Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Πριν λίγο ετοίμαζα το αυγό της μπέμπας. Έβγαλα το μπολακι της και ένα πήλινο από γιαούρτι που ρίχνω τα τσόφλια. Το ξεφλουδιζω όλο μια χαρά, πάω να το βάλω στο μπολακι και βλέπω οτι τόση ώρα έριχνα τα τσόφλια εκεί αντί για το πήλινο. Μου είπε ο άντρας μου ότι το έχει κάνει κι αυτός.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Iris89 είπε:

Κορίτσια, γελάω πολύ με όσα γράφετε! Τί τραβάμε οι ταλαίπωρες μαμάδες. :grin: Εγώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή θυμάμαι πώς είχα μάθει ότι είμαι έγκυος. Είχα πάει να δώσω αίμα και μου λέει η αιμολήπτρια ότι πάνω από 5 είστε έγκυος. Εγώ δεν είχα ιδέα καλά καλά όυτε τί είναι η Β χοριακή και την ρωτάω "Τι εννοείτε; Δεκαδικό 5,1 5,2 κλπ ή ακέραιο 6,7,8". Κ μου λέει αυτή το δεύτερο, το δεύτερο από αυτά που είπατε. Ε, περίμενα κ εγώ ένα αποτέλεσμα 8-9 και βλέπω την επομένη 3.600! Παναγία μου, λέω, είναι πεντάδυμα! Τι άγνοια κ αυτή... 

Δεν το κατάλαβα! Ούτε πού θυμάμαι τι γίνεται με τα νούμερα. Απλά είχα πάρει το γιατρό κ του είπα το νούμερο!

Αχ κορίτσια Ιανουάριος Φεβρουάριος του 19 η μικρή τότε 2-3 μηνών εγώ τρελή κούραση παρόλο που ήταν ένα σχετικά καλό μωρό σηκώνουμουν που λέτε στον ύπνο μου όρθια πάνω στο κρεβάτι και έκανα πως κοιμηζα το μωρό στην αγγαλια μου με μάζευε πάντα ο αντρας μου....μου έλεγε τι κάνεις το μωρό κοιμάται δίπλα ....αφηστεεεε

8Fh7p2.png

Διαφημίσεις

11 hours ago, ΒαλεντιναΧρηστος said:

Αχ κορίτσια Ιανουάριος Φεβρουάριος του 19 η μικρή τότε 2-3 μηνών εγώ τρελή κούραση παρόλο που ήταν ένα σχετικά καλό μωρό σηκώνουμουν που λέτε στον ύπνο μου όρθια πάνω στο κρεβάτι και έκανα πως κοιμηζα το μωρό στην αγγαλια μου με μάζευε πάντα ο αντρας μου....μου έλεγε τι κάνεις το μωρό κοιμάται δίπλα ....αφηστεεεε

Κάτι τέτοιο μου συμβαίνει κ εμένα, μόνο που αντί να νανουρίζω τον μικρό, νανουρίζω... τον άντρα μου! Τον γιο μου για να τον πάρει ο ύπνος στην κούνια, του κουνάω την πλατούλα κ πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου μέσα στον ύπνο μου να κουνάει την πλάτη του άντρα μου... Φοβάμαι ότι θα μου μείνει τικ! :grin::grin:

Just now, Iris89 είπε:

Κάτι τέτοιο μου συμβαίνει κ εμένα, μόνο που αντί να νανουρίζω τον μικρό, νανουρίζω... τον άντρα μου! Τον γιο μου για να τον πάρει ο ύπνος στην κούνια, του κουνάω την πλατούλα κ πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου μέσα στον ύπνο μου να κουνάει την πλάτη του άντρα μου... Φοβάμαι ότι θα μου μείνει τικ! :grin::grin:

Μπαααα μετά που μεγαλώνουν τα μικρά και ξεκουράζεσαι έρχεσαι στα σιγκαλα σου.....Τουλ εγώ δεν το κάνω πλέον αλλά το έκανα αρκετεςςςςς φορές....

8Fh7p2.png

Μάλιστα θυμήθηκα και άλλο......ξαπλωμένη εγώ κοιμάμαι και πιάνω τον εαυτό μου να κουνιέται λες και κρατάω την μικρή αγγαλια αυτό άργησε να φύγει έφυγε στο 6μηνο και αν είχαμε δόντια και γκρίνια επειδή κοιμόταν με αρκετό κουνημα το έκανα και πιο μετά καμία φορά γύρω στο 8μηνο.....

Και πολλές φορές έβαζα νερό να βράσει στον βραστηρα και δεν είχα βάλει καν την πρίζα πήγαινα έλεγα έκλεισε έτοιμο είναι........κρύο το νερό.....

8Fh7p2.png

• 3 months later...

το χω πάθει με πολύ ζεστο αυγό που βιαζόμουν να καθαρίσω.

εδώ κ μέρες ψάχνω τρεις κάλτσες του μικρού, τρεις μονές. τώρα θυμήθηκα ότι πέταξα μια μεγάλη πλαστική σακούλα που είχα για να φυλάω τα δικά του άπλυτα χωριστά από τα δικά μας και φοβάμαι ότι οι κάλτσες πετάχτηκαν μαζί (συνήθως δεν ελέγχω αν πλένω ζευγάρια, κάτι ξεμένει πάντα στη σακούλα). κ έχω πετάξει μάλλον κ άλλα ρούχα του έτσι. 

Διαφημίσεις

Just now, little lamb είπε:

Καθάριζα προχτές το αυγό της μπέμπας πάνω από τον σκουπιδοντενεκε. Και φεύγει όλος ο κρόκος μπαλιτσα οπως ήταν και πέφτει στα σκουπίδια!

Έχω πετάξει τις φλούδες από τα φρούτα στο μπλέντερ και τα φρούτα δίπλα στον πάγκο της κουζινας:mrgreen:

8Fh7p2.png

Εγω έχω πετάξει μαχαιροπιρουνα στα σκουπίδια. αν μείνει κάποιο στο νεροχύτη κ ρίξω από πάνω φλουριά από φρούτα ή λαχανικά τα πετάω όλα μαζί. 5-6 φορές το χω κάνει κρίνοντας από το τι μου λειπει...

Just now, Έσπερος είπε:

Εγω έχω πετάξει μαχαιροπιρουνα στα σκουπίδια. αν μείνει κάποιο στο νεροχύτη κ ρίξω από πάνω φλουριά από φρούτα ή λαχανικά τα πετάω όλα μαζί. 5-6 φορές το χω κάνει κρίνοντας από το τι μου λειπει...

Έχει φύγει κεσεδάκι από γιαούρτι μαζί με το κουτάλι στα σκουπίδια πολλές φορές!!!

8Fh7p2.png

Εμείς τα κεσεδάκια τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε για ανακύκλωση οπότε από αυτό δεν κινδυνεύουμε σίγουρα! Κάντε το κι εσείς, και οικολογικό είναι και θα γλιτώσετε τα κουταλάκια!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Επειδή μου αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια, έχω μια μεγάλη συλλογή κ γενικα δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτά. Τα αλλάζω ανάλογα με τα ρούχα μου κ για συντομία αφήνω κάποια που χρησιμοποιώ τακτικά στη συρταριερα για να τα έχω εύκαιρα αν δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ συστηματικά. Μια μέρα που είπα να βαλω κάτι πιο προσεγμένο, πάνω στη βιασύνη μου κατέληξα με δυο διαφορετικά ροζ. τα άφησα κ τα δυο στη συρταρθερα, μαζί με τα υπόλοιπα κ σήμερα πήγα να τα τακτοποιήσω όλα για να καθαρίσω. εκεί που τα αφήνω λοιπόν, βρήκα δυο ζευγάρια κανονικά, και ένα μονό μπλε κ ένα μονό ροζ. έψαχνα γύρω γύρω μήπως είχαν πέσει κάτω, μήπως είχαν μπλεχτεί με κάτι άλλο, τίποτα. πήρα αυτά λοιπόν να τα φυλάξω στο κουτί με όλα για να μην χαθούν κ αυτά, κ εκεί βλέπω ότι είχα βάλει στη θέση τους, το άλλο μπλε κ το ροζ που έψαχνα!!!.  Δεν ξέρω τι από τα δυο είναι πιο ανησυχητικό. ότι φύλαξα δυο τελείως άσχετα σκουλαρίκια μαζί σαν να ήταν σετ, ή ότι πριν από λίγες μέρες τα φύλαξα και τώρα δεν θυμόμουν καθολου μα καθολου ότι είχα κάνει αυτήν την κίνηση. 

Έχω φύγει με την παντοφλα το πρωί για το σχολείο. Ευτυχώς που ηταν σαγιοναρα και κανεις δεν το πρόσεξε (ελπιζω).

Και μια φορα πηγα στη δουλειά σκατωμενη. Εννοω του μωρου :P

On 9/26/2020 at 11:47 PM, Έσπερος said:

Δεν ξέρω τι από τα δυο είναι πιο ανησυχητικό. ότι φύλαξα δυο τελείως άσχετα σκουλαρίκια μαζί σαν να ήταν σετ, ή ότι πριν από λίγες μέρες τα φύλαξα και τώρα δεν θυμόμουν καθολου μα καθολου ότι είχα κάνει αυτήν την κίνηση. 

Eίναι αυτές οι κινήσεις που κάνεις εντελώς μηχανικά, και όταν τις κάνεις σκέφτεσαι κάτι άλλο άσχετο..τα πέντε τελευταία χρόνια το παθαίνω συνέχεια!

Προχθες αλλαζαμε το μπιμπιλινο του μικρού και ήτανε και ο άνδρας μου μαζί πήρα να το πάω στο μπάνιο και αντί στο μπάνιο ανοιξα το ψυγείο και ληγα να το βάλω μέσα μόλις συνηδητοποιησα τι εκανα άρχισα και γελαγα σαν χαζή 

Εγω χτες: τελείωσε ένα μπουκάλι κρύου νερού και ήθελα αφ' ενός να το ξαναγεμίσω στη βρυση και αφ' ετέρου να βγαλω άλλο από το ψυγείο για να πιω. Και αντί να πάω το αδειο στη βρύση πήγα να το γεμίσω με το άλλο που μόλις είχα βγάλει από το ψυγείο.

Εγω χτες: τελείωσε ένα μπουκάλι κρύου νερού και ήθελα αφ' ενός να το ξαναγεμίσω στη βρυση και αφ' ετέρου να βγαλω άλλο από το ψυγείο για να πιω. Και αντί να πάω το αδειο στη βρύση πήγα να το γεμίσω με το άλλο που μόλις είχα βγάλει από το ψυγείο.

Αυτο εγώ το κανω συνέχεια!!!

18 ώρες πρίν, Penny89p είπε:

Προχθες αλλαζαμε το μπιμπιλινο του μικρού και ήτανε και ο άνδρας μου μαζί πήρα να το πάω στο μπάνιο και αντί στο μπάνιο ανοιξα το ψυγείο και ληγα να το βάλω μέσα μόλις συνηδητοποιησα τι εκανα άρχισα και γελαγα σαν χαζή 

Κατεψυγμένο πραγμα δηλαδη :D

• 1 month later...

Κάθε πρωί πάω το γάλα του μικρου στο κρεβάτι. Σήμερα αντί για το ποτήρι του, πήρα τον φραπέ μου, τον ακούμπησα στο κάγκελο της κούνιας όπως πάντα, και προβληματίστηκα μετά από ένα λεπτό, γιατί είχα γυάλινο ποτήρι!!! πάλι καλά που δεν είχε ξυπνήσει, γιατί καμία φορά σηκώνεται στο μισοσκόταδο αγουροξυπνθμενθς κ δεν καλοβλέπει. θα είχε πιει φραπέ!!!

• 3 months later...

Κάποια στιγμή βλεπω ότι η μικρή κάνει κακά. Που πολλές φορές έχουν διαρροή από την πάνα κ πρέπει να προσέχεις όταν την παίρνεις αγκαλιά. Στο μεταξύ, πριν την αλλάξω, αποφασίζω να καθαρίσω μια κούκλα μπεμπη πολύ αληθοφανή, που τον είχε γράψει με στυλό. Κι εκεί που τον καθαρίζω, συνειδητοποιώ ότι τον κραταω με τέτοιο τρόπο ώστε να μη με λερώσει με τα κακά!

(Τελικά το στυλό δεν καθάρισε με το οινόπνευμα κι αν έχετε καμιά άλλη ιδέα θα με βοηθούσατε)

(...) αποφασίζω να καθαρίσω μια κούκλα μπεμπη πολύ αληθοφανή, που τον είχε γράψει με στυλό. (...)

(Τελικά το στυλό δεν καθάρισε με το οινόπνευμα κι αν έχετε καμιά άλλη ιδέα θα με βοηθούσατε)

Δοκίμασε και με αυτό το "μαγικό" σφουγγαράκι-σβύστρα, την λευκή πλευρά -έχει και μια μπλε- (ή κι ολόλευκο μπορεί να βρεις), που το βρέχεις με λίγο νερό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...