love kids

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  962
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

love kids last won the day on Ιούνιος 6 2021

love kids had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

569 Good

Περισσότερα για την/τον love kids

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.080 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ακόμη όχι κάτι. Γενικά μίλησα και για ιδιωτικά και για δημόσια σχολεία όπου δουλεύουν αρκετοί συγγενείς και φίλοι. Προσωπικά δεν έχω θέμα με το διαδικτυακό μάθημα, πανδημία έχουμε.
 2. Μια την ημέρα είναι υπεραρκετή αν δεν τη φοράει πολλές ώρες. Αλλά και χτες και σήμερα στο σχολείο μια χρησιμοποίησε. Παίρνει βέβαια και μια δυο ακόμη μαζί. Εκπαιδευτικός; Δεν το θυμόμουν. Πάντως στα σχολεία μαθαίνω πως υπάρχουν μπόλικα κρούσματα. Λογικό φυσικά, και πού δεν υπάρχουν θα μου πεις. Ένα ιδιαίτερο μάθημα που κάνει η κόρη μου γίνεται δια ζώσης αλλά είπα στη δασκάλα πως δεν έχω θέμα να το κάνουν online. Οι πιο πολλοί γνωστοί μου πάντως δε θέλουν διαδικτυακό μάθημα.
 3. Σήμερα αγόρασα από φαρμακείο παιδικές μάσκες KN94 €4,45 τις 10. Τα Χριστούγεννα είχα πάρει από άλλο φαρμακείο €1 τη μία. Φυσικά δεν ξαναπήρα. Επίσης είχα παραγγείλει και με χριστουγεννιάτικα σχέδια κάπου €7 η δεκάδα. Ενηλίκων έχω βρει και με €50 η μια. Πάντως στα σούπερ μάρκετ όπου συνήθως ψωνίζω δε βρίσκω πια. Η αλήθεια είναι ότι είναι κι οι μάσκες ένα υπολογίσιμο πια έξοδο για μια οικογένεια. Παιδικές χρησιμοποιούσαμε και υφασμάτινες πριν την Ο αλλά και μιας χρήσης αλλά είπα τώρα για μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια να τις αντικαταστήσουμε για το σχολείο και τις δραστηριότητες με τις ΚΝ95, το ίδιο κάνουμε και οι ενήλικες. Λέω να κάνω μια παραγγελία για περισσότερα τεμάχια. Ναι, λογικά ως σύσταση θα ειπώθηκε, ότι είναι καλύτερο.

 4. Διαφημίσεις


 5. Χαίρομαι. Σημαντικό να ξέρεις ότι κάνουν ό,τι μπορούν για την ασφάλεια του παιδιού σου. Άρα δε μιλάμε ακριβώς για ανοχή.
 6. Η αλήθεια είναι πως αφού δίνει το χαρτί δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ξέρεις πόσοι δεν κάνουν καν τα τεστ κι απλά τα δηλώνουν, στέλνουν κι ένα χαρτί στο σχολείο και τέλος; Μιλάμε για νηπιαγωγείο; Όχι ότι έχει σημασία βέβαια. Ρωτώ γιατί μου κάνει εντύπωση πως δε δέχτηκε την τηλεκπαίδευση που μπορεί να μην είναι η καλύτερη μορφή εκπαίδευσης αλλά είναι μια λύση στην πανδημία και δεν ξέρω γονείς που επέλεξαν να μην κάνουν τηλεμαθήματα τα παιδιά τους αν δεν υπήρχε πρακτικός λόγος (π.χ. έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού).
 7. Απαράδεκτο κι αυτό! Είπαμε, δεν μπορεί να ζητήσει π.χ. μοριακό ενώ δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο αποκλειστικά αλλά όχι και να μην τηρούνται τα προβλεπόμενα.
 8. Απαράδεκτη η στάση τους. Το σχολείο δεν τους έχει καταστήσει σαφές ότι αυτά είναι υποχρεωτικά κι όχι κάτι που επιλέγουν αν θέλουν το παιδί να γίνεται δεκτό στη σχολική μονάδα;
 9. Αυτό νομίζω ισχύει τώρα. Πάει περίπατο η προσοχή και η ανησυχία υποτροπής την 7η μέρα που έλεγαν μέχρι πρότινος. Με τόσα κρούσματα πρέπει κάποιος να πάει για δουλειά...
 10. Εννοείται ότι είναι θέμα ατομικής ευθύνης και αδιανόητο να στείλεις ανεμβολίαστο παιδί στο σχολείο ενώ νοσεί άτομο της οικογένειας. Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα ειδοποιήσεις το σχολείο;
 11. Εννοείς το σχολείο να το καλύπτει ή το κράτος; Το κόστος του rapid είναι μικρό σχετικά αν και αν χρειάζεται συχνά, δεν είναι αμελητέο. Αλλά το μοριακό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαιτηθεί από το σχολείο. Αν γινόταν, προσωπικά δε θα το έκανα. Το σωστό θα ήταν να καλύπτονται αυτά από το κράτος π.χ. με συνταγογράφηση ή σε κρατικές δομές αλλά να μπορείς να εξυπηρετηθείς άμεσα και με ασφάλεια.
 12. Το πρωτόκολλο ισχύει για όλους. Άντε το rapid, ok, αλλά μοριακό δεν μπορεί να απαιτηθεί από μαθητή αν δεν απαιτείται από το δημόσιο σχολείο και το κράτος. Το γεγονός ότι το σχολείο είναι ιδιωτικό δε βλέπω πώς μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον αν δεν καλύπτει το κόστος το σχολείο. Φαντάζεσαι να ζητούνταν αυτό από όλους τους μαθητές των δημοσίων σχολείων που έχουν θετικό κρούσμα στην οικογένεια; Γιατί να γίνει στο ιδιωτικό κάτι τέτοιο;
 13. Καλά, κάποιοι θα πουν ότι έχουν συμπτώματα και, κατά τη γνώμη μου, αν τους παίρνει να το κάνουν, είναι ασφαλέστερο για όλους. Δημιουργεί βέβαια αναστάτωση στο πρόγραμμα και τα μαθήματα αλλά προέχει νομίζω η υγεία.
 14. Ναι, κάποια από τα καλά που έφερε η κατάσταση που ζούμε. Προσωπικά χαίρομαι που έστω σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχω να τρέχω σε δημόσιες υπηρεσίες. Υ.Γ. Συγγνώμη για το ορθογραφικό ("μέσω βιντεοκλήσης" ήθελα να γράψω )
 15. Στο ΚΕΠ νομίζω γίνεται. Εγώ είχα πάει στο ταμείο μου. Σε κάποια ΚΕΠ διεκπεραιώνονται υποθέσεις και μέσω βιντεοκλήσεις, κοίταξέ το.
 16. Πήγαμε στο πάρκο ψυχαγωγίας Prater όπου και συναντήσαμε κι άλλες παρέες Ελλήνων. Επόμενο μίνι ταξίδι Θεού και ιού θέλοντος στην Ιταλία. Από διαφορετική όμως χώρα αναχώρησης μιας και θα έχουμε φύγει εκτός χώρας ως τότε. Περαστικά σε όλους σας!