ΒαλεντιναΧρηστος

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  143
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

ΒαλεντιναΧρηστος last won the day on Αύγουστος 28 2019

ΒαλεντιναΧρηστος had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

84 Neutral

Περισσότερα για την/τον ΒαλεντιναΧρηστος

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Επισης περαστικά! Πραγματικά εύχομαι να είναι η τελευταία φορά! Ας πήραν αντισώματα και να μην είμαστε έτσι κάθε μήνα με την μεγάλη που πηγαίνει παιδικό,γιατί άντε την μεγάλη θα την παλέψω αν ξανααρρωστησει αλλά με τον μικρό τι θα γίνει θα είμαστε μέσα έξω στο νοσοκομείο κάθε φορά!?!
 2. Συμφωνώ αν δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσω δέκα μέρες όπως και να έχει αν κάνει πυρετό τις πρώτες 2.3 δεν είναι υπερβολή! Περαστικά και στα υπόλοιπα παιδάκια γίνεται πανικός εμείς έχουμε τον μπέμπη στο νοσοκομείο από Πέμπτη μεσημέρι έπεσε ο κορεσμός του και τον φέραμε αρον άρον για μάσκα μας έκαναν εισαγωγή ακόμα μέσα είμαστε για μάσκες κάνανε και εξετάσεις ούρων αίματος κοβιντ όλα είναι καλά! Ανέβηκε και ο κορεσμός που ήταν στο 80 και έφυγαν και τα ακροαστικα ευελπιστώ από Δευτέρα να μας αφήσουν!!!
 3. Φυσικά και θα κρατήσω το παιδί στο σπίτι αν έχει άσχημο βήχα ή άσχημο μπούκωμα ή κάνει εμετό εννοείται αυτό! Δεν το συζητώ,απλά είναι καλά και δεν δικαιολογείται για εμένα το 10ημερο ετσι

 4. Διαφημίσεις


 5. Μάλλον μπερδεύτηκα νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και ανήκαν στην πρώτη κατηγορία γιατί δεν αναφέρει αλλού για πυρετό! Παρόλαυτα θα τους ρωτήσω από κοντά τι ισχύει σε περίπτωση που κάνει μια δυο μέρες πυρετό!!!
 6. Ο παιδικός είναι δημοτικός! Συμφωνώ και εγώ σε αυτά που λέτε παρόλαυτα διαφωνώ στο ότι αν ένα παιδί κάνει πυρετό τρεις μέρες να πρέπει να το κρατήσω σπίτι 10 γιατί αν σε δέκα μέρες ξανακάνει δέκατα π.χ θα πρέπει να κάτσει άλλες δέκα και έτσι πάει ο μήνας! Η κόρη μου έκανε πυρετό Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο! Σχολείο όμως θα πάει καλώς εχόντων τών πραγμάτων Δευτέρα! Όμως αλήθεια έχω απορία θα την δεχτούν αν έχει βήχα? Γιατί σήμερα π.χ βήχει που και που όχι όμως παραγωγικός ο βήχας!
 7. Ναι από τον παιδικό κ από ότι κατάλαβα σε συνεργασία με παιδίατρο γιατί γράφει το όνομα της κατω για την ακρίβεια λέει: Τρόπος λειτουργίας του παιδικού σταθμού Με απόλυτη ψυχραιμία,χωρίς ίχνος πανικού και υπευθυνότητα για κάθε παιδί,τροποποιείται ο τρόπος λειτουργίας του παιδικού σταθμού Αγαπητοί γονείς, Σχετικα με την λειτουργία του παιδικού σταθμού σας γνωρίζουμε τα εξής προληπτικά μέτρα: 1) Παραμονή κατ οικον και αποχή από την παρακολούθηση του παιδικού σταθμού επί 10ημερου οποιουδήποτε παιδιού εμφανίζει συμπτώματα εμπυρετης λοίμωξης του αναπνευστικού. 2) Σε περίπτωση συμπτωμάτων όπως: συνάχι, πονοκέφαλος, πονόλαιμος,διαρροϊκες κενώσεις, παραμονή κατ οικον επί 2ημερου. 3) επιστροφή στον παιδικό όντας απυρετο επί 2ημερου 4) ενημέρωση του προσωπικού σε περίπτωση που κάποιο από τα παιδιά νοσεί και παραμένει στο σπίτι. Παράκληση:Να ενημερώνεται το προσωπικό κατά την διάρκεια της παραλαβής του παιδιού για περίπτωση: Δεκατικης πυρετικης κίνησης και διαταραχής κενώσεων(διαρροϊκες κενώσεις), εξάνθημα. Κατά την παραλαβή του παιδιού,αυτό θα υποβάλλεται σε θερμομετρηση από το προσωπικό του παιδικού,το οποίο σε περίπτωση δεκατικης πυρετικης κίνησης ή πυρετού επιβάλλεται να εκτελέσει τις ιατρικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σας παρακαλώ να συμμορφώνεστε με τις οδηγίες γιατί η διασπορά του ιού είναι ευθύνη όλων μας!
 8. Κάναμε σελφ που είχα στο σπίτι δεν ήθελα να τρέξω το 3χρονο για rapid! Αυτό είπα και εγώ όπως και τώρα 3μερες πυρετό και άλλες 7σπιτι! Όχι η οδηγία είναι γενική δεν ανέφερε τίποτα για ραπίντ και το σελφ μόνη μου το έκανα δεν μου είπαν κάτι!!!
 9. Καλημέρα κορίτσια την Πέμπτη η μεγάλη μου έκανε πυρετό 38 έδωσα αντιπυρετικό κ για 3μερες ανά 6ωρο ανέβαινε μέχρι 38 μετά δεν έκανε άλλο κ από Κυριακή είναι απυρετη κ Σάββατο ξεκίνησε βήχας με φλεματα κ καταρροή ενημερωσα ότι δεν θα την στείλω Τουλ όχι όσο θα είχε πυρετό μου έστειλαν μια ανακοίνωση από τον παιδικό ότι σε περίπτωση πυρετού πρέπει να την κρατήσω 10μερες σπίτι κ σε περίπτωση που δεν κάνει πυρετό αλλά μόνο βήχα κ καταρροή 3μερες! Αυτήν την στιγμή έχει βήχα χωρίς φλεματα κ καταρροή κ ρωτάω την Δευτέρα θα την δεχτούν αν είναι στην ίδια κατάσταση που θα έχουν περάσει 11μερες γιατί δεν θέλω να την κρατήσω άλλο σπίτι έχει βαρεθεί κ ζητάει να πάει σχολείο! Εντομεταξυ από τα 18παιδια του τμήματος τα 10 είναι στην ίδια κατάσταση γιατί ενημέρωσαν και άλλοι γονείς στην ομάδα του παιδικού στο Viber! Κόλλησε και ο μικρός που είναι 4μηνων και μου έκανε βρογχιολιτιδα μας έδωσε αντιβίωση η παιδίατρος γενικά ένα χάλι!
 10. Θεωρώ πως ο τράχηλος σου είναι καλός σου είπαν αν είναι κλειστός και σκληρός? θεωρώ θα είναι! Το μηχάνημα που τερματίζει στο 100(γιατί έχω μετρηθεί σε δύο διαφορετικά) το ένα έφτανε 100καθε 2 λεπτά και το άλλο που δεν ξέρω που τερματίζε εδειχνε 130καθε 2 λεπτα δεν σταμάτησαν ποτέ οι πόνοι για 5εβδομαδες ώσπου και γεννησα! Όταν μπήκε ορος δεν έπιασε και έτσι με κράτησαν μέσα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου για 2εβδομαδες δηλ με τράχηλο 0.7εκ(34η-36η εβδομάδα).....Να κάνεις τις ενέσεις φυσικά,είναι σωτήριες για κάθε ενδεχόμενο! Το μωρό τώρα όταν ήμουν έγκυος είχα ενημερωθεί σχετικά οπότε σου βάζω την πηγή να το διαβάσεις! Τα μωρά που γεννιούνται από την 25η εβδομάδα κύησης και μετά, θεωρούνται βιώσιμα σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, το οποίο αυξάνεται με κάθε επιπλέον εβδομάδα ενδομήτριας ζωής. - 73% επιβίωση των νεογνών κάτω των 1000γρ., δηλαδή κάτω των 27 εβδομάδων (6 μηνών), κατά την τελευταία τριετία (ποσοστό επιβίωσης διεθνώς: 75%) - 85% και 98% επιβίωση των νεογνών 27 και 28 εβδομάδων αντίστοιχα Επίσης:Στο ΙΑΣΩ έχουν επιβιώσει νεογνά ακόμη και 23 εβδομάδων (περίπου 5 μηνών) Μην αγχώνεσαι και να ξεκουράζεσαι έχε πίστη όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και θα έχουν γίνει όλα μια μακρινή ανάμνηση!!! Τι δοσολογία παίρνεις πλέον globir εγώ έφτασα να παίρνω 30mg την ημέρα οι ταχυκαρδίες είχαν γίνει κολλητές μου φίλες!!!
 11. ΒαλεντιναΧρηστος

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  Και εκτός αυτού πρέπει να παλέψεις να σταθείς σε μία συζήτηση με ένα σωρό επιχειρήματα που για κάποιον 'μεγαλο' ή 'σοβαρο' δεν θα χρειαζόταν να πει ούτε τα μισά!!!!
 12. ΒαλεντιναΧρηστος

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  Τον Μάρτη έκλεισα τα 23 κ μοιαζω με 15χρονων κορίτσι δεν βοηθάει ούτε το πρόσωπο ούτε το σώμα γιατί είμαι κ πετιτ (1.60 κ 45κιλα) οπότε οοοοοπου και να πάω με ρωτάνε πάντα αν είναι αδέρφια μου τα μικρά! Αν ειμαστε εγώ κ η μαμά μου μαζί που είναι 45 την κάνουν για αδερφη μου άρα κ η ίδια μικροδειχνει!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και τόσο γιατί μου ζητάνε συνέχεια ταυτότητα!!!
 13. Ναι και στα δημόσια αυτό τον ορό χρησιμοποιούν!!!! Είναι όντως πολλά τα χρήματα! Αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή του δημοσίου
 14. Ολα θα πάνε μια χαρά! Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν εγώ πολύ τον αποζητούσα τον καναπέ αλλά δεν γινόταν πάντα δυστηχως με το πρώτο παιδί!!!! Επίσης έσβηνα μέρες κανονικά σε ημερολόγιο με βοηθούσε ψυχολογικά!!!!
 15. ΒαλεντιναΧρηστος

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  Ναι κατάλαβα θα έχει κερδίσει χρονια που λένε! Το λέω γιατί όταν δούλευα σε παιδικό πριν κάνω τα παιδιά μου τα μικρά της τάξης(2.5~3) είχαν διαφορά από τα παιδάκια που ήταν κανονικά π.χ 3.5+ Σίγουρα ένας χρόνος ή 6μηνο νωρίτερα για την ακρίβεια είναι υπόθεση! Και ποιο παιδί δεν θέλει να τελειώνει γρήγορα να μου πεις!!!
 16. ΒαλεντιναΧρηστος

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  Αχ το ίδιο με απασχολεί κ εμένα! Φέτος πάει παιδικό είναι γεννημένη τον Δεκέμβριο του 18! Άρα του χρόνου που το Σεπτέμβρη θα είναι 3χρ κ 9μην θα πάει προνήπιο? Γιατί με αυτήν την λογική θα πάει δημοτικό πριν κλείσει τα 6? Μικρή δεν θ είναι?