λουκουμαδάκι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  459
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

λουκουμαδάκι last won the day on Ιούνιος 5

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

136 Good

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.008 εμφανίσεις προφίλ
 1. Στο φαρμακείο. Θα πάρεις ταυτότητα(αν δεν έχει φωτό σου το βιβλιάριο),το βιβλιάριο σου,την απόφαση της επιτροπής,την συνταγή του γιατρού και την χοριακή σου!

 2. Διαφημίσεις


 3. Καλησπέρα και καλή επιτυχία! Όποτε θέλεις θα σου κάνει την συνταγογράφηση ο γιατρός σου και πας. Απλά αν πας Σεπτέμβρη θα πας και μια χοριακή με σφραγίδα από μικροβιολογικό πρόσφατη (μαξ 15 μέρες πριν,για να μη 'γκρινιαξουν' ας την κάνεις μία δύο μέρες πριν) ώστε να δουν ότι δεν είσαι έγκυος. Και πάλι καλή επιτυχία!
 4. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Και κάτι τελευταίο αν και από την πρώτη στιγμή (που δεν είναι αυτή η στιγμή) είχα πει ότι σε διάλογο μαζί σου δεν θέλω να ξαναμπώ. Μιλάς για προσεχτικους συμμετέχοντες. Μιλάς για υπεράσπιση αγωνίας. Μιλάς για ευαισθησίες. Να σου θυμίσω με τι ευαισθησία μίλησες κάποτε στο θέμα με τα δανεικά ωάρια; Θυμάσαι εσύ πόσο προσέβαλες τις δεκάδες γυναίκες εκεί μέσα γράφοντας σε ένα θέμα που δεν σε αφορούσε εξ αρχης; Να σου θυμίσω ότι γράφεις πολύ συχνά τελευταία ότι οι εγκυμοσύνες από εξωσωματικές έχουν παρά πάνω προβλήματα καθώς και τα παιδιά που γεννιούνται από αυτό; Και το λες και το ξαναλες και το ξαναλες. Να σου θυμίσω ότι εγραψες για την μεγάλη ταραχή που σου έφερε μια καινούργια επαναστατική μέθοδος που αφορά γυναίκες σε κλιμακτηριο και αμάν πως θα γεννηθούν αυτά τα παιδιά; Εκεί που είναι η ευαισθησία στις γυναίκες που περνούν το τραυματικό βίωμα της μη εγκυμοσύνης μετά από τόσες προσπάθειες; που είναι η ευαισθησία σε γυναίκες που κάνουν εξωσωματική και διαβάζουν ότι θα έχουν πιθανά πολλά προβλήματα;; Που είναι η συμπαράσταση σε γυναίκες που προσφέρουν εαυτό στην επιστήμη για να είναι η μητρότητα πιο εύκολα γεγονός σε μερικά χρόνια σε συγκεκριμένες γυναίκες; Που είναι η αγάπη και η κατανόηση σε γυναικες που καταφεύγουν σε δανεικό υλικό αφού πρώτα έχουν φάει την ψυχή τους; Αυτά. Και μην μου απαντήσεις καν. Σε διάλογο δεν ξαναμπαίνω. Και μπορείς να κάνεις και αναφορά στο φόρουμ αφού αναφέρεις ότι δεν είναι παρόντες να διαβάσουν όλη τη συζήτηση κανένα πρόβλημα. Καλή συνέχεια.
 5. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  @Indyla Αυτά είναι τα δύο μου σχόλια στην Ελένη. Πες μου που τρομοκράτησα που ξεπέρασα το μέτρο που δεν ένιωσα που προσέβαλα τις γυναίκες με απώλεια και που σε εκνεύρισα παρακαλώ πολύ γιατί αρχίζω και εκνευρίζομαι εγώ τώρα που μου προσάπτεις τέτοια χαρακτηριστικά! Εγώ μιλάω στην Ελένη που έχω ξαναμιλήσει που έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις στο fb που είμαστε και 'φίλες' εκεί. Που δεν ένιωσα γυναίκες με απώλεια. Που;;;
 6. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Δεν θεωρώ σε κανένα από τα λεγόμενα μου ότι ξεπέρασα κάποιο μέτρο ακόμα και αν δεν γνωρίζω ανάγκες και όρια της 'καθε' Ελένης. Απάντησα σε συγκεκριμένο ερώτημα και έκανα μια πρόβλεψη για το μέλλον. Σε τι τρομάζει ο ενδιαφερόμενος όταν του λες ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τώρα υπάρχει γνώση και προληπτική διαδικασία ώστε να σχολιαστεί έστω και κεκαλυμμένα εξ αρχής; Και επειδή είναι πραγματική η απορία μου από προχθές, σε έναν άνθρωπο που πέρασε μια δυσκολη διαδικασία και έχει περάσει ένα Α χρονικό διάστημα πως πρέπει να απευθυνόμαστε. Πρέπει να ενισχύουμε τα άγχη του με το να ανακυκλώνουμε γεγονότα; Πρέπει να μιλάμε με την ευαισθησία του εύθραυστου η να μιλάμε σα να έχουμε απέναντι μας έναν άνθρωπο που πρέπει να πάρει δύναμη και κουράγιο χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς απλά με γεγονότα; Και στην τελική όποιος θέλει μπορεί να 'συναντησει' τον άλλο σε καθαρά συναισθηματικό επίπεδο και άλλος σε καθαρά λογικό αυτό είναι και το νόημα του φόρουμ. Παραινέσεις νουθεσίες και δικηγόροι ενώ δεν υπάρχει καν αντίδραση (και απορώ ακόμα γιατί νόμιζες ότι έπρεπε να σχολιάσεις εξ αρχής,τι σου έκανε trigger από τα λεγόμενα μου,ποια πρόταση ήταν εκτός ορίων αν μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ) από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο γιατί χρειάζονται από άλλο απλό χρήστη;
 7. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Είναι ένα αδιαπραγμάτευτα τραυματικό γεγονός και αν μη τι άλλο από τα μεγαλύτερα. Και χρειάζεται και κατανόηση και βοήθεια και συμπαράσταση. Η Ελένη γράφει τον πόνο της και τις απορίες της και την τεράστια αγωνία της εντός και εκτός φόρουμ εδώ και καιρό. Δείχνοντας τις θετικές καταλήξεις και παρότρυνση να αφήσει για λίγο το παρελθόν στην άκρη (φυσικά και χωρίς να το ξεχάσει) ίσως δώσει ένα μικρό έναυσμα να πάρει ένα μικρό κομμάτι θάρρους και να ξεκινήσει από την αρχή με στιγμές αισιοδοξίας που είμαι σίγουρη ότι χρειάζεται. Άλλωστε πιστεύω ότι αγάπη κατανόηση και συμπαράσταση έχει λάβει από το κοντινό της περιβάλλον (που είναι αυτό που μετράει και στο τέλος της μέρας έχει σημασία, όχι ότι από εδώ δεν έχει απλά εμείς όλοι κλείνουμε έναν υπολογιστή και συνεχίζουμε τις ζωές μας) και περισσότερη σημασία τώρα που ξεκινάει ξανά για μία εγκυμοσύνη έχει η ενθάρρυνση η 'σπρωξιά' η πίστη προς την θετική έκβαση και την αισιοδοξία. Αν 'διαβάζομαι' υπέρ του δέοντος 'σκληρα αυστηρή' για το προχώρα είναι γιατί το πιστεύω έχοντας 'διαβάσει' την Ελένη εδώ και καιρό.
 8. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Ελένη αρνητικοί ξεαρνητικοί εσύ έχεις έναν τράχηλο που άνοιξε. Θες από μικρόβια; Θες από το βάρος που αυξάνεται λόγω του πλακούντα και του υγρού εκεί γύρω στις 20 εβδομάδες; Θες από την κατασκευή του που δεν κρατάει; Άνοιξε. Τι θα κάνουμε δλδ θα κάτσουμε να τον μετράμε κάθε βδομάδα και θα φοβόμαστε να πάμε έστω τουαλέτα; εδώ με τη γιατρό μου να λέει έδεσε δεν έχεις θέμα σήκω και γω καθόμουν για βδομάδες με τον φόβο από το σοκ και σταμάτησα αγορές και τα πάντα. Τώρα και εγώ και εσύ θα το κάνουμε από την αρχή. Θα πάρουμε τις αντιβιώσεις μας και θα είμαστε ναι μεν προσεκτικές αλλά όχι φοβικές. Ξέρω σου στοίχησε. Ξέρω ότι φοβάσαι. Ξέρω πονάς. Ξέρω ότι δεν θα ξεχάσεις. Αλλά πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Και τώρα ξέρεις. Δεν θα βρεθείς προ απροόπτου. Θα είσαι έτοιμη.
 9. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Ελένη λυπάμαι πολύ που πέρασες τέτοια γέννα και απώλεια τόσο νωρίς! Το βράδυ πριν την περίδεση μου πήρε δείγμα για μικρόβια να δούμε αν υπήρχε κάτι αλλά ήταν αρνητική οπότε και πήρα μετά μια απλή αντιβιωση ευρέος φάσματος. Η περίδεση ήταν γρήγορη διαδικασία έμεινα ένα βράδυ στην κλινική και μετά είχα λίγο αίμα για καμία βδομάδα. Πήρα αντιβίωση ένα κουτί και έκανα και δύο κολπικά κάποιες εβδομάδες μετά να προλάβουμε τυχόν μικρόβια. Έπειτα ξεκούραση και όχι πολλά πολλά. Την έβγαλα την ώρα της γέννας. Προληπτικά έκανα και κορτιζονες 28η και 32η εβδομάδα. Την επόμενη φορά και εμείς θα κάνουμε αλλά πολύ πιο νωρίς και μετά αντιβίωση κλπ και κανέναν έλεγχο κολπικά για μικρόβια, φαντάζομαι θα ακολουθήσει το ίδιο 'πρωτόκολλο'!
 10. λουκουμαδάκι

  ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ SERPAFAR???

  Περίεργο γιατί είναι πολύ διαδεδομένο για πρόκληση ωορρηξίας και φυσικές επαφές ειδικά σε γυναίκες που το θέμα τους είναι καθαρά οι ανωρρηκτικοί κύκλοι. Μήπως δεν καταλάβατε καλά, είναι πολύ γενικότητα μια κατάληξη σε νοσοκομείο.
 11. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Πχ εγώ ξέρω ότι έχω θέμα με τον τράχηλο και θα κάνω τις απαιτούμενες κινήσεις σε επόμενη εγκυμοσύνη. Εσείς με την πρόωρη γέννα τι προσέχουν τώρα; Τράχηλο; Κολπικά μικρόβια; Πίεση; Αιματολογικές; Θα μου πεις δεν ξέρουν τι προκάλεσε τον πρώτο τοκετό οκ αλλά προληπτικά σε τι άλλο δίνουν σημασία; Πληροφοριακά ρωτάω δεν ξέρω τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι;
 12. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Οπότε παίζει και να μην ήταν τράχηλος. Τώρα τι σας είπαν; Τι άλλο παρακολουθούν εκτός από το μήκος;
 13. λουκουμαδάκι

  18 μηνών: επίκεντρο του κόσμου?

  Αστριεν αυτό που κάνει με το πανί καλώς το κάνει είναι στην φάση μίμησης και δείχνει ότι είναι εντάξει αναπτυξιακά. Κανένα παιδάκι τέτοιας ηλικίας δεν παίζει ώρα μόνο του (Μαξ δεκάλεπτο), πρέπει να αναζητά τον ενήλικα πρέπει να μιμείται 'δουλειές'. Η ανησυχία θα ήταν αν δεν έδειχνε καμία περιέργεια καμία μιμηση και ήθελε να είναι μόνο του να παίζει.
 14. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Όχι εννοούσα β επιπέδου τράχηλος στην πρώτη εγκυμοσύνη πόσο ήταν αν σας είχε δώσει δείγμα ότι έχει πρόβλημα οπότε και το ψάχνετε και τώρα.
 15. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Γίνεται κατά περίπτωση. Έχω διαβάσει και για 30η εβδομάδα κλπ. Επίσης μπαίνει και πεσσός πιο εύκολο σαν διαδικασία. Έχετε ρωτήσει σχετικά; Στην β επιπέδου τι τράχηλο είχατε; Δεν σας είπαν τι μπορεί να φταίει για την πρόωρη γέννα στην περίπτωση σας; Πχ κάποια καλλιέργεια έκαναν για μικρόβια η αποκόλληση η πλακούντας προεκλαμψία πχ κλπ;
 16. λουκουμαδάκι

  Περιδεση τραχηλου

  Καλημέρα. Νίκο η πρώτη προωρότητα ήταν θέμα τραχήλου; Εγώ με εξάλειψη τραχήλου από την 20η εβδομάδα (γύρω στο 3'5) στην 22η (1'1) έκανα 22+2 αλλά θεωρείται επείγουσα. Την επόμενη φορά μου είπε η γιατρός μας ότι θα κάνουμε μετά την αυχενική δλδ 12η 13η εβδομάδα. Μέχρι και την 16η συνήθως ('πρεπει' να) κάνουν με ιστορικό. Το βάζω σε παρένθεση γιατί αρκετοί πηγαίνουν πιο συντηρητικά με μετρήσεις τραχήλου προγεστερόνη ξεκούραση κλπ. Είναι ανάλογα τον γιατρό ανάλογα τον τράχηλο ανάλογα την αιτία εξαλειψης (αρχικό μήκος,χοάνες, κατασκευή μικρόβια κλπ) δεν υπάρχει πρέπει πάντως.