Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  334
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Summer love last won the day on Ιούνιος 15 2019

Summer love had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

52 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Summer love

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.646 εμφανίσεις προφίλ
 • geo81

 • central

 • Noel21

 • dadJ

 • Thean

 1. Αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ ..!!!! Αξίζει να το αντιμετωπίσεις !!!!!
 2. Σου είπαν βρε και τα κορίτσια ξεκινάς προσπάθειες άμεσα μετά τη περίοδο . Κοιτα καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά να σου πω την αλήθεια συμβαίνει να έχει κανείς και δυο βιοχημικές δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι τρομερό ότι συμβαίνει τελικά . Αν σώνει και ντε θες να κανείς το κάτι παραπάνω κάνε αυτό που σου έγραψε η καντι , καρυοτυπο ζευγους . Θα στο έλεγε όμως και ο γιατρός σου αν το έκρινε χρήσιμο .

 3. Διαφημίσεις


 4. Καλησπέρα νομιζω είχαμε μιλήσει πάλια ! Το πιθανότερο σενάριο δεν συμβαίνει τίποτα .... . Προχωρά στην επόμενη προσπάθεια . Πολύ νωρίς για να σκέφτεσαι προεμφυτευτικους ...
 5. Είχα χρόνια αλλεργική ρινίτιδα από τα 6 έως τα 16 περίπου . Για να τα λέμε απλά τα πράγματα η μύτη μου μονίμως όλο το χρόνο πλην καλοκαίρι και επαφής με θάλασσα ήταν μονίμως μα μονίμως με μυξα !! Ανεπνεα παρά πολύ συχνά μόνο από το στόμα . Είμασταν μόνιμοι πελάτες στο Πσιδων τότε . Δεν είχαν βρει τι φταει ούτε και τη θεραπεία . Έπαιρνα συνέχεια κορτιζονούχα κτλ . Είχε επηρεαστεί ο ύπνος μου γιατί δεν ανεπνεα σωστά και είχα γενικά δυσκολίες ακόμα και ψυχολογικά γιατί τα παιδιά πάντα με κορόιδευαν . Οι γονείς μου τότε σαν εσχάτη λύση με πήγαν γιατρό που ασχολουβυαν και με ομοιοπαθητική ( δεν ξέρω λεπτομερείες δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω ) . Η αλλεργία μου πέρασε μετά από λίγο καιρό θεραπεία . Δεν ξέρω αν βοήθησε η αν ήταν απλά τυχαίο γεγονός . Σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθει κανείς και να ενημερωθεί για οκά αυτά . Ψάξτε το ...
 6. Summer love

  Σύνδρομο dandy walker

  Σου εύχομαι τα καλύτερα !!!
 7. Summer love

  Σύνδρομο dandy walker

  Στο χωρεμειο κάνει η Κιτσιου γενετική συμβουλευτική , έχει κάνει καλή μου φίλη. Η ίδια έχει κάνει και στην Φλωρεντιν . Εγώ Συμβουλευτική έχω κάνει και στο Παγκάλο και στη Φλωρεντιν . Ενώ προεμφυτευτικο έκανα στη Φλωρεντιν . Δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κάτι τώρα παλαιότερα όμως που είχα επισκέφτει έτσι γινόταν . Ο παγκαλος αν τον σκέφτεσαι πάντως είναι από τις καλύτερες επιλογές . Κοίταξε να δεις δεν μπορώ να ξέρω την περίπτωση της φίλης σου . Οι εξετάσεις γενετικής είναι όντως κάπως ακριβές αλλά οι επιστήμονες που θα δεις είναι εκεί για να σου δώσουν εμπεριστατωμένα μια απάντηση .
 8. Summer love

  Σύνδρομο dandy walker

  Ποιος λέει ότι οι γενετιστές γενικά σου παίρνουν ένα σωρό χρήματα και σε εκμεταλλεύονται ;; καλώς η κακώς εσυ γενετιστή πρέπει να δεις , μην ακούς τι σου λέει ο καθένας . Αν το πρόβλημα είναι οικονόμικο μπορείς νομίζω να δεις κάποιον στο Χωρεμειο . Νομίζω είναι η Κιτσιου εκεί . Αλλιως Παγκαλος και Φλωρεντιν θεωρούνται εξαιρετικοί (προφανώς υπάρχουν και άλλοι που δεν ξέρω ) Έχω εμπειρία και από τους δυο και έμεινα ευχαριστημένη .
 9. Καλησπέρα !! Ήξερα μια κοπέλα που έτυχε το μωρό να έχει αυτό το σύνδρομο . Ήταν η πρώτη κύηση και έκανε διακοπή . Τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται πριν τη β επιπέδου όποτε ο γιατρός της την έστειλε να κάνει β επιπέδου λίγο νωρίτερα όντως υπήρχε θέμα και έκανε αμνιο που επιβεβαίωσε το σύνδρομο . Έκανε καρυοτυπο ζευγους και ήταν φυσιολογικός , η επόμενη κύηση πήγε μια χαρά και έκανε φυσιολογικο μωρό . Εσυ αν κατάλαβα καλά έχεις και άλλες κυήσεις που τα έμβρυα είχαν ανωμαλίες . Όποτε ακόλουθα αυτά που σου γράφει η νανσυ . Τα βασικά αυτά ειανι . Επίσης ίσως εξετάσεις σπέρματος και αν χρειάζεται κάτι πιο ειδικο από εκεί πχ κατακερματισμός , fish σπέρματος κτλ θα σας πουν οι ειδικοί .
 10. Καλημέρα κοπέλα μου ! Δεν το ξέρω καθόλου δεν μου το ανέφερε ποτέ κάποιος γιατρός για να σου πω .
 11. @Έσπερος διαβάζω και εγώ το θέμα κάπου κάπου και Πραγνατικα θα σου πω ότι διαβάζοντας σε με πιάνει άγχος . Με πολύ συμπάθεια στο λέω και εγώ γιατί βασανίζεσαι ρε συ . Πραγνατικα ποσά "κουτάκια " έχεις ;;; κοιτα νομίζω ότι το πραγματικό σου θέμα είσαι εσυ ( στο λέω με συμπάθεια μην με παρεξηγείς ) . Ίσως αν μπορούσες να μιλήσεις εσυ με κάποιον ψυχοκογο για δικές σου σκέψεις και ανησυχίες θα βοηθούσε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο . Αμφιβάλλω αν ο μικρός χρειάζεται κάτι παραπάνω .
 12. Ούτε να το σκεφτείς να πάρεις norocin/ ciproxin μόνη σου στην εγκυμοσύνη ! Είναι συγκεκριμένες οι αντιβιωσεις που μπορείς να πάρεις . Αν κανείς επαναλαμβανόμενες καλλιέργειες και δεν υπάρχει μικρόβιο αλλά εσυ έχεις κανονικά συμπτώματα τότε θα πρέπει να δεις ουρολόγο . Το πάθαινα και εγώ εκτός από τις φάσεις που είχα ουρολοίμωξη πάθαινα και αυτό . Τώρα επειδή είσαι και έγκυος μιλά με το γιατρό σου και επι σκέψου και ουρολόγο . Σε περίπτωση μικρόβιο θα πάρεις τη σωστή αντιβίωση και όταν η καλλιέργεια βγει στείρα θα μπορούσες να ξεκινήσεις χημειοπροφυλαξη ( αυτά με το γιατρό σου φυσικά ! Όχι μόνη σου ) .
 13. Ήταν φυσιολογικός τοκετός . Έπαιρνα ένα εξάμηνο χημειοπροφυλαξη . Σκέψου είχα τόσο θέμα που πήρα και στην εγκυμοσύνη χημειοπροφυλαξη (επιτρέπεται κανονικά μέχρι τις 32 βδομάδες ) .
 14. Καλησπέρα ! Εχω φουλ ιστορικό ουρολοιμώξεων και προ και μετά από εγκυμοσύνη . Αφόρητο σε νιώθω ! Γενικά μετά την τελευταία μου εγκυμοσύνη που έχει περάσει ένας χρόνος δεν έχω πάθει ακόμα αν και το περιμένω στη γωνία ! Χαχαχαχ πηρα χημειοπροφυλαξη παλαιότερα και με είχε βοηθήσει όσο έπαιρνα και κανα εξάμηνο μετά . Στηβ συνέχεια πάλι τα ίδια . Αν χρειαζόταν πάντως θα το ξαναέκανα τουλάχιστον για να ηρεμήσω λίγο ένα διάστημα . Να κάνετε και καλλιέργεια στο σπερμα .