λουκουμαδάκι

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.329
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  26

λουκουμαδάκι last won the day on Οκτώβριος 20

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

1.259 Excellent

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

4.494 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα στην παρέα! Έχει κάποια την κούκλα που μεγαλώνει; Μπέιμπι αλάιβ νομίζω. Στις κριτικές λέει ότι είναι πολύ βαριά και δεν συγχρονίζει τι εννοεί ξέρει κάποια; Και ότι δεν κλείνει η φωνή ισχύει; Αξίζει η αγορά;
 2. Διάβαζα πρόσφατα ότι ο εγκέφαλος νοητικά εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα από το κινητικό κομμάτι οπότε τα βρέφη έχουν ανάγκη από ερεθίσματα εναλλαγές τοπίου ήχους συζήτηση κλπ πολύ παραπάνω από όσο πιστεύαμε. Ένα μωράκι πέντε μηνών είναι εγκλωβισμένο κινητικά ακόμα αλλά όχι νοητικά. Έτσι έχει ανάγκη πραγματική να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του και όχι να μένει στάσιμο ακόμα και για λίγα λεπτά με ένα παιχνίδι στο χέρι. Πάρε μάρσιπο βάλε να κοιτάζει μπροστά σε ώρες εκνευρισμού άλλαξε περιβάλλον μίλα τραγούδα διάβασε βιβλία περπάτημα παιχνίδια κλπ που είμαι σίγουρη ότι τα κάνεις απλά αύξησε το ρυθμό πλέον μέχρι να μπουσουλίσει και να αρχίσει μόνο του να εξερευνά ότι θέλει και όπως το θέλει. Βάλε λίγο και τα δόντια βάλε και την ιδιοσυγκρασία του βάλε και κανένα άλμα ανάπτυξης ε δε θέλει και πολύ να είναι σε μία μόνιμη κατάσταση εκνευρισμού! Γίνεται σιγά σιγά "ανθρωπάκι"! Υπομονή!
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. 20% στα advent calendar στο σάιτ Playmobil! Καλή χριστουγεννιάτικη σεζόν!
 5. Πολύ ενδιαφέρον! Πες μας κάτι παραπάνω όταν βρεις χρόνο για τις άλλες οπτικές και ερμηνείες! ευχαριστούμε!
 6. λουκουμαδάκι

  Φαγητοδοχεία στο νηπιαγωγείο

  Ξεκινήσαμε πολύ καλά είχαμε μια μικρή άρνηση στην αρχή αλλά πλέον πάει τρέχοντας! Είναι 21 παιδάκια στην τάξη ευτυχώς η τουαλέτα είναι συνεχόμενη πόρτα και έχουν έξοδο άμεσα στην αυλή οπότε δεν μπλέκονται ουσιαστικά μέσα στο δημοτικό καθόλου! Έχουμε τρεις δασκάλες η μία της τάξης μια ακόμα πρέπει να είναι για κάποιο παιδάκι εκεί και μία ακόμα που τους κάνει αγγλικά αποκλειστικά. Γενικά βλέπω πολύ κίνηση κάνουν πολλά πράγματα μπήκαμε και σε έναν άτυπο διαγωνισμό του Δήμου για διάβασμα παιδικών βιβλίων από τις βιβλιοθήκες, μας έδωσαν από τώρα πρόγραμμα εκδηλώσεων, μπορώ να πω υπάρχει οργάνωση και δουλειά. Με τους κόφτες μια χαρά αλλά πάει αρκετό υλικό χαμένο αναγκάζομαι να τρώω αγγουράκια και φρούτα πρωί πρωί για να μη τα πετάξω. Της πήρα και οδοντογλυφίδες με ζωάκια αλλά δεν τις βλέπω να ζουν για πολύ έχουμε ήδη απώλειες τις χαρίζει τις χάνει! Βλέπω που γράφετε στο θέμα για δημοτικό για τα γράμματα, μου έρχεται με εργασίες με το όνομα με τα γράμματα αλλά φαντάζομαι το κάνουν ακόμα στυλ απλή αντιγραφή όχι με κανόνες από πάνω προς τα κάτω κλπ. Δεν δείχνει να διαμαρτύρεται το βλέπουν σαν παιχνίδι μάλλον δεν τα πιέζουν. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι είμαστε μέχρι τώρα!
 7. Μακάρι! Επειδή υπάρχει η συστέγαση ίσως δεν έχει καλή διαμόρφωση! Θα δούμε Δευτέρα. Θα μας μιλήσουν είπανε μετά τον αγιασμό! Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!
 8. Να κάνω μια ερώτηση κορίτσια και αγόρια. Τα παιδάκια στο προνήπιο πηγαίνουν εντελώς μόνα τουαλέτα ή πάει και κάποιο άλλο παιδάκι για παρέα; Υπάρχει κάποιος έλεγχος; Το νηπιαγωγείο μας συστεγάζεται με δημοτικό (δεν έχω ιδέα ακόμα για τις εγκαταστάσεις αλλά θα ζητήσω αναλυτική περιγραφή) αλλά παίζει να πηγαίνει εντελώς μόνη τουαλέτα ενώ πχ μπορεί ταυτόχρονα να είναι εκεί μεγαλύτερα παιδιά; Ή εντελώς μόνη και να μη θέλει από φόβο να πάει και να τα κρατάει; Έχει βγάλει μια αντίδραση ήδη στο ότι πρέπει να πηγαίνει χωρίς δασκάλα όχι επειδή δεν τα καταφέρνει αλλά πιστεύω για παρέα πιο πολύ και σιγουριά και τώρα σκέφτομαι το εντελώς εντελώς μόνη σε εκείνο το χάος θα της είναι κάπως.
 9. Νομίζω ναι καλύτερα να μη ρωτήσεις ξανά η να ρωτήσεις το ίδιο το παιδί πχ είδα τα τάδε θα σου άρεσε κάποιο από αυτά για δώρο να δεις πάνω κάτω τα ενδιαφέροντα του ανά εποχές! Πάντως συνήθως δεν διατηρείται χρόνια αυτή η κατάσταση από όσους ξέρω τουλάχιστον ειδικά τα τελευταία χρόνια που σφίγγουν τα οικονομικά λουριά. Όλα θα αυξηθούν πόσα θα μπορείς να δίνεις *3 και τα άλλα δώρα που έχεις αλλού υποχρεώσεις και για τα δικά σου παιδιά και για εσάς ώστε να χαίρεσαι και η ίδια για το δώρο και την ποιότητα του που προσφέρεις στην βαφτιστηρα; Προσωπικά ήταν ένας λόγος που αποφασίσαμε με τον σύζυγο για ένα βαφτιστηρι ώστε να μην μας ζορισει ποτέ το οικονομικό και στο αδερφάκι του κάνουμε ένα δώρο στα γενέθλια του καλό που θα κάναμε έτσι και αλλιώς και Χριστούγεννα για κάτω από το δέντρο κάτι μικρότερης αξίας που επίσης θα το δίναμε ανεξαρτήτως κουμπαριάς. Όσο για την μητέρα είναι δικό της κομμάτι να ξεδιαλύνει την κατάσταση. Πόσο θα ματαιωθούν τα παιδιά για ένα δώρο που δεν πήραν; Μία ώρα; Μία μέρα; Μια εβδομάδα; Καιρός να το πράξει. Και όταν θα θέλεις μπορείς να κάνεις εσύ μια εξαίρεση. Αλλά να είναι στην διακριτική σου ευχέρεια!
 10. Τα παιδιά του 2018 εγγράφονται στο προνήπιο (όχι σε παιδικό σταθμό) στην υποχρεωτική εκπαίδευση και έχουν γίνει οι εγγραφές το Μάη. Δεν υπάρχει ΕΣΠΑ στην υποχρεωτική εκπαίδευση γιατί είναι δωρεάν. Αν δεν κάνατε εγγραφή βρείτε σε ποιο σχολείο ανήκει το παιδί βάση της διεύθυνσης σας και 1 Σεπτεμβρίου πηγαίνετε από εκεί να κάνετε εκπρόθεσμη εγγραφή. Αν προσπαθείτε να κάνετε ΕΣΠΑ για κδαπ τα παιδιά του 2018 δεν δικαιούνται. Από του χρόνου.
 11. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Πωωω περαστικά σας!!! Μπορεί να μη σου γίνει θετικό ποτέ απλά λίγη προσοχή τις πρώτες μέρες της άλλης εβδομάδας και μια χαρά θα είσαστε! Πότε ξεκινάνε οι διακοπές σας;
 12. λουκουμαδάκι

  Φαγητοδοχεία στο νηπιαγωγείο

  Αααα καλή αρχή και σε σας! Είναι το abclunchies . Com είναι στα αγγλικά αλλά είναι ελληνικό έχει και σελίδα στο Instagram με ιδέες για σνακ κλπ! Θα μπω να δω ναι να καταστρώσω σχέδια και στο τέλος όπως είπαμε ένα τοστ και μια μπανάνα Δεν κυκλοφορεί ένα meme πρώτη μέρα σχολείο το ταπεράκι τεεελειο και τελευταία μέρα σχολείο με ένα χυμό και ένα σακουλάκι αλμυρά Θα δω ναι μήπως κάνω την κίνηση έτσι όπως το θέτεις ότι θα χρησιμοποιηθούν και αλλού φαίνονται και καλή ποιότητα! Φέτος ξυπνούσαμε 7 παρά με το παααασο μας έτρωγε τύπου πρωινό και 9 παρά πηγαίναμε σχολείο και έτρωγε εκεί κανονικό πρωινό το οποίο παρόλο που ήταν στο δημόσιο ήταν εξαιρετικό τις περισσότερες φορές. Από φέτος αρχίζει το στρίμωγμα και στην ώρα και στο πρωινό! Πετσετάκια είδα σε ένα γκρουπ παίρνουν από τζάμπο έχουν ιδανική διάσταση λένε οι μαμάδες θα μπω να τα δω! Για τα λευκά του ΙΚΕΑ ναι θα γίνουν αίσχος όντως
 13. λουκουμαδάκι

  Φαγητοδοχεία στο νηπιαγωγείο

  πορώθηκα και βρήκα ένα ισόπ έχει κάτι ωραία bento και κόφτες με σχεδιάκια και οδοντογλυφίδες με ζωάκια και τα έβαλα καλάθι. Δεν τα παρήγγειλα έτσι να τα βλέπω να τα χαζεύω να λέω γουάου τι ωραία γεύματα θα τρώει με σχέδια σάντουιτς αβοκάντα τορτίγιες φρούτα λαχανικά και μετά να επανέρχομαι στην πραγματικότητα που γράψατε του όλα πεταμένα μέσα στην τσάντα Είδα ένα ωραίο απλό ταπεράκι με 3 θέσεις καλό ύψος και χωρητικότητα φαίνεται και καλή τιμή θα της το δείξω έχει και πολλά σχέδια. Πετσετάκια τι διάσταση; Έχω το πακέτο των 10 τα λευκά από το ΙΚΕΑ για τα νεογέννητα τα τετράγωνα λέτε να είναι μικρά;
 14. λουκουμαδάκι

  Φαγητοδοχεία στο νηπιαγωγείο

  Ναι ναι και γω το σκέφτηκα για θερμός πλέον γιατί ένα alpin tec που έχουμε μου έκανε παράπονα ειδικά από το Μάη και μετά ότι δεν είναι δροσερό το νερό. Αυτό με το κούμπωμα δεν το σκέφτηκα άρα θα πρέπει να τα δει από κοντά να τα δοκιμάσει!