Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατουράει επάνω.

Recommended Posts

Γεια σας. Μετά από αρκετό καιρό χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Μικρός( λέμε τώρα..) ετών 8,5 περίπου κατουράει επάνω του το βράδυ! Δεν ξυπνάει το βράδυ! Κ ξυπνάει αφού έχει κατουρήσει επάνω του κ μάλλον αφού έχει αρχίσει να κρυώνει..! 

Το βράδυ πριν πάει για ύπνο πολλές φορές πίνει νερό ( μισό ή ένα ποτήρι). Μετά από λίγο θα πάει τουαλέτα. Αλλά το βράδυ σε μεγάλο ποσοστό κατουράει στο κρεβάτι. Κάποιες φορές μπορεί κ χωρίς να έχει καταναλώσει νερό η χυμό. Αυτό είναι κ που με μπερδεύει. Το βράδυ αν τον πάω εγώ ενώ  κοιμάται τουαλέτα δηλαδή 24:00 η ώρα τότε δεν θα κατουρήσει πάνω του.

Να πω ότι αυτό γίνεται εδώ κ χρόνια! Κάποιες φορές θα κατουρήσει επάνω του 1 φορά την εβδομάδα κάποιες 4..

Κουράστηκα πάρα πολύ. 

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Δεν πάει καθόλου το μυαλό μου.

Διαφημίσεις

On 16/3/2025 at 12:03 ΜΜ, λιλουμ είπε:

Γεια σας. Μετά από αρκετό καιρό χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Μικρός( λέμε τώρα..) ετών 8,5 περίπου κατουράει επάνω του το βράδυ! Δεν ξυπνάει το βράδυ! Κ ξυπνάει αφού έχει κατουρήσει επάνω του κ μάλλον αφού έχει αρχίσει να κρυώνει..! 

Το βράδυ πριν πάει για ύπνο πολλές φορές πίνει νερό ( μισό ή ένα ποτήρι). Μετά από λίγο θα πάει τουαλέτα. Αλλά το βράδυ σε μεγάλο ποσοστό κατουράει στο κρεβάτι. Κάποιες φορές μπορεί κ χωρίς να έχει καταναλώσει νερό η χυμό. Αυτό είναι κ που με μπερδεύει. Το βράδυ αν τον πάω εγώ ενώ  κοιμάται τουαλέτα δηλαδή 24:00 η ώρα τότε δεν θα κατουρήσει πάνω του.

Να πω ότι αυτό γίνεται εδώ κ χρόνια! Κάποιες φορές θα κατουρήσει επάνω του 1 φορά την εβδομάδα κάποιες 4..

Κουράστηκα πάρα πολύ. 

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Δεν πάει καθόλου το μυαλό μου.

Έχετε πάει να κάνετε εξετάσεις ? Θέλει μαγνητική μήπως υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα καταρχάς.  

Κ μετά σίγουρα χρειάζετε κάποιο παιδοψυχολογο αναπτυξιολογο μηοως υπάρχει κατι Κ από εκεί Κ χρειάζετε το παιδί υποστηρίξη μέχρι να ωριμάσει αυτό το κομμάτι 

• 2 weeks later...

Η νυχτερινή ενούρηση είναι κάτι που είχε διακοπεί και ξεκίνησε τώρα ή είναι κάτι που δεν κόπηκε ποτέ?
Αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να μάθεις αν έχει συμβεί κάτι που του έχει δημιουργήσει αναστάτωση.

Αν ισχύει το δεύτερο συζήτησε το με τον παιδίατρο μήπως πρόκειται αν ανώριμο σφιγκτήρα .  Δεν είναι συχνό μεν αλλά συμβαίνει, μπορεί πχ να ωριμάσει ο σφιγκτήρας στα 10-12. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ψάξεις αυτό.