Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

ninika84

Members (new)
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ninika84 last won the day on April 23 2021

ninika84 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,687 profile views

ninika84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

126

Reputation

 1. Πριν μια εβδομάδα είχε ο μικρός μου (4 χρόνων) ίωση με δεκατα γι μια μέρα και μύξες οι οποίες κράτησαν 10 μέρες!Τωρα την Παρασκευή έκανε 38 πυρετο με λίγο συνάχι και πονόλαιμο.πήγαμε παιδίατρο και βρήκε φαρυγγιτιδα!Καναμε και rapid να είμαστε σίγουροι αρνητικό!Τωρα έπεσε και εγώ και ο άντρας μου και το έχουμε πάρει πιο βαριά!
 2. Εμείς ξεκινήσαμε προνήπιο από 1η Σεπτέμβρη! Μετά από 10 μέρες συνάχι και μια μέρα δεκατα!Το συνάχι τη Δευτέρα τελειωσε και σήμερα μου ανέβασε 38 πυρετο!
 3. Καλημέρα!Για να μην ανοίγω νέο θέμα!Γνωριζουμε ποτε ανοίγουν τα νηπιαγωγεία εννοώ διοικητικά για να μπορέσω να κάνω μετεγγραφή σε ιδιωτικό;και τι χρειάζεται;

 4. Διαφημίσεις

 5. Δεν έπιασε τπτ!Και δυστυχώς μπήκαμε νοσοκομείο γιατί δεν ήθελε ούτε φάρμακα ούτε φαγητό!
 6. Καλησπέρα!Επαναφερω το θέμα!ενω βρισκόμασταν διακοπές ο μικρός 4 χρόνων ιμου την Τρίτη ανέβασε 38 πυρετο!Τεταρτη έφερα παιδίατρο όπου βρήκε αρχή ωτίτιδας στο δεξί αυτί!-Ελα όμως που την χτες εμφάνισε αφτρες και δε μπορούσε να φάει!οποτε επιστρέψαμε αθηνα!Σε επικοινωνία που είχα με την παιδίατρο καταλήξαμε ότι έχει στοματίτιδα και μας έγραψε διάλυμα αναισθησινης και αμοξιλ!δυστυχως αντιβιωση δε θέλει να πάρει καθόλου είναι αρνητικός!Εχετε καμία ιδέα πως μπορω να δώσω την αντιβιωση!
 7. Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία!Μολις έμεινα εγκυος η γυναικολόγος μου με έστειλε να κάνω τον έλεγχο για την κυστικη ίνωση.Με έστειλε σε ιδιωτικό ιατρείο διότι το δημόσιο καλύπτει μόνο τις βασικές μεταλλάξεις από όσο γνωρίζω!Εγω εξετάστηκα για το 99% των μεταλλάξεων και βρέθηκα θετική σε μια μετάλλαξη που τη βρίσκεις στο 5% του παγκόσμιου πληθυσμού!Στη βασική εξέταση δεν θα φαινόταν η μετάλλαξη αυτή!Αμεσως πήγε και ο άντρας μου για την εξέταση όπου ευτυχώς δεν ήταν φορέας!Αρκετα λεφτά η εξέταση καθότι το δημόσιο δεν καλύπτει όλες τις μεταλλάξεις αλλά άξιζαν!!!!
 8. Πάρτε καρότσι αλλιώς αν έχετε πατίνι που έχει κάθισμα και το τσουλάτε εσεις
 9. Θα τονίσω για ακόμη μια φορά ποσο σημαντική είναι εξέταση για το αν είσαι φορέας για την κυστικη ίνωση!και μονο για την κοινή μετάλλαξη του γονιδίου αλλά και για τις υπόλοιπες!12 εβδομάδων εμαθα ότι είμαι φορέας μιας σπάνιας μετάλλαξης του γονιδίου της κυστικης ίνωσης. Αμέσως μετά πήγε και ο σύζυγος να εξεταστεί.15 μέρες έζησα μέσα στην αγωνία μέχρι να μάθω τα αποτελέσματα του και στη σκέψη μου πήγαινε στο χειρότερο!ευτυχως δεν ήταν φορέας!
 10. Κάνω ημιμονιμο σε περιόδους διακοπών γιορτών.Αλλά για εμενα η αφαίρεση με άσε τον είναι ότι χειρότερο διότι μετά πονάνε τα νύχια μου και καμία φορά δημιουργείται μελανια!!!!
 11. Και εγώ προγραμματισμένη εγκυμοσύνη είχα!ηθελα να γεννήσω τέλος καλοκαιριού για να προλάβω το σχολικό έτος!Οντως έτσι έγινε και μάλιστα έμεινα έγκυος με την πρώτη!
 12. Ακόμα και σε μωρό που πίνει μόνο ξένο γάλα το 4ωρο είναι μεγάλη απόσταση στα γεύματα!Σε τόση μικρή ηλικία εγώ ταιζα τον μικρό ανά 3 ώρα!και το βράδυ μπορεί να ξέφευγα γιατί κοιμόταν!Θεωρω οι θηλασμοί που κανεις είναι λίγοι και από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα πρέπει να προσφέρεις στο μωρο στήθος συνεχει
 13. Εγώ δε χρειάστηκα ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή όταν γέννησα γιατί έχω κάνει λέιζερ!!!
 14. Στο πρόσωπο έχω βγάλει μια τρίχα την οποία την κόβω με ψαλιδάκι!!!!Παλαιοτερα έκανα αποτρίχωση στα ποδια με κερί και ένζυμα!!!Τα λεφτά που έδωσα στην αισθητικό σε 1 χρόνο ήταν πολλά περισσότερα από τα λεφτά για το λέιζερ!!!!
 15. Λέιζερ έχω κάνει εγώ στα ποδια και στην ευαίσθητη περιοχή!!!!!ξεμπερδεψα με το ξυράφι!!!!!
 16. Όταν θέλησα να μαζέψω ουρά στον μικρό μου γύρω στους 9 μήνες γιατί πέρναγε περίοδο αφαγίας τα μάζεψα με ουροσυλλεκτη για μεγάλους.Σηκωθήκαμε πρωί τον έπλυνα καλά και περίμενα ποτε θα κατουρήσει!στα μωρά λίγη ποσότητα χρειάζεται!η παιδίατρος μου ζητήσει να αποφύγω τον κολλητό ουροσυλλεκτη γιατί καμία φορά δίνει λανθασμένα αποτελέσματα!Επισης γενικό αιματολογικό έλεγχο έκανε 2,5 χρόνων!
×
×
 • Create New...