Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  319
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Summer love last won the day on Ιούνιος 15

Summer love had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

45 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Summer love

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.570 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα , έχω μι μικρή που είναι τώρα ενός έτους . Βλέπω όμως κι τον ανιψιό μου που είναι 1,5 + του έχουν μια ποικιλία παιχνιδιών κυρίως για μίμηση και παιχνίδια ρόλων . Πέρα από κυβάκια κτλ με τα οποία πια δεν τρελαίνεται τόσο . Του αρέσει να ασχολείται με κουζινάκι και κατσαρολικά και να κάνει ότι φτιάχνει φαγητά κτλ επίσης παιχνίδι με φάρμα και ζώα πχ πάνε τα ζώα μαζί για ύπνο στο στάβλο , τρώνε κτλ . Μπορείς να κανείς πολλά τέτοια . Τα έχουν αναφέρει ήδη πχ σούπερ μάρκετ , αστυνομία κτλ . Νομίζω δες το λίγο πιο αφηρημένα και παιδικά και μια χαρά θα το βρεις . Περισσότερο ίσως μην κολλάς σε "μεγαλιστικες σκέψεις " τύπου πρέπει να του δείξω ακριβώς είτε ο κροκόδειλος δεν ζει παρέα με το σκυλάκι ....δεν έγινε και κάτι . Αυτά μαθαίνονται στην πορεία και ως αποτέλεσμα της τριβής με την καθημερινότητα. Ο παιδικός ειανι επίσης μια επιλογή αν και αν καταλΒα έχεις τους ενδοιασμούς σου αξίζει να το σκεφτείς πάλι . Και ναι ζητά για δώρα παιχνίδια θα βγεις και από το έξοδο να τα παίρνεις οκά εσυ . Επίσης γενικά εμάς μας βοηθά και λίγο η παιδιάτρος σε αυτό . Στις επισκέψεις μας λέει πάντα στο τέλος τι παιχνίδια ταιριάζουν στην ηλικία και σε τι στυλ παιχνιδιού θα ήταν καλό να εστιάσουμε . Εμένα αυτό μου είναι βοηθητικό . Τέτοιες πληροφορίες φυσικά υπάρχουν και στο διαδίκτυο Αν το σκεφτείς ένα παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους σε διαφορετικές ηλικίες . Ακόμα και ένα απλό λούτρινο μπορεί στα πολύ μωράκια απλά να κινεί την περιέργεια και ενα μεγαλύτερο παιδί να το ντύνει , να το κάνει μωράκι κτλ ...το ίδιο ίσχυει με παρααα πολλά παιχνίδια . Μην κολλήσεις στο να ψάχνεις αυτό το "ειδικο " παιχνίδι που έχει επίπεδα , καλά είναι και αυτά απλά κρατά ίσως ότι εξελίσσεται το παιδί και μαζί και π τρόπος που αλληλεπιδρά με τα παιχνίδια .
 2. Λογικά τότε δεν θα υπάρχει κάτι ιδιαίτερο . Συνέχισε και θα τα καταφέρεις !!
 3. Εντάξει δεν είναι πάντα έτσι , θέλω να πω υπάρχουν ειδικοί που είναι εξαιρετικοί επιστήμονες . Έχω ακούσει και εγώ κάποια ανοθορδοξα πράγματα αλλά νομίζω κανείς κρίνει και μόνος του . Στο Έλενα σου έδωσαν κάποια οδηγία ; τι σου είπαν ;

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα και από μένα ! Λυπάμαι πολύ για τις δυσκολίες σου . Το τμήμα που πηγές θεωρείται πολύ καλό και ήδη έχεις κάνει πολλές εξετάσεις . Μπορείς ίσως να δεις και ένα ενδοκρινολόγο να κανείς μια καμπύλη ίσως ... σου έκαναν ; θεωρώ ότι αν το έκριναν σκόπιμο θα σου είχαν κάνει ωστόσο αν το σκέφτεσαι κάνε μια επίσκεψη . Ανοσολογο εγώ δεν θα επισκεπτόμουν . Από αιματολόγο έχεις κάνει ήδη για θρομβοφιλια όποτε είσαι καλλυμενη . Πιθανόν να είναι και τυχαίο πάντως . Τι ηλικία έχεις ;
 6. Όπως γράφεις και εσυ λοιπόν υπάρχει το εξής πολύ απλό θέμα : έβγαλες ένα υποκείμενο συμπέρασμα για τα γραφόμενα και αυτό είναι όλο . Όσο για την αγωνία που όπως λες δεν είναι εκεί το θέμα στην συζήτηση, προσωπικά δεν το θέτω ως αγωνία αλλά καθαρα Και εντελώς ξερά ως ιατρικό ιστορικό . Επιπλέον το ότι γίνεται κατάχρηση είναι μια διαπίστωση δίκη σου όποτε και εγώ εντελώς υποκειμενικά δεν την έχω συναντήσει στον περίγυρο μου .
 7. Καλησπέρα η ωορρηξία καθορίζει το ποτέ θα έρθει η περίοδος όποτε ναι αν άργησε λίγο και η περίοδος αντίστοιχα καθυστερεί .
 8. Νομίζω και εγώ γενικά ότι κάπως έτσι συμβαίνει . Όντως και στο δικό μου περιβάλλον ουδέποτε έγινε κατάχρηση .
 9. Με τη φίλη @geo81 έχουμε δώσει ένα προσωπικό αγώνα . Καταλαβαίνω ότι δεν γνωριζεις τις τεράστιες δυσκολίες , τον πόνο, την καθημερινό αγώνα , τις κατραπακιές και τις απώλειες της , τις απώλειες μας για χρόνια ολόκληρα . Δεν συγκρίνω το οτιδήποτε , πιθανόν και εσυ να έχεις ζήσει δύσκολες κατάστασεις . Ωστόσο ναι έπρεπε με κάθε δυνατό τρόπο να διαφυλαχτεί η πορεία της εγκυμοσύνης (για όλους ισχύει αυτό όμως στην περίπτωση της και την περίπτωση μου όπως κι της Νανσυ το ιστορικό δεν επιτρέπει κανένα κανένα στραβοπάτημα ). Προφανως η geo δεν εννοει πάρτε αβέρτα αναρρωτικές . Συγγνώμη @ΑΡΓΚ αλλά ασκείς κριτική . Ναι συμπληρώσω λοιπόν παρά το γεγονός ότι δεν συνηθίζω να γράφω συναισθηματικά φορτισμένη στο φορούμ ότι η geo έπρεπε να διαφυλάξει μια εγκυμοσύνη μετά από άλλες εγκυμοσύνες με χρωσωματικες ανωμαλίες με διακοπή κύησης μετά τη β επιπέδου με άπειρες εξετάσει και ένα ακόμη εμπόδιο που αφορά σε σύνδρομο ( δεν χρειάζεται να αναφέρω οτιδήποτε και δεν αφορά κανένα ) το μοναδικό μωρό που έτυχε να είναι το φύλο που εππρε να είναι(σχετικό με το εμπόδιο που προανέφερα ) και παράλληλα να ειανι υγιές σε ένα πλαίσιο με φουλ εγκυμοσύνες με σύνδρομα . Να δω λοιπόν οι άλλοι τι θα έκαναν στην θέση της κι αν θα πήγαιναν στη δουλειά που ασκεί ψυχολογικό πόλεμο για την εγκυμοσύνη της . Αυτα τα ολιγα....
 10. Χαίρομαι βρε νανσυ ! Μπράβο όλα καλά και εμείς !!!
 11. Νανσυ μου όλα καλά ; πήρα αναρρωτική στον 7ο μήνα γιατί είχα μέσα σε όλου μου το ιστορικό πως ξέρεις και αίμα στον 7ο . Ήταν Μια μικρή αποκόλληση όμως με όλες τις εγκυμοσύνες συν ότι είχα φτάσει ήδη στον 7ο μου έδωσε άδεια ο γιατρός . Πληρώνεσαι το πρώτο μήνα από τη δουλειά σου και αν συνεχίσεις τη άδεια από το ΙΚΑ . Για τα ένσημα δεν θυμάμαι . Όμως με το ιστορικό το δικά μας και τον υπέρηχο του γιατρού δεν σε απορρίπτουν με τίποτα . Πολλές φορές δεν τα κοιτάνε και ιδιαίτερα . Φαντάσου σε εμένα με ρωτούσαν για όσα πέρασα από περιέργεια και ουτε καν έδωσαν βάση στον υπέρηχο . Στον υπέρηχο φαινόταν μια μικρή αποκόλληση αλλά δεν τον κοίταξαν καν .
 12. Καλησπέρα τα είχα ψάξει αρκετά θα σου στείλω πμ με τα τεστ κτλ
 13. Οι αντιβιωσεις που πήρες είναι συμβατές με κύηση και δεν επηρεάζουν το μωρό ! σωστα έπραξε η γιατρός σου πήγε να προλάβει την οποία λοίμωξη αν υπήρχε ... Ωςτοςο Ναι έπρεπε να σε βάλει να κανείς καλλιέργεια ούρων . Μηξ ανησυχείς όμως για τις αντιβιωσεις αυτές .
 14. Κι εγώ συμφωνώ ότι σήμερα η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας . Είναι επιβαρυντικός παράγοντας όχι όμως ανασταλτικός . Πλέον και οι γιατροί είναι πολύ υποψιασμένοι σχετικά με παθολογιες που μπορεί να προκύψουν ... ειδικά οι έξωσωματικοι . Από μόνος του δεν θεωρείται Λόγος διακοπής .
 15. Δεν χρειάζονται λόγοι , η γυναίκα δεν θέλει αυτό είναι όλο . Δικαίωμα της .
 16. Ενδιαφέρον αυτό που λες για τα ωάρια ! Πρώτη φορά το ακούω και θα το κοιτάξω .αν Πράγματι ισχύει θα είναι τρελό ...