'Υπνος
Πότε να κοιμηθεί μόνο του? Πόσες ώρες κοιμάται? Πως κοιμάται? Διακοπτόμενος ύπνος, Θέση ύπνου
790 topics in this forum
-
- 7 followers
- 2.4k replies
- 282.4k views
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ειμαι καινουργια στο forum.καλως σας βρηκα.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την γνωμη σας.εχουμε ενα μωρακι 20 μηνων αγορακι,απο μωρο ειχε προβλημα με τον υπνο.οσο ηταν μηνων το καταλαβαινα γιατι το θηλαζα και ηξερα οτι καθε 2-3 ωρες θα ξυπναγε για φαι.μεχρι 7 μηνων ξυπναγε για φαι,ωσπου το εκοψε,παρολα αυτα μεχρι τωρα ξυπναει και κλαει 2-3 φορες το βραδυ.τις περισσοτερες φορες του δινουμε πιπιλα και κοιμαται μετα απο λιγο,αλλα υπαρχουν και φορες που κλαιει,δεν ξαπλωνει και θελει αγκαλια.αναγκαστηκα τον εχω παρει καμια 10ρια φορες στο κρεββατι και κοιμαται εκει.ο αντρας μου ομως δεν θελει να το κανουμε αυτο και φωναζει,λεει να τον αφηνουμε να κλαψει καικαποια στιγμη…
Last reply by kotsifikos, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 96 replies
- 70.7k views
Γράψτε εδώ λεπτομέρειες για το πού κοιμήθηκε το μωρό σας απο την πρώτη κιόλας μέρα. Σε ποιο δωμάτιο, εάν έχει το κρεβατάκι του μαζί στο δικό σας δωμάτιο - όλες τις πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες και για τους μέλλοντικούς γονείς. Τί να έχουν υπόψη τους όσον αφορα τις κούνιες ?
Last reply by Silky, -
Ήθελα να σας ρωτήσω εσείς ποιά συσκευή για Ενδοεπικοινωνία πήρατε είστε ευχαριστημένες?? Θα μου προτείνατε κάποια ?? Αν ναί ποιά ?? Δώστε μου τα φώτα σας τουλάχιστο να πάρω κάποια και να είναι καλή !
Last reply by Deena, -
- 1 follower
- 9 replies
- 3.3k views
Κορίτσια έχω θέμα! Ο μικρός μου τα βράδια θέλει να κοιμάται με την γιαγιά. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Ο μικρός μου περίπου 22 μηνών για να κοιμηθεί μεσημέρι κ βράδυ πάμε μαζί του στο δωμάτιο του κ ξαπλώνουμε μαζί του στο κρεβάτι για να κοιμηθεί. Κάτι σπάνιες φορές πρέπει ίσως να τον κρατήσουμε αγκαλιά πρώτα (δεν κοιμάται, απλά χαλαρώνει) μετά μαζί του στο κρεβάτι του κ μόλις κοιμηθεί φεύγουμε από το δωμάτιο του. Το θέμα μου είναι αφού τελείωσε το μειωμένο μου στη δουλειά το μεσημέρι θα τον κοιμήσει η μητέρα μου είτε είμαι πρωινή είτε απογευματινή γιατί θα είμαι στην δουλειά. Κ το βράδυ θα τον κοιμήσει πάλι η μητέρα μου όταν είμαι απόγευμα γιατί…
Last reply by ninaki80, -
- 1 follower
- 10 replies
- 1.6k views
Μανούλες καλημέρα! Έχω ένα μωράκι αγοράκι 35 ημερών και ενώ είχα συνηθίσει να τον κοιμίζω με δυσκολία και κόπο, τις τελευταίες 2 μέρες κοιματε πανω στον θηλασμο, μέσα στην μέρα μπορεί να κοιμηθεί και παραπάνω ωρα (από 2 ώρες που ξυπνουσε, τώρα μπορεί να ξυπνήσει στις 3), και το βράδυ δεν ξυπνάει σχεδόν καθόλου μόνος του τον ξυπνάω εγώ και μάλιστα με πολύ δυσκολία. Το βράδυ θηλάζει μόνο 7' περίπου από το ένα στηθος, στο άλλο δεν μπορούμε να πάμε γτ ξανά κοιμάται. Γενικως θηλαζει από 6' έως 10' και μέσα στην μέρα. Γουλιτσες βγάζει σε μερικά γευματα ειδικά το απογευμα και πάνες μου λερώνει αυτρς που πρεπει μεσα στην μερα, όταν θηλάζει συνήθως τον ακούω ν καταπίνει. Γεννήθηκ…
Last reply by belleblue, -
- 1 follower
- 9 replies
- 3.7k views
να ‘ μαι πάλι εγώ.. Σήμερα λοιπόν βίωσα κάτι αρκετά απελπιστικό.. Κατ´αρχάς έχω ένα παιδί 4 ετών όπου εφάρμοσα white noise καθώς εκεί που μέναμε ήταν αρκετά φασαριώζικα. Στο τώρα λοιπόν, το δεύτερο είναι κοντά 4 μηνών και είχα πει να μην εφαρμόσω λευκό ήχο ή τουλάχιστον να δω πως θα πάει.. Λοιπόν πλέον δε μένω στο πρώτο σπίτι αλλά μετακομίσαμε σε ένα που δυστυχώς μας βγήκε χειρότερο από το πρώτο. Τι να πρώτο γράψω, το κυριότερο είναι ότι από μόνωση πάσχει αλλα και από κουφώματα ( ξύλινα-με μόνα τζάμια ) η γειτονιά δε γεμάτη από αδέσποτα που κυνηγάνε μηχανάκια και από σκυλάκια που τα έχουν στις αυλές κ στα μπαλκόνια και τα αφήνουν να γαβγ…
Last reply by Happy. Mummy, -
- 0 replies
- 307 views
Καλησπέρα! εχω ένα αγοράκι 2 μηνών και 23 ημερών.Στην αρχή μέχρι τον 1,5 μήνα περίπου κοιμόμασταν στο πορτ μπεμπέ αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν βολεύεται συνεχώς ανάσκελα. Περάσαμε μια βδομάδα που κοιμόμασταν συνεχώς αγκαλιά ώσπου μια ξαδέρφη μου,μου πρότεινε να τον κοιμίζω στο αυγό. Έτσι κ έγινε.Έχει όμως τώρα γύρω στην 1,5 εβδομάδα που φαίνεται να μην ξεκουράζεται πλέον εκεί. Όλο ξυπνάει,κλαίει με το παραμικρό,τεντώνεται συνεχώς,γκρινιάζει αν του φύγει η πιπίλα..πράγματα που δεν έκανε πριν. Έχω δοκιμάσει να τον κοιμισω ξανά στο πορτ μπεμπέ αλλά ή που θα κλαίει ή που θα κοιμηθεί 20-30 λεπτά και θα ξυπνήσει με κλάματα. Αποτέλεσμα λοιπόν όλης αυτής της κατάστασ…
Last reply by newbie92, -
- 7 followers
- 684 replies
- 42.6k views
Γεια σας. Η μικρη μου ειναι 4 μηνων. Μεχρι τωρα κοιμοτανε το βραδυ σερι 10 ωρες χωρις να ξυπναει καθολου!!!Την τελευταια εβδομαδα ομως μπορει να ξυπνησει απο 2 φορες μεχρι 6. Τι μπορει να εχει αλλαξει? Ειμαι με αποκλειστικο θηλασμο. Υπαρχει περιπτωση να μην φτανει πια το γαλα μου? Να σημειωσω οτι δεν τρωει και τις 6 φορες αλλα σιγουρα θα φαει 1-2 φορες. Ξερει καμια σας ποτε εμφανιζεται η αυξητικη ορμονη?
Last reply by Super.mum, -
- 1 follower
- 5 replies
- 1.3k views
Ακόμη μια καινούρια απεγνωσμένη μανούλα ζητά τα φώτα σας το μωράκι μου είναι 50 ημερών.. θηλάζουμε όλη την ημέρα και ξένο θα φάει ένα γεύμα μόνο το βράδυ για για να κοιμηθεί 3-4 ωρίτσες και να καταφέρω να κοιμηθώ κι εγώ...μέσα στη νύχτα θα ξυπνήσει εννοείται και θηλάζουμε..θα κοιμηθεί δύο ωρίτσες βαριά αλλά το συνηθισμένο του είναι μια..η νύχτα με αυτά και με κεινα θα παλευτει..το θέμα είναι τη μερα..ενώ νυστάζει δεν μπορεί να κοιμηθεί..στο θηλασμό ποτέ αν καταφέρουμε καμιά φορά στην αγκαλιά και βόλτες ή στο καρότσι και βόλτες και μερικές φορές ούτε και με αυτά μπορεί..θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος με αποτέλεσμα να τρώει όλη μέρα...έχει και πονακια λίγα και το βράδυ …
Last reply by vicky86, -
- 6 followers
- 138 replies
- 41.1k views
Θέλοντας να έχω πιο «εύκαιρες» κάποιες ιδέες από το No cry solution, έκατσα και αντέγραψα σε προσωπικό αρχείο κάποιες από αυτές μεταφράζοντας τις συγχρόνως. Πάντα με βοηθούσε η καταγραφή της πληροφορίας στο να την αφομοιώσω καλύτερα. Μιας και οι πληροφορίες του βιβλίου είναι πολύ βοηθητικές κι εφόσον δεν κυκλοφορεί στα ελληνικά, θεωρώ κρίμα να μην τις μοιραστώ σε ένα γονεϊκό φόρουμ. Προσοχή, είναι σε ελεύθερη μετάφραση που σημαίνει πως το ζητούμενο μου είναι η ουσία των προτάσεων της Pantley. Μην με κρίνετε ως μεταφράστρια, δεν είναι η δουλειά μου!! Επιδιορθώσεις όμως ως προς καλύτερο νόημα ή σχετικά σχόλια είναι παραπάνω από καλοδεχούμενες αφού σκοπός είναι η…
Last reply by Gean, -
- 1 follower
- 65 replies
- 78k views
Η κορούλα μας είναι 8,5 μηνών και εδώ και λίγες μέρες ξυπνάει ανά μια ώρα (ή ανά μισή ώρα ή ανά 1,5 ώρα) κλαίγοντας γοερά, με τα μάτια κλειστά. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να την πάρουμε αγκαλιά (το στήθος της στο στήθος μας και όχι αγκαλιά ανάσκελα, γιατί τότε κλαίει πιο πολύ) και να μείνουμε έτσι περίπου 15 λεπτά. Αν πάμε να την βάλουμε στην κούνια της νωρίτερα, χτυπάει τα πόδια της στο στρώμα και κλαίει γοερά ξανά. Αν την αφήσουμε έστω και 2 λεπτά, ανοίγει τα μάτια της (κλαίγοντας συνέχεια φυσικά) και μετά ξυπνάει οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο να ξανακοιμηθεί. Σε γενικές γραμμές, βιώνει ένα πισωγύρισμα. Αυτά τα έκανε μέχρι τον 3ο περίπου μήνα. Δόντια δεν εί…
Last reply by Valentina23, -
- 5 followers
- 251 replies
- 34.3k views
Συμφορμιτισες καλησπερα... Ανοιγω το συγκεκριμενο θεμα καθως πιστευω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον και θα μπορουσαμε να ανταλλαξουμε πολλες αποψεις και ιδεες πανω σε αυτο...Γαλουχηθηκα με την ιδεα οτι το παιδι ακομα και το μωρο πρεπει να κοιμαται στην κουνια του και στο δωματιο του για να μην κακομαθει και να μην ειναι προσκολημενο επανω μας...επειδη ομως διαβαζω και ψαχνω γενικοτερα πετυχα τις αρχες του attachment parenting καθως και του co-bedding που λενε ποσο ομορφο ειναι για ενα μωρο και ενα μικρο παιδακι να μοιραζεται το ιδιο κρεβατι με τους γονεις του..ποση ασφαλεια αισθανεται αλλα και ποσο το βοηθα αργοτερα ως ενηλικα αφου δημιουργεις ενα παιδι χορτασμενο …
Last reply by little lamb, -
- 17 replies
- 31.3k views
Καλησπέρα σας, ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο forum..Απ΄ ότι βλέπω για τα μωράκια που έχω δει απορίες με το θέμα ύπνου είναι λίγο μεγαλύτερα (10 μηνών και πάνω). Εγώ γέννησα πριν 2 βδομάδες και θα ήθελα τη γνώμη σας...Ο μπέμπης μου κοιμάται μια χαρά όλη μέρα, ξυπνάει ανά 1,5 - 2,5 ώρες για να θηλάσει και μετά πάλι ύπνος... Το πρόβλημα είναι τη νύχτα: τη νύχτα λοιπόν, έχει το μάτι ¨γαρίδα" (!) δεν θέλει να κοιμηθεί, σαν κάτι να το φοβίζει, τεντώνεται, σφίγγεται, είναι ανήσυχο πολύ. Ο μόνος τρόπος να κοιμηθεί είναι πάνω μου και ενώ το θηλάζω στο ειδικό μαξιλάρι. (προσπαθώ γι΄ αποκλειστικό θηλασμό). Τότε αποκοιμιέται, αλλά όταν πάω να το βάλω στην καλα…
Last reply by Slashy, -
- 6 followers
- 60 replies
- 7.3k views
Καλημέρα μαμάδες... Όπως φαίνεται το θέμα ύπνος θα με απασχολεί για πολύ ακόμη.. Κοντεύουμε 20 μηνών... Έχει πόσο καιρό που ξυπνάει χαράματα. Κοιμάται 9-9+ κάτι. Παλιά κοιμόταν 8μιση σταθερά κάθε βράδυ. Ξυπνάει 6 με αποκορύφωμα σήμερα που ξύπνησε 5:20. Όσο κ να προσπαθώ δεν ξανακοιμαφαι με τίποτα. Εννοείται ότι κ το βράδυ ο ύπνος δεν είναι συνεχόμενος. Έχω δοκιμάσει να κοιμάται πιο αργά κ ξυπνάει παλι την ίδια ώρα, ήμαρτον δλδ. Ενώ φαίνεται ότι νυσταζει. Στην ηλικία της επίσης θα πρεπε να χει κόψει εδώ κ καιρό τον πρωινό ύπνος κ όμως ακόμη κοιμάται ένα μισάωρο γύρω στις 10 γτ πολύ απλά δεν χορταίνει τη νύχτα. Τι να κάνω; έχω πελαγώσει πια...
- 5 followers
- 115 replies
- 54.7k views
Όταν το μωρό μου ήταν 8 μηνών πήγα για να του κάνουν γενικό έλεγχο ως προς την υγεία και την ανάπτυξή του, όπως συνηθιζεται εδώ στην Αγγλία που μένω. Η ειδικός (πργαματικά δεν ξέρω αν ήταν γιατρός, νοσηλεύτρια ή κάτι άλλο) με ρώτησε πώς τα πάω με το θηλασμό. Μέσα στα άλλα της είπα ότι θηλάζω και δύο φορές τη νύχτα. Μου είπε λοιπόν ότι το μωρό δεν έχει ανάγκη να θηλάζει πια τη νύχτα γιατί όσο φαγητό χρειάζεται το πέρνει στη διάρκεια της μέρας. Μου είπε αν θέλω μπορώ να σταματήσω το νυχτερινό θηλασμό γιατί το μωρό μου παίρνει πια ότι φαγητό χρειάζεται μέσα στη μέρα. Επίσης μου είπε ότι το μωρό έχει συνθίσει τη νύχτα να περιμένει γάλα και γι΄αυτό κλαίει όταν ξυπνάει αντί να …
Last reply by little lamb, -
- 25 replies
- 26.9k views
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τη βοήθειά σας..Ο μικρός είναι 8 μηνών και εδώ και μερικές μέρες όταν ξυπνάει τη νύχτα δεν κλαίει..αλλά στριφογυρνάει σαν τη σβούρα..του έβαλα πρόσφατα έναν αρκούδο στο κρεβατάκι του προκειμένου να τον συνδέσει με τον ύπνο και όταν ξυπνάει δεν κάνει τίποτα άλλο από το να φέρνει σβούρα την κούνια του, να παιζει με τον αρκούδο, με την πιπίλα του κοκ..πρόσφατα στριφογυρνάει πολύ έντονα και ανησυχώ όταν θα σηκωθεί στα πόδια του τί θα κάνω..έχουμε εξαντληθεί..στην αρχή ήταν ο θηλασμός..ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο..μετά έκοψα το θηλασμό τον μεταμεσονυκτιο και δε θέλω να του δινω γάλα για να μην μαθαίνει..μήπως ήταν λάθος αυτό με τον αρκούδο?έχω απελ…
Last reply by vicky86, -
- 20 replies
- 2.9k views
Καλησπέρα! Είναι καινούρια στο forum,οπότε συγχωρήστε με αν έχει μπει παρόμοιο θέμα και δεν το βρήκα. Έχω μια μικρούλα 2 μηνών. Θηλαζουμε, μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, μιας και ήταν πρόωρη και ο θηλασμός πήγε πίσω λόγω του ότι έπρεπε να της δίνουμε συμπλήρωμα για να πάρει βαρος...Τελικά τα καταφέραμε και θηλαζουμε αποκλειστικά. Το προβλημα είναι ότι σε 2 μήνες πρέπει να γυρίσω στη δουλειά και η μικρή αποκοιμιεται μόνο στο στήθος. Έχει προσπαθήσει η μαμά μου, που την γνωρίζει, να την κοιμίσει στην αγκαλιά της, αφού την ταΐσε καλά με το μπιμπερό (με αντλημενο γαλα) και έκλαιγε σπαρακτικά. Δεν αντεχω να τη βλέπω να κλαίει, την παιρνω,την βαζω στ…
Last reply by Annitamik, -
- 3 followers
- 7 replies
- 2.6k views
Καλήσπερα στους γονείς του forum Είμαι ένας νέος μπαμπάς με ένα αγοράκι 15 ημερών. Ο μικρουλης απολαμβάνει να κοιμάται στην άκρη του λικνου βάζοντας το προσωπακι του κοντά στο τοιχωμα και τα χεράκια του κοντά στο προσωπο του, παίρνει μια θέση "προφύλαξης", την οποία όμως είχε και στη κοιλιά της μανούλας τον τελευταίο μήνα. Αισθάνεται μάλλον ασφαλης εκεί και προφυλαγμενος. Τσεκάρουμε αρκετά συχνά αν το παρακάνει και δεν αναπνέει σωστά, όμως θα ήθελα να ξέρω αν έχει συμβει και σε άλλους και αν πρέπει να ανησυχουμε Ευχαριστώ Δημητρης
Last reply by DimitrisGour, -
ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ 1 2 3
by KUKU- 3 followers
- 67 replies
- 39.3k views
--------------------------------------
- 2 followers
- 97 replies
- 23.3k views
Κορίτσια καλησπέρα!!!Η κορούλα μου είναι 6 μηνών...θηλάζει αποκλειστικά και αντιμετωπίζουμε την εξής κατάσταση: Όταν κοιμάται το μεσημέρι ξυπνάει κάθε μία ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ με σπαρακτικό κλάμα...!!!Την βάζω στο στήθος (δεν ηρεμεί με κανένα άλλο τρόπο) και κοιμάται για μια ακόμα ωρίτσα!ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στη μία ώρα κλαίει τσιρίζοντας...ξανά στήθος και ξανά ύπνος...και αυτό γίνεται δυο τρεις φορές...μέχρι που πηγαίνει απογευματάκι και ξυπνάει μες στην καλή χαρά!Η κατάσταση αυτή ξεκίνησε αρχές Καλοκαριού...!Η παιδίατρος τότε μου είχε πει πως ίσως ζεσταίνεται και διψάει...πίνει γαλατάκι και συνεχίζει τον ύπνο της...!Όμως αυτό κράτησε όλο το καλοκαίρι...και συνεχίζει και τώρα που δεν έχε…
- 1 follower
- 8 replies
- 772 views
Σε 1μηνα θα ξαναγίνω μανούλα ενός ακόμα αγοριού. Ο μεγάλος μου γιος είναι 2ετων και το ερώτημα μου είναι το εξής: πώς θα τα συντονίζω στον βραδυνό ύπνο??? Γιατί το νεογέννητο θα ξυπνάει πιο συχνά για γεύματα(μακάρι να θηλάσω ) και ο μικρός έχει μάθει να τον πηγαίνω εγώ για ύπνο στο δωμάτιο του
Last reply by Belmar, -
- 1 follower
- 66 replies
- 95.5k views
καλησπερα....εχω ενα κοριτσακι 20 ημερων....αρχισα να στενοχωριεμαι γιατι κοιμαται το νινακι και μεσα στον υπνο του σφιγγεται,κουνιεται,μαζευει τα ποδαρακια της,σηκωνει τα χερακια της και βογκαει...ειναι σαν να τεντωνεται ενας ενηλικασ...αυτο το κανει ολο το βραδυ...και μετα την ξανα παιρνει τις περισσοτερεσ φορες ο υπνοσ.με ανησυχει πολυ αυτο το θεμα γιατι παρατηρησα πως σημερα το εκανε και που την ειχα αγκαλια γιατι στην αρχη ειπα μηπωσ νιωθει μοναξια στην κουνια της..αλλα μαλλον οχι....εχει καποια αναλογη εμπειρια με το μωρακι της?θα μου ειναι χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!!!!!
Last reply by despoina34, -
- 13 replies
- 11.3k views
Μια χαζή ερώτηση Τώρα που θα πάω στα πεθερικά μου για Πάσχα βρήκαν ένα πάρκο για να κοιμάται η μπέμπα (11.5 μ) και οι γονείς μου ένα παρκοκρέβατο. Πρέπει να βάλω κάποια κουβερτούλα σαν στρώμα για να είναι πιο χοντρό - παχύ το κάτω που θα κοιμάται?
Last reply by Vikikou, -
- 2 followers
- 61 replies
- 4.4k views
Καλησπέρα κορίτσια! Δεν ξέρω πόσα ακόμη ποστ θα χρειαστεί να κάνω... Θέλω κ παλι γνώμες. Είμαστε 11 μηνών, τρώμε κ θηλάζουμε ακόμη γιατί τη νύχτα ξυπνάμε ανά 1 η 2 ώρες οπότε είναι δύσκολος ο από θηλασμός. Γενικά έχουμε πολλή γκρίνια, αλλά εδώ κ έναν μηνα η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται πολύ. Μπούσουλαει από τον 8ο,τωρα έκανε κ λίγα βηματάκια μόνη της κ γενικά όλη μέρα παίζει, τρέχει σε όλο το σπίτι, ανοίγει συρτάρια κλπ. Εκεί λοιπόν που λέω ωραία ηρεμήσαμε, ξενοκησε εδώ κ μια βδομάδα τα παλιά. Έχει γκρίνια, είναι συνέχεια κουρασμένη. Όλη μέρα τριβεται. Κλαψουριζει, έρχεται πάνω μου κ θέλει αγκαλιά. Στην ηλικία της θεωρώ ότι θα πρεπε να αντέχει ξύπνια παραπάνω ώρε…
Last reply by despoina34, -
- 3 followers
- 51 replies
- 10.4k views
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!! ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΩς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ,ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΟΥΛΙΑ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ …
Last reply by maripoz,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,279 views
-
- 2 replies
- 9,157 views
-
- 0 replies
- 7,577 views