Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  267
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

21 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Summer love

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.094 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καληςπερα Θα φαινόταν από τις μετρήσεις του εμβρύου έτσι κι αλλιώς αφού είσαι 16 βδομαδων και έχεις κάνει αυχενική εκεί έχει μετρηθεί και η υπέρηχογραγικη ηλικία του εμβρύου .
 2. Γεια σου και με το καλό το μωράκι σου ! να κανείς πολύ περπάτημα , βαθιά καθίσματα (ΕΦ όσον στο επιτρέπει ο γιατρός ) , ασκήσεις με μπάλα πιλάτες (δες σχετικά βίντεο ) και βασικά επαφές !!
 3. Μια χαρά το κανείς , εννοείται ότι μπορεί να αφήσει σημάδι . Και εγώ είχα πολλά που βέβαια μετά έφυγαν ναι το φάρμακο πονάει όταν μπαίνει Κ λίγο σαν να καίει

 4. Διαφημίσεις


 5. Όχι έχω διαγνωσμενη θρόμβοφικια το γνώριζα ήδη πριν την εγκυμοσύνη . 48 ώρες ;;;;; τι δόση κάνεις;;; τεσπα Εννεοειται ότι σου πει η γιατρός σου ! πολλες πάνε με πρόκληση όντως για να αποφύγεις τηβ τελευταία ένεση και να κανείς επισκληρίδειο άνετα . Εγώ έκανα 2.500 μονάδες το πρωί και αντίστοιχα το βράδυ και ήθελε κάποιες ώρες απόσταση από την επισκληρίδειο ( δεν θυμάμαι ακριβώς )
 6. Καλησπέρα έκανα και εγώ ενέσεις στην εγκυμοσύνη από τον 6ο (γνώριζα αρκετά χρόνια πριν ότι θα έκανα έτσι κι αλλιώς ) . Πάντως πολλές ξεκινούν μετά το ντοπλερ για διαφορά θέματα που προκύπτουν . Η επανάληψη θα σε βοηθήσει δεν είναι τίποτα σπουδαίο . Τωρα αυτό που λες για πρόκληση στις 38 στο είπε ο γιατρός σου γι αυτό το λόγο ; λόγω ενέσεων ;; δεν ισχύει από όσα ξέρω . Μποροες να κανείς πρόκληση ναι για να μην έχεις κανεί τηβ τελευταία ένεση ( ωςτε Να μποροες να κανείς επισκληρίδειο ) αλλά γιατί να πας στις 38 ;; στη δίκη μου περίπτωση ας πούμε πειμεναμε ώσπου ξεκίνησε διαστολή στις 39 και 4 ήδη είχαν περάσει αρκετές ωρες από την ένεση και μετά υπολόγισε ο αναισθησιολόγος ποτέ θα κάνει επισκληρίδειο . Αν περνούσαν οι μέρες ναι θα πηγαίναμε γι Α πρόκληση αλλά όχι πο τις 38 βδομάδες . Ο γιατρός μου πρότεινε να κάνω την ένεση 8 πρωί 8 πρωί καθώς ο τοκετός ξεκινά συνήθως μετά τις 12 το βράδυ (στατιστικά ) ώστε να έχουν περάσει ήδη ώρες . Επίσης δεν νομίζω να χρειάζεται κρέμα πραγματικά με την επανάληψη θα δεις ότι δεν είναι τίποτα τρομερό . Ναι το αφήσει σημαδάκια είναι φυσιολογικο όπως και να βγει καμία φορά λίγο αίμα .
 7. Σου έγραψα ότι αυτά που γράφεις στην τελευταία παράγραφο ισχύουν και τούμπαλιν όμως δεν έγινε αναφορά στην αντίθετη περίπτωση . Τεςπα Νομίζω η καντι το διατύπωσε πολύ καλά αν είχε κάνει παιδιά δεν θα έκανε ποτέ εξωσωματική .... σωστό !!!
 8. ΑΥτο σου έγραψα ήταν λάθος η παράθεση
 9. Α ναι για την παράθεση μάλλον ... δεν πήγαινε σε σενα
 10. Τι σημαίνουν τα ερωτηματικά ;;; αν διαβάσεις γράφτηκε και αυτό ; προς τι η απορία ;;
 11. Ρε κορίτσια Συγηνωμη δηλαδή αλλά πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσες προσπαθούν δεν έχουν ενδιαφέροντα , δουλειά , φίλους , δραστηριότητες ;;;;; ίσα ίσα έχεις και άπλετο χρόνο ! επειτα πως συνεπάγεται ότι αυτές που προσπαθούν ίσως να μην γίνουν καλές Μάνες ναι ίσως και κάποιες από εκείνες που δεν προσπάθησαν κοριτσια όλα ισχύουν και τούμπαλιν είναι προφανές
 12. Και για να πούμε και λίγο τα πράγματα με το όνομα τους οφειλουμε να δείξουμε σεβασμό σε εκείνη τη γυναίκα που προσπάθησε τόσο πολύ , γενικά η φράση είναι εγωισμό μου χτύπησε πολύ άσχημα .
 13. Ανεμώνη καταλαβαίνω τι λες απλά δεν μπαίνεις στην ψυχολογία εκείνης που προσπαθεί . Πραγματικά στο λέω είναι πολύ δυςκοκο να εγκαταλείψεις τη προσπάθεια . Δεν μπορώ καν να στο εξηγήσω πρέπει να το ζήσεις . Το παράδειγμα με τις 14 εξωσωματικές είναι ακραίο αλλά πραγματικά στο λέω δεν μπορώ να το κρίνω γιατί η γυναίκα για να το κάνει προφανώς το ήθελε . Το καπρίτσιο η ότι Τελοσπατων είναι μια δίκη σου υπουεση . Η υιοθεσία είναι επίσης μια ύψιστη πράξη αλλά πραγματικά δεν θέλουν ούτε μπορούν όλοι και αυτό σεβαστό επίσης . Το ότι είναι εγωισμός είναι κάτι που υποθετεις εσυ και όχι κάτι που κάποια απαραίτητα νιώθει.
 14. Άννα δεν χάνεις κανένα δικαίωμα επειδή όπως λες μπορείς να τεκνοποίησεις, αυτό εννοείται . Στα δικά μου όμως Μάτια μοιάζει να μπαίνεις σε ένα θέμα Κ να λες εγώ δεν θα το έκανα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε λόγος και ποτέ να το σκεφτώ . Η ίδια το παρουσίασες έτσι γράφοντας έχω τρία παιδιά και πάω για το τέταρτο και να ξέρετε εγώ θα προτιμούσα να μείνω άτεκνη εεεεε είναι λίγο κάπως ..... Στην πράξη και νομίζω θα συμφωνήσεις όλοι έχουμε μια γνώμη για ένα Χ θέμα και καλά κάνουμε και τη λέμε για να γίνεται Κ κουβέντα όμως μόνον εάν μας τύχει τελικά θα ξέραμε τι θα αποφασίζαμε . Επισης γράφτηκαν όχι από σενα και κάποιες ανακρίβειες σχετικά με την εξωσωματική και ποσό βλαβερή είναι και αλλά τέτοια .... επίσης από ανθρώπους που μάλλον δεν μπήκαν στην διαδικασία , δεν ρώτησαν , δεν έμαθαν . Για την ιστορία είμαι μια νέα κοπέλα που για να αποκτήσω τη κόρη μου πέρασα μια παλλινδρομη πριν την αυχενική, μια διακοπή κύησης σε πολυυυυυ προχωρημένη εγκυμοσύνη για σύνδρομο , μια μυλη κύηση , πολλές ωοληψιες για προεμφυτευτικη διάγνωση με εξωσωματική , αποτυχημένη εξωσωματική, πήρα απόφαση για δανεικό ωάριο και τελικά έμεινα έγκυος φυσιολογικά σε ένα υγιές κοριτσάκι . Λοιπον καλύτερα είναι γενικά πριν γράφουμε να σεβόμαστε αυτούς που μπορεί να έχουν περάσει του Χριστού τα πάθη και να δείχνουμε κάποια ενσυναισθηση και επειδή ίσως κάποιες με κατακρίνουν ξανά λέω ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του όπως και ο καθένας μπορεί να νιώθει όπως νιώθει διαβάζοντας τα αντίστοιχα . Παντως είναι ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις γι αυτό και γίνεται η κουβέντα .
 15. Πολύ περίεργο να το λες έχοντας τρία παιδιά ήδη ! Χαίρομαι που δεν ήρθες ποτέ στην θέση κάποιας που παλεύει αλλά ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό . Τεσπα κάθε άποψη σεβαστή .....