Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  351
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Summer love last won the day on Ιούνιος 15 2019

Summer love had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

66 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Summer love

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.921 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τρεις πολύ κοντινές μου (αδελφή και δυο φίλες ) έκαναν κορτιζόνη . Δεν βλέπω κάποια παρενέργεια σχετική στα παιδάκια ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 έτους .
 2. Summer love

  Βοηθος μητροτητας ή αλλιως doula

  Ξέρω μια επαγγελματία που το ασκεί ! Νομίζω διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου τόσο καιρό σου ταιριάζει πολύ ! Καλή επιτυχία σε ότι κανείς !!
 3. Ξέρω και έξω από το φορούμ άλλη κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα επίσης σε πολύ έντονο βαθμό . Κυστεοσκοπηση έκανα και ουσιαστικά φαινόταν μια κύστη ερεθισμένη . Κοιτά επι της ουσίας δεν θα βρουν κάποιο φοβερό εύρημα υπάρχει μια εικόνα μια εικόνα φλεγμονής . 1,5 χρόνια πέρασε χωρίς κανένα σύμπτωμα και χωρίς ουρολοίμωξη . Κοιτά κάποια στιγμή θα με πιάσει αλλά για την ώρα όλα καλά . Η διάγνωση ναιιιι ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα . Εγώ πίστευα ότι έχω διαμεση κυστιτιδα οι γιατροί είπαν ως επι των πλειστων χρόνια κυστιτιδα .

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα κοπέλα μου ! Ξέρω ποσό ψυχοφθόρο είναι αυτό που ζεις πραγνατικα . Είχα ουρολοιμώξεις παρά πολύ χρόνια συνήθως υποτροπιαζουσες κάποια στιγμή μου συνεβει αυτό που περιγράφεις δηλαδή οι καλλιέργειες ήταν στείρες αλλά εγώ πονούσα , πονούσα χαμηλά στη κοιλιά , είχα μονίμως τσούξιμο τρομερή συχνοουρία και γενικά ήταν μια κατάσταση ανυπόφορη . Σταματησα να κάνω μπάνια στη θάλασσα και γενικά ήμουνα πάντα πολύ εκνευρισμένη και στη τσίτα . Πήγαινα και ερχόμουν σε ουρολόγους και άκρη καμία . Μου είχε κολλήσει και έμεναν η διαμεση κυστίτιδα κάποιοι μου είχαν πει μπορεί κάποιοι όχι . Έπαιρνα συνήθως φουρόλιν σαν χημείο προφύλαξη για μήνες μια πέρναγε μια όχι . Τελικά άκρη δεν έβγαλα ποτέ . Στη τελευταία εγκυμοσύνη μου έπαθα πάλι ουρολοίμωξη πήρα αγωγή και μετά εντελώς ξαφνικά μέχρι σήμερα δεν έχω νιώσει τίποτα και δεν έχω ξαναπαθει ουρολοίμωξη . Ψυχολογικά με έχει επηρεάσει πολύ και συχνά όταν ουρώ φοβάμαι αν και δεν έχω κάτι έκτοτε . Ισχύει πάντως σίγουρα ότι μια νέα ουρολοίμωξη πυροδοτεί και το δεύτερο . Ισως η χημείο προφύλαξη με αγωγή να βοηθούσε σε ένα βαθμό .
 6. Να πάρεις και δεύτερη γνώμη παιδιάτρου , όντως απαράδεκτος . Σύμφωνα με όσα γράφεις κι αν δεν πέφτει στις καμπύλες μια χαρά βάρος έχει . Δες κάποιον άλλο παιδίατρο . Θήλασα και εγώ αποκλειστικά περίπου 9 μήνες , τους πρώτους 1-2 μήνες είχε πάρει αρκετά αλλά μετά περίπου 500 γρ το μήνα η Παιδιατρος το έβρισκε μια χαρά . Ακολουθούσε τις καμπύλες και όλα καλά . Επίσης δεν θυμάμαι να πρέπει στο τρίμηνο μα έχει διπλασιάσει αλλά στο εξάμηνο κάτι τέτοιο .
 7. Καλησπέρα κοπέλα μου ! Ελπίζω σύντομα να μείνεις έγκυος με ένα υγιές μωράκι . Λοιπόν , μετά από αποξεσεις κτλ σε εγκυμοσύνες που δεν πήγαν καλά , ξεκίνησαν κάτι μικρό προβλήματα με τη περίοδο κτλ . Τελικά μετά από αλλαγή γιατρού κτλ διαπιστώθηκε λεπτό ενδομήτριο και έκανα υστεροσκοπηση όπου βρέθηκαν συμφυσεις , γενικά οι συμφυσεις κρύβουν μικρόβια από κάτω . Ο γιατρός μου έδωσε αντιβιοτικό σχήμα για ένα διάστημα και πράγματι μετά το ενδομήτριο πήρε τα πάνω του . Έμεινα έγκυος και έκανα την μικρή μου . Πιθανά ο τρίτος γιατρός σου δεν έδωσε βαρύτητα - δεν ξέρω - στο λεπτό ενδομήτριο , το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό για να πετύχεις εγκυμοσύνη πάλι . Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει πιθανά να το δεις πάλι ύστεροσκοπικα και να εκτιμηθεί . Αναφορικά με τις ερωτήσεις σου έχω την εντύπωση ότι η απλή βιοψία που γίνεται δεν αποκαλύπτει φλεγμονές και ότι αφορά σε πιο ειδική εξέταση / δείγμα που θα σου πάρουν . Κάποια στιγμή που πήρα κλομιφαινη ο κύκλος μου είχε χαλάσει , επίσης μπορεί να ισχύει και το ότι το λεπτό ενδομήτριο δημιουργεί τα θέματα στην περίοδο σου . Για το σπιράλ δεν γνωρίζω , έχω μια μικρή υποψία ότι οι συμφυσεις μπορούν να επανέλθουν αλλά η αντιβίωση νομίζω βοηθά . Γιατρός φυσικά δεν είμαι ότι έχω καταλάβει σου έγραψα .
 8. Καλησπέρα ! Να σου ζήσει ! Η δίκη μου είναι 17 μηνών , δεν θέλει ούτε κατά διάνοια να της κρατάς το χεράκι . Την αφήνω να περπατήσει και αναγκαστικά τρέχω γύρω γύρω . Δεν βλέπω κάποια θέμα σε αυτό . Γενικά ούτε όταν περπάτησε ήθελε πολύ βοήθεια , ήθελε γενικά μόνη της . Νομίζω ότι είναι λίγο αυτό της ανεξαρτησίας .
 9. Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδειο . Δεν είχα κάνει κανένα πλάνο ούτε τίποτα τέτοιο . Εμπιστεύτηκα απόλυτα τον γιατρό μου και τη Μαια του που γνωρίζα από την αρχή της κύησης . Δεν μου μπήκαν ποτέ δεύτερες σκέψεις . Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν θα πείραζε τελικά αν χρειαζόταν καισαρική . Σε ότι αφορά το δωμάτιο σε ιδιωτικό μαιευτήριο ήταν ένα δωμάτιο τοκετού αρκετά ευρύχωρο από ότι οποίο δεν μετακινήθηκα σε κάποιο άλλο σε καμία φάση . Μου είπαν ότι αν χρειαζόταν κάτι από μετατρέπεται σε χειρουργείο ( δεν μου του είπαν ακριβώς έτσι αλλά εννοούσαν ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο ) . Το δωμάτιο δεν θύμιζε χειρουργείο . Η όλη εμπειρία ήταν απλά απίστευτη συνηθίζω να λέω ότι εκείνη τη βραδιά πέρασα υπέροχα από κάθε άποψη . Ήταν όλοι εξαιρετικοί για μένα . Κάναμε ελεύθερα ασκήσεις με μπάλα την περισσότερη ώρα και άλλες ασκήσεις στο κρεβάτι αργότερα . Πολύ χιούμορ και αστεία συνέχεια . Παρ ότι το μωρό δεν κατέβαινε και παρέμενε ψηλά και σε καποιεσ Φάσεις έχανε παλμούς τελικά με υπομονήτα καταφέραμε υΠεροχα . Κανένας ιδιαίτερος πόνος καμία ιδιαίτερη κούραση . Δεν διαφωνώ καθόλου με παρεμβάσεις αν αυτές χρειάζονται και δεν έδωσα προσωπικά και καμία σημασία σε αυτά . Κλίσμα έκανα και δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο μπορώ να πω ότι το χρειαζόμουν κιόλας αφού είχα δυσκοιλιότητα και τους είπα πολύ ευχάριστα να το κάνουμε . Μην σας πω ότι ένιωσα και ανάλαφρα χαχαχαχ . Τεχνητούςπονους δεν βάλαμε δεν μου είπαν καν, αν χρειαζόταν δεν θα με πείραζε . Ράμματα έκανα κάποια λίγα αφού ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να γίνει σε εκείνη τη φάση λίγο κόψιμο καλώς έγινε . Προσψπικα θεωρώ ότι η απογοήτευση από μια τέτοια εμπειρία έχει να κάνει με καποιους παράγοντες ο πρώτος και αντικειμενικός είναι να κάνειςασκοπες παρεμβάσεις πχ Καισαρικη ενώ δεν χρειάζεται είτε να υπάρχουν κακές συμπεριφορές(απαράδεκτο επίσης ) Ο δεύτερος θεωρώ ότι είναι οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες που μπορεί να έχει μια γυναίκα πχ αν κάποια σκέφτεται δεν θέλω να με αγγίξουν και να με εξετάσουν ε ναι συνήθως θα συμβεί ... εμένα αυτά μου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά από τη στιγμή που πας να γεννήσεις σε ένα μαιευτήριο με ένα γιατρό . Ο τρίτος παράγοντας είναι οι προσωπικές εμπειρίες του καθένα . Για μένα εκείνη η μέρα ήταν παιχνίδι , μια βόλτα στο πάρκο , είχα προηγούμενες εγκυμοσύνες που έληξαν άλλες σύντομα άλλη σε διακοπή κύησης λόγω συνδρόμου σε προχωρημένη κύηση, έκανα εξωσωματική μετά έκανα ... έκανα .. έκανα ... συνεπως σκέφτομαι ότι αν δεν μου είχαν συμβεί αυτά δεν θα πήγαινα έτσι χαλαρή και άνετη και ήδη εξοικειωμένη με γιατρούς κτλ . Σέβομαι πολύ μια γυναίκα να θέλει να κάνει το πλάνο της και να όλα όπως τα έχει φανταστεί απλά ίσως να έβαζα την παράμετρο ρεαλισμός . Προσωπικά θα ξανά ζούσα από την αρχή κάθε λεπτό αυτής της νύχτας !!!
 10. Summer love

  Μετατραυματικό στρες μωρού

  @Mikraki2207 Προσωπικά διάβασα το αρχικό σου ποστ και σκέφτηκα ότι θα χρειαζόσουν βοήθεια ψυχολόγου ώστε να μικησεις για αυτά που σκέφτεσαι . Μετά η αλήθεια είναι ότι με εμπλέξες τελείως και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τελικά αν σε απασχολεί το θέμα θεωρητικά η αν σε επηρεάζει στην καθημερινότητα σου . Το θεωρητικό κομμάτι δεν το γνωρίζω καθόλου νομίζω ποτέ δεν θα έμπαινα σε μια διαδικασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο επειδή ας πούμε γέννησα με καισαρική .Οσο για τη μωρό θεραπεία δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει καν αυτό αφού το βρέφος δεν έχει τις απαιτούμενες νευροψυχολογικες ικανότητες αλλά τεσπα ... είμαι σίγουρη πως κάτι πραγματικό επιστημονικό δεν θα βρεις . Παντως μην δέχεσαι ως a priori σωστά αυτά που γράφονται στο διαδύκτιο . Καπου ξέρεις και αλήθεια μην το παίρνεις στραβά δεν θες να ακούσεις την αντίθετη γνώμη γι αυτό και αφορίσες εκείνες που στην είπαν .
 11. Καλησπέρα κοπέλα μου , με το καλό ! Εγώ έκανα φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδειο δεν ξέρω καθόλου για φυσικό τοκετό . Προσωπικά δεν θα το επέλεγα αλλά σέβομαι την επιλογή σου εννοείται . Καθόλου λογικό να σε χλευάσει κάποιος γιατρός εννοείται . Μιλά με τον σύλλογο ευτοκια εκείνοι θα ξέρουν να σε κατευθύνουν . Έχε στο νου σου ότι ένας τοκετός κάποιες φορές είναι απρόβλεπτος , εχε το πλάνο σου φυσικά αλλά καλό είναι να έχεις επιλογές πιο πολύ για να μην απογοητευτείς τελικά αν κάτι πάει λίγο έξω από το πλάνο . Βρες ένα γιατρό που να σε εμπνέει και να τον εμπιστευτείς όχι όμως μόνο γιατί είναι υπέρ του φυσικού τοκετού . Να νιώθεις ότι θα σε στηρίξει και να είναι εκεί λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις .
 12. Μα πηγματα θα είχες έτσι κι αλλιώς στην απόξεση ... γιατρός δεν είμαι φυσικά αλλά αυτό που περιγράφεις μάλλον χρειάζεται και άλλη γνώμη γιατρού . Έτσι κι αλλιώς για να μικησεις για θρομβοφιλια θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις . Επιπλέον δεν είναι σύνηθες αυτό να επηρεάζει στο πρώτο τρίμηνο .
 13. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου !!! Λυπάμαι για την απώλεια που είχες ... γιατι θεωρείς ότι έφταιξε η θρόμβοφιλια ; Ειδικά αφού δεν έχεις κάνει και εξετάσεις . Σε γενικές γραμμές οι αποβολές πρώτου τριμήνου οφείλονται σε χρωμόσωματικες ανωμαλίες που κατά κύριο λόγο συμβαίνουν τυχαία . Το πιο πιθανό είναι να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα !!!!
 14. Για το αυξημένο αμνιακό δεν γνωρίζω κάτι . Σίγουρα όμως η εμπέδωση γίνεται και την ώρα του τοκετου . Αν είναι εύκολο πάρε και δεύτερη γνώμη . Αν σου επιτρέπεται κάνε και ασκήσεις για την εμπέδωση .
 15. Πρώτη φορά το ακούω και εγώ ! Συμφωνώ να τους ζητήσεις χαρτί σχετικά με αυτό . Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καν ιδέα θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν δεν σε περάσουν . Δεν ξέρω τι ισχύει με τη δουλειά δυστυχώς και δεν μπορώ να πω κάτι . Είναι απαράδεκτο από την στιγμή που φαίνεται στον υπέρηχο το πρόβλημα του χαμηλού πλακούντα και υπάρχει και η γνωμάτευση του γιατρού να το αγνοούν .
 16. Summer love

  Επιπλοκές τοκετού

  Καλησπέρα κοπέλα μπυ !! Λυπάμαι παρά πολύ για το περιστατικό που σου συνέβει !!! Ευτυχώς είσαι καλά και εσυ και το μωρό σου . Τώρα σχετικά με το γιατρό , δεν θα μείνω στο συμβάν γιατί δεν ξέρω αν μπορούσε να το προβλέψει , δεν γνωρίζω καθόλου σχετικά . Όμως Εν έτει 2020 να μην έχει υπερήχους ; και να μιλά και άσχημα ;; φύγε μακριά ! Τουλάχιστον είστε καλά Πάντως !!ευχομαι μόνο τα καλύτερα από εδώ και πέρα !!