love kids

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  549
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Συνεισφορα στο φορουμ

261 Good

Περισσότερα για την/τον love kids

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

740 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλά, δεν νομίζω ότι προσβάλουν οι μεν τους δε. Άλλωστε οι εμβολιασμένοι θα κινδυνεύουν λιγότερο. Δε λέω ότι δε θα εμβολιαστώ αλλά το θέμα αυτό έχει κουράσει τόσο που δεν το ξανασυζητώ.
 2. Δυστυχώς αν είναι τέτοιος άνθρωπος, δε νομίζω πως μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Εννοώ αν έχετε προηγούμενα κι επεδίωξε να χειροδικήσει ή το έκανε κιόλας, μόνο η αστυνομία θα μπορούσε να τον μαζέψει ίσως. Πάντως αν δεν έρχεται, είναι θέμα. Πώς να νιώσετε κι εσείς ασφάλεια;
 3. Κι άσε την εργαζόμενη στο mall ή όπου αλλού να ψάχνει πού να αφήσει το παιδί της. Κλασικά...

 4. Διαφημίσεις


 5. Εμβολιάστηκαν όμως; Πάντως γείτονές μας ηλικιωμένοι που εμβολιάστηκαν από τους πρώτους νόσησαν πριν λίγες μέρες. Και οι δύο έμαθα είναι στο νοσοκομείο, λεπτομέρειες δυστυχώς δεν ξέρω. Ελπίζω να το ξεπεράσουν.
 6. Πώς να μη σκάσεις; Πού θα αφήσουν τα παιδιά οι εργαζόμενοι γονείς; Στους παππούδες, αν υπάρχουν, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να προστατεύονται; Κι η άδεια ειδικού σκοπού δε δίνεται πάντα εύκολα, ειδικά αν εργάζεσαι σε μια μικρή επιχείρηση.
 7. Δεν ξέρω αν η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι έτσι όπως περιγράφεις. Ο περίγυρός μου είναι και άτομα με υψηλή μόρφωση και με λιγότερα τυπικά προσόντα. Από αυτούς άλλοι με χαρά εμβολιάστηκαν με ό,τι βρέθηκε, άλλοι περιμένουν αυτό που θέλουν, άλλοι θα εμβολιαστούν αλλά με ανησυχία κι άλλοι δε θέλουν αν δεν υποχρεωθούν ή δεν περάσει κάποιο διάστημα. Ότι υπάρχουν κι αυτοί που λες είναι σίγουρο. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τους αρνητές του ιού (ακόμη υπάρχουν και τέτοιοι) κι όχι του εμβολίου που προσέχουν και τηρούν μέτρα.
 8. Ελπίζω να είσαι καλά τώρα! Δε νομίζω πάντως πως ο κόσμος φοβάται αυτού του είδους τα αποτελέσματα του εμβολίου, τα άμεσα δηλ. που μπορεί να έχεις μετά από οποιοδήποτε εμβόλιο. Αυτό είναι το λιγότερο κι άλλοι δεν καταλαβαίνουν και τίποτα, καμιά ενόχληση.
 9. Εγώ πάλι θεωρώ αντιδημοκρατικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με εμβόλια των οποίων οι παρενέργειες, δράση κλπ. δεν έχουν μελετηθεί αρκετά. Επίσης πιστεύω πως όσοι θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα επιλογής. Και ας μη στήσουμε στον τοίχο όσους θέλουν να κάνουν εμβόλιο σε ένα δυο μήνες που βρίσκουν ραντεβού για το εμβόλιο που θέλουν. Ξέρω πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταστεί υποχρεωτικό αλλά το να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε είναι τραγικό. Εκτός κι αν κάποιοι το αποφασίζουμε και διατάζουμε το χρησιμοποιούν στην προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική τους ζωή, το οποίο είναι εξίσου τραγικό.
 10. Ναι, δεν αντενδείκνυται. Γνωρίζω άτομα με ιστορικό που το έκαναν. Αποκλείεται, ωστόσο, στον συγκεκριμένο οργανισμό να επιβάρυνε την κατάσταση και να επήλθε το μοιραίο; Δεν το λέω για να τρομοκρατήσω φυσικά. Αρκετοί γνωστοί μου το έχουν κάνει κι όλα καλά μέχρι στιγμής.
 11. Είπαν πως βρήκαν ιστορικό εμφράγματος, πιθανόν ελαφρύ που είχε πάθει και δεν το είχε καταλάβει.
 12. Μόλις άκουσα ότι 44χρονη πέθανε κάποιες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με ΑΖ.
 13. Δε μου πέφτει λόγος κι αφού σε εσάς αρέσει, μια χαρά. Εγώ κουράστηκα κι αγχώθηκα και μόνο που τα διάβασα.
 14. Μα τα παιδιά δεν κολλάνε πιο δύσκολα και νοσούν συνήθως ήπια; Αυτά δεν ήταν κάποια στιγμή οι κινητές βόμβες που μετέδιδαν δίχως να έχουν συμπτώματα; Τι ισχύει τώρα; Σοβαρά ρωτάω. Πάντως κάτι θα γίνει και για τα παιδιά φαντάζομαι, δεν μπορεί, οπότε θα εμβολιαστούν κι αυτά κάποια στιγμή.
 15. Ούτε τα παιδιά εμβολιάζονται ακόμη. Καλά, κι εγώ το καθυστερώ, δεν το λέω για να τους κατηγορήσω. Απλά για να δείξω πώς μπορεί να σκέφτονται το ανέφερα.
 16. Η αλήθεια είναι πως σήμερα είναι δύσκολο να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά σε μικρή ηλικία. Εξαρτάται βέβαια κι από τον κλάδο του καθενός όπως είπες. Στη δική μου περίπτωση, και δεν είμαι και πολύ μεγάλη , μόλις τελείωσα το πανεπιστήμιο έπιασα κατευθείαν δουλειά και δεν ξαναπήρα οικονομική βοήθεια από τους δικούς μου οπότε κανόνιζα μόνη την ζωή μου και δεν επέτρεπα έτσι παρεμβάσεις μιας και ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη και πλήρωνα ενοίκιο, λογαριασμούς, περαιτέρω σπουδές κλπ. μόνη. Τώρα το να αρραβωνιαστεί μια κοπέλα στα 19 επειδή το θέλει ο πατέρας λόγω παλιομοδίτικων αντιλήψεων το βρίσκω αστείο. Εγώ θα πρότεινα να σκεφτεί η θεματοθέτρια σοβαρά, αν δεν το έχει ήδη κάνει, πώς θα στηριχτεί στα πόδια της ώστε να μπορεί να αποφασίζει η ίδια για την ζωή της. Πιστεύω αυτό προέχει κι όχι ο τίτλος του θέματος.