Δωρεά Ωαρίων & Σπέρματος
13 topics in this forum
-
- 0 replies
- 1.3k views
Καλημέρα κορίτσια Είναι μέλος από το 2015 κι όμως είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, αν και παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις και τα θέματα. Μόλις έλαβα τα αρνητικά αποτελέσματα της 5ης εμβρυομεταφοράς μου μετά από προσπάθεια 11 μηνών . Συνολικά 3 χρόνια προσπαθειών με όσες εξετάσεις μπορείτε να φανταστείτε και πολλά που δεν θέλω να αναφέρω για να μην σας κουράσω. Είμαι λίγο πριν τα 46 και οι ελπίδες να κάνω παιδί με δικό μου ωάριο ήταν μεν μικρές, αλλά εξαιρετικά καλές για την ηλικία μου, λόγω πολύ καλής κατάστασης ωοθηκών. Όμως φαίνεται πως τελικά δεν μπορεί να μου γίνει το χατήρι και πλέον πρέπει να ακολουθήσω τον δρόμο της δωρεάς ωαρίο…
Last reply by pktpkt, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 3.8k replies
- 615.4k views
Γεια σας σε όλους ! ανοίγω αυτό το θέμα διότι ψάχνω πληροφορίες για κέντρα εξωσωματικής στην Αθήνα όπου γίνεται IVF με δωρεά ωαρίων. Θα επιθυμούσα να πάρω γνώμες από γυναίκες που έχουν έρθει ήδη σε επαφή με κέντρα κ που έχουν ξεκινήσει διαδικασία τεχνητής με δωρεά ή έχουν ήδη αποτελέσματα (ελπίζω θετικά !!!) Είμαι ελληνίδα αλλά μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κ θα χρειαστεί να έρθω στην Ελλάδα για δωρεά διότι εδώ όπου κατοικώ η λίστα αναμονής είναι δύο με τρία χρόνια και επίσης πρέπει να φέρουμε δότρια αν θέλουμε να προχωρήσουμε γρήγορα στη λίστα. Ξέρω πως στην Ελλάδα δεν υπάχρει λίστα αναμονής ούτε υποχρέωση να παρουσιάμε δότρια, έχω ήδη έρθει σε επαφή με ένα κέντρο αλλά θα…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 0 replies
- 1.2k views
Καλησπέρα σας. Μετά από προσπάθεια ενός χρόνου καταλήξαμε με τον άντρα μου εδώ κ 1,5 χρόνο σε κέντρο εξωσωματικής. Μαζέψαμε 4 ωάρια κ έκανε βιοψία ο άντρας μου και ς υπήρχε πρόβλημα στο σπέρμα. Απογοητευθηκαμε όμως καθώς ναι μεν βρέθηκαν άλλα ήταν κατακερματισμενα. Αποφασίσαμε να δούμε για δότη σπέρματος αν και δεν το βλέπω ως καλή λύση. Θα ήθελα γνώμες από γυναίκες που έχουν προχωρήσει με δωρεά σπέρματος η ωαρίων , πώς το αντιμετώπισαν κ κυρίως στο παιδάκι μετά το είπανε? Αν ναι με ποιο τρόπο , σε ποια ηλικία κ πως το δέχθηκε εκείνο. Αν είχαν κάποιο πρόβλημα μετά. Ευχαριστώ.
Last reply by μαρακι1974, -
- 0 replies
- 1.2k views
Καλησπέρα σας. Μετά από προσπάθεια ενός χρόνου καταλήξαμε με τον άντρα μου εδώ κ 1,5 χρόνο σε κέντρο εξωσωματικής. Μαζέψαμε 4 ωάρια κ έκανε βιοψία ο άντρας μου και ς υπήρχε πρόβλημα στο σπέρμα. Απογοητευθηκαμε όμως καθώς ναι μεν βρέθηκαν άλλα ήταν κατακερματισμενα. Αποφασίσαμε να δούμε για δότη σπέρματος αν και δεν το βλέπω ως καλή λύση. Θα ήθελα γνώμες από γυναίκες που έχουν προχωρήσει με δωρεά σπέρματος η ωαρίων , πώς το αντιμετώπισαν κ κυρίως στο παιδάκι μετά το είπανε? Αν ναι με ποιο τρόπο , σε ποια ηλικία κ πως το δέχθηκε εκείνο. Αν είχαν κάποιο πρόβλημα μετά. Ευχαριστώ.
Last reply by μαρακι1974, -
- 0 replies
- 738 views
Αγαπητές/-τοί αναγνώστριες/-ες, δημιουργήσαμε μια νέα υποενότητα με τίτλο Δωρεά ωαρίων & σπέρματος, καθώς η τεχνολογία τα τελευταία χρονια έχει επιτρέψει σε πολλά ζευγάρια να γίνουν γονείς με αυτό το τρόπο. Με αυτή την ενότητα όπως και με νέα σχετικά άρθρα που σχεδιάζουμε, θέλουμε να αναδείξουμε το θέμα έτσι ώστε το κοινό ευαισθητοποιηθεί και να γίνει ευρέως γνωστή αυτή η πραγματικότητα. Με αυτό το τρόπο περισσότερα ζευγάρια θα είναι ενημερωμένα ενώ ευελπιστούμε στην μείωση του στίγματος που ίσως υπάρχει για όσες/όσους επιλέγουν αυτόν το τρόπο να αποκτήσουν παιδί / να γίνουν γονείς. ευχαριστούμε θερμά
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 19 replies
- 3.4k views
Ανοίγω όπως μου σύστησαν ξεχωριστό θέμα. είναι καλό να μοιραστούν και άλλοι εδώ εμπειρίες για τις επαφές που είχαν με τους γιατρούς - κλινικές / μονάδες, αλλά και τις εντυπώσεις που είχαν με αυτούς / αυτές. Ας ξεκινήσω με την δικιά μας ιστορία. Είμαστε ένα ζευγάρι που μένει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία. Εδώ η νομοθεσία δεν επιτρέπει την δωρεά γενετικού υλικού κι αυτό οδηγεί κάθε ζευγάρι να απευθυνθεί σε άλλες χώρες που το επιτρέπουν. Οπότε μονόδρομος για να πάρεις πληροφορίες είναι μέσω γνωστών, συγγενών και φίλων ή και το διαδίκτυο (γι' αυτό και γραφτήκαμε στο φόρουμ). γνωστοί και συγγενείς μας σύστησαν τρεις γιατρούς - κέντρα εξωσωματικής. Μετά την επ…
Last reply by dimnot, -
- 4 replies
- 4.6k views
Καλησπερα σε ολους!! Λογο πωα θα πρεπει να στραφω στη λυση των δανεικων ωαριων. Δυσκολευομαι πολυ να αποφασισω για κεντρο-γιατρο.Γνωριζω η επιτυχια εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο αυτον(σωστη επιλογη δωτριας,καλο εργαστηριο).Εχοντας κανει μια μικρη ερευνα ειμαι αναμεσα σε Μαντουδη,Τσιριγωτη η Αντωνιου.Ειμαι απο επαρχεια και δεν μου ειναι ευκολο να αποφασισω και να τους επισκεφτω ολους..παρακαλω παρα πολυ οποια κοπελα εχει εμπειρια η γνωριζει κατι ας με βοηθησει.Σας παρακαλω κοριτσια οποια μπορει ας μου απαντησει..ευχαριστω πολυ!!!
Last reply by ameliee, -
δωρεα ωαριων 1 2 3
by ηρακι- 66 replies
- 41.3k views
Καλη σας μερα!!!!!Η μονη λυση να κανω ενα παιδι ειναι η δωρεα ωαριων!!!!!οκ το αποδεχτηκα καλα μπορω να πω!!!!Ειναι ομως ολα τοσο αγγελικα πλασμενα οπως με διαβεβαιωνει ο γιατρος???????Ποιες ειναι αυτες οι δοτριες????Ειναι οι αλτουιστριες που το κανουν για να ικανοποιησουν τη συνηδειση τους οπως πως μου ειπε ο γιατρος μου?(οχι ετσι ακριβως αλλα αυτο μου εδωσε να καταλαβω) η ειναι γυναικες που δεν ξερω και γω τι μπορει να ειναι και πληρωνονται για ολο αυτο για να βγαλουν μεροκαματο?ειμαι σε απογνωση και δεν ξερω τι να κανω και γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας!!!!!
Last reply by nmilioni, -
- 6 replies
- 14.3k views
Κορίτσια, γεια σας! Έχω κάνει 3 εξωσωματικές με δωρεά ωαρίων, οι οποίες έδωσαν θετικές χοριακές ΟΛΕΣ, αλλά ΚΑΜΙΑ δεν έδωσε μωράκι. Έχω ήδη ένα μωράκι, πάλι από εξωσωματική, με δικό μου ωάριο πριν από 4 χρόνια. Σας γράφω με αφορμή την τελευταία.... Σας γράφω ένα σύντομο ιστορικό αυτής της προσπάθειας. Εμβρυομεταφορά με 1 βλαστοκύστη 6 ημερών στις 10/3. Προγραμματισμένη ημερομηνία για χοριακή στις 19/3. Την Τετάρτη 15/3 ξεκινάει η αιμορραγία. Κάνω εσπευσμένα χοριακή σήμερα (17/3) και βγαίνει 98. Η προγεστερόνη βγαίνει 40. Επισκέπτομαι τον γιατρό σήμερα, ο οποίος με εξέτασε υπερηχογραφικά και μου είπε ότι το ενδομήτριο λέπτυνε και ετοιμάζεται να αποβάλει το έμβ…
Last reply by Apostolia C, -
- 12 replies
- 5.5k views
Γεια και χαρά σε όλες και όλους! Βρίσκομαι σε προσπάθεια εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο, αλλά λόγω εξαιρετικά χαμηλής ΑΜΗ έχω μπει και σε λίστα αναμονής για δωρεά ωαρίων. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσος είναι περίπου ο χρόνος αναμονής μέχρι να βρεθεί δότρια. Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Apostolia C, -
- 16 replies
- 10.7k views
Πριν μερικούς μήνες είχα ταξιδέψει για επαγγελματικους λόγους στο Brno της Τσεχίας..εκεί σε μια κωμοπολη που αλλοτε ητανε και το εξοχικο παλάτι της πριγκιπισσας Σισσυ - το Kromeriz- υπάρχει μια πολύ καλη σχολή που θεωρειται η κοιτίδα των καλυτερων μαιών και νοσηλευτων γενικοτερα.. Η εξαδέλφη μου λοιπον -Τσέχα μαία και αυτη- ηθελε να παει να δωρισει τα ωαρια της σε ενα κεντρο που δεχεται τετοιου είδους δωρεες..Εξηγωντας μου ποσο αναγκη τα εχουνε καποιες γυναικες ή και ζευγαρια ..Πώς καταφευγουν εκει ακομα και ζευγαρια απο ολη την υπολοιπη Ευρωπη με προβληματα γονιμοτητας κυριως λογω ασυμβατοτητας DNA .. Αυτο που μου εκανε περισσοτερη εντυπωση ητανε ποσο ακομπλεξαριστη …
Last reply by fairytal, -
- 5 replies
- 3k views
Γεια σας κορίτσια. Σας διαβάζω τους τελευταίους μήνες και ομολογώ ότι εχω μάθει πολλά από εσάς. Επίσης εχω πάρει και δύναμη για κουράγιο. Θα σας πω την ιστορία μου έν συντομία. Μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες , οι τρεις με δανεικά ωαρια, αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου να πάμε για έξωσωματικη στο εξωτερικό. Ολο το καλοκαίρι έκανα μεγάλη έρευνα στο Internet. Τελικά βρήκα μια κλινικη στο Κιεβο που ειδικεύεται στη δωρεά ωαριων και στην παρένθετη μητρότητα. Τον Σεπτέμβριο πήγαμε για δυο ημέρες να δούμε και να συζητήσουμε. Μας άρεσαν όλα! Ο επαγγελματισμός τους, η κλινικη, το φιλικό περιβάλλον. Εκτός των άλλων έχουν ξενώνες για τους πελάτες του εξωτερικού με δικό …
Last reply by ster,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 21,316 views
-
- 2 replies
- 9,776 views
-
- 0 replies
- 7,993 views