Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  274
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

23 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Summer love

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.227 εμφανίσεις προφίλ
 1. Την έχω κάνει σε δυο εγκυμοσύνες και τις δυο φορές τα αποτελέσματα ήταν αξιόπιστα . Εχω κάνει συγκεκριμένης εταιρείας (νομίζω δεν μπορώ να γράψω όνομα ) που πάει Αμερική . Πολθ γνωστή μου έκανε κάποιας άλλης εταιρίας και όντως το αποτέλεσμα ήταν λάθος . θελει προσοχή στο τι επιλέγεις . Για την ιστορία της φίλης μου ήταν ψευδώς θετικό .
 2. Άρα όλες οι μετρήσεις ήταν καλές όποτε την πιθανότητα την έριξε η ηλικία κατά βάση Και η χοριακη . Λογικά φαντάζομαι στο συνέστησε ο γιατρός ;
 3. Έχω κάνει σε δυο εγκυμοσύνες . Θεωρώ πολύ βασικό να ξέρεις ποτέ την κανείς και γιατί . Θεωρώ ότι είναι το μέλλον στο προγεννητικό έλεγχο όμως για την ώρα θα πρέπει να ξέρεις ότι εξετάζει συγκεκριμένα σύνδρομα . Δηλαδή η απαντηςγ Που θα πάρεις θα είναι για τα συγκεκριμένα και όχι για πολλά όπως η αμνιο . Προςωπικα Πιστεύω πως πρέπει να γίνεται προς επιβεβαίωση ενός καλού αποτελέσματος στην αυχενική . Αν για παράδειγμα υπήρχαν ευρήματα θα έκανα απευθείας παρεμβατική εξέταση . Αυτό με το "όριο " που γράφεις είναι στην πραγματικότητα πολύ σχετικό . Θα πρέπει καλύτερα να σκεφτεί κανείς αν η εξέταση είχε ευρήματα η όχι . Αν υπήρχαν ευρήματα πραγματικά τι σημασία έχει ο αριθμός που επηρεάζεται από την ηλικία , τις προηγούμενες κυήσεις κτλ . Καταλαβες ... θέλω να πω σημασία έχει τι ευρήματα υπάρχουν για να οδηγήθεις στη μια η στην άλλη εξέταση .

 4. Διαφημίσεις


 5. Ο εξειδικευμένος υπέρηχος καρδιάς γίνεται από τις 16-17 βδομάδες και μετά και μόνο από εμβρυοκαρδιολογο . Η β επιπέδου ελέγχει λίγα πράγματα στο κομμάτι καρδιά . Γενικα συμφωνώ με τη vtgian... είναι πολύ δύσκολη η απόφαση σου και πραγματικά είναι μια ζυγαριά. Πραγματικά Sansa θα δεις γυναίκες που στα 45 έκαναν υγιή παιδιά και άλλες όπως εγώ πχ που στα 28 είχα παιδί με σύνδρομο και αλλά διαφορά ... επίσης να σου πω ότι γενικά με έτρωγε μέχρι το τέλος η απόφαση να μην κάνω αμνιο . Όσο πλησίαζε ο καιρός του τοκετου τόσο αγχωνόμουν που δεν είχα κάνει . Δεν ήταν εύκολη απόφαση να μην κάνω . Γεννήθηκε το παιδί και πάλι όλο ψαχνόμουν ...
 6. Σανσα καλησπέρα , νομίζω στην θέση σου θα έλεγχα τα εξής 1) στην εξέταση της αυχενικης άσχετα από το αποτέλεσμα -που σε τεράστιο βαθμό εξαρτάται από ηλικία - να είναι όλα πραγνατικα πολύ καλά . 2) θα έκανα nipt - με τη γνώση όμως ότι εξετάζει πολύ συγκεκριμένα πράγματα 3) θα έκανα υπέρηχο καρδιάς εμβρύου -δείχνει κάποια δείγματα 4) θα έκανα β επιπέδου αν όλα ήταν τέλεια τότε θα το σκεφτόμουν να μην κάνω αμνιο . Αύτα δηλαδή έκανα εγώ που είμαι μικρότερη όμως έχω ιστορικό με χρωσωματικες ανωμαλίες σε κυήσεις που διακόπηκαν . Θεωρω ότι κανονικά έπρεπε να κάνω αμνιο (αν και είχα και ένα θεματάκι με φλεγμονές στη μητρα και έκανε ακόμα πιο δύσκολη την απόφαση ) . Είπα λοιπόν αν βρεθεί κάτι σε όλα αυτά εννοείται κάνω αμνιο . Τελικά δεν έκανα οι εξετάσεις ήταν όντως τέλειες και το μωράκι μου είναι υγιέστατο . Ειναι σημαντική απόφαση και πρέπει να το σκεφτείς καλά ότι και να σου πούμε εμείς . Φυσικα η αμνιο θα σου δώσει βέβαια όλες τις απαντήσεις ....
 7. Καλησπέρα , έχω γεννήσει με φυσιολογικο τοκετό αλλά θα σου έλεγα ν μην παραβείς τη συμβουλή του γιατρού σου τόσο γι την τομή όσο και συνδυαστικά με το ιστορικό σου .
 8. Καληςπερα Θα φαινόταν από τις μετρήσεις του εμβρύου έτσι κι αλλιώς αφού είσαι 16 βδομαδων και έχεις κάνει αυχενική εκεί έχει μετρηθεί και η υπέρηχογραγικη ηλικία του εμβρύου .
 9. Γεια σου και με το καλό το μωράκι σου ! να κανείς πολύ περπάτημα , βαθιά καθίσματα (ΕΦ όσον στο επιτρέπει ο γιατρός ) , ασκήσεις με μπάλα πιλάτες (δες σχετικά βίντεο ) και βασικά επαφές !!
 10. Μια χαρά το κανείς , εννοείται ότι μπορεί να αφήσει σημάδι . Και εγώ είχα πολλά που βέβαια μετά έφυγαν ναι το φάρμακο πονάει όταν μπαίνει Κ λίγο σαν να καίει
 11. Όχι έχω διαγνωσμενη θρόμβοφικια το γνώριζα ήδη πριν την εγκυμοσύνη . 48 ώρες ;;;;; τι δόση κάνεις;;; τεσπα Εννεοειται ότι σου πει η γιατρός σου ! πολλες πάνε με πρόκληση όντως για να αποφύγεις τηβ τελευταία ένεση και να κανείς επισκληρίδειο άνετα . Εγώ έκανα 2.500 μονάδες το πρωί και αντίστοιχα το βράδυ και ήθελε κάποιες ώρες απόσταση από την επισκληρίδειο ( δεν θυμάμαι ακριβώς )
 12. Καλησπέρα έκανα και εγώ ενέσεις στην εγκυμοσύνη από τον 6ο (γνώριζα αρκετά χρόνια πριν ότι θα έκανα έτσι κι αλλιώς ) . Πάντως πολλές ξεκινούν μετά το ντοπλερ για διαφορά θέματα που προκύπτουν . Η επανάληψη θα σε βοηθήσει δεν είναι τίποτα σπουδαίο . Τωρα αυτό που λες για πρόκληση στις 38 στο είπε ο γιατρός σου γι αυτό το λόγο ; λόγω ενέσεων ;; δεν ισχύει από όσα ξέρω . Μποροες να κανείς πρόκληση ναι για να μην έχεις κανεί τηβ τελευταία ένεση ( ωςτε Να μποροες να κανείς επισκληρίδειο ) αλλά γιατί να πας στις 38 ;; στη δίκη μου περίπτωση ας πούμε πειμεναμε ώσπου ξεκίνησε διαστολή στις 39 και 4 ήδη είχαν περάσει αρκετές ωρες από την ένεση και μετά υπολόγισε ο αναισθησιολόγος ποτέ θα κάνει επισκληρίδειο . Αν περνούσαν οι μέρες ναι θα πηγαίναμε γι Α πρόκληση αλλά όχι πο τις 38 βδομάδες . Ο γιατρός μου πρότεινε να κάνω την ένεση 8 πρωί 8 πρωί καθώς ο τοκετός ξεκινά συνήθως μετά τις 12 το βράδυ (στατιστικά ) ώστε να έχουν περάσει ήδη ώρες . Επίσης δεν νομίζω να χρειάζεται κρέμα πραγματικά με την επανάληψη θα δεις ότι δεν είναι τίποτα τρομερό . Ναι το αφήσει σημαδάκια είναι φυσιολογικο όπως και να βγει καμία φορά λίγο αίμα .
 13. Σου έγραψα ότι αυτά που γράφεις στην τελευταία παράγραφο ισχύουν και τούμπαλιν όμως δεν έγινε αναφορά στην αντίθετη περίπτωση . Τεςπα Νομίζω η καντι το διατύπωσε πολύ καλά αν είχε κάνει παιδιά δεν θα έκανε ποτέ εξωσωματική .... σωστό !!!
 14. ΑΥτο σου έγραψα ήταν λάθος η παράθεση
 15. Α ναι για την παράθεση μάλλον ... δεν πήγαινε σε σενα