λουκουμαδάκι

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  872
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  6

λουκουμαδάκι last won the day on Απρίλιος 24

λουκουμαδάκι had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

654 Good

3 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον λουκουμαδάκι

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.274 εμφανίσεις προφίλ
 1. λουκουμαδάκι

  Καμπύλες Ανάπτυξης

  Μετά τα 3 έτη ο μέσος όρος είναι 6 πόντοι το χρόνο έτσι μας έχει πει και η παιδίατρος μας και συμπτωματικά το συζητούσαμε με φίλες ότι τα ρούχα πάνε 92 98 104 110 116 πόντους ανά χρονιά. Έχετε κάνει αυξητική και οστική να φανταστώ ε; Νομίζω πήγατε πολύ καλά αυτό το τετράμηνο!
 2. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Καλά κάνεις. Και γω στη θέση σου θα περίμενα ένα μήνα να κάνω από τα άλλα. Είναι γεγονός ότι υπάρχει θέμα με την πήξη. Είναι στατιστικά καταγεγραμμένο.

 3. Διαφημίσεις


 4. λουκουμαδάκι

  Μωρό στην άκρη του λικνου

  Αν έχετε λίκνο που μπαίνει δίπλα στο κρεβάτι τύπου 'next to me' βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καθόλου κλίση προς τη μεριά του κρεβατιού (ακόμα και αν δεν φαίνεται, λίγες μοίρες είναι αρκετές) και ότι το έχετε δέσει σωστά με τους ιμάντες. Είναι κοινό πρόβλημα σε τέτοια λίκνα να γλιστράνε τα βρέφη προς μια πλευρά φτάνοντας στα τοιχώματα και να μας φαίνεται ότι εκεί απλά βολεύονται. Το πάθαινε και το δικό μου, μόλις σταθεροποίησα τους ιμάντες σωστά, στήριξα το δικό μας στρώμα ώστε να μη μετακινείται και χαλαρώνουν και η κλίση έγινε μηδέν δεν το ξαναέκανε για αρκετό καιρό (τουλάχιστον μέχρι να μάθει να γυρίζει έμενε ανάσκελα και σχετικά στο κέντρο η όποια κίνηση είχε ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι σε μία συγκεκριμένη)
 5. λουκουμαδάκι

  εξωμήτριος κύηση

  Και αν δεν φταίει η υδροσάλπιγγα πως δικαιολόγησε όταν πήγατε το ότι δεν μένεις έγκυος φυσιολογικά; Έχετε και άλλα θέματα; Και αν ακόμα έχετε άλλα θέματα πως ήταν τόσο σίγουρος ότι αυτή η υδροσάλπιγγα δεν θα σε κάνει να παίρνεις το ένα μηδενικό πίσω από το άλλο κάνοντας εξωσωματικές ή να χάνεις εμφυτευμένα έμβρυα; Τύπου πάμε και βλέπουμε; Πάρε δεύτερη γνώμη σε παρακαλώ αν μη τι άλλο μη πετάς τα λεφτά σου σε έμβρυο μεταφορές και διεγέρσεις αν δεν συμφωνήσει και δεύτερος και τρίτος γιατρός. Ο κανόνας είναι η υδροσάλπιγγα να αφαιρείται.
 6. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Όχι όχι με τίποτα! Σπίτι μαζί μου θέλει εντάξει δεν την αδικώ περνάμε καλά! Αλλά πρέπει να πάει, θα ξαναπεράσει καλά και εκεί! Δεν θα κάνουμε τεστ; Τι είπαν;
 7. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Έλα ρεεε τι χαρά (για εμένα μόνο ) ποιός την ακούει μόλις το μάθει
 8. λουκουμαδάκι

  Φιλίες

  Έχουμε δλδ ένα πεντάχρονο που μάλλον βιώνει άσχημες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και έχει μια φίλη που πρόκειται να τη χάσει γιατί το δικό σου παιδί δεν έχει αυτοπεποίθηση και πρέπει να αποκτήσει με το να χάσει τη φίλη που το ίδιο διάλεξε και να 'ψάξει' άλλη φίλη; Τα κατάλαβα καλά;
 9. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Όταν βρεις την ευκαιρία ρώτησε τον, καλύτερα σκέτο βιβλιοπωλείο η και χαρτικά; Άλλοι μας λένε σκέτο γιατί μετά μπλέκεις με πολλούς κωδικούς άλλοι μας λένε απ'όλα. Εμείς σκεφτόμαστε σκέτο παιδικό εφηβικό βιβλίο με κάποια παιχνίδια παζλ ανά ηλικία τύπου djeco londji κλπ. Πετάω άσχετα στο θέμα τώρα το ξέρω, τελευταία ερώτηση κορίτσια σόρυ.
 10. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Ναι αυτό βλέπουμε και εμείς και λέμε να κάνουμε την κίνηση. Με eshop κανονικά με σοσιαλ ινσταγκραμ κλπ θα πάρουμε άτομο να ασχολείται με αυτά αποκλειστικά. Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάει καλά! Είμαστε άσχετοι με το εμπόριο αλλά έχουμε φίλους χρόνια στη δουλειά που ήδη μας έχουν πει αρκετά!
 11. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Τι σας άλλαξε γνώμη;
 12. λουκουμαδάκι

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Τους βαρέθηκα. Άσκοπα sms τα συνεχίζουμε παιδικοί κλειστοί αλλά όλα τα παιδάκια έξω στις παιδικές μιας και είναι ανοιχτές. 15 που θα έρθει ο τουρίστας (που σιγά μην έρθει) άντε και εσύ πολίτη πήγαινε μια βόλτα από νομό σε νομό. Δε δε. Και είδα τώρα ότι με τις μεταλλάξεις δεν θα έχουμε προστασία με τα εμβόλια όσοι και αν κάνουμε οπότε να δούμε τι έχει να γίνει ξανά από Σεπτέμβρη. Ξαφνικά νιώθω εγκλωβισμένη. Πίστευα θα τελειώναμε μέχρι να μπει το 22. Πείτε μου ρε κορίτσια. Βάλαμε κάτω επιχειρηματικό πλάνο να ανοίξω μια επιχείρηση συγκεκριμένα παιδικό βιβλιοπωλείο. Έχω βρει και δύο καταστήματα που με βολεύουν με τοποθεσία και ενοίκιο. Βρήκα και για eshop κτλ. Θα το αφήνατε για αργότερα έτσι όπως είναι τα πράγματα; Ενώ είχαμε πάρει την απόφαση δε ξέρω κάπου φρενάρουμε ωστόσο χωρίς να έχουμε συγκεκριμένο άλλο λόγο πέραν του ιού. Αν θέλω τα καταστήματα αυτά πρέπει να βιαστώ για να είμαστε έτοιμοι τον Αύγουστο αλλιώς πιστεύω θα νοικιαστούν είναι σε καλά σημεία. Τι θα κάνατε; Όπως έγραψα και πιο πάνω νιώθω έναν εγκλωβισμό κάτι να με σταματάει. Φφφφφφ.
 13. Αχ αυτό το φαγητό. Λοιπόν για να ξεαγχωθείς κάπως άκου. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις δοκιμές όπως σου είπαν ανά βδομάδα. Επίσης μπορείς να βράσεις να λιώσεις με το κουτάλι και να το αφήσεις μπροστά τους να το επεξεργαστούν με τα χέρια πρώτα και μετά να δοκιμάσουν. Γεύμα με καρότο σκέτο δεν υπάρχει. Μην περιμένεις ποσότητα δλδ. Επίσης οι πρώτοι μήνες στερεών δεν γίνονται για να τρώει το παιδί ποσότητες αλλά να δοκιμαστούν όλα τα φαγητά για αλλεργίες και να συνηθίσει το έντερο περιοδικά μέσα στη μέρα να επεξεργάζεται στέρεες. Αυτό να το θυμάσαι. Βασική τροφή μέχρι το χρόνο είναι το γάλα. Επίσης μέχρι τον ένατο εισάγουμε σιγά σιγά τα τρία γεύματα και όσο φάνε. Συμπληρώνεις μετά με γάλα η αν θηλάζεις θηλάζεις πριν και μετά το φαγητό. Υπάρχουν παιδιά που θα κάνουν κανονικά το γεύμα τους υπάρχουν άλλα που θα φάνε δέκα κουταλιές και υπάρχουν και αυτά που θα φάνε μια δύο η και καμία. Όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά για αρκετούς ακόμα μήνες. Μη σε στεναχωρεί και κλείσε τα αυτιά σου σε ποσότητες μισού κιλού τη μέρα. Μαγείρευε δίνε και όσο φάνε. Αν δεις ότι αλεσμένα δεν τα τρώνε κάνε εισαγωγή κομμάτια και άστα να φάνε μόνα τους (μετά τον έκτο). Μην τα πιέσεις και μη στεναχωριέσαι. Θα φάνε στο χρόνο τους.
 14. λουκουμαδάκι

  Γκρίζα μαλλιά - Grey hair transition

  Έλα να ανταλλάξουμε πάρε το σγουρό ,το σπαστό μαλλί θα το ήθελα γιατί κάθεται καλά και ίσιο και beach wave το καλοκαίρι αχ! Τώρα έχω μια Remington απλή περιμένω να χαλάσει έλεος και αυτή 7 8 χρόνια εκεί αθάνατη και θα πάρω στιμ αλλά έχω δανειστεί πολλές φορές από την κολλητή μου έχει μη σε γελάσω η το πρώτο η το δεύτερο μοντέλο που βγήκε κάπου 4 χρόνια πριν. Ναι αυτό. Έχει και το κόκκινο λένε εξίσου καλό εγώ ξεκίνησα με το χρυσό για την κερατίνη Πες μας και εμάς καλέ γιατί το κρύβεις; Έχει και μικρές συσκευασίες να δοκιμάσεις πέντε έξι φορές να δεις αν σου κάθεται καλά. Θέλει λίγη ποσότητα ε μη βάλεις πολύ ίσα δύο καλαμποκακια σε κοντό το διπλό σε μακρύ Όχι εγώ βάζω σε βρεγμένο το lorvenn στεγνώνω πιστολάκι βάζω το chi και ισιώνω. Γι'αυτό σου είπα επένδυση σε ένα χρόνο θα τα βγάλει τα λεφτά του από το κομμωτήριο που θα γλιτώσεις για κερατίνες κλπ. Χρησιμοποιείς τα προϊόντα που έρχονται μαζί και μετά μπορείς οποιοδήποτε που προσφέρει προστασία από τη θέρμανση δεν έχει διαφορά.
 15. λουκουμαδάκι

  Γκρίζα μαλλιά - Grey hair transition

  Τα κερασταζ εμένα δεν μου έκαναν δουλειά έχω σγουρό μαλλί που το ισιώνω. Εγώ συνδυάζω την σιλικόνη της lorvenn και το chi το μετάξι με το χρυσό καπάκι και είναι μια χαρά. Εγώ τις κομμώτριες δεν τις πιστεύω ένα δάχτυλο τους λες πέντε κόβουν Σοβαρά τώρα. Όλα καίνε τα μαλλιά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω το στιμ με τις απλές πλάκες που φτάνουν 250 βαθμούς οπότε το να τη βγάζει χειρότερη ενώ σε τόσα γκρούπ την εκθειάζουν ε κάτι δεν κάθεται καλά. Άλλωστε σου δίνει και οδηγίες για το πώς θα έχεις τη λιγότερη φθορά. Αν κάνεις του κεφαλιού σου ε τρίχα είναι θα καεί. Αν δεν κουρεύεσαι αν δεν βάζεις προϊόντα για προστασία από τη θερμότητα αν το κάνεις κάθε μέρα ε οκ θα βγεις κουρούπα.
 16. λουκουμαδάκι

  Γκρίζα μαλλιά - Grey hair transition

  Ε όλα καταστρέφουν ακόμα και το πιστολάκι αλλά βασιλιάς; Ίσα ίσα όλοι όσοι το χρησιμοποιούν λένε ότι είναι από τα καλύτερα γιατί βγάζει ατμό και έχει και τα προϊόντα του που προστατεύουν και δεν χρειάζεται επαναλήψεις άμα κοιμηθείς όπως σε άλλες πρέσες. Περίεργο αυτό που λες. Όλοι ορκίζονται στη χρήση του.