λιλουμ

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  313
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Περισσότερα για την/τον λιλουμ

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Μας έχει δει να πηγαίνουμε τουαλέτα. Πιο μικρός γκρινιαζε για να μπει στην τουαλέτα γιατί ένιωθε ότι τον εγκατέλειψα. Οπότε είχα ανοιχτή την πόρτα. Κ έμπαινε. Του εξηγούσα πάντα τα πάντα!!! Κ τώρα φτάνει το χερούλι της πόρτας κ μπαίνει μόνος του. Όχι όμως συχνά. Κ βέβαια πάλι του λέω κάποια πράγματα. Θα ξεκινήσω να του αλλάζω πάνα πολύ πιο συχνά για να αρχίσει να του αρέσει που είναι στεγνός!! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Εγώ τον άφηνα για να τον ενοχλεί κ έτσι μήπως μπορέσω να την κόψω. Φοράνε πάνα- βρακάκι κ ειπα τώρα να του πάρω κ κανονικά βρακάκια. Είπα θα κάνω την αρχή. Εάν τα καταφέρω καλώς, αλλιώς λίγο αργότερα. Ευχαριστώ για της ιδέες κ της απόψεις σας. Ο γιατρός μου είπε είναι λίγο μικρός, αλλά μπορώ να κάνω μια προσπάθεια. Μου είπε να μην τον πιέσω όμως καθόλου για να μην έχω τα αντίθετα αποτελέσματα. Το γιογιό το έχουμε στο δωμάτιο του κ τι έχω από το καλοκαίρι. Βιβλίο;;; Πιο βιβλίο μου προτείνετε; Έχω δει τικ κ τελα η λιμνούλα Κ το ο Φοίβος κ το πράσινο γιογιό. Απλά ξέρω τίτλους. Δεν ξέρω περιεχόμενο.
 2. 25 μηνών. Θα μπορούσε να την κόψει;;; Κάποιες φορές μου λέει κακά(είτε έχει τσισα είτε κακά λέει μόνο κακά)κ πιάνει την πάνα του. Μου δείχνει ότι τον ενοχλεί. Τον αλλάζω στο 3-4 ωρο εκτός εάν κάνει κακά. Εκτός την βραδινή πάνα υπόλοιπες δεν είναι πολύ βρεγμένες. Λέω μήπως ήρθε η ώρα;; Και όταν τον αλλάξω από τσισα του λέω θέλεις να κάνεις τσισα ή κακά στο γιογιό; Μου λέει ναι της περισσότερες φορές! Πάει κάθεται λίγο σηκώνεται ξανά κάθεται... Κ πάει λέγοντας χωρίς να κάνει τίποτα. Του εξηγώ ότι όλος ο κόσμος κ η μαμά, μπαμπάς... Πάνε στην τουαλέτα κάνουν τσισα κακά σκουπίζονται φοράνε το βρακάκι το παντελόνι κ πλένουν τα χέρια. Δεν παίζουμε. Το έχει βρει παιχνίδι! Κάποιες φορές μου λέει "μόνος" όταν θέλει να αλλάξει πάνα από τσισα. Προσπαθεί να κατεβάσει παντελόνι κ πάνα κ πάει στο γιογιό. Εκεί καθόμαστε, κ μετά όταν τον ρωτάω εάν τελείωσε, μου λέει πάλι μόνος γιατί θέλει μόνος του να πάρει μωρό μαντήλα κ προσπαθεί να σκουπίσει τσου τσου. Δεν κάνει ποτέ όμως τίποτα στο γιογιό.

 3. Διαφημίσεις


 4. λιλουμ

  Θέλει να κοιμάται με την γιαγιά.

  Με τον ίδιο τρόπο κοιμάται κ με την γιαγιά. Άρα δεν είναι αυτό. Τι να πω; Υπομονή... Βέβαια με πληγώνει όλο αυτό.
 5. Δυστυχώς η γιαγιά κάποιες φορές προσέχει κ τα δυο. Βέβαια αυτό πλέον συμβαίνει λίγες ώρες να είναι δηλαδή μόνη της κ με τα δυο. Έχουμε κ κοπέλα όταν τα έχει κ τα δυο για πάνω από 2-3 ώρες. Αλλά ακόμα κ μαζί με δεύτερο άτομο η γιαγιά δεν τολμά να δώσει σημασία στο μικρότερο, γίνεται χαμός.
 6. Η γιαγιά δίνει περισσότερη σημασία στο μεγαλύτερο παιδί πάρα στο μικρότερο. Αλλά από τι φαίνεται ίσως κ αυτό να είναι λάθος.. γιατι όταν πρέπει η μαμά μου να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στο μικρό μου όπως αλλαγή πανας, τάισμα... Ο μεγάλος παραπονιέται. Μιλάμε όμως έντονα. Φωνάζει! Σπρώχνει τον μικρό, τον χτυπάει, φωνάζει δεν τον θέλω να φύγει.
 7. λιλουμ

  Θέλει να κοιμάται με την γιαγιά.

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τα ίδια μου λέει κ ο άντρας μου. Δυστυχώς κάποιες φορές δεν με παρηγορούν αυτά τα λόγια. Έχω φτάσει στο σημείο να πω θα σταματήσω από την δουλειά μου! Κάτι βέβαια που δεν γίνεται γιατί είμαι πολύ δύσκολα οικονομικά.
 8. Δεύτερο θεματακι μου με προβληματίζει... Έχω έναν ανηψιο 4 ετών όπου βέβαια η γιαγιά του η μαμά μου δηλαδή ήταν η αποκλειστική του. Τώρα με τον μικρό μου εαν κ δεν έδειχνε μέχρι τώρα ζήλια, ξαφνικά φαίνεται να τον ενοχλεί που η μητέρα μου η γιαγιά του δηλαδή πρέπει να ασχοληθεί με τον μικρό μου. Με αποτέλεσμα να τον χτυπάει κ να τον σπρώχνει. Τί να κάνουμε; Συνεχώς λέει δεν τον θέλω, να τον πάρει η θεια.
 9. Κορίτσια έχω θέμα! Ο μικρός μου τα βράδια θέλει να κοιμάται με την γιαγιά. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Ο μικρός μου περίπου 22 μηνών για να κοιμηθεί μεσημέρι κ βράδυ πάμε μαζί του στο δωμάτιο του κ ξαπλώνουμε μαζί του στο κρεβάτι για να κοιμηθεί. Κάτι σπάνιες φορές πρέπει ίσως να τον κρατήσουμε αγκαλιά πρώτα (δεν κοιμάται, απλά χαλαρώνει) μετά μαζί του στο κρεβάτι του κ μόλις κοιμηθεί φεύγουμε από το δωμάτιο του. Το θέμα μου είναι αφού τελείωσε το μειωμένο μου στη δουλειά το μεσημέρι θα τον κοιμήσει η μητέρα μου είτε είμαι πρωινή είτε απογευματινή γιατί θα είμαι στην δουλειά. Κ το βράδυ θα τον κοιμήσει πάλι η μητέρα μου όταν είμαι απόγευμα γιατί από την δουλειά τελειώνω 21:30-21:45 οπότε σπίτι είμαι 22:00-22:15 Το αποτέλεσμα η μητέρα μου να τον κοιμήσει μεσημέρι κ βράδυ οπότε όταν εγώ είμαι πρωινή κ μπορώ να κοιμηθώ μαζί του ο μικρός κλαίει κ να θέλει την γιαγιά του. Αποτελέσμα να κοιμάται 23:00 η κ 24:00 μετά από πολύ κλάμα! Επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί την έχω κουράσει απίστευτα την γυναίκα, κ επειδή δεν θα μπορέσω ποτέ να πάω πουθενά (εκτός πόλεως) γιατί θα θέλει να κοιμηθεί με την γιαγιά, κ εννοείται με πληγώνει απίστευτα που δεν με θέλει! Είμαι εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς 8-9 ώρες στεναχωριέμαι που τον βλέπω λίγο, κ τώρα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα! Δεν θέλει να κοιμάται μαζί μου. Τι να κάνω;
 10. Εμένα ο μικρός μου τίποτα ακόμα. Κ έχω μπροστά μου περίπου 2,5 μήνες για να κλείσει τα 2 όπου μου είπε ο γιατρός ότι θα κάνουμε κάποια τεστ. Λέμε μαμά μπαμπά γιαγιά. Τίποτα άλλο. Έχει πει κάποιες λέξεις κάπως μπερδεμένα με δικά του λόγια αλλά για να πει πρέπει να τον πιέσω. Δηλαδή ένα πρωί είπε ανανά όχι βέβαια καθαρά με δικά του λόγια αφού πρώτα τον είπα ότι δεν θα του δώσω να φάει αν δεν πει ανανά. Με μεγάλη δυσκολία κ αρκετή γκρίνια κ επειδή του αρέσει ο ανανάς την είπε την λέξη. Δεν το βρίσκω πολύ σωστό όμως να τον αφήνω έτσι να πιέζεται. Η αλήθεια όμως είναι ότι έτσι λέει κ καμία λέξη. Έχει πει μανταρίνι, αγκαλιά, πατάτα. Δεν το βρίσκω όμως φυσικό να μην λέει τίποτα από μόνος του.
 11. λιλουμ

  χοληστερίνη

  Ο γιατρός μου την πρώτη φορά που κάναμε εξετάσεις ήταν πολύ ήρεμος κ χαλαρός. Το ίδιο κ ο μικροβιολόγος μου. Εγώ ήμουν που έπαθα σοκ!! Κ τώρα ο μικροβιολόγος ήταν πάλι χαλαρός. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ ενότητα που να γράφει τι πρέπει να τρώει κ τι όχι; Σήμερα έμαθα ότι όποιος έχει ανεβασμένη χοληστερίνη δεν πρέπει να τρώει πολλά γαλακτοκομικά. Ο μικρός μου λατρεύει τυρί κ κασέρι!
 12. λιλουμ

  χοληστερίνη

  Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θεματακι με τον μικρό μου. Κάναμε εξετάσεις πριν ένα τρίμηνο κ είχε 246 χοληστερίνη! Ο γιατρός μου είχε πει τότε ότι είναι πάρα πολύ για να είναι τόσο! Κάποιο λάθος έγινε. Ξέρει ο γιατρός ότι τρώμε σπάνια τηγανητά (έχει φάει πατάτες κ κεφτεδάκια) αλλά μιλάμε ζήτημα να φάει 2-3 φορές το μήνα τηγανητά τρώμε πατάτες βραστές η φούρνου κ κεφτεδάκια φούρνου. Αυτό που λέω 2-3 φορές το μήνα, είναι υπερβολή! Αυτό το μήνα θυμάμαι ότι έκανα πατάτες τηγανητές 1 φορά. Σοκολάτα πολύ σπάνια, 1 φορά το μήνα... Κ μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι κ κυρίως μαύρη! μπισκότο που κ που κυρίως Μιράντα ή ολικής ή κανονικά ή βρώμης ή με ταχίνι. Μου είπε τότε ο γιατρός να ξανακάνουμε τώρα. Έχει πέσει στο 180 την Δευτέρα θα πάω να μιλήσω με τον γιατρό. Ο μικροβιολόγος μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον η διατροφή μας είναι σωστή. Πρέπει όμως να κάνω εγώ κ ο μπαμπάς εξετάσεις για να δούμε εάν είναι κληρονομικό ή οργανικό. Το ίδιο μου είχε πει κ τότε ο γιατρός. Ότι εάν έχει ξανά το παιδί κ σε αυτές της εξετάσεις ανεβασμένη να κάνουμε κ εμείς. Να πω ότι χοληστερίνη έχει κ ο μπαμπάς μου δηλαδή ο παππούς του μωρού. Εγώ κ ο άντρας μου δεν είχαμε όταν πριν ένα χρόνο κάναμε εξετάσεις. Εάν είναι οργανικό τι γίνεται;;;
 13. λιλουμ

  διακοπες με μωρο

  Θα σας πω κ εγώ την εμπειρία μου διακοπές με μωρο. Πέρασα καταπληκτικά!!!! 7:30-08:00 ξυπνούσε κ έπινε το γάλα του στο μπουκάλι το οποίο το είχα ζεστάνει στο μηχάνημα που απλά βάζεις στην πρίζα με λίγο νερό. Μετά πηγαίναμε για πρωινό που μου το παρείχε το ξενοδοχείο. Εκεί ο μικρός έτρωγε αυγό που το λατρεύει κ τσιμπούσε κ λίγο κουλούρι. Μετά πηγαίναμε στο δωμάτιο βάζαμε μαγιό κ παραλία κατά της 09:30-10:00 είχαμε μαζί μας φρούτα κ κατά της 11:00 ετρωγε 1 αχλάδι 1 δαμάσκηνο.. Κατά της 13:30-14:00 ετρωγε ξανά φρούτα!!! Η γιαούρτι. Μετά ύπνο στην παραλία!!! Κ 14:30 το πολύ κοιμόταν. Ξυπνούσε κατά της 16:00-16:30 ξανά παιχνίδι στην παραλία κ μετά 17:30-18:00 ξενοδοχείο μπάνιο κ στης 19:00 φαγητό. Τι έτρωγε;;; Φάγαμε γαύρο, μακαρόνια, πατάτα στο φούρνο σαλατες όχι όλα σε μία μερα!!!! Το μενού μας ήταν αυτό. Το βράδυ 21:30 ύπνο. Περάσαμε τέλεια. Κ ο μικρός μου αν κ είναι παιδί που δεν καλό τρώει... Έτρωγε!!!!!! Φρούτα φάγαμε τόσα πολλά.... Με το ζόρι έτρωγε μισό αχλάδι στο σπίτι μας. Κ στης διακοπές με το παιχνίδι τον τάιζα αχλάδι κ μπανάνα η μπανάνα κ δαμάσκηνα η ροδάκινο κ νεκταρίνια. Αυτός έπαιζε κ εγώ τον τάιζα. Όλα τέλεια!!! Πρώτα ο Θεός. Να είμαστε καλά να πάμε κ του χρόνου....
 14. Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω τα τρόφιμα γιατί έχω μόνο στο ντουλάπια επάνω που έχουν ποτήρια κ πιάτα. Κ ενώ έχω πει θα πάρω άλλες ασφάλειες γιατί αυτές πλέον της καταφέρνει κ της ανοίγει κ κάποιες της χάλασε. Είπα ότι ίσως λύση δεν είναι να πάρω άλλες ασφάλειες αλλά να του μάθω ότι όλα τα πράγματα δεν είναι παιχνίδια. Έχω μαζέψει κάποια από το ντουλάπι κ τα έχω πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Έχω αφήσει λίγα κ αυτά είναι κλειστά. Νομίζω ότι έχει χάσει λίγο το ενδιαφέρον του τώρα. Δεν ξέρω βέβαια εάν έτυχε γιατί εχθές ήταν Κυριακή κ δεν δούλευα. Κ πλέον ότι πετάει στο πάτωμα δεν του το δινω.! Έχει τύχη να πετάξει παιχνίδι που του αρέσει, από τα νεύρα του το πέταξε. Από πιο πριν του είχα πει ότι εάν το πετάξει θα του το πάρω κ δεν θα το ξανά δώσω. Έβλεπα ότι είναι έτοιμος για να το πετάξει. Το πέταξε, το πήρα κ του εξήγησα γιατί το πήρα. Πάντος μπράβο σας ρε κορίτσια για την υπομονή σας. Μέχρι κ στο διάβασμα το έχω ρίξει μήπως κ με βοηθήσει κανένα βιβλίο.
 15. Αχ γελάτε....... Κ εγώ πιστεύω ότι κάποιες φορές είναι περίεργα κ κάποιες για να δει πως θα αντιδράσω. Με έχει τραβήξει τα μαλλιά κ εγώ κάθομαι δεν βγάζω λαλιά γιατί ξέρω ότι το κάνει επίτηδες! Κ εννοείται ότι το διασκεδάζει. Εγώ υποτίθεται μαλώνω κ αυτός γελάει! Έχω ιστορίες να λέω κ να γελάτε... Προσπαθώ όσο μπορώ να μην δίνω σημασία σε κάποια πράγματα για να τα σταματήσει, κ σε κάποια τα έχω καταφέρει. Στο ντουλάπι δεν τα έχω καταφέρει! Βλέπω το ρύζι στο πάτωμα κ το αίμα μου βράζει! Πλέον όμως έχω σταματήσει να λέω πολλά πολλα. Πάω του λέω δεν είναι παιχνίδι κ θα τον πάρω από εκεί. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να πιάνει. Θα φανεί αύριο που είναι Κυριακή κ θα είμαι σπίτι.
 16. Όταν είναι να κοιμηθεί του δίνω πρώτα το γάλα κάθομαι στο πάτωμα δίπλα από την βιβλιοθήκη μου φέρνει μόνος του βιβλίο διαβάζω κ πίνει συγχρόνως το γάλα του κ μετά τον βάζω στο κρεβάτι κ βάζω ένα παιχνίδι που βγάζει μελωδία. Κάθεται λίγο στο κρεβάτι κ κοιμάται. Κάποιες φορές εάν δω από την αρχή ότι έχει αρκετή υπερένταση αφού τελειώσει το γάλα σηκώνομαι τον έχω αγκαλιά ξαπλώνει στον ώμο μου ακούμε την μουσική κ μετά τον βάζω στο κρεβάτι. Νομίζω ότι ασχολούμαι αρκετά μαζί του. Χθες ζωγραφισαμε κάναμε παζλ πεξαμε με ένα αυτοκίνητο.. κ άλλα πολλά. Τι να πω. Μπορεί να του λείπω κ να έχει τέτοια αντίδραση. Η μητέρα μου που τον κρατάει μου έχει πει ότι όταν τον κρατάει δεν κάνει τόσες πολλές ζημιές κ κάθεται πιο καλά. Όταν έρθεις μου λέει το παιδί σε βλέπει κ άρχιζει. Κ κάτι ακόμα σήμερα το πρωί όταν ήρθε η μητέρα μου να τον προσέξει για να πάω για δουλειά ο μικρός δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Πάω στο μπάνιο κ ξυπνάει βγαίνει από το δωμάτιο κ η μητέρα μου έμεινε να ανοίξει το παράθυρο στο δωμάτιο του. Αυτός κάθεται στο σαλόνι, βγαίνω από το μπάνιο τον πλησιάζω με κοιτάει κ τρέχει στο ντουλάπι! Μόλις με είδε έφυγε στο ντουλάπι! Με κοιτάει κ το ανοίγει!