Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά από ένα χρόνο και κάτι έμεινα έγκυος στον γιο μου, αφού στο χρόνο πάνω κάναμε κι εμείς εξετάσεις και ήταν καλές. Με την πρώτη προσπάθεια για δεύτερο όταν ο μικρός μου ήταν 1,5 έμεινα έγκυος αλλά δυστυχώς ήταν εξωμητριο... Στα επόμενα δυόμισι χρόνια που προσπαθούσαμε, με μια σαλπιγγα και αφού μεσολαβησαν δύο αποτυχημένες εξωσωματικες και με χαμηλή πλέον αμη (έκλεισα τα 40 τον προηγούμενο μήνα) έμεινα έγκυος φυσιολογικά τον Σεπτέμβρη αλλά δυστυχώς παλινδρομησε... 

• 9 months later...

Ειμαστε στον 3ο μηνα προσπαθειων και ακομα τιποτα. Δεν μπορουμε να συγχρονιστουμε λογω της καλοκαιρινης δουλειας του συζυγου,οποτε περιμενουμε να μπουμε πιο δυναμικα στον αγωνα απο χειμωνα. :)

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια,είμαι καινούργια εδώ..Έχω το εξής θέμα,προσπαθούμε με τον άνδρα μου για ένα παιδάκι προς το παρόν δεν μας έχει έρθει αλλά το αντιμετωπίζουμε σχετικά χωρίς άγχος..Εδώ και ένα μηνα(ζω στη Γερμανια) που ήμουν στην Ελλάδα διακοπές έχω βγάλει παράααα πολλά σπυράκια στο στέρνο που δεν φεύγουν με τίποτα..Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα,υπάρχει περίπτωση λέτε να είναι κάποιο ορμονικό θέμα επειδή προσπαθούμε για ένα παιδί;;;Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία;;;

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Μετα απο 4 χρονια προσπαθειων και 2 αποτυχημενες   σπερματεγχυσης ο γιατρος μας ειχε δωσει ενα τελειυταιο διαστημα 6 μηνων να προσπαθήσουμε μονοι μας   τελειως   φυσικα χωρις   utrogestan ή εννεσεις ovitrele....μετα θα πηγαιναμε για εξωσωματική   που δεν σας το κρυβω φοβομουν πολυ . . .

Σ'αυτο το διάστημα των 6 μηνων ο πρωτος μηνα ς  πηγε χαμενος γιατι ηρθε κανονικα η "ακαταδεχτη" αλλα τον 2 μηνα χωρις   να τα καταλαβω ειχα χαλαρωσει τελειως   και μου ειχε φυγει ολο το αγχος γιατι ημουν σίγουρη οτι παλι δεν θα πετυχει αλλα ελα που το θαυματακι εχει γινει και ειμαι τωρα σχεδον 2 μηνων και δεν το πιστεύω....μακαρι οσες προαπαθουνε να το πετυχουν καποια στιγμη....και να μην ακουνε κανεναν γυρο τους και να απομακρινουν τους αγχωτικους παράγοντες για το καλο τους....

On 23/1/2020 at 12:05 ΜΜ, ΕΛΕΝΗ£|£ΝΗ είπε:

Μετα απο 4 χρονια προσπαθειων και 2 αποτυχημενες   σπερματεγχυσης ο γιατρος μας ειχε δωσει ενα τελειυταιο διαστημα 6 μηνων να προσπαθήσουμε μονοι μας   τελειως   φυσικα χωρις   utrogestan ή εννεσεις ovitrele....μετα θα πηγαιναμε για εξωσωματική   που δεν σας το κρυβω φοβομουν πολυ . . .

Σ'αυτο το διάστημα των 6 μηνων ο πρωτος μηνα ς  πηγε χαμενος γιατι ηρθε κανονικα η "ακαταδεχτη" αλλα τον 2 μηνα χωρις   να τα καταλαβω ειχα χαλαρωσει τελειως   και μου ειχε φυγει ολο το αγχος γιατι ημουν σίγουρη οτι παλι δεν θα πετυχει αλλα ελα που το θαυματακι εχει γινει και ειμαι τωρα σχεδον 2 μηνων και δεν το πιστεύω....μακαρι οσες προαπαθουνε να το πετυχουν καποια στιγμη....και να μην ακουνε κανεναν γυρο τους και να απομακρινουν τους αγχωτικους παράγοντες για το καλο τους....

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

On 23/1/2020 at 12:05 ΜΜ, ΕΛΕΝΗ£|£ΝΗ είπε:

Μπράβο κοπέλα μου, να έχεις μια καλή κ τελειομηνη κύηση!!! 

ME το καλό! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη. 

Εγώ το πρώτο παιδί το έπιασα το δεύτερο μήνα προσπαθειών, το δεύτερο παιδί τον πρώτο μηνα. Είχα σταμπάρει και στα δύο ημερομηνίες ωορρηξιας, Εβαζα υπενθυμίσεις, ξυπναγα τον άντρα μου ενώ νύσταζε αλλά δεν έδινα Καμμια σημασία σε αυτό :D, μάλιστα θεωρούσε ότι τον εκμεταλλευομαι :P έκανα και κάτι κόλπα στον αέρα μετά και όλα οκ. :D

τα πιο πολλά κόλπα τα έκανα στο δεύτερο να συντομευω

Μετα απο διακοπή αντισύλλπτικων εμεινα μετα απο 6 μηνες αλλα είχα βιοχημικη αποβολη. Και μετα απο αυτο εμεινα μετα απο 10-15 μέρες, έπαιρνα φυλικο οξύ και ινοσιτολη μετα την αποβολή. 

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Albert Valiakhmetov
Στους 6 μήνες σχέσης έμεινα έγκυος στο πρώτο παιδί,χωρίς ιδιαίτερο πλάνο αλλά απόλυτα συνειδητά το θέλαμε με το που γνωριστήκαμε (κουλό?), το δεύτερο τελείως απρόβλεπτα δε ξέρουμε ακόμα από που μας ήρθε!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα με τον άντρα μου προσπαθούμε  για μωράκι εδώ και 2χρονια αλλά το μωράκι δεν έρχεται .καναμε όλες της εξετάσεις εγώ ήξερα πως εχω Πολυκυστικες ο άντρας μου έκανε 2 Σπερματογρματαδεν δεν βγηκαν πολυ καλές έχουμε προβλημα με  την ποσοτητα και την ταχύτητα εκεί οφείλετε..Αποφασίσαμε για εξωσωματική στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης  κλείσαμε ραντεβου με την κυρία κουτλάκι κάναμε όλες τις εξετάσεις που μας ζήτησαν και τώρα λόγο Κορωναίου πάγωσαν όλααααα!!! Και είμαι να σκασωω δεν μπορώ άλλο αναμονή

Διαφημίσεις

On 5/4/2020 at 2:59 ΠΜ, Gchristina είπε:

Κορίτσια καλησπέρα με τον άντρα μου προσπαθούμε  για μωράκι εδώ και 2χρονια αλλά το μωράκι δεν έρχεται .καναμε όλες της εξετάσεις εγώ ήξερα πως εχω Πολυκυστικες ο άντρας μου έκανε 2 Σπερματογρματαδεν δεν βγηκαν πολυ καλές έχουμε προβλημα με  την ποσοτητα και την ταχύτητα εκεί οφείλετε..Αποφασίσαμε για εξωσωματική στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης  κλείσαμε ραντεβου με την κυρία κουτλάκι κάναμε όλες τις εξετάσεις που μας ζήτησαν και τώρα λόγο Κορωναίου πάγωσαν όλααααα!!! Και είμαι να σκασωω δεν μπορώ άλλο αναμονή

Καλησπέρα... μην σκέφτεσαι.. πρέπει να χαλαρώσεις..τι να πω εγώ που προσπαθούσα 10χρονια...τα κατάφερα.. υπομονή και ηρεμία...και γιατρό που ξέρει τι του γίνεται

• 8 months later...

Με σκοτωνει καθε φορα που μου λενε συγγενεις και φιλοι να κανω 2ο παιδι και με κατακρινουν οι συγγενεις οτι *εγω* δεν θελω να κανω αλλο και οτι θα το μετανιωνω μια ζωη και οτι κανω κακο στο 1ο παιδακι που υποτιθεται δεν θελω να κανω αλλο.Δεν αντεχω ,σκιζεται καθε μερα η καρδια μου,οι μερες και οι μηνες που περνανε με σκοτωνουν ακομα περισσοτερο.Δεν εχει περασει ουτε 1 μερα που δεν εχω πονεσει απο τοτε που μου ειπαν οι γιατροι να μην ξανα μεινω εγκυος,λογο σοβαρου προβληματος υγειας που περασα.Φυσικα κανεις δεν ξερει τιποτα τι βιωσα γιατι ειναι κατι που θελουμε να το αφησουμε πισω μας με τον αντρα μου και να το ξεχασουμε σαν να μην συνεβη ποτε.Περιμενω πως και πως να μου δωσουν το ΟΚ οι γιατροι να ξαναμεινω εγκυος ξεροντας οτι ρισκαρω να χασει ο γιος μου τη μαμα του.Δεν αντεχω ολη την κριτικη που δεχομαι οτι ειμαι κακη μανα που δεν κανω 2ο παιδι.Θελω τοσο να αποκτησω ενα ακομα παιδακι.Γιατι ο κοσμος ειναι τοσο αδιακριτος σε ενα τοσο προσωπικο θεμα ενος ζευγαριου

On 1/2/2021 at 3:31 AM, Mamacri said:

Με σκοτωνει καθε φορα που μου λενε συγγενεις και φιλοι να κανω 2ο παιδι και με κατακρινουν οι συγγενεις οτι *εγω* δεν θελω να κανω αλλο και οτι θα το μετανιωνω μια ζωη και οτι κανω κακο στο 1ο παιδακι που υποτιθεται δεν θελω να κανω αλλο.Δεν αντεχω ,σκιζεται καθε μερα η καρδια μου,οι μερες και οι μηνες που περνανε με σκοτωνουν ακομα περισσοτερο.Δεν εχει περασει ουτε 1 μερα που δεν εχω πονεσει απο τοτε που μου ειπαν οι γιατροι να μην ξανα μεινω εγκυος,λογο σοβαρου προβληματος υγειας που περασα.Φυσικα κανεις δεν ξερει τιποτα τι βιωσα γιατι ειναι κατι που θελουμε να το αφησουμε πισω μας με τον αντρα μου και να το ξεχασουμε σαν να μην συνεβη ποτε.Περιμενω πως και πως να μου δωσουν το ΟΚ οι γιατροι να ξαναμεινω εγκυος ξεροντας οτι ρισκαρω να χασει ο γιος μου τη μαμα του.Δεν αντεχω ολη την κριτικη που δεχομαι οτι ειμαι κακη μανα που δεν κανω 2ο παιδι.Θελω τοσο να αποκτησω ενα ακομα παιδακι.Γιατι ο κοσμος ειναι τοσο αδιακριτος σε ενα τοσο προσωπικο θεμα ενος ζευγαριου

Είναι τελείως κατακριτέο να επεμβαίνουν με τοση αδιαντροπιά στα εσωτερικά ενός ζευγαριού κάποιοι. Και μάλιστα να επιμένουν. Λοιπόν όχι, δεν είσαι κακή μάνα, πίστεψέ το εσύ πρώτα. Το παιδί είναι ευτυχισμένο που σε εχει, που έχει τη μαμά του, ακόμα και αν δεν έχει αδερφάκι. Μην του τη στερήσεις για κανένα λόγο. Και μην δίνεις σημασία σε σχόλια των γύρω σου. Πες και κανένα "δεν είναι δουλειά σου", δεν είναι κακό.

On 2/1/2021 at 3:31 ΠΜ, Mamacri είπε:

Περιμενω πως και πως να μου δωσουν το ΟΚ οι γιατροι να ξαναμεινω εγκυος ξεροντας οτι ρισκαρω να χασει ο γιος μου τη μαμα του.Δεν αντεχω ολη την κριτικη που δεχομαι οτι ειμαι κακη μανα που δεν κανω 2ο παιδι

Γιατί κορίτσι μου να το κάνεις αυτό? Ας κοιτάει ο καθένας την δουλειά του, ακόμα κ αν απλά δεν θέλατε να κάνετε άλλο παιδί οι τρίτοι δεν έχουν κανένα λόγο. Κ σε καμία περίπτωση δεν είσαι κακός γονιός αν δεν κάνεις άλλο παιδί, το αντίθετο μάλιστα... Νομίζεις ότι θα ήθελε το παιδάκι σου να του κάνεις άλλο αδερφάκι με το ρίσκο να χάσει εσένα???? Σε καμία περίπτωση... Άσε τους άλλους να λένε κ κοίτα μόνο την οικογένεια σου κ την υγεία σας!

Περιμενω πως και πως να μου δωσουν το ΟΚ οι γιατροι να ξαναμεινω εγκυος ξεροντας οτι ρισκαρω να χασει ο γιος μου τη μαμα του

Καταλαβαίνω ότι νιώθεις πολύ άσχημα , αλλά αν το άκουγες αυτό από κάποια φίλη σου τι θα έλεγες; Εγώ θα της έλεγα αυτό που είπε η @mama16. Ο γιος σου θέλει τη μαμά του. Δε ξέρω τι πρόβλημα υγείας έχεις κ φυσικά αρμόδιος για την υγεία σου είναι ένας γιατρός κ όχι το φόρουμ, αλλά ανθρώπινα κ με όλη την καλή διάθεση θα σου έλεγα ότι το παιδί σου προτιμά να έχει εσένα στη ζωή του κ όχι να σε χάσει για χάρη ενός αδερφού. Άσε το περίγυρο να τραγουδάει...Αν έκανες τρία ή τέσσερα παιδιά θα σου έλεγαν είναι πολλά. Τι κακό έχουν οι τριμελεις οικογένειες;  Την οικογένεια δεν την κάνει καλύτερη ο αριθμός μελών την κάνει η αγάπη...

Αδιακρισια θα συναντήσεις σε όλα τα θέματα σε αυτή τη ζωή, είναι κάτι που κ εμένα δε μαρεσει καθόλου κ γιαυτό σπάνια κάνω ερωτήσεις, δε μαρεσει κανέναν να φέρνω σε δύσκολη θέση. 

Αυτοί που σου λένε τώρα ότι θα μετανιώσεις που δε κάνεις δεύτερο παιδί αν τύχει κ τους ζητήσεις βοήθεια μπορεί να σου πουν επιλογή σου ήταν να κάνεις παιδιά βγαλτα πέρα μόνη σου. 

Σκέψου μόνη σου τι θες κ στη συνέχεια μαζί με τον άντρα σου πάρτε τις αποφάσεις σας κ μη δίνεις βάση σε όσα ακούς δεξιά κ αριστερά βέβαια καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί σε επιραιαζει ψυχολογικά κ εγω έτσι θα ένιωθα.. 

Σκέψου ότι υπάρχουν οικογένειες που έχουν μόνο ένα παιδάκι κ το παιδάκι είτε από επιλογή είτε από θέματα υγείας κ το παιδί μεγαλώνει μια χαρά το βασικό είναι να είστε εσείς καλά με την επιλογή σας κ αυτό να περνάτε στο παιδί, τα παιδιά αυτό έχουν ανάγκη να είναι οι γονείς τους καλά κ να υπάρχει μια υγιής σχέση μεταξύ τους τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...!!! 

Κοίτα την υγεία σου να είσαι εσύ καλά, και μετά με την οικογένεια σου κ θα γίνει ότι είναι καλύτερο για εσάς το εύχομαι πραγματικά...!!!! 

• 1 month later...

Εγώ δυστυχώς χρειάστηκε να κάνω εξωσωματική!! Και έχω δυδυμα!! Το τρίτο μου παιδί  φυσιολογικά  και ήταν μεγάλη έκπληξη!! Νόμιζα ότι ξεκίνησε κλιμακτηριος!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...