όμως ότι τώρα που μεγαλώνει τα ρούχα θα τις κάνουν για πιο πολύ καιρό, έτσι δεν είναι; Πχ για ένα χρόνο, όχι για τρίμηνο ή εξάμηνο που ήταν ως τώρα, σωστά; Πιο …
Last reply by Lenia16, -
Τι γνώμη έχετε για τον υπνόσακο? Βολεύει τα μωρά σας? Υπάρχουν πολλών ειδών από ότι έχω δει. Με μανίκια και πόδια αλλά και αυτοί κου είναι σαν sleeping bag, χωρίς πόδια δηλαδή, αλλά και αυτοί που είναι χωρίς μανίκια. Επίσης σαν μέγεθος ποιό σας βόλεψε. Αν πάρω αυτό για νεογέννητα μέχρι πότε θα με βολέψει και απ΄την άλλη πρέπει τα νεογέννητα να κοιμούνται σε υπνόσακο? Σας ζάλισα ε?
- 2 followers
- 38 replies
- 3.6k views
Για να μην χαλασω την αναρτηση της @Sentir...natureza με τα παιχνιδιαρικα σχεδια στα ρουχα, ανοιγω μια καινουργια καθως πραγματικα διαβαζοντας την μου γεννηθηκε η απορια: Ειμαι η μονη που εχω second hand ρουχα στα παιδια μου; Πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε αγορασα τελευταια φορα καινουργια ρουχα. Τι θελω να πω; Ερχονται οι ξαδερφες τους καθε τρεις και λιγο να σου μια σακουλα ρουχα και δεν μιλαω μονο για βρεφικα ρουχα, αλλα ακομη και για την μεγαλη που σε λιγο θα μπει στην νηπιακη ηλικια. Το ιδιο και μια οικογενεια που μενει διπλα μας. Επισης το ιδιο θα κανω και εγω οταν μεγαλωσουν τα παιδια μου με οσα ρουχα ειναι σε καλη κατασταση, θα τα δωσω σε αλλα παιδακια (ή στον ερυθρο …
Last reply by Mama_Anesti_, -
- 1 follower
- 8 replies
- 1.1k views
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος/α πού μπορώ να βρω σκέτες κορδέλες μαλλιών σε βρεφικό μέγεθος ώστε να ράψω ή να κολλήσω εγώ "στολίδια"; Ή αλλιώς πού μπορώ να βρω οικονομικές κορδέλες (έτοιμες "στολισμένες" δηλαδή). Γιατί όπου έχω δει είναι γύρω στο 10ευρο...
Last reply by Astrien, -
- 0 replies
- 650 views
Αρχισα να ψαχνω για ανοιξιατικο παπουτσακια για την μικρουλα μου. Το προβλημα ειναι οτι φοραμαι παιδικο μεγεθος και θελω να εχει ανατομηκο πατο και σωστη στηρηξη κτλ οπως ειναι τα βρεφικα παπουτσακια. Αν εχει και μπεμπε σχεδια ακομα καλητερα. Φοραμαι νο 25 και μαλλον για την ανοιξη θελουμε 26, και ειμαστε 1,5 χρωνων. Εχετε να μου προτεινεται καποιο μαρκα η και μοντελο....;
Last reply by Δωρα, -
- 0 replies
- 1.3k views
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει προεκταση με σουστες για τα βρεφικα κορμάκια? Ευχαριστώ
Last reply by elliramzy, -
Ρούχα για το σπίτι 1 2 3
by Έσπερος- 71 replies
- 5.9k views
Χειμωνιάζει σιγά σιγά και πρέπει να συνηθίσουμε τα νέα ενδυματολογικά δεδομένα. Όταν μπήκε το καλοκαίρι είχαμε ακομα τα ολόσωμα φορμάκια, το καλοκαίρι το περάσαμε με γυμνισμό κυρίως, το φθινόπωρο με εσώρουχα, τώρα που άρχισαν τα κρύα τι ειναι καλό για παιδάκι 9 μηνών που στέλνεται και μπουσουλάει; Μας έχουν φέρει πολλα σετάκια με παντελόνι φόρμας κ φούτερ ή μακό μακρυμανικα και με αυτά ξεκίνησα. Οι αποριες μου ειναι πολλες! Εχουν νοημα τα ολόσωμα φορμακια σε αυτην την ηλικια; Εχω μερικα αντι για πιτζαμακια τωρα που ακομα δεν εχει κρυο αλλα στο μυαλο μου μου φαινονται πιο βολικά στο ντύσε γδύσε σε σχεςη με τα κανονικα ρουχα ειδικα τωρα που περναει φαση αντίδρ…
Last reply by Lenia16, -
- 18 replies
- 2.5k views
Αρχησα να ψαχνω για καινουργιο παπουτσακι (ξανα) που θα φορεσει απο το οκτωμβρη (οταν δεν αρκουν οι μπαλερινες πια). σκεφτομαι τα kickers αλλα τα μονα https://www.mortoglou.gr/paidika-mpotakia-321836-mov-derma-kastori-kickers-el που βρισκω σε προσφορα ειναι με μονο αυτοκολλητο. Και ανφοτιεμαι κρατανε καλα το ποδαρακι, η καλητερα να βρω κατι με διπλο αυτοκλλητο η κατι με κορδονια.
Last reply by Δωρα, -
- 12 replies
- 1.1k views
Η μαλλον τοσο θα ειναι το χειμωνα. Ποσα χειμερινα χρειαζεται τωρα που περπαταει, πηγαινουμε στη παιδικη χαρα κτλ. Απο παντελονια , μπλουζακια ζακετες εχουμε αρκετα νομηζω, καμια φορμα θελει ακομα. Αλλα απο μπουφαν, γιλεκακι, αδιαβροχο, παπουτσακια (μποτακι η αθλητικο η και τα δυο;), ποσα χρειαζεται; Επησης τα αδιαβροχα παντελονια τα εχει δοκημασει κανεις; Βολευουν; Η δικια μου λατρευει το νερο οποτε ειναι σιγουρο οτι θα πλατσουρησει σε καθε ευκαιρια στις λασπες, και επησης θα θελει να καθεται κατω στις πετρουλες στην παιδικη χαρα και το χειμωνα.
Last reply by Δωρα, -
- 12 replies
- 46.6k views
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο αλλού στο φόρουμ, έψαξα αλλά δε βρήκα. Με αφορμή τις εκπτώσεις και την προσπάθεια να κάνουμε κάποια οικονομία ψωνίζω κάποια ρούχα για τη μικρή και θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες μανάδων γύρω από τα μεγέθη ρούχων παιδικά βρεφικά αναλόγως της εταιρείας. Δηλαδή, σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι π.χ. κάποιας εταιρείας το μέγεθος 80 είναι σαν 86 ή 92 μιας άλλης κ.λπ. Ως τώρα έχω δει αρκετά μεγάλες διαφορές στα ρούχα της μικρής, αλλά δεν έχουμε δοκιμάσει όλες τις μάρκες φυσικά (έχουμε μέλλον...). Μάλιστα, επειδή κάνω αρκετές αγορές μέσω ιντερνετ θα ήθελα να μοιραστούμε κι εμπειρίες από οποιεσδήποτε μάρκες. Για κάποια νούμερα δεν έχω ιδέα και…
Last reply by annoulen, -
- 5 replies
- 17.5k views
Ψαχνω ρουχα απο οργανικο βαμβακι για τον μικρο,κατα προτιμηση απο ελληνικο καταστημα. Οσα καταστηματα βρισκω μεχρι στιγμης, εχουν μονο για μωρα,εγω ψαχνω για 3 ετων και ανω.
Last reply by vtgian, -
ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ 1 2
by nania- 26 replies
- 40.6k views
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ; ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ;
Last reply by Χαρά Π., -
- 2 replies
- 19k views
Καλησπέρα μανούλες... Χτες μιλούσα με την ξαδέρφη μου που ζει στην Αγγλία και μου έλεγε πώς εκεί είναι πολύ διαδεδομένη η αγορά ελαφρός μεταχειρισμένων ρούχων σε πολύ καλή κατάσταση και σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Μου κίνησε λοιπόν το ενδιαφέρων και σήμερα το πρωί είπα να ρίξω μια ματιά. Βρήκα λοιπόν ένα σάιτ που το διαχειρίζεται μια μανούλα και κάνει ακριβός αυτή την δουλειά. Αγοράζει παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση ή και καινούργια με τα ταμπελάκια τους και τα πουλάει μέσα από το σάιτ με τρομερά χαμηλές τιμές.Τα περισσότερα μάρκες . Έκανα κιόλας παραγγελία και την περιμένω μάλλον αύριο. Θα σας πω τις εντυπώσεις μου λοιπόν αύριο για τα ρουχάκια... το σάιτ είναι : ht…
Last reply by Αγγελική2, -
- 4 replies
- 3k views
Γνωριζετε αν αυριο θα εχουν καποιες εταιριες μαγαζια εκπτωσεις?θα ισχυσει το black friday?
Last reply by Niki81, -
- 3 replies
- 6k views
Καλησπερα σε ολες, την αλλη βδομαδα λεμε να ξεκινήσουμε τα μπανακια σιγα σιγα με προσοχη μιας που εχει μπει το καλοκαιράκι για τα καλα, θελω να θέσω καποιες ερωτησεις για μαγιό οποια γνωριζει: - μπικίνι μπορω να φορέσω αυτο που ηδη εχω για κατω και το πανω να το παρω απλα πιο μεγαλο? - καθε τρίμηνο αλλο μαγιό θα ανοιξει η λεκάνη? - αν παρω ενα ολόσωμο θα ειναι ελαστικό για καθε μηνα? ειδικο εγκυμοσυνης μαγιό... - απο ποιο καταστημα μπορω να βρω ενα μαγιουδακι σε καλες τιμες για εγκύους?
Last reply by ravT, -
- 14 replies
- 23.1k views
Καλησπέρα σας!!!Καθώς νέα στο μπλογκ θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω πολύ οικονομικά βρεφικά φανελάκια βαμβακερά;;
Last reply by xena,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,356 views
-
- 2 replies
- 9,548 views
-
- 0 replies
- 7,801 views