Μαιευτήρια / Κλινικές
416 topics in this forum
-
- 2 replies
- 2.5k views
Καλησπερα σε όλη την παρέα !!Θεού θέλοντος τέλη Ιουλίου θα γεννήσω στο Ιασώ της Αθήνας!! θα ήθελα οποία κοπέλα γέννησε εκει φέτος η γενικά πρόσφατα να μου παραθέσει τις εμπειρίες της !! πως σας φέρθηκαν οι νοσοκόμες και γενικά το προσωπικό /εαν είχατε κάποιες έξτρα χρεώσεις /πως ήταν τα δωμάτια (θα πάω σε δίκλινο )/πως ήταν το φαγητό (θα κάνω καισαρική ),τι γινόταν με τους συνοδούς λόγω covid /και τι τυχόν δωράκια πήρατε (από αυτά που δίνουν οι εταιρίες στο Ιασώ)!! Επισης τι χρειαστήκατε για την βαλίτσα του μαιευτηρίου !! καθε εμπειρία/άποψη δεκτή !! Σας ευχαριστώ πολύ !!!
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
Διαφημίσεις
-
- 184 replies
- 109.2k views
Λίστα με μαιευτήρια ανάλογα με την πολιτική τους για τον τοκετό το θηλασμό (rooming-in) Α. Μαιευτήρια στα οποία επιτρέπεται το να μείνει το νεογνό με την μητέρα του απο το πρώτο βράδυ, 1. Ελενα - (δεν επιτρέπεται καισαρική με επισκληρίδιο όμως) 2. Αλεξάνδρα 3. Αρεταίειο Β. Μαιευτήρια στα οποία επιτρέπεται το να είναι ο σύζυγος μαζί στον τοκετό, και επιτρέπουν το να μείνει το νεογνό με την μητέρα του απο το πρώτο βράδυ, 1. 2. 3. Γ. Μαιευτήρια που επιτρέπουν την επιλογή φυσικού τοκετού με συνθήκες που μπορεί να διαλέξει η μέλλουσα μητέρα - φωτισμό, στάση της γέννας και εναλλακτικές μεθόδους (γέννα μέσα στο νερό) 1. Λητώ 2. 3. 4. 5. …
Last reply by boubou82, -
Γεια σας κοριτσιά έχω ήδη ένα κοριτσάκι κ μια παλλιδρομη κύηση , επειδή για λόγους ψυχολογικούς και οχι μόνο δεν θέλω να ξαναγεννήσω στην επόμενη (πρώτα οΘεός ) εγκυμοσύνη μου στο ίδιο νοσοκομείο (επαρχία ) και επειδή τα έχω παίξει με τα άπειρα μηνύματα (ελάχιστα για το Αττικό περισσότερα για το Έλενα) , θα ήθελα οι κοπέλες που έχετε άποψη γι΄αυτά τα 2 μαιευτήρια να μου παραθέσετε τα + και τα - των δύο, έχω θέσει το ερώτημα και σε άλλο θέμα αλλά εδώ μάλλον σκέφτηκα οτι θα το διαβάσετε περισσότερες. Απο γιατρούς απ΄οτι έχω καταλάβει έχουν και τα δύο πολύ καλούς , τι γίνεται όμως με την υποστίριξη του θυλασμού , τις μαίες,τους υπερηχους, την αίθουσα οδυνών ,τα δωμάτια , το…
- 1 reply
- 29.1k views
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (Δευτέρα-Παρασκευή)-Πρωινά Ραντεβού (δωρεάν) Εργάσιμες ημέρες 08:30 - 13:30 τηλέφωνα: 2132051599 , 2106424068 Απογευματινά Ραντεβού (με κόστος) Δευτέρα εώς Πέμπτη : 15.30 - 20.30 τηλέφωνα: 2132051397 , 2106436714 Ειδικές Μαιευτικές Γυναικολογικές Μονάδες Ιατρείο-Κέντρο Ελέγχου Αποβολών http://www.hospital-elena.gr/klinikes/keapovolon.html Λειτουργεί κάθε Δευτέρα (11-13μμ) με ραντεβού και σε αυτό γίνεται κλινικοεργαστηριακή διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση ζευγαριών με προβλήματα επαναλαμβανόμενων αυτόματων αποβολών. Το ιατρείο είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που λειτο…
- 1 reply
- 54k views
Υπόμνημα: Λίστα με μαιευτήρια που υποστηρίζουν το rooming in! ( Υπόμνημα: ΕΛΕΝΑ Μαιευτήριο Γυναικολόγος Εξετάσεις Υπόμνημα: Τηλέφωνα και ιστοσελίδες μαιευτηρίων Υπόμνημα: Πάτρα Κέρκυρα Ροδος Κρήτη Λάρισα Μαιευτήρια σε όλη την Ελλάδ τοκετος σε δημοσιο νοσοκομειο Εισαγωγή σε δημόσιο νοσοκομείο - κόστος Δημόσια νοσοκομεία και υπερηχοι Ποιές από εσάς γεννήσατε σε Δημόσιο νοσοκομείο με επισκληρίδιο; Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί δεν βγάζω άκρη(ποιο μαιευτηριο?) δωρεαν γεννα στο 4ο παιδι;;;; ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΟ Vs ΕΛΕΝΑ ( Από το ΙΑΣΩ στο ΜΗΤΕΡΑ ΜΗΤΕΡΑ VS ΓΑΙΑ!!!!!…
Last reply by Συντονιστής Ε, -
- 0 replies
- 27.6k views
. ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ : Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι .
Last reply by Συντονιστής Ε, -
- 1 reply
- 57.6k views
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!! Καλή-ός Γυναικολόγος σε ΑΤΤΙΚΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΕΛΕΝΑΣ! Γυναικολόγος σε Αλεξάνδρα_Έλενα_Αρεταίειο Γυναικολογο Ελενας ή Αρεταίειο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΛΕΝΑ Ή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΑ Γυναικολόγος στο Έλενα ( ΓΑΖΗΣ στο ελενα Γεωργιάδου vs Γιαλελή vs Γαζή vs....; Γιατρός ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ στο ΕΛΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ? Γιατρός στο ΕΛΕΝΑ για τεστ παπ? ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ-ΕΛΕΝΑ Γυναικολογος στο Ελενα (Aλεξάτος) S.O.S οικονομικοσ καλοσ γιατροσ στο Ελενα! Ροσόλυμος στο Έλενα. Τον γνωρίζετε; Επιλογη γιατρου:Καλκακο…
Τηλέφωνα και ιστοσελίδες μαιευτηρίων
by Guest andro2- 10 replies
- 35.1k views
Παραθέτω ότι χρήσιμα τηλεφωνα εχω μαζεψει κατα καιρους που αχρειάστα να ναι! Αν θέλετε συμπληρωνεται σιγα σιγα οτι βρίσκεται και εσεις, ωστε να ανατρέχουμε εδω, οποτε χρειαζομαστε κάτι: ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: 1. ΛΗΤΩ http://www.leto.gr 2.ΜΗΤΕΡΑ http://www.mitera.gr 3.ΙΑΣΩ http://www.iaso.gr 4.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (τηλ.για ραντεβού 1535) 5.ΕΛΕΝΑ http://www.hospital-elena.gr 5. ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Σαλπιγγογραφία: ΙΑΣΩ - ΤΗΛ. 210/6184000 ΚΟΣΤΟΣ: 165? ΜΗΤΕΡΑ - ΤΗΛ. 210/6869000 ΚΟΣΤΟΣ: 125 ? ΛΗΤΩ - ΤΗΛ. 210/6902100 ΚΟΣΤΟΣ: 107 ? ΕΛΕΝΑ - ΤΗΛ. 210/6402274 Οι ανωτέρω είναι τιμές του ετους 2008. ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ: ΛΗΤΩ - ΤΗΛ. 210/6902466 ΚΟΣΤΟΣ: 37 ? ΕΛΕΝΑ - ΤΗΛ. 210/6402000 …
Last reply by roula.noel, -
- 1 follower
- 98 replies
- 40.8k views
Καλησπέρα σε ολους / ολες! κοντευω στη γεννά του δεύτερου μου παιδιού και προβληματίζομαι για την επιλογή δωματίου στο ΙΑΣΩ. Ειμαι ανάμεσα σε κανονικό δίκλινο και δίκλινο superior. Στο πρωτο παιδι ήμουν μεν σε δίκλινο αλλα μονη μου μεχρι την τελευταία μισή μερα. Οταν όμως ηρθε άλλη κοπέλα φρικαρα γιατι ήρθε με οοοολο το σόι, και μάλιστα απο επαρχία (άρα δεν κάθονταν λιγο αλλα όλη την ωρα ηταν εκει) και οι μαίες δεν έκαναν κάποια κίνηση να περιορίσουν τα άτομα στο δωματιο ή να περιφρουρήσουν τις ώρες επισκεπτηρίου. Τι με προβληματίζει: - θα ήθελα το superior για τον περισσότερο Χώρο. Αν μου ξανατύχει καμια τέτοια περίπτωση τουλάχιστον …
Last reply by μαγιοπουλας, -
- 2 replies
- 2.5k views
Γεια σας! Μπήκα χθες στον 9ο μήνα κύησης και ο γιατρός μας είπε πως ο άντρας μου δεν επιτρέπεται να παρευρίσκεται δίπλα μου την ώρα του τοκετού στην κλινική Ολύμπιον Πάτρας. Η κλινική υποστηρίζει πως δεν έχει τέτοια πολιτική και είναι καθαρά θέμα συνεννόησης με τον μαιευτήρα. Επίσης ξέρω από γνωστές πως ήταν ο σύζυγος μαζί τους. Η προϊσταμένη απαντησε σε εμαιλ μας δυστυχώς με τηλεφώνημα. Υποστηρίζει πως δεν επιτρέπεται η είσοδος του πάρα μόνο στο δωμάτιο οδυνων, πως ουδέποτε έχουν κάνει εξαιρέσεις και πως μάλλον μπερδεύομαι με άλλες κλινικές της Αθήνας. Πήγε να με βγάλει και τρελή... Καταλαβαίνετε πως έχω φρικάρει με όλο αυτό. Ή…
Last reply by maripoz, -
- 0 replies
- 823 views
Καλημέρα σας!! Τον Ιούλιο πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Ολύμπιον Πάτρα με καισαρική τομή και επισκληριδιο. Ήθελα όσες έχετε γεννήσει εκεί να μου πείτε λίγο την εμπειρία σας , Επισκληριδιο δεν έχω ξανακάνει Ραχιαία κάνουν εκεί η μόνο επισκληριδιο? Φοβάμαι πολυ την αναισθησία να πω την αλήθεια και μια γνωστή μου τελευταία Μ είπε ότι την πονεσανε πολύ. Ποια η εμπειρία σας γενικότερα από την προγραμματισμένη καισαρική και το συγκεκριμένο μαιευτήριο??
Last reply by sweety**, -
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΛΠ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Last reply by sweety**, -
- 1 reply
- 580 views
Γεια σας, Είμαι νέα στην πόλη της Ξάνθης και θέλω να γεννήσω στο Νοσοκομείο της πόλης. Τα 2 μεγαλύτερα παιδιά τα γέννησα Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν θέλω να με φάνε τα χιλιόμετρα και επιθυμώ ο γιατρός να είναι δίπλα. Έχει κάποια μαμά να μου προτείνει γιατρό στο νοσοκομείο; Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω;
Last reply by vicky86, -
γεια σας.ειμαι στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου και ο γιατρος μου ειναι στο αλεξανδρας.δασκαλακης λεγεται.θα ηθελα οποια φιλη μπορει να γραψει τις εμπειριες τις απο το νοσοκομειο ,απο τον γιατρο,τις μαιες και γενικα ο,τι σας ερχεται στο μυαλο γιατι δεν ξερω που πατω και που βρισκομαι.ειμαι η πρωτη στο οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον που διαλεξα δημοσιο νοσοκομειο και καμια δεν μπορει να με βοηθησει..την μαια την πληρωνεις extra?κανεις μαθηματα ανωδυνου τοκετου?ποσα κοστιζει το δωματιο?υπαρχουν μονοκλινα?τιμες???εχω τοσα πολλα να ρωτησω......που τα ξεχναω..περιμενω απαντησεις σας.ευχαριστω κουκλιτσες μου!φιλακια
Last reply by Nef94, -
Γειά σε όλες (και όλους)... Έχει γεννήσει καμία στο Αρεταίειο? Είναι ο γιατρός μου εκεί και το σκέφτομαι... Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας. Την πρώτη φορά γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ με καισαρική και φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να ξανακάνω. Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας να γλιτώναμε τα €€€€€ που θα χρειαστούν για το ΜΗΤΕΡΑ αλλά έχω ανασφάλειες περισσότερο λόγω της καισαρικής, αν και θα είναι ο ίδιος γιατρός.
Last reply by elenidiamond, -
- 1 follower
- 390 replies
- 165.3k views
Kalo meeftirio idika ean thelete na epiminete ston fisiologiko, ke poli kalos diefthidis- k. farrmakidis. To Elena apagorevi ton fisiologiko meta kesariki, logo gennikis elipsis meson se periptosi ektatou peristatikou. Ean tha apofasiza genna sto Elena, tha fovomoun ligo tin kesariki yiati opos polla dimosio para tin kali thelisi den ehoun arketi hrimatodotisi apo to kratos ke holenounoun se orismenous tomis....opos to emergency. Ohi vevea oti i apadisi ine ta tragika mitera, lito, iaso me 80% kesarikon.... Good luck- apla ehe tharos ke vres enan giatro pou na sevete tis apopsis sou ke na sinergazete.....
Last reply by Super.mum, -
- 1 follower
- 0 replies
- 3.9k views
Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα είχε εμπειρία τοκετού ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον γυναικολόγο Νίκο Κυριακόπουλο που είναι Διευθυντής στο Έλενα. Ευχαριστώ.
Last reply by Kater1n@, -
- 1 follower
- 455 replies
- 115.2k views
Επειδη ειχα γραψει και αλλου για το Αττικον αλλα κανεις δεν απαντησε σκεφτηκα να ανοιξω καινουργιο θεμα μηπως το αλλο post μου δεν το ειδε κανεις. Αυριο λοιπον μπαινω στον μηνα μου και ειμαι στην φαση που ετοιμαζω τις τσαντες για το μαιευτηριο. Εβαλα αρκετα πραγματα μεσα γιατι δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστω και τι οχι. Αν καποια κοπελα εχει γεννησει εκει θα ηθελα να μαθω τι και πως να ειμαι προετοιμασμενη. Επισης αν υπαρχουν κοπελες που θα ηθελαν να μοιραστουν τις εμπειριες τους, πως ηταν η γεννα, το προσωπικο, ποτε κι αν παιρνουν τα μωρα να τα πλυνουν και να τα αλλαξουν, τι δινουν στο νοσοκομειο και τι πρεπει να εχω μαζι μου κ.λ.π...
Last reply by nicole91, -
- 1 follower
- 29 replies
- 30.4k views
Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου πει πληροφορίες για το αρεταίειο νοσοκομείο και για τον κύριο Σαλάκο Νικόλαο. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Sonia Fieva5, -
- 32 replies
- 45.1k views
Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
Last reply by Chrysanthy06, -
- 0 replies
- 592 views
Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή στο forum! Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου συστήσετε κάποιον καλό γυναικολόγο σε περιοχές Τρίπολη- Άργος-Ναύπλιο που να συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο και ιδιωτικά μαιευτήρια?
Last reply by Sunshine00, -
- 2 followers
- 71 replies
- 13.1k views
Γειά σας. Είμαι στην 23η εβδομάδα κύησης, γένναω με το καλό τέλος Σεπτέμβρη στο Έλενα με τον γιατρό μου εκεί. Πριν λίγο ομως πληροφορήθηκα ότι λόγω κορονοιου δεν επιτρέπουν στους μπαμπαδες να είναι μέσα την ώρα του τοκετού, ούτε να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ανωδινου τοκετου. Το να γεννήσω μόνη μου χωρις τον σύντροφο μου, μου φαίνεται αδιανόητο, οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω μαιευτήριο και αναγκάστηκα και ιατρό. ξέρει κάποια κάποιο άλλο δημόσιο μαιευτήριο στο οποίο θα μπορώ να έχω μαζί μου τον σύζυγο μου στον τοκετό. Και τέλος πάντων υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσουμε να υπάρχει σύνοδος μαζί μας στον τοκετό?στα ιδιωτικά μαιευτήρια γεννούν κανονικά με τον μπαμπ…
Last reply by Zouzou31, -
- 36 replies
- 17.5k views
Καλημέρα σε όλες! Είμαι στο 6ο μήνα κύησης και σκέφτομαι να γεννήσω με τους εφημερεύοντες γιατρούς είτε στο Παπαγεωργίου είτε στο Ιπποκράτειο, σε όποιο τύχει να εφημερευει. Έχει καμιά σας αυτή την εμπειρία? Παίρνω κάποιο ρίσκο να μη με φροντίσουν καλά με το να μην δώσω φακελάκι ωστε να έχω τον γιατρό μου? Έχω ακούσει ότι οι αμοιβές κυμαίνονται γύρω στα 1000€ και είμαι ιδεολογικά αντίθετη με αυτά, επίσης δεν μου περισσεύουν αυτά τα χρήματα!!! Ωστόσο ακούω σχόλια από γνωστές που ΟΛΕΣ γεννάνε στις κλινικές οτι είναι υπερβολικά θαρραλέα η απόφασή μου, λες και θα γεννήσω σε χωράφι!!! Αχ,πείτε καμιά γνώμη! Αν είναι να κινδυνευουμε εγώ και το μωρό θα τα διαθέσω τα χρήματα.
Last reply by AngelinaT, -
ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 1 2 3
by smaroula- 63 replies
- 38.5k views
Θα παρακαλούσα τις κρητικοπούλες που έχουν γεννήσει στο συγκεκριμένο μαιευτήριο να μου δώσουν πληροφορίες όσον αφορά το θηλασμό (αν σε βοηθάνε οι μαίες) και γενικότερα την όλη φροντίδα που παρέχουν στη μητέρα και το βρέφος. Η διαμονή θα είναι σε μονόκλινο δωμάτιο. Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by fenia1983, -
- 4 followers
- 77 replies
- 10.8k views
Γειά σας! Σε λίγες ημέρες γενναω την άλλη Κυριακή γίνεται η εισαγωγή μου στις 22 του μηνός είχαμε πει με την κουμπάρα μου να έρθει αυτή ως συνοδός λόγο καισαρικής και αυτές τις ημέρες πρόσεξε τα παιδιά του αδερφού της που ήταν αρρωστα και κόλλησε κι αυτή. Σήμερα μου το είπε και ενημέρωσα στο νοσοκομείο της πόλης μου και μου είπαν πως δεν θα την δεχτούν ως συνοδό διότι δεν θα πρέπει να έχει αρρωστειση για 2 εβδομάδες τουλάχιστον ότι και αν έχει. Δεν έχω αλλά άτομα η γονείς μου δεν υπάρχουν και καποιοιες θείες μου δεν μπορούν λόγο δουλειάς. Είπα σε μια φίλη μου να έρθει κ η κοπέλα δέχτηκε απλά το μόνο που την αγχώνει είναι η ευθύνη που θα έχει στο μωρό γιατί θα είναι …
Last reply by Έσπερος,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,369 views
-
- 2 replies
- 9,556 views
-
- 0 replies
- 7,802 views