λουκουμαδάκι

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.029
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

λουκουμαδάκι last won the day on Σεπτέμβριος 8

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

854 Good

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.554 εμφανίσεις προφίλ
 1. λουκουμαδάκι

  Παιδικά παπουτσάκια

  Όχι καλέ πάρε εκεί ένα απλό για τόσες λίγες φορές! Είχα πάρει μια μπαρέτα πρόπερσυ από Ζάρα σκέτο μαύρο σαν δέρμα μια χαρά μας έβγαλε δύο φορές τα έβαλε τέλος.
 2. 44 άτομα δλδ και εσείς 47; Και έρχονται όλοι; Νομίζω με 5'5 είσαστε μια χαρά βαριά 6 αν θέλετε να πάρετε και σπίτι και να κεραστεί και το προσωπικό. Όχι 6'5 γιατί αν έχεις απώλειες στα άτομα θα σου μείνει κάνα 1'5 κιλό είναι κρίμα. Μίλα και με αυτόν που θα την κάνει βέβαια γιατί αν κάνεις και μια ζαχαρόπαστα δεν ξέρω τι βάρος έχει θα σου πει αυτός. Εγώ στα 2 που κάναμε πάρτυ είχα 30 άτομα έκανα 4 κιλά και έμεινε στο προσωπικό ένα καλό κομμάτι. Οπότε εσείς 47 πες 5'5 άντε να πάει 6 με την ζαχαρόπαστα;
 3. Στο περίπου είναι 120γρ ανά καλεσμένο αν κοπεί σε τριγωνική φέτα και 140 αν κοπεί σε τετραγωνάκια. Αν βγει 3300 πας 3500 αν βγει 3600 πας 4 κλπ κλπ.

 4. Διαφημίσεις


 5. Ωχ ρε περαστικά!!! Το γλυκάκι δεν το πήρες για μετά;
 6. Ναι ναι. Και τα χειροποίητα είναι τέλεια έχει φανταστικές ιδέες για μικροδωρακια και εκπλήξεις και ιδέες πχ σήμερα θα δούμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία η θα ψήσουμε μπισκότα θα κάνουμε στολίδια κλπ κλπ! Μα θα δοκιμάσεις άλλες φορές θα είναι πολύ καλά άλλες μπορεί όχι τόσο! Συμβαίνουν αυτά κανένας δεν θα πει δεν θέλω άλλο εκτός αν γίνει κάτι πολύ άσχημο που δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε. Να μαλώσουν; Ε και αν μαλώσουν σε πέντε λεπτά θα το ξεχάσουν! Να κλάψουν; Εδώ κλαίνε γιατί ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή! Δοκιμάστε πρώτα σε ουδέτερο έδαφος να υπάρχει δικλείδα και χώρος διαφυγής και ξεσπάσματος για το κάθε ένα πχ μια παιδική χαρά και μετά καλέστε και σπίτι!
 7. Είδες τι ωραία έχει; Το θέμα είναι να κρατηθούν να ανοίγουν ένα πορτάκι τη μέρα
 8. Κακούργα με μια ανάσα το διάβασα κόντεψα να σκάσω
 9. Αν δεν ήταν ο ιός θα κλείναμε διήμερο λέγαμε Τρίκαλα αλλά θα αρκεστούμε μια βόλτα στη Δράμα φέτος στην Ονειρούπολη! Δυστυχώς Θεσσαλονίκη δεν έχει υπερπαραγωγές έναν αστρόκοσμο κάνουν μέτριο!
 10. Και γω είναι η αγαπημένη μου γιορτή αλλά έγινα τα τελευταία χρόνια πιο πρακτική έχω και τον άλλο δεν τον πολυνοιάζει ε πόσο καιρό να χαίρομαι μόνη μου Τώρα βάζω το παιδί στο παιχνίδι ευτυχώς. Και επίσης γιατί υπάρχει η σιγουριά ότι θα κοιτάει μόνο του από μια γωνιά
 11. Ναι και αυτό. Αν του αρέσει κάτι αν έχει κλίση φαίνεται,αν δεν του αρέσει επίσης φαίνεται
 12. Για αυτό το λόγο τα ομαδικά συνήθως ξεκινούν από τα 4 έτη. Επίσης αν δεις τα επιτραπέζια αυτά που έχουν από 2 3 κανόνες και πάνω ξεκινούν από τα 4+. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και στα 4 θα ακολουθήσουν αυτούς τους κανόνες. Παιζοντας μαθαίνουν όμως. Και κάποια στιγμή ακολουθούν το παιχνίδι όπως πρέπει όταν είναι δομημένο με συγκεκριμένο τρόπο όπως τα ομαδικά η τύπου σκάκι. Δεν εξετάζουμε τώρα κάποια παιδιά που πχ αποκτήσουν συγκεκριμένη αγάπη για κάτι και θα το ακολουθήσουν πιστά. Πχ εμφανίσει ενδιαφέρον για το σκάκι και απαιτήσει να μάθει πως παίζεται. Εγώ θα ήμουν πολύ σκεπτική αν το παιδί δεν παρεκκλίνει σε τέτοιες ηλικίες στο παιχνίδι,αν δεν προσπαθήσει να κλέψει να αλλάξει να σπάσει τους κανόνες που ένα παιχνίδι απαιτεί. Αν φυσικά μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα έχω feedback ότι το παιδί δεν μπορεί να ακολουθήσει έναν σχετικό ρυθμό πχ στο βόλεϊ που έγραψες πάλι δεν θα σκεφτώ πρώτα πρώτα αν μπορεί αλλά αν όντως του αρέσει και αν ήταν πραγματική επιλογή του παιδιού η απλά δική μου. Κρυφτό παίζετε; Εκεί έχει δύο κανόνες κρύβομαι και τρέχω να φτύσω. Χιλιάδες φορές να το παίξουμε ακόμα άνω κάτω θα το κάνει η θα φωνάζει εδώ είμαι και θα γελάει η θα φτύνει όπου βρει η δεν θα με ψάχνει κλπ. Ε δεν έχω σκεφτεί το παιδί δεν ακολουθεί κανόνες και γιατί να τη γράψω κολυμβητήριο που θέλει από Γενάρη γιατί ένα και ένα δεν μπορεί να βάλει σε τάξη σε ένα απλό κρυφτό.. Να τον ρωτήσετε τι θέλει να κάνει και σε ότι δείξει ενδιαφέρον φυσικά να τον γράψετε. Αχ το είχα κάνει μια χρονιά βαρέθηκα να το βλέπω, 7 Γενάρη έκανα το πιο γρήγορο μάζεμα everrr Έχω ήδη σκεφτεί 30 στολίζουμε γράφουμε γράμμα στον Άγιο, 1 ξημερώματα παίρνει το γράμμα και αφήνει τα advent να μας συντροφεύουν μέχρι τις 25. Οπότε 30 Νοεμβρίου με δόξα και τιμή
 13. εδώ είναι που μπερδεύεσαι και μπερδεύεις και εμάς. Άλλο καταλαβαίνω έναν κανόνα άλλο τον ακολουθώ. Αν πιστεύεις ότι όντως δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει είναι θέμα και βαρβάτο στην ηλικία μας. Πρόσεξε, όχι να μη θυμάται/ακολουθεί πέντε κανόνες ταυτόχρονα πχ στο βόλεϋ που έγραψες (αυτό έρχεται μέσα από την εξάσκηση) αλλά το να μην τους καταλαβαίνει. Το δεν καταλαβαίνω στα 4 την απλή ομιλία και το βάζω βγάζω περιμένω διαλέγω χτυπάω κλωτσαω προς κατεύθυνση η σηκώνω χέρι έτσι κλπ κλπ ρήματα που αποτελούν τους κανόνες είναι κόκκινο πανί. Το δεν τους ακολουθώ γιατί έτσι είναι άλλο πράγμα. Πχ παίζουμε ένα επιτραπέζιο, φέρνει ο τροχός κόκκινο πρέπει να πιάσει ένα κόκκινο αντικείμενο με το τσιγκέλι. Θα πάει στο πράσινο πχ. Ρωτάω γιατί μου λέει είναι πιο εύκολο στο κόκκινο θα χάσω. Αυτό σημαίνει καταλαβαίνω αλλά δεν το επιλέγω. Όταν μας γράφεις δεν καταλαβαίνει σημαίνει σε εμάς που διαβάζουμε ότι και εσύ όταν του δίνεις εντολές πάνε στο βρόντο. Εκεί κολλάει το θέμα και το τριγυρίζουμε. Ε και μετά γράφεις μέτρησε μέρες και βρήκε την ημερομηνία που δεν συνάδει η αυτή εγκεφαλική εξέλιξη με το δεν θα καταλάβει τους κανονες του βόλεϋ σε ένα νευροτυπικό παιδί εξού και τα σχόλια. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι.
 14. Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ μεγάλο αναπτυξιακό άλμα στη σκέψη. Θα τολμήσω να πω πεντάχρονου(;).
 15. Wow εμένα τώρα έμαθε τους μήνες! Ακόμα μπερδεύεται χρονικά πχ θα πει χθες το πρωί και εννοεί απόγευμα η θα πει πολύ παλιά για λίγες μέρες πριν η θα πούμε κάτι για λίγες μέρες μετά θα ξυπνήσει και θα το ζητήσει σα να πέρασαν οι μέρες,δεν το έχει ακόμα πόσω δε μάλλον να μετράει και να υπολογίζει μέρες. Χρονικά είναι εξίσου καλός; δλδ ξεχωρίζει τις μέρες τον χρόνο ξεκάθαρα;
 16. Ναι όντως μπορείς να το κάνεις έτσι δεν θα έχει διαφορά θα χαρεί ότι και να βάλεις! μόνο που θα είναι τυλιγμένο και καινούργιο και κάτω από το δέντρο θα ενθουσιαστεί!