Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

administrator

Administrators_converted
 • Posts

  4,444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

administrator last won the day on December 29 2018

administrator had the most liked content!

Converted

 • Περιοχή
  Area
 • Επάγγελμα
  Job Discription
 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  Field Field Field Field

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

administrator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Γειά σας για το θέμα του currently viewing έχει σταλεί ήδη support ticket καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να είναι αυτή η δυνατότητα ενεργοποιημένη. Τα θέματα της γλώσσας θα διορθωθούν είναι bug και έχει δρομολογηθεί.
 2. Γειά σας με δύο τεστ λογαριασμούς που έχουμε (σε δυο ομαδες μελών μια εκ των οποιων ανηκουν όλοι οι χρήστες) δοκιμάσαμε και δεν εμφανίζεται αυτή η ρύθμιση. Εάν γίνεται παραθέστε μας κάποια εικόνα έτσι ώστε να δούμε. Μήπως το κάνετε στον δικό σας λογαριασμό χρήστη? Εάν ναι, τότε μόνο εσείς βλέπετε, την δική σας τοποθεσία. Παρακαλούμε όσοι αναφέρετε την επεξεργασία του προφίλ εάν γίνεται περιγράψτε τι δοκιμάσατε να κανετε (πάτησα εκεί και βγήκε αυτό)

 3. Διαφημίσεις

 4. Να σημειώσουμε ότι πλέον Νέα Μέλη, δηλαδή μέλη που ολοκληρώνουν την εγγραφή τους από σήμερα, δεν έχουν πια δυνατότητα απευθείας δημοσίευσης θεμάτων. Οι δημοσιεύσεις νέων μελών θα περνούν πρώτα από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Δεν θα εγκρίνονται πια προφανώς μηνύματα δυσφημιστικά, διαφημιστικά, εκτός θεματολογίας του φόρουμ, spam , "συστήνω τον τάδε" κλπ. Πατήστε Like /μου αρέσει εάν σας αρέσει αυτό!
 5. Υπάρχει edit όπως και πρίν. Αν δεν σας εμφανίζεται θα το κοιτάξουμε να επιλυθεί σήμερα. Η γλώσσα θα πρεπε να είναι default Ελληνικά, μπορείτε να την βάλετε εσείς χειροκίνητα- κάτω κάτω υπάρχει επιλογή: Κάποιες επιλογές που είχαν σεταριστεί άλλαξαν μετά την δημοσίευση του φόρουμ και έχουμε ειδοποιήσει την εταιρεία InvisionPowerBoard οπότε θα επανέλθουν σύντομα. Το σύστημα είναι αυτόματο σε κάποια πράγματα όπως για παράδειγμα εάν χρήστης έχει στο λειτουργικό του Η/Υ του (ή στον περιηγητή του) γλώσσα ενεργοποιημένη Αγγλικά, τότε το software επιλέγει την Αγγλική γλώσσα και για το φόρουμ, και τότε πρέπει κάποιος να το επιλέξει χειροκίνητα. Κάθε αλλαγή αυτοματισμών πρέπει να ελέγχεται, χρειάζεται κάποιο τεστάρισμα και live δηλαδή από το feedback των μελών, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, και εάν θα αλλάξουμε αυτό τον αυτοματισμό ή εάν πραγματικά όποιος έχει στον Η/Υ του γλώσσα αγγλικά θα πρέπει να το κάνει χειροκίνητα, και εάν αυτό είναι γενικότερα το μόνο πρόβλημα ή εάν και για τους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένη την Ελληνική γλώσσα στον Η/Υ και συνδέονται πάλι δεν εμφανίζονται τα Ελληνικά αυτομάτως. "We preselect a language based on your HTTP_ACCEPT_LANGUAGE browser header. If your browser doesn't send one or sends one that doesn't match an installed language, the default language is used." Κάποιες πληροφορίες στα αγγλικά https://invisionpower.com/news/9556-ips-40-internationalization-and-localization/ Σημείωση - είναι ήδη μεταφρασμένο το φόρουμ αλλά εμφανίζονται αρκετές φράσεις ακόμα στα αγγλικά, ακόμα και εάν επιλέξετε την Ελληνική γλώσσα, είναι bug (δηλαδή θα διορθωθεί). Μέσα στο επόμενο διάστημα όλα αυτά θα λυθούν, όμως πρέπει να γίνουν στην live version (ενώ χρησιμοποιείται το φόρουμ) γιατί αλλιώς θα καθυστερούσε αρκετά ακόμα το άνοιγμα. Γενικά, το σύστημα είναι προηγμένο και έχει όλες τις δυνατότητες αλλά είναι σημαντικό να γίνουν με την σειρά και με το σωστό τρόπο, έχουν προτεραιότητα θέματα συνδεσιμότητας, γλώσσας, και θεμάτων όπως αυτό που είδατε με τα κουτάκια. To reputation είναι σύστημα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει η διαχείριση πολλαπλώς, κάτι που ακόμα όμως δεν προγραμματίζεται άμεσα. Απλώς δείχνει αυτή τη στιγμή πόσοι "άρεσαν" σε πόσους άρεσε δηλαδή ένα σχόλιο ενός χρήστη. Όσο περισσότερα like τόσο μεγαλύτερος ο αριθμός του reputation . Δεν έχει δοθεί όμως καμία αξία σε αυτό τον αριθμό, δεν γνωρίζουμε εάν κάτι τέτοιο θα γίνει στο μέλλον, αφορά τις προθέσεις της διαχείρισης του φόρουμ σε επίπεδο διαχείρισης μελών.
 6. Γειά σας είδαμε το προβλημα με τα "κουτάκια" που εμφανίζονται, σε κάποιους ή σε κάποιους τίποτα στη θέση τους, θα επιλυθεί σύντομα.
 7. μεταφέρθηκε το πρώτο και το τελευταίο μήνυμα έτσι ώστε να συνεχιστεί εδώ η συζήτηση με πρώτη δημοσίευση την λίστα των άρθρων.
 8. To φόρουμ θα κλείσει αύριο για 3 ημέρες περίπου. Περισσότερα εδώ http://parents.org.gr/health/a702
 9. Το θέμα αυτό κλειδώνεται. Θέματα που αναφέρονται σε συγκεκριμένες επωνυμίες, αποκλειστικά/επαναλαμβανόμενα θα κλειδώνονται καθώς προκαλείται από αυτά, δυσλειτουργία του φόρουμ. Κατηγορείται η διαχείριση (από ανταγωνιστές) ότι διαφημίζει συγκεκριμένους εσκεμμένα, προσελκύονται πλαστές δημοσιεύσεις κλπ. Συγκεκριμένα δείτε εδω Παρακαλούμε όταν δημοσιεύετε κάποια καλή κρίση για νομικό ή φυσικό πρόσωπο να κάνετε κάποια περιγραφή των χαρακτηριστικών των οποίων για εσάς ήταν σημαντικά και έκαναν την διαφορά σε σχέση με άλλους επαγγελματίες και να μην επαναλαμβάνετε συχνά (πάνω απο 2-3 φορές) αυτή την θετική κρίση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί επαγγελματίες, και δεν επιθυμούμε το φόρουμ της ΕΕΕΓ να γίνει πλατφόρμα βαθμολόγησης των ειδικών, δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο στο καταστατικό της ΕΕΕΓ. Επίσης κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει (κυρίως και για νομικούς λόγους) μέσα απο ένα φόρουμ. Ίσως κάποια άλλη ιστοσελίδα να μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση ενός τέτοιου στόχου, με άλλο εργαλείο/λειτουργικό & καταστατικό. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. Το παραπάνω αφορά ΟΛΑ τα θέματα που ασχολούνται μεμονωμένα με συγκεκριμένες επωνυμίες ή συγκεκριμένα κέντρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ή προσωπικό (ΕΕΕΓ- μη κερδοσκοπική εταιρεία χωρίς πακέτα στήριξης από κάπου αλλού) για να απομακρυνθούν όλα, όμως σίγουρα θα βοηθούσαν αναφορές από τα μέλη: Χαρακτηριστικό των θεμάτων που εννοούμε είναι συζητήσεις που είναι αφιερωμένες σε συγκεκριμένες επωνυμίες. Τελικώς όλα αυτά συμβάλλουν σε μια στρεβλή ενημέρωση των μελών καθώς συγκεκριμένα μέλη συζητούν ξανά και ξανά για επαγγελματίες την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες επαγγελματίες οι οποίοι είναι εξαιρετικοί των οποίων η πελατεία απλώς δεν συχνάζει στο διαδίκτυο. Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα κάποιων δεκάδων αναγνωστών που γράφουν σε τέτοια θέματα, για την πραγματική φήμη ή ποιότητα των υπηρεσιών ενός κέντρου ή ενός επαγγελματία. Είναι λανθασμένη η εντύπωση ότι τέτοια θέματα δίνουν αξιόπιστη πληροφόρηση, καθώς πίσω από κάθε όνομα χρήστη, το οποίο δεν ελέγχεται (καθώς δεν είναι τέτοιος ο σκοπός του φόρουμ αυτού!) θα μπορούσε να βρίσκεται ενδυνάμει διαφημιστής/δυσφημιστής της εκάστοτε επωνυμίας όπως θα δείτε στον σύνδεσμο που αναφέρει το άρθρο που παραθέσαμε (πατήστε το λινκ). Δεν είναι εφικτός ο τεχνικός έλεγχος με άλλους τρόπους (όταν δεν υπάρχει ταυτοποίηση χρηστών μέσω ταυτότητας πχ) για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε κάντε αναφορά στην δημοσίευση αυτή. http://parents.org.gr/news/a576
 10. Ζητούμε συγνώμη για την ενόχληση εξαιτίας κάποιων διακοπών στην λειτουργία του φόρουμ, οι οποίες γίνονται αυτές τις ημέρες με στόχο το καθάρισμα της βάσης δεδομένων και διαγραφής παλιότερων μηνυμάτων. Η διαδικασία αυτή θα κάνει την επερχόμενη αναβάθμιση ομαλότερη και συντομότερη. Εάν είχατε συμμετάσχει σε αρκετά θέματα "καφέ" τότε αρκετά πιθανό να δείτε να μικραίνει ο αριθμός μηνυμάτων του λογαριασμού χρήστη σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!
 11. Αγαπητά μέλη, για τεχνικούς λόγους τα θέματα συζητήσεων όταν συμπληρώνουν έναν αριθμό δημοσιεύσεων πρέπει να ανανεώνονται, και να σβήνονται τα παλιά θέματα. Παρακαλούμε να θυμάστε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες σημαντικές πληροφορίες σε θέματα που αφορούν πληροφορίες (θέματα που δεν χρησιμεύουν ως "καφέ" ) έτσι ώστε να μην σβήνονται. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες και όλους.
 12. Αγαπητά μέλη, μετά από αρκετά έτη λειτουργίας του φόρουμ με το σύστημα vbulletin, το αποχαιρετούμε και αλλάζουμε το πρόγραμμα λογισμικού που θα λειτουργεί απο εδώ και πέρα το φόρουμ. Μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε το λογισμικό στην σελίδα του Parentscafe.gr η οποία ήδη το χρησιμοποιεί από τον Ιανουάριο 2017. Περισσότερα θα δημοσιεύονται εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=144377 Η αλλαγή προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος αυτού του μήνα. Το φόρουμ τις ημέρες της μετάβασης θα μείνει κλειστό εώς και 48 ώρες. Στο διάστημα που θα είναι κλειστό, το φόρουμ δεν θα μπορεί να αναγνωστεί και δεν θα είναι δυνατή η δημοσίευση ή αποστολή μηνυμάτων. Η αλλαγή αυτή αφορά MONO το parents.org.gr. Δηλαδή τις ημέρες που το parents.org.gr θα είναι κλειστό, τα μέλη θα μπορούν να κάνουν κανονική χρήση του parentscafe.gr Θα τοποθετηθεί νέα ανακοίνωση τις ημέρες πριν την προγραμματισμένη αυτή εργασία. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
 13. Οδηγίες χρήσης για το νέο λογισμικό της Invision Power Services στο Parentscafe.gr: https://www.parentscafe.gr/forum/topic/18183-neo-logismiko-odigies-chrisis-gia-ta-panta-ips-4/ Σε λίγο διάστημα και το φόρουμ του Parents.org.gr θα υιοθετήσει το ίδιο λογισμικό - προετοιμαστείτε κατάλληλα ! Το θέμα θα αναβαθμίζεται συνεχώς και μπορείτε να μας στέλνετε εδώ ή μέσω αναφοράς, τα αιτήματα για νέες οδηγίες χρήσης. Παράλληλα υπάρχει και αυτό το θέμα όπου μπορείτε να σημειώσετε αλλαγές που τυχόν έχουν προκύψει από την αναβάθμιση: https://www.parentscafe.gr/forum/topic/17972-anavathmisi-ergasies-syntirisis-thema-syzitisis/ To νέο θέμα ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ για το ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ του PARENTS βρίσκεται εδώ
 14. Το κείμενο των γονέων, που καλούνται να συνυπογράψουν όσοι έχουν παιδιά που χρήζουν ειδική αγωγή. Για να συνυπογράψετε κάνετε αίτημα στην ομάδα facebook και γράφετε στα σχόλια της ομάδας, τα εξής: Επώνυμο, όνομα, Αρ.παιδιών που λαμβάνουν ειδική αγωγή & Περιοχή.
 15. από http://www.noesi.gr/event/parastasi-diamartyrias-gia-nea-symvasi-toy-eopyy-syllogoys-foreon-eidikis-agogis
×
×
 • Create New...