λουκουμαδάκι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  414
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

λουκουμαδάκι last won the day on Αύγουστος 26 2018

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

97 Neutral

2 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.756 εμφανίσεις προφίλ
 1. λουκουμαδάκι

  Πότε μίλησαν τα παιδιά σας???

  Με συμφορουμιτισα και πλέον φίλη είχαμε ίδια Πητ και τα λέμε καθημερινά. Οι διαφορές στα παιδιά μας είναι εκεί. Τις βλέπουμε και τις συζητάμε. Μόνο ίδιο ύψος έχουν και σε όλα τα άλλα διαφορετικούς χρόνους κατάκτησης. Γιατί έτσι γίνεται, ακόμα και ανάμεσα σε δίδυμα. Η μαγια τα είπε άψογα! Ανεμόνη ξεκινα και τα βιβλία και τα παραμύθια αν δεν τα έχετε ξεκινήσει και μη νιώθεις επουδενί τύψεις που ξεκουράζεσαι.
 2. λουκουμαδάκι

  Πότε μίλησαν τα παιδιά σας???

  Αααα αγαπημένη ανεμονη! Αν ακούς τους συγγενείς (και τις μαμάδες από ομάδες του fb) έχεις αργήσει ήδη να κλείσεις ραντεβού σε λογοθεραπευτή, έπρεπε να μιλάει με προτάσεις και να μπαίνει σιγά σιγά και στα μαθηματικά. Στην πραγματικότητα τώρα. Το μωρό μιλάει, αυτά τα μπρλμπρλ γκχχ είναι ομιλία.. και αντιγραφή και φθόγγοι και φωνήεντα και συνεργασία γλώσσας με χείλια κλπ κλπ. Δώσε χρόνο μίλα όπως σου βγαίνει και το μωρό μια χαρά και μαμά θα πει και μπαμπά και απ'ολα! Εμένα είναι 17 μηνών σχεδόν λέει μόνο μαμά μου, μπαμπά με νόημα μαμ και κάποια ζωάκια ενώ όλη μέρα λέει τα δικά της. Γύρω στο 10μηνο (διορθωμένη 9-) άρχισε τα μαμαμαμα μπαμπαμπαμπα και στο 12μηνο καταλάβαμε ότι τα εννοεί. Εσύ μίλα όλη μέρα κάθε μέρα κάνε ερωτήσεις λέγε τραγουδάκια και ζωάκια και θα το ανοίξει και δεν θα σταματάει σε λίγο καιρό!

 3. Διαφημίσεις


 4. Σανσα καλημέρα! Η εξέταση δεν είναι μόνο ποσοστά και αυχενική. Τα άλλα αποτελέσματα πως είναι; Είναι όλα στο φυσιολογικό εύρος; Καρδιά όργανα εγκέφαλος αντιστάσεις κλπ; Οι αιματολογικές είναι επίσης καλές; Αν όλα είναι οκ τότε 99.99999% είναι ένα υγιέστατο μωρό! Ρώτησες για την αιματολογική μη παρεμβατική και τι ποσοστά και σε ποια σύνδρομα δίνει αποτέλεσμα να ξεκινούσες από εκεί;
 5. λουκουμαδάκι

  Ιμάντας περιπάτου

  Δε νομίζω να πολυβολευει αν δεν έχουν σταθερότητα. Αν μη τι άλλο πρέπει να μάθουν να περπατούν σε όλα τα δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ώστε να αποκτήσουν σωστή ισορροπία να μάθουν να χειρίζονται τα ανισόπεδα εδάφη και να αναπτυχθεί η ταχύτητα και το τρέξιμο σκαρφάλωμα κλπ. Μήπως δε τα αφήσει να τα κατακτήσουν σωστά αν υπάρχει τεχνιτή "στήριξη" "ισορροπία" και ταχύτητα; συνήθως τα χρησιμοποιούν σε μεγάλες πόλεις με επικίνδυνους αυτοκινητοδρομους και λιμάνια αεροδρόμια η μέρη με πολύ κόσμο για ασφάλεια και όχι για να ρυθμιστεί το βάδισμα.
 6. Καλημέρα. Όταν είχαμε κάνει καρδιολογικό έλεγχο στη μικρή μας (γύρω στους 4 μήνες) μας είχε ρωτήσει ο γιατρός αν υπάρχει εφίδρωση στο κεφάλι κατά τη σίτιση οπότε όντως το θεωρούν σύμπτωμα "κούρασης" της καρδιάς. Από όσο θυμάμαι όμως πρέπει να γίνεται πάντα όχι μερικές φορές. Καλα κάνεις και κάνεις έναν πιο ενδελεχή έλεγχο. Και από ζέστη να είναι η από λαιμαργία δε χάνεις τπτ να ελέγξεις ξανά το φύσημα.
 7. λουκουμαδάκι

  Υπερδιέγερση ωοθηκών

  Καλημέρα. Τα ωχρά σωμάτια είδες όχι τα ωοθυλάκια. Είναι τα τρυπημενα ωοθυλάκια. Γίνονται σαν "κύστες" και παράγουν προγεστερόνη!
 8. Το dfi το κάνατε μέσα στο κέντρο; Πόσο σας βγήκε; Έχετε σπερματοζωάρια έτσι δεν είναι; Αν ναι τότε θα βρείτε και για γονιμοποίηση μην ανησυχείς. Πάρτε τις βιταμίνες για ένα τρίμηνο τουλάχιστον και επαναλάβετε το σπερμοδιαγραμμα και το dfi εκτός κέντρου θα πρότεινα,σε εξειδικευμένο καθαρά εργαστήριο για σπέρμα.
 9. λουκουμαδάκι

  Ημερομηνία σύλληψης

  Μπα μη το σκέφτεσαι καν. Το ισχυρότερο χαρτί σου είναι η αυχενική. Αν ήσουν από προηγούμενο μήνα θα σε έδιωχνε δεν θα σου την έκανε μόλις έβλεπε το μήκος του εμβρύου.
 10. λουκουμαδάκι

  Ημερομηνία σύλληψης

  έχεις αμφιβολία για την πατρότητα; πρώτον. Επαναλαμβάνω αν 14 Φεβρουαρίου έκανες αυχενική τότε ήσουν ανάμεσα στην 11η και 14η εβδομάδα. Οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα μικρότερη η μεγαλύτερη θα σε απέρριπτε ο γιατρός που έκανες την εξέταση. Δεν θα στην έκανε. Δεύτερον. Η ηλικία του εμβρύου είναι δύο εβδομάδες μικρότερη από την ηλικία κύησης. Η εγκυμοσύνη μετράται από την πρώτη μέρα που αδιαθετησες. Δεν έμεινες έγκυος εκείνη την μέρα αλλά κατά μέσο όρο 12 με 16 μέρες μετά. Αν η περίοδος ξεκίνησε 21 Νοέμβρη τότε οι επαφές που έκανες από 28 30 Νοέμβρη και μετά επέφεραν την εγκυμοσύνη γύρω στις 3 με 6 Δεκεμβρίου χοντρικά. Τρίτον. 14 Φλεβάρη έκανες την αυχενική και σου βγήκε το έμβρυο 12 εβδομάδων. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι 10 εβδομάδων. Πας 10 εβδομάδες πριν και βλέπεις τι επαφές είχες σε ένα χρονικό όριο δέκα ημερών. Αν πάμε πίσω συμπίπτει με αρχές Δεκέμβρη που συμπίπτει με το να έμεινες έγκυος αφού αδιαθετησες στις 21 Νοέμβρη. Με αυχενική 14 Φλεβάρη που σε βγάζει 12 εβδομάδων άρα έμεινες έγκυος 10 εβδομάδες πριν δεν υπάρχει περίπτωση να έμεινες έγκυος πριν τον Δεκέμβρη. Ο γιατρός η δεν έχει καταλάβει τι ρωτάς η είναι δικά σου λόγια για να εξακριβώσεις με ποιες επαφές έμεινες (η είναι η σύντροφος σου αν είσαι άνδρας) έγκυος.
 11. Τα έμβρυα σου μπορείς να τα πάρεις μαζί σου όπου πας. Τι εξήγηση έδωσαν που δεν σου έβαλαν και την άριστη την πρώτη φορά;
 12. λουκουμαδάκι

  Ημερομηνία σύλληψης

  Μήπως δεν κατάλαβε τι ρώτησες; Εσύ γιατί αναρωτήθηκες; Αν ήσουν έγκυος από τον προηγούμενο μήνα δλδ αν έμεινες έγκυος 5 6 Νοέμβρη όταν πήγαινες για αυχενική θα σου έλεγε αυτός που στην έκανε ότι δεν μπορεί να κάνει σωστές μετρήσεις γιατί ξεφυγες από τις εβδομάδες που γίνεται η αυχενική. Από τη στιγμή που το έμβρυο είναι 12 εβδομάδων στην αυχενική είσαι έγκυος από τις 6 Δεκεμβρίου. Μάλλον δεν κατάλαβε η γιατρός τι ακριβώς ρωτάς.
 13. λουκουμαδάκι

  Ημερομηνία σύλληψης

  Τι σε προβλημάτισε; Ταιριάζουν οι ημερομηνίες. Από 21 Νοέμβρη μέχρι 14 Φλεβάρη είναι 12 εβδομάδες. Η κύηση σε εβδομάδες μετριέται από την πρώτη μέρα που αδιαθετουμε. Εσύ έμεινες έγκυος δύο εβδομάδες μετά δηλαδή στις 5 Δεκεμβρίου πάνω κάτω αλλά σαν εγκυμοσύνη θεωρείται από 21 Νοέμβρη. Αν μιλάς για μία μέρα απόκλιση αυτό δεν το δίνουμε σημασία. Αργότερα μπορεί να σου βγει και μια εβδομάδα μεγαλύτερο η και μικρότερο το έμβρυο είναι ανάλογα το έμβρυο. Εσύ έμεινες έγκυος στον κύκλο που ξεκίνησε 21 Νοέμβρη γύρω στις 5 Δεκεμβρίου δλδ. Αυτό δεν αλλάζει.
 14. λουκουμαδάκι

  Ημερομηνία σύλληψης

  Ο υπέρηχος θα σου δώσει μια ημερομηνία εβδομάδων πάνω κάτω. Αν είσαι από την περίοδο του Νοέμβρη τότε θα είναι 16+- κάποιες μέρες. Αν είσαι από του Οκτώβρη σίγουρα θα είναι 20+-. Τι γράφει ο υπέρηχος πάνω; Εκεί θα το δεις. Αλλά να είσαι από τον Οκτώβρη ο υπέρηχος να γράφει 16 και το έμβρυο να έχει φυσιολογική ανάπτυξη όχι δεν γίνεται είναι πολύ μεγάλη απόκλιση. Θα είχε θέμα το έμβρυο.
 15. Τγεια σου Φαίη! τι έφαγε τις τελευταίες μέρες; Τον πείραξε. Μήπως κάτι όξινο; Επίσης τι εννοείς ολοκληρώθηκε η εισαγωγή; Σε ένα μήνα θα έπρεπε να εισάγεις δέκα διαφορετικές τροφές μόνο (1 κάθε 3 ημέρες) ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο του τι μπορεί να τον πειράξει.
 16. λουκουμαδάκι

  Αποθηλασμοσ κ φρεσκο γαλα

  Τα ίδια και εμείς προσπαθώ να της δώσω φρέσκο και κάνει μισή ώρα για 100ml κάθε φορά. Προσπάθησα και σκόνη το νούμερο 3 και είχε μια μυρωδιά βανίλια δεν μας άρεσε καθόλου. Δοκίμασα Όλυμπος Δέλτα Ροδόπη γεωργική σχολή κλπ ουσιαστικά κάναμε μία γύρα από πολλά τελικά καταλήξαμε στο Όλυμπος κατσικίσιο κααααπως σα να το πίνει καλύτερα. Επίσης εμείς δίναμε το μητρικό με μπιμπερο οπότε ήρθε πιο εύκολα η μετάβαση. Εσένα με το στήθος δοκίμασες ποτηράκι καλαμάκι η εκπαιδευτικό ποτηράκι; Επίσης η θερμοκρασία να είναι γύρω στους 40 να είναι ότι έχει συνηθίσει πάνω κάτω. Αν δεις ότι πρωί πρωί δεν θέλει δοκίμασε μέσα στη μέρα, ξεκίνα με πρώτο γεύμα στέρεες. Για το γιαούρτι κράτα φρούτο από το γεύμα και βάζε το μέσα. Λίγη μπανάνα και λίγο αβοκάντο θα στο κάνουν το γιαούρτι σούπερ. Αν δεν τα θέλει βάλε άλλους συνδιασμούς η ξηρούς καρπούς κλπ. Επίσης μία κόφτη μέλι που και που ίσως το φάει. Αλλιώς αν όλα αποτύχουν μη σκάσεις. Δώσε τυριά. φέτα ξαλμυρισμενη γκούντα γραβιέρες είναι πολύ καλές επιλογές ασβεστίου και λιπαρών. Εμένα τρώει πολύ ομελέτα με φέτα και γκούντα. Δοκίμασε. Γενικά μη κολλήσεις στο γάλα αλλά αν το θέλει και για μετάβαση στον ύπνο το βράδυ ψάξε βρες πιο θα της αρέσει πιο πολύ!