Καθημερινή Υγιεινή & είδη περιποίησης/φροντίδας νεογνών & παιδιών
113 topics in this forum
-
Καλημέρα σε όλους... δεν ήξερα που να ανοίξω αυτό το θέμα...αν δεν είναι καλά τοποθετημένο συγχωρήστε με και βάλτε το στην σωστή στήλη Ποιά προιόντα επιλέξατε για την φροντίδα και την περιποίηση του μωρού σας; (σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμούλες κτλ.) Είναι το πρώτο μου παιδάκι και θα ήθελα να ακούσω διάφορες γνώμες Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Louisa1984, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 355 replies
- 122.1k views
Και χθες λοιπόν στην Πεντελη που είμασταν (είχαμε πάει στο Παίδων), μεσημέρι, ντάλα ήλιος και σκέφτομαι...μήπως έπρεπε να της έχω βάλει αντιηλιακό στο πρόσωπο?Εσείς χρησιμοποιείτε??? απο πότε και τί???
Last reply by robenula, -
Ακόμα και "βιολογικά" ή ¨φυσικά" καλλυντικά περιέχουν επικίνδυνες ουσίες για τα παιδιά μας. Στις ΗΠΑ εκκρεμεί μήνυση κατά εταιρειών βιολογικών καλλυντικών και ενος ευρωπαϊκού οργανισμού πιστοποίησης ενώ στην ΕΕ, Αγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί συμφώνησαν στα νέα ιδιωτικά πρότυπα COSMOS ενώ οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία στα προϊόντα τους και άλλες τοξικές ουσίες 1. Νανοτεχνολογία, ένας από τους πιο νέους και άγνωστους κινδύνους. Στην παραγωγή καλλυντικών χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην παραγωγή αντιηλιακών προϊόντων (Οξείδιο του Ψευδαργύρου, ZINC, Διοξείδιο του Τιτανίου, TITANIUM), στις παιδικές κρέμες για αλλαγή πάνας σε μεγάλη συγκέντρωση (Οξε…
Last reply by #xristiana#, -
Γεια σε ολους.Εχω μια απορια σχετικα με την κρεμα σωματος της weleda,γνωριζει καποιος εαν μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε και για το προσωπο του νεογεννητου βρεφους?
Last reply by polinaki@, -
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) 1 2 3 4 382
by NIOUNIOUKA- 9.5k replies
- 1m views
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 16 replies
- 25.1k views
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι...ψάχνω να βρω φθηνότερα τις οικολογικές παιδικές πάνες MOLTEX OKO. Καποιος η κάποια που να έχει κάνει πρόσφατα σύγκριση τιμών σε καταστήματα η σε online shop & μπορεί να με βοηθήσει? (Αττική) Ευχαριστώ.
Last reply by LILUCKY, -
- 9 replies
- 23k views
Αρχικά είχα αγοράσει αντιλιακό για τη μικρή η οποία είναι ασπρούλα κι αφρατούλα με δείκτη προστασίας 40.Μετά μου λέει ο παιδίατρος θα πάρεις αντιλιακό μόνο bepanthol με δείκτη προστασίας 20 και όχι παραπάνω γιατί αυτά με τους πολύ μεγάλους δείκτες είναι πολύ χημικά επεξεργασμένα. Εσείς τι έχετε αγοράσει;Να σημειώσω βέβαια ότι παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει 8 (μετά τις 5 το απόγευμα) μπάνια η μικρή δεν έχει μαυρίσει καθόλου,ούτε έχει κοκκινίσει...
Last reply by bebebo, -
- 11 replies
- 5.6k views
Τα δοκιμάζουμε τώρα (τα φαρδύλαιμα) λόγω κολικών μπας και μας βοηθήσουν. Εχω παρατηρήσει ότι κάνουν πολλές διαρροές του γαλακτος, με αποτελεσμα ο λαιμός του μωρού να γίνεται μούσκεμα κ σχεδόν σε καθε ταισμα πρεπει να αλλαζουμε κ φορμακι. Επίσης το μωρό στην αρχή της αλλαγής μπεμπερό (nuk χρησιμοποιουσαμε) έτρωγε μια χαρά, αλλά όσο περνάνε οι μέρες βλέπω μία μικρή αλλα σταδιακή μείωση της ποσότητας που τρωει. Στο θέμα των κολικών δεν ειδα καμια θεαματική αλλαγή. Εσεις τι εμπειρία είχατε; Ποια η γνώμη σας;
Last reply by Maya14, -
- 3 followers
- 32 replies
- 4.1k views
Καλησπέρα! Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω και σε ποια ενότητα να το εντάξω, γιατί αφορά αφ'ενός συμβουλές που θα ήθελα για το πλύσιμο και αφ' ετέρου ένα προϊόν. Λοιπόν, πώς ή μάλλον πού πλένετε τα μωράκια σας; Δεν εννοώ το μπάνιο στο μπανάκι που υποθέτω γίνεται μόνο μία φορά τη μέρα (πόσες φορές να γεμίσεις το μπανάκι και να βάλεις το μωρό μέσα που παίρνει κάποια ώρα, μου φαίνεται πολλή διαδικασία). Εννοώ για το πλύσιμο πολλές φορές μέσα στη μέρα που κάνουν κακά. Εμάς κάνει τουλάχιστον 4 φορές και μέχρι τώρα την πλένουμε στο νιπτήρα αλλά πλέον είναι 7 μηνών και πέρασε τα 8 κιλά και δεν είναι εύκολο. Μου έχει πει λοιπόν μια φίλη μου για ένα …
Last reply by Mama_Anesti_, -
- 1 follower
- 17 replies
- 34.6k views
Σαν νέος γονέας δοκιμάζουμε προς το παρόν διάφορες πάνες, έχω πάρει συσκευασίες των Pampers που με κάτι κουπόνια ήταν ιδιαίτερα οικονομικές, έχω δοκιμάσει Libero και babylino. Τα Pampers μου φαίνονται καλύτερα αλλά ένας φίλος μου μου είπε ότι παραγγέλνει μέσω ίντερνετ τις πάνες Agnotis και ότι είναι πολύ ικανοποιημένος. Κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει και να έχει άποψη;
Last reply by vanessaki4, -
- 5 followers
- 147 replies
- 37.3k views
Καλησπέρα κορίτσια! Είπα να ξεκινήσω ένα θέμα με προϊόντα που ευχαριστήθηκαμε και άλλα που δεν στάθηκαν αντάξια των προσδοκιών μας για τα μωράκια μας.Φυσικα οι απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές και διαφέρουν από μαμά σε μαμα.Αν ένα προϊόν δεν " κάθησε " καλά σε κάποιο μωράκι δεν σημαίνει ότι βγαίνει άχρηστο, άλλωστε το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες.
Last reply by Mama_Anesti_, -
- 3 followers
- 8 replies
- 5.7k views
Καλημέρα! Έχω μια απορία όσον αφορά τις αλλαξιέρες-στρωματάκια. Αρχικά δεν είχα σκοπό να πάρω κάτι και να το αλλάζω απλά στο κρεβάτι. Όμως μαζί με την κούνια μας χάρισαν μια συρταριέρα ασορτί που από πάνω μπορείς να βάλεις αλλαξιέρα. Έχω μπερδευτεί όμως τι αλλαξιέρα πρέπει να πάρουμε. Σε ένα μαγαζί μου είπαν σκληρή (από αυτές που έχουν ξύλο από κάτω). Σε άλλο μου είπαν μαλακή, αφού από κάτω θα είναι το ξύλο της συρταριέρας. Δεν έβγαλα άκρη! Τι λέτε;
Last reply by little lamb, -
Σημερα ειχα πολλες αποριες!Τι παμπερς χρησιμοποιειται?Εγω απο την μερα που γεννηθηκε χρησιμοποιούμε παμπερς "παμπερς" θυμα του καταναλωτισμου!ειναι τα καλυτερα, τα βαζουνε στις κλινικες κλπ!Μια μερα παω σουπερ βλεπω την διαφορα στην τιμη με αλλες μαρκες και παθαινω σοκ!Παιρνω κατι αλλα ετσι για δοκιμη!Και φυσικα το μωρο δεν επαθε τιποτα με τα καινουρια παμπερς ουτε ειναι λιγοτερα απορροφητικα απλα ισως στην ποιοτητα τους βλεπω οτι δεν ειναι ιδια!Αλλα η αληθεια ειναι οτι εξακολουθω να φοβαμαι για συγκαμα, μεχρι τωρα δεν εχει παθει τιποτα!Εσεις τι εμπειριες εχετε στο θεμα παμπερς?Σας ετυχε τιποτα περιεργο?
Last reply by Xrisaki21, -
ΠΑΝΕΣ nanny's 1 2 3
by mano- 55 replies
- 55.7k views
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ JUMBO ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ NANNY'S. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ Ή ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?
Last reply by Silky, -
- 16 replies
- 11.8k views
Μανούλες πείτε μου σας παρακαλώ ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των pampers premium care , active fit , baby dry.... Αν υπάρχει και μαμα ικανοποιημένη απο αλλη εταιρια ας μου πει.. Thank you!
Last reply by ath2018, -
- 2 followers
- 1 reply
- 2k views
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εσάς το μπανάκι flexi bath της Stokke; Θα με ενδιέφεραν κριτικές ως προς τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της στήριξης που παρέχει το ειδικό στήριγμα για νεογέννητα. Επίσης θα με ενδιέφερε να ξέρω εάν διατηρείται σε καλή κατάσταση μετά από απανωτά ανοιγοκλεισίματα.
Last reply by Lenia16, -
- 1 reply
- 7.1k views
ΠΟΥΛΆΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΘΉΛΑΣΤΡΟ!Cangaroo MOMMY CARE 30 euro
Last reply by NikMetallinou, -
Γεια σας κοριτσια! Προ καιρου έπεσα τυχαια σε 1 site και ενημερωθηκα για τις οικολογικες πανες (για τα κακά) οι οποίες ειναι και επαναχρησιμοποιούμενες. Τις χρησιμοποιεί καμια από εσάς?? Ευχαριστώ!!
Last reply by Sentir...natureza, -
- 4 replies
- 15.2k views
παρακαλώ για την εμπειρία σας σχετικά με το προιόν http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/MORRIS-CDW-97578,99452,397582,1689083.html?langId=-18 εχει καλή τιμη και διπλή παροχή για σύνδεση με ηλιακό θερμοσίφωνα.
Last reply by Vasulini, -
- 6 replies
- 14.3k views
γεια σας!! θα ήθελα να αγοράσω ένα θερμόμετρο με υπέρυθρες, που μετρά την θερμοκρασία εξ επαφής! έχω 2 ψηφιακά αλλά και τα 2 έχουν αποκλίσεις μεταξύ μετρήσεων! επομένως μιας και το μωράκι μου είναι 2 μηνών και ξεκινήσαμε τα εμβόλια έχετε να μου προτείνετε κάποιο θερμόμετρο υπερύθρων με το οποίο έχετε μείνει ευχαριστημένες κ δεν έχει αποκλίσεις στις μετρήσεις?
Last reply by Alexia92@@, -
- 123 replies
- 69.9k views
Κορίτσια από που αγοράζετε πάνες από το εξωτερικό.Το amazon σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα και τις είχε αρκετά φθηνά.Ξέρετε κανένα άλλο site που να συμφέρει (+τα μεταφορικά) ή να αγοράζω όταν έχουν έκπτωση 30 με 40% τα Ελληνικά σούπερ μάρκετ?
Last reply by xristinap, -
- 5 replies
- 15.6k views
Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, εάν το έχετε ατιμετωπίσει ποτέ ή γνωρίζετε κάτι σχετικό. Έχω μία κόρη 16 μηνών, η οποία είναι 9,5 κιλά και έχει ύψος περίπου 82 πόντους. Της φοράω τα Pampers Active Fit 4+ (από 9 έως 20 κιλά) κατά τη διάρκεια της ημέρας, και τα Pampers Baby Dry 4+ (από 9 έως 20 κιλά) τη νύχτα. Ενώ τη νύχτα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε και ενεργείται, λερώνεται, τόσο το ζιπουνάκι, όσο και το παντελόνι, τουλάχιστον μία φορά (ενεργείται 4 φορές περίπου ηερησίως), όμως γίνεται πολύ συχνά, σχεδόν σε καθημερινή βάση, ώστε να με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως κάτι συμβαίνει με τις πάνες. Έχει διαρροές στο πλάι.…
Last reply by ketops13, -
- 18 replies
- 26.1k views
Ελπιζω να μην εκανα λαθος που βαζω εδω το θεμα.Εχει αγορασει καμια μανουλα πανες chicco?Ειναι καλες?Τις στελνουν δωρεαν κιολας.Πειτε...Σκεψου να κανω και παιδι τι θα ρωταω χααα αχ αυτη η ανηψια μου θα με τρελανει χιιιι
Last reply by sunshine_girl, -
- 1 reply
- 16.9k views
Παρακαλώ για τις συμβουλές και τις εμπειρίες σας όσον αφορά την επιλογή πλυντηρίου-στεγνωτηριου ή και σκέτου στεγνωτηρίου
Last reply by zouzounel, -
- 26 replies
- 41.4k views
καλημέρα! θα ήθελα τη γνώμη σας για προιόντα μπάνιου, κρεμούλα για συγκάματα και πάνες που θεωρήσατε ως καλύτερες για τα μωράκια σας και όσο γίνεται πιο αθώες για το δερματάκι του για τις πρώτες βδομάδες της γέννησης του. Πρόκειται να γίνω και εγώ μανούλα σε ένα μήνα, πρώτα ο θεός, και δεν γνωρίζω τί ακριβώς να αγοράσω και να είναι αγνό για ένα νεογέννητο.
Last reply by marie_,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 18,091 views
-
- 2 replies
- 8,997 views
-
- 0 replies
- 7,494 views