λουκουμαδάκι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  587
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  3

λουκουμαδάκι last won the day on Ιούνιος 3

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

318 Good

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.744 εμφανίσεις προφίλ
 1. λουκουμαδάκι

  διαβητης κυησης!τα φωτα σας!

  Ναι αργκ φυσικά στον γιατρό μας θα απευθυνθούμε απλά όταν ένα μέλος ,που έχει ψάξει κατά κόρον το θέμα και είναι και σε έναν πολύ αξιόλογο γιατρό για κυήσεις, λέει κάτι τόσο σημαντικό φυσικά θα το ρωτήσουμε στον γιατρό μας αν μη τι άλλο γιατί όπως έγραψες οι έρευνες πάντα εξελίσσουν την προηγούμενη γνώση.
 2. Και είμαι γενικά ανοιχτή σε πολλά πέρα από την κλασική ιατρική αλλά πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Είχα παρόμοια συζήτηση στο άλλο φόρουμ για έφηβο που έλεγε ψέματα. Αναφέρθηκε και εκεί η ομοιοπαθητική πάλι σαν λύση. Ακόμα και σε κλινικό γιατρό να απευθυνθείς δεν μπορεί να σου δώσει χάπι για το ψέμα. Θα σε παραπέμψει σε ψυχολόγο να βγει άκρη γιατί το παιδί αντιδρά έτσι και να γίνουν αλλαγές στο περιβάλλον. Απορρίπτουμε την κλασική ιατρική γιατί φορτώνει φάρμακα και πηγαίνουμε που; Στην μη αντιμετώπιση της πραγματικότητας με σιροπάκι; Δεν γράφω επιθετικά ούτε κριτικά. Με απλή περιέργεια απλά γιατί δεν βρίσκω "σοβαρότητα". Αν θέλεις μου εξηγείς.
 3. Τον ψυχισμό πως; Θέλει το παιδί αγκαλιά και αντί να δω τι συμβαίνει να το αντιμετωπίσω ή να του δώσω την αγκαλιά θα του δώσω τι; "Ηρεμιστικό"; Η αν νιώθει νοσταλγία για το σπίτι του επειδή μπορεί να μη του αρέσει το περιβάλλον επειδή μπορεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί επειδή χίλια επειδή θα δώσω πάλι σιρόπι τι; Δεν θα ψάξω να δω γιατί το παιδί δεν γουστάρει εκεί που είναι η να το καθησυχάσω ότι συμβαίνει σε όλους μας κάτι τέτοιο γιατί το σπίτι μας είναι ασφάλεια γνώριμο κλπ αλλά σιροπάκι; Που και πως ακριβώς δρα το ομοιοπαθητικό σκεύασμα σε τέτοιες περιπτώσεις; Ειλικρινά θέλω απάντηση. Είμαι πάρα πολύ περίεργη!

 4. Διαφημίσεις


 5. Είχε βγάλει άρθρο στο fb με τα απαραίτητα για ταξίδι. Και μέσα σε όλα έγραφε και αυτά που έγραψα. Αφού είχαμε κατεβάσει τη φωτό που το συνόδευε και τη στέλναμε για πλάκα με τις φίλες μου να μη ξεχάσουμε το φάρμακο για τις αγκαλιές! φέτος το καλοκαίρι είναι η ανάρτηση Το βρήκα. 6 Αυγούστου στο kemper . Gr στο facebook το 9 και το 10.
 6. Βρε σεντιρ όχι αυτή. Αυτή προτείνει ομοιοπαθητικά όταν τα παιδιά θέλουν συνέχεια αγκαλιά η όταν είναι διακοπές και νοσταλγούν το σπίτι τους! (Αυτά έχω πετύχει φαντάζομαι θα έχει και άλλα)! Στερούνται σοβαρότητας οι προτάσεις της!
 7. Μία φορά που λερώθηκε επειδή δεν πρόλαβε τουαλέτα την άλλαξαν αλλά χθες που είχαν αρακά και λερώθηκε και την πήρα λίγη ώρα μετά όχι δεν την άλλαξαν. Και με μαρκαδόρους έχει έρθει στην μπλούζα αλλά δεν ξέρω αν εμπίπτει στους λόγους αλλαγής. Αλλά δεν ξέρω τι τύπου αυλή έχουν η τι δραστηριότητες κάνουν έξω στον κήπο και έρχεται καθαρή κάθε μέρα. Μπορεί να μην έχουν κάνει και πράγματα για να λερωθούν. (Δραστηριότητες στην αυλή νερομπογιές κλπ) και τα παπούτσια καθαρά τα βλέπω. Της φιλης μου που πάει ιδιωτικό έτσι με δύο αλλαξιες πάει και πολύ συχνά αλλάζει. Αλλά εκεί παίζουν στην αυλή έχουν δραστηριότητες κηπουρική ποδόσφαιρο μέσι πλέι και τέτοια λερώνεται ιδρώνει κλπ
 8. λουκουμαδάκι

  διαβητης κυησης!τα φωτα σας!

  Δεν σε κάλυπτε σου έκανε υπογλυκαιμίες η κάτι άλλο; Πες μου λίγο γιατί ο δικός μου επέμενε ότι δεν ρίχνει πολύ το ζάχαρο (σε μένα το κρατούσε σε καλά επίπεδα αλλά το είχα διαβάσει και είχα ρωτήσει). Που σου έκανε ζημιά;
 9. λουκουμαδάκι

  διαβητης κυησης!τα φωτα σας!

  Άμα το είπε ο Σου να το κοιτάξω ίσως να ξανακανω μια καμπύλη να δω που βρίσκομαι να δω και με τη διατροφή μήπως κινηθώ αυτή τη φορά η ινσουλίνη. Θα πάρω το γιατρό που με παρακολουθούσε στην πρώτη. Καλά που το είδα τώρα που είναι νωρίς ακόμα.
 10. λουκουμαδάκι

  διαβητης κυησης!τα φωτα σας!

  Μάγιο στείλε μου λινκ με την απαγόρευση η τις έρευνες γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω (όλα καλά τα λένε) και έχω στο πρόγραμμα να το ξαναξεκινησω για εμβρυομεταφορά thanks! Δεν έχω μιλήσει ακόμα βέβαια με τη γιατρό να μου πει αν θα το πάρω αλλά το θεωρούσα δεδομένο (με τα δεδομένα του 2016)
 11. Όλοι ξέρουμε ότι για να σταματήσει μία συμπεριφορά ακόμα και αν είναι εν τη γενέσει της χρειάζεται κουβέντα επανάληψη κουβέντα επανάληψη μπλα μπλα. Το γνωρίζουν οι παιδαγωγοί. Δεν υπάρχει κουμπάκι στα τρίχρονα να το πατήσει ο γονέας Παρασκευή που θα του γίνει η "σύσταση" και Δευτέρα να πάει άλλο παιδί. Θα πεις το συζητάμε με το παιδί δεν το αφήνουμε αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε είμαστε ανοιχτοί , πιστεύουμε θα αρχίσουν τα αποτελέσματα να φαίνονται ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Προσωπικά δεν θα με ενοχλήσουν μεμονωμένα περιστατικά. Μόνο αν είναι στόχος το παιδί μου συνέχεια εκεί θα μιλήσω. Και φυσικά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν αν μου πουν ότι χτυπάει το ίδιο κλπ όπως κάνετε και εσείς. Άλλωστε όποιος πει το δικό μου παιδί ποτέ δεν θα έκανε το τάδε ας ετοιμάσει πετσετούλα γιατί θα το λουστεί.
 12. Ρε φίλε! Ο χομο σάπιενς, για να μη πω ο προηγούμενος, κατάλαβε ότι δεν τα κάνουμε όπου να'ναι και όρισε τόπο για τουαλέτα! Καμία εξέλιξη; Για να μη μιλήσω για αισθητική. Τίποτα; Δε δεεεε
 13. Ναι δημόσιος. Υπάρχει τέτοιο; Μας έστειλαν ένα του εοδδυ φαντάζομαι όλοι το έχετε δει είναι ασαφές. Θα ζητήσω κάτι επίσημο ναι!
 14. Ύψος βάρος; Α εμάς άλλαξε τρία νούμερα εσάς όχι; και ξέρεις εμάς πέντε μηνών είπε ξεκάθαρα μαμά! Εσάς; Όχι; (Και το συγκαταβατικό) ε δεν πειράζει κάθε παιδάκι τα δικά του! Βρε αιντεεεεεεε
 15. Ρώτα βρε που είναι η κοιλίτσα της μαμάς η της κούκλας. Ξέρει και το μαμά και το κοιλιά άρα τσεκαρεις το που. Η το ποιά. Τα νούμερα όχι ακόμα παπαγαλια στην αρχή αλλά μετά λες ένα πιάτο ένα ποτήρι ένα γατάκι η δύο τέτοια τρία από τα άλλα και πιάνουν το νόημα. Και ναι κάνει νιάου η γάτα το καταλαβαίνουν. Γαβ γαβ ο σκύλος κλπ ειδικά αν έχει και κανένα βιβλίο παιχνίδι με ήχους. Όλα τέλεια πάντως μου ακούγονται.
 16. Είναι παιδικός αποφασίζουν μόνοι τους η ο Δήμος δεν ξέρω πως το έχουν αλλά δεν ανήκει στο διάταγμα αυτό. Πάλι καλά που έχουν και αυτό το πεντάλεπτο πίστευα με τον ιό θα ήταν εντελώς κλειστή η "πόρτα" Ξέρω έφαγα κόλλημα για το έξω εγκεφαλικό. Υπό άλλες συνθήκες ούτε θα το σκεφτόμουν αλλά τώρα άρνηση να το δεχτούν και όχι φέρε χαρτί γιατρού στραβωσα μόνη μου που λένε. Δεν φοράνε μάσκα είναι κάτω των 4ων. Θα τη βγάλω ναι παράλογη η σκέψη μου αλλά επειδή με το παραμικρό δεν σε αφήνουν να πας σχολείο κολλήσαμε οικογενειακός.