kotsifikos

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.703
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  60

kotsifikos last won the day on Οκτώβριος 20

kotsifikos had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

2.692 Excellent

Περισσότερα για την/τον kotsifikos

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Yπολόγισε και τα παιδάκια που έχουν αδέλφια, δεν θα καλέσεις και αυτά?
 2. Δεν ανέφεραν κάτι γιατί δεν γνωρίζουν αν έχεις καλέσει όλη την τάξη ή ποια παιδιά έχεις καλέσει, μέσα στο σκ θα δεις οι περισσότεροι γονείς θα απαντήσουν. Εγώ ποντάρω ότι θα έχεις συμμετοχή 85 - 90% , οι περισσότεροι γονείς στο φόβο μη κλείσει πάλι το σχολείο φροντίζουν μη χάνουν τα παιδιά τους αυτές τις συναντήσεις, να τις χαρούν όσο κρατήσει.

 3. Διαφημίσεις


 4. Αυτό είναι σημαντικό τι ζητάνε τα παιδιά, εμένα έχει αρχίσει να μου ζητάει πόλο...φοβάμαι την ώρα και τη στιγμή γιατί στα αλήθεια θα αφήσω εκεί τα κόκαλα μου αν καταλήξει εκεί με τις ώρες και τις ημέρες που έχουν προπονήσεις.
 5. Και στο κολυμβητήριο ουσιαστικά η εκμάθηση ξεκίνησε μετά τα 4 1/2, μέχρι τότε ήταν η εξοικείωση με το νερό. μου τελείωσαν τα like! Πάντως νομίζω πως οι δραστηριότητες του παιδιού και η ενασχόληση του με τον αθλητισμό εξαρτάται πολύ από τις συνήθειες των γονιών γενικότερα. Εγώ είμαι τρελή με αυτή, έχω δηλώσει δεν θα του αφήσω εναλλακτική του γιου μου, θα μπορεί να επιλέξει με τι άθλημα θέλει να ασχοληθεί όμως δεν θα μπορεί να μην ασχοληθεί με κάτι, ακόμα και αυτό σημαίνει πως θα είμαι στον δρόμο όλο το απόγευμα ώστε να τον πηγαινοφέρνω σε προπονήσεις. Αν κάτι δεν μπορώ να φανταστώ είναι να περνάμε όλα τα απογεύματα μας σπίτι χωρίς να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε, με πιάνει ταχυκαρδία στην ιδέα και μόνο. σου απάντησαν και πιο πάνω πως η κίνηση άθλησης δεν έχει καμία σχέση με το ελεύθερο παιχνίδι που μπορείτε να κάνετε μαζί ή πχ να τρέξετε έξω. Καταλαβαίνω και σέβομαι πως δεν σου αρέσει η γυμναστική όμως μην υποτιμάς τα οφέλη της, δε σου το λέω ως παρατήρηση μη με παρεξηγήσεις, όμως πολλές φορές που διαβάζω αυτά που γράφεις σχετικά, αυτή την εντύπωση μου δίνεις. Έχεις αποφασίσει πως θα κάθεται στεναχωρημένος να κοιτάει την ομάδα, επειδή ο ίδιος δνε θα μπορεί να την ακολουθήσει και δεν του δίνεις καν την ευκαιρία να το δοκιμάσει.
 6. Εγώ αυτό που του έλεγα όταν δεν του άρεσαν οι κανόνες του παιχνιδιου΄του έλεγα πως εγώ του δείχνω τον σωστό τρόπο αν εκείνος θέλει να παίξει με τον λάθος τρόπο δεν υπάρχει πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές έπιανε, όμως πριν από αυτό όπως λες εσύ παίξαμε πολλές φορές με τους δικούς του κανόνες μέχρι να τον κερδίσει ένα παιχνίδι και να θέλει να ασχοληθεί . @Έσπερος ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, δεν είναι μόνο για τα παιδιά που είναι ταλέντα, για αυτά υπάρχουν άλλες δομές , άλλες ακαδημίες. Και τι έγινε αν δηλαδή δεν πετάει σωστά την μπάλα στο μπάσκετ? αν δεν κλοτσάει δυνατά στο ποδόσφαιρο? ή αν δεν είναι γρήγορος στο ύπτιο στην κολύμβηση? σκοπός είναι να μάθουν να γυμνάζουν το σώμα τους, και οι προπονητές θα τους δείξουν τον σωστό τρόπο, όμως δεν πειράζει που δεν θα γίνουν τζορνταν - μεσι-ή φελπσ.
 7. Στα περισσότερα παιδιά δεν αρέσει η αποτυχία, για αυτο και αν κάτι δεν το κάνουν καλά αποφεύγουν να το κάνουν, και ο γιος μου το είχε αυτό, τώρα που είναι 6 το έχει αποβάλει, και μάλιστα έχει αρχίσει να δέχεται την αποτυχία ως πρόκληση για είναι καλύτερος την επόμενη φορά. Αυτό που μας βοήθησε εμάς ήταν όταν σε κάτι αποτύγχανε, να του έδειχνα πως δεν πειράζει, και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο καλά, όσο έβλεπε πως εγώ αντιμετώπιζα την αποτυχία ως κάτι φυσιολογικό, τόσο πιο πολύ το μιμούνταν, βέβαια σου λέω έφτασε έξι για να το διαχειρίζεται με επιτυχία, εσένα είναι μικρος ακόμα.
 8. Μπορουν να παίξουν ακολουθώντας τους κανόνες φυσικά, όχι με την πρώτη όμως με την επανάληψη ναι το κάνουν. Εμάς το πρώτο επιτραπέξιο ήταν το ''μάντεψε ποιος'' και το ''στο κεφάλι το χω'', χωρίς ιδιαίτερους κανόνες και ποιο πολύ είχε να κάνει με την εικόνα, στα 4 μάθαινε να παίζει με αυτά, ενα παιχνίδι που έπαιξε πολύ στα 4 επίσης ήταν το ''5 δευτερόλεπτα''. μετά στα 4 1/2 ξεκινήσαμε το ούνο, εκεί λίγο δυσκολεύτηκε, του πήρε περισσότερο χρόνο να καταλάβει τους κανόνες, όμως και πάλι με την επανάληψη τα κατάφερε. Θέλουν χρόνο.
 9. και εγώ μόνη χαίρομαι, αλλα δεν με πειράζει!! Φέτος πιστεύω θα έχουμε και τα χριστουγεννιάτικα πάρκα ανοιχτά....αχ πόσο το περιμένω!!!
 10. Μα γιατί να σε νοίαζε στα 4 αν θα είναι πίσω στο άθλημα?? θα προπονηθεί και θα μάθει! Βέβαια νομίζω πως 4 ετών δεν ξεκινούν τέτοιου είδους ομαδικά.
 11. Είμαι άνθρωπος των Χριστουγέννων, θα μπορούσα να ζω κάπου που θα ήταν Χριστούγεννα όλο το χρόνο!!! Τρελαίνομαι αλήθεια!! όταν τελειώνουν νίωθω μεγάλη στεναχώρια , όμως δε στεναχωριέμαι που ξεστολίζω γιατί 2 μήνές το έχω απολαύσει!!!
 12. Εμένα ο γιος μου παίζει σκάκι, του μαθαίνει ο άντρας μου, εγώ δεν έχω ιδέα, μία φορά μου είπε να παίξουμε δεν είχα καταλάβει ότι ξερει (τα βασικά) και με το που ξεκινήσαμε μου λέει ''αστο δεν ξέρεις θα παίξω μόνος''. Εγώ κορίτσια πιστεύω πως όλα τα παιδιά είναι χαρισματικά, το κάθε ένα κάπου αλλού, ο γιός μου πχ το έχει με τους αριθμούς και τη μουσική, όμως σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό δεν το έχει (μεγάλο χτύπημα για μενα αυτό) , το παλεύει βέβαια γιατί του αρέσει, όμως δεν το έχει καθόλου! Βλέπω άλλα παιδιά που μπαίνουν πχ σε ένα γήπεδο και είναι σα να έχουν γεννηθεί για να κάνουν αυτό το πράγμα.
 13. Σε έξι βδομάδες??? εγώ θα στολίσω σε δύο εβδομάδες!! έτσι να το χαρούμε λίγο!!
 14. H αλήθεια είναι πως είναι ένας γρίφος πλέον που γράφουμε και σε τι θέμα!!χαχαχαχα Πάω να σου κάνω παράθεση να το βρείς!