love kids

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  924
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

love kids last won the day on Ιούνιος 6

love kids had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

543 Good

Περισσότερα για την/τον love kids

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

978 εμφανίσεις προφίλ
 1. Έτσι είναι και η δική μας σχολή και το βρίσκω λογικό μιας και προετοιμάζει για εξετάσεις κιόλας. Έχει και τμήματα μουσικοκινητικής για τις μικρές ηλικίες που δεν κάνουν κανονικό μπαλέτο αλλά κι εκεί φορούν ομοιόμορφα ρούχα, απλό κορμάκι συνήθως με μια φούστα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Βάψιμο πάντως σε εμάς κάνουν στις παραστάσεις, όχι στα μαθήματα.
 2. Και στη δική μας σχολή αγοράζουν στολές ώστε να υπάρχει ομοιομορφία. Δε θα την έστελνα χωρίς στολή προσωπικά. Μας παραγγέλνουν τις στολές αφού πάρει μέτρα η μοδίστρα και πάμε εμείς και τις παίρνουμε από το κατάστημα όπου δίνεται και απόδειξη. Στην περίπτωσή σας, όπως τα περιγράφεις, πιθανώς να βγάζουν έτσι κέρδος από τις στολές. Όσο για το αν θα της κάνει του χρόνου η στολή, αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί η διευθύντρια, είναι ανάλογα την ανάπτυξη του παιδιού. Για το αν θα έχουν την ίδια στολή μπορεί να το προγραμματίσει από τώρα. Σε εμάς έχει τύχει να έχουν δύο χρονιές τα ίδια κορμάκια κλπ. Αυτά που κοστίζουν αρκετά, να ξέρεις, είναι συνήθως οι στολές των παραστάσεων.
 3. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, όχι για την Έσπερος συγκεκριμένα αλλά για παρόμοιες περιπτώσεις που έχω στον περίγυρό μου και θυμώνουν με όσους εμβολιασμένους κυκλοφορούν κανονικά ενώ νοσεί κάποιος στο σπίτι τους. Δε γίνεται μία να ξέρει ο ΕΟΔΥ και μία όχι.

 4. Διαφημίσεις


 5. Πήγαμε για λίγο εξωτερικό και θα φύγουμε ξανά με το νέο έτος. Για Ελλάδα μιλούσα παραπάνω. Σαφώς υπάρχουν πολύ καλά δημόσια και πολλοί και καλοί εκπαιδευτικοί σε αυτά. Όπως και ιδιωτικά που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ακόμη κι από τα ακριβά.
 6. Λογικά ναι, εκείνο θα πρέπει άμεσα να εμβολιαστεί, ανάλογα φυσικά και τις συμβουλές των γιατρών του. Κι εγώ δεν αποκλείω να κάνει το εμβόλιο πιο άμεσα από ό,τι το σκέφτομαι τώρα. Θα μιλήσουμε φυσικά και με τον παιδίατρο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας.
 7. Δυστυχώς στην πλειοψηφία των ιδιωτικών εξαντλούν το περιθώριο που δίνει ο νόμος σχετικά με τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα. Προσωπικά πάντως μεταξύ των 28 μαθητών στην τάξη του δημόσιου σχολείου και των 28 στην τάξη του ιδιωτικού, προτιμώ τη δουλειά του ιδιωτικού (όχι όλων φυσικά) ως πιο οργανωμένου συνήθως. Σαφώς, ωστόσο, δε μου αρέσει να πληρώνουμε αδρά και να υπάρχουν 28 μαθητές στο τμήμα.
 8. Περαστικά σε όλα τα παιδιά! Ευτυχώς μέχρι και τώρα που κοντεύει η κόρη τα 10 έχει αρρωστήσει λίγες φορές και έχει πραγματικά χάσει ελάχιστες μέρες σχολείου τόσα χρόνια, συνεπώς κι εμείς μέρες εργασίας. Είναι, ωστόσο, πολύ δύσκολο και στρεσογόνο για τον εργαζόμενο που δεν έχει άμεση βοήθεια.
 9. Κάνουμε όλα τα εμβόλια τα υποχρεωτικά και το bexero. Δεν έχουμε κάνει ποτέ και ούτε και φέτος της γρίπης. Προς το παρόν δε σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, ίσως αργότερα. Το πιο πιθανό είναι πως και να κολλήσει θα το περάσει ήπια ή και ασυμπτωματικά. Δε βλέπω επίσης το λόγο εγώ προσωπικά να εμβολιαστεί το παιδί για να μην κινδυνέψει κάποιος άλλος, π.χ. ηλικιωμένος. Θα μου πείτε, μπορεί να υπάρχει στην τάξη παιδί που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και να κινδυνέψει από ανεμβολίαστο συμμαθητή. Τότε θα το σκεφτόμουν, πάντως ως πρώτη σκέψη, δεν το έχουμε στις προτεραιότητές μας.
 10. Δεν είπα ότι είναι η απόλυτη ελευθερία. Αλλά μπορώ να πάω σινεμά, σε εστιατόριο, γυμναστήριο και να ταξιδέψω δίχως πολλούς περιορισμούς. Αυτά για εδώ που η πολιτική είναι τιμωρητική και οι τρόποι χειρισμού της κατάστασης γελοίοι. Φυσικά και στο εξωτερικό τα πράγματα γίνονται πιο αυστηρά αλλά μια κάποια παραπάνω ελευθερία βιώνω ως εμβολιασμένη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.
 11. Εγώ έκανα το εμβόλιο για καθαρά πρακτικούς λόγους, να έχω όση παραπάνω ελευθερία γίνεται. Τηρώ μέτρα όπως μάσκες, αποστάσεις κλπ. και τρίτη δόση θα κάνω όταν δε θα μπορώ να την αποφύγω. Μια προστασία έναντι σοβαρής νόσησης παρέχει το εμβόλιο, άλλοτε πάλι όχι. Δεν τρελαίνομαι γενικά, γιατί θεωρώ πως είναι πιθανό να κολλήσουμε όλοι. Δε θα πάω μες στο συνωστισμό χωρίς μάσκα αλλά ούτε θα έρθουν φίλοι στο σπίτι και θα είμαστε με μάσκες. Συναντώ άλλωστε τόσο κόσμο καθημερινά και κάνω τόσες μετακινήσεις που θα ήταν αστείο να φοβάμαι αυτό.
 12. Ούτε εγώ πιστεύω πως όλοι οι εμβολιασμένοι προσέχουν.
 13. Ενοχλείται όπως κι εγώ με τον αριθμό των τεστ λογικά. Κοροϊδία!
 14. Έτσι κι εμείς, πατάμε και με παπούτσια. Σίγουρα καθαρίζω πριν αλλά και μετά καθώς ναι μεν κι εμείς θα πατήσουμε για λίγο με παπούτσια κοντά στην είσοδο του σπιτιού αλλά όταν έχουμε επισκέπτες που φοράμε όλοι συνεχώς παπούτσια μετά χρειαζόμαστε ένα καθαρισματάκι πάλι.
 15. Περιττό να πούμε πως πάλι είμαστε εντελώς εκτός θέματος! Κι εγώ αγαπώ την καθαριότητα αν και μεταξύ του απόλυτα καθαρού σπιτιού και εποικοδομητικού χρόνου με την οικογένεια θα επιλέξω το δεύτερο. Με ρούχα που φοριούνται εκτός σπιτιού κι εμείς αποφεύγουμε όσο μπορούμε να ξαπλώνουμε σε κρεβάτια.
 16. Εμείς δεν περνάμε πολλή ώρα στο πάτωμα αλλά τυχαίνει κι αυτό. Τέλος πάντων, η κάθε οικογένεια έχει τις δικές της συνήθειες και ο κάθε άνθρωπος τις δικές του απόψεις. Προσωπικά, δεν έχω θέμα να ασχοληθώ με την καθαριότητα του χώρου μου όταν φύγουν οι επισκέπτες αν και χρόνος πολύς δε μου περισσεύει συνήθως. Ωστόσο, δεν έχουμε και πολύ συχνά επισκέπτες. Όσο για τα χαλιά και μικρό παιδί όταν είχα, καθάριζα με ατμό, καθαριστικά-σαμπουάν χαλιών, ξύδι και τα γνωστά. Και ποτέ δεν αρρώστησε, σπάνια ιωσούλες.