Γεωργίαj

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  42
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

7 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Όπως το είπες μιλήσαμε αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ναι λόγο κοβιτ τώρα καλύτερα θα είμαστε!!!
 2. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Εγώ το νόμο που σκέφτομαι είναι να πάνε όλα καλά και να την έχω στην αγκαλιά μου. Τώρα για την σύνοδο στην ουσία τους ταλεπορουμε αντε 2-3 μέρες αν είμαι χάλια κ δεν μπορώ γτ πονούσα στην πρώτη μου οκ μετά μπορώ να συκωθω, με αγχοσε το γεγονός ότι μου είπαν πως σε περίπτωση επιπλοκων δεν θα είμαι με υο μωρό μου κ η φίλη μου πανικοβληθηκε, ευτυχώς όμως θα έχω αυτή κ μόνο δίπλα μου γιατί με τα επισκεπτηρια που είμασταν 4 άτομα μαμάδες συν συνοδούς και όλο το σόι οποίας ερχόταν τώρα είμαστε καλύτερα, πιο ήσυχα πιο ασφαλή. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σου!!! Και όλων των κοριτσιών!!!
 3. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Ναι δεν έχουμε άλλο νοσοκομείο ένα είναι και μια κλινική που δεν μας ήταν δυνατόν να πάμε λόγο οικονομικών.

 4. Διαφημίσεις


 5. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Σε αυτό που θα μπω εγώ της πόλης μου ναι εμείς τα κάνουμε έχω πάρει βραστήρα αποστυρωτη κτλ, διότι θα θηλασω αλλά όχι αποκλειστικά και μου είπαν επειδή έχουμε ρομα στο νοσοκομείο και αυτές είναι απροσεκτες καλό είναι αυτά να τα έχουμε εμείς...
 6. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Την πρώτη μου την ένιωθα μέχρι το τέλος που λέμε γιαυτό κ ρώτησα, αλλά εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη είναι διαφορετικές!!!
 7. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βγει όπως είπες θα κάνουμε 2 μέρες πριν μαζί τεστ κοβιτ... Η κοπέλα έχει κάνει κ το εμβόλιο 1 δώση και 2 θα πρέπει να γίνει την Τρίτη που θα είναι μέσα μαζί μου... Εκεί στο νοσοκομείο μας θα την κάνει εκεί δλδ θα επιτραπεί να βγει... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
 8. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Γεννάς εκεί απλά θα είναι αγκαρια απ όσο κατάλαβα κι εγώ για τις νοσοκομες, γιαυτό κ μου είπαν ότι υπάρχουν νοσοκομες επί πληρωμεις!
 9. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Σε νοσοκομείο όχι μαιευτήριο, στο νοσοκομείο της πόλης μου... Δεν ξέρω τι κατάλαβες, είπα πως αν μου επιτρεποταν κ μπορούσα θα είχα το μωράκι μου μόνη, δεν είπα ότι είμαι αντίθετη σε αυτό και απορώ.... Τσπ χαίρομαι για εσένα που μπορεσες! Εγώ κ στην πρώτη τα ίδια είχα με το νοσοκομείο όπως κ η διπλανή μου 3 γέννα της αλλά δεν την άφηναν να κάνει κινήσεις κ η ίδια μου είχε πει πως δεν νιώθει όπως στην πρώτη η δεύτερη της καισαρική κάπως καλύτερα κ η τρίτη που έκανε ήταν πολύ πιο καλύτερα. Δεν νομίζω να ήθελα να γράψω κάτι που δεν υσχιει για ποιον λόγο όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται... δεν καταλαβαίνω.
 10. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Κορίτσια να κάνω κ μια άλλη ερώτηση, είμαι 36 + εβδομάδων και νιώθω τη μπεμπα μου απλά όχι τόσο έντονα πλέον εδώ κ λίγες μέρες, το λέω γιατί ήταν πολυυ δραστήρια.... Και κάτι άλλο από χθες ως τώρα 5:30 έχω τρομερή καούρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ, πίνω νερό πολύ κ αποφεύγω κάτι που μπορεί να με πειράξει, περνάει λίγο όταν πίνω γάλα αλλά κ αυτό μετά ξανά με πιάνει.... Σας έχει τύχη κάτι από τα δύο..
 11. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Γενναω σε δημόσιο νοσοκομείο, ναι από το νοσοκομείο μου το είπαν όπως ακριβώς και στην πρώτη καισαρική γέννα μου. Η κοπέλα είναι φίλη στενή απλά δεν έχει ξανά προσέξει τόσο μωράκι και φοβάται λιγάκι θέλει όλα να είναι οκ διότι έχω ένα θέμα υγείας και μας είπαν πως μπορεί τις πρώτες ώρες η μέρα να μην είμαι με το μωρό μου, φυσικά της είπα αν χρειαστείς κάτι είναι νοσοκομες εκεί δεν είναι δυνατόν να μην έρθουν κτλ.... Πολύ ωραία μου τα λέτε απλά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο διαφέρει όπως κ σε κλινικές, πότε μου δεν έγραψα πως δεν θέλω αποκλειστικά να είμαι με το μωρό μου απλά στις 2-3 πρώτες μέρες δεν μας αφήνουν για απότομες κινήσεις κ φυσικά δεν επιτρέπεται να συκωθουμε μέχρι να μας βοηθήσουν αυτές. Με εντολή γιατρών που συνήθως είναι στην 3 μέρα. Τι να σας πω και φυσικά κάνω ότι μου πούνε διότι δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία να απαντάω γιατί μετά σε κοιτάνε στραβά κ σε έχουν σε απόσταση εφόσον έχει συνοδό, τι να πεις.... Και μετά λένε λόγο κοβιτ δεν επιτρέπεται να βγει καθόλου η συνοδός, τώρα πως η κοπέλα αυτή θα πάει βα πάρει να φάει η να πιει έναν καφέ δεν ξέρω πάρα μόνο αν μπούμε κ δούμε τι γίνετε.
 12. Γεωργίαj

  Νοσοκομείο και σύνοδος

  Στην πρώτη είχα δύο φίλες μου, δεν βοήθησε κανένας μόνο ερχοντουσαν τις πρώτες μέρες για αλλαγμα καθετηρα ή πανας αν είχες αίμα ποκυ κ το κρεβάτι, μαια είδα όταν η θηλες μου είχαν σκάσει κ έβγαζαν αίμα πλέον. Αυτός της είπα κι εγώ θα τα κάνω εγώ όλα μόνο υο μωράκι να μου δίνει γιατί δεν θα με αφήσουν να συκωθω, σε δημόσιο γενναω . Η κουμπάρα μου δεν θέλουμε γιατί μας είπαν από το νοσοκομείο εφόσον είναι άρρωστη δεν πρέπει να έρθει σε επαφή, το βράδυ ανέβασε κ πυρετό και όπως καταλαβαίνεις φοβόμαστε μην κολλήσουν όλοι πως θα έρθουμε σπίτι εμείς μετά... Δεν επιτρέπεται άντρας συνοδός εδώ σου λέει μετά αν έχεις καισαρική θα πρέπει να πάρεις μια γυναίκα επί πληρωμής...
 13. Γειά σας! Σε λίγες ημέρες γενναω την άλλη Κυριακή γίνεται η εισαγωγή μου στις 22 του μηνός είχαμε πει με την κουμπάρα μου να έρθει αυτή ως συνοδός λόγο καισαρικής και αυτές τις ημέρες πρόσεξε τα παιδιά του αδερφού της που ήταν αρρωστα και κόλλησε κι αυτή. Σήμερα μου το είπε και ενημέρωσα στο νοσοκομείο της πόλης μου και μου είπαν πως δεν θα την δεχτούν ως συνοδό διότι δεν θα πρέπει να έχει αρρωστειση για 2 εβδομάδες τουλάχιστον ότι και αν έχει. Δεν έχω αλλά άτομα η γονείς μου δεν υπάρχουν και καποιοιες θείες μου δεν μπορούν λόγο δουλειάς. Είπα σε μια φίλη μου να έρθει κ η κοπέλα δέχτηκε απλά το μόνο που την αγχώνει είναι η ευθύνη που θα έχει στο μωρό γιατί θα είναι πολυ μικρό. Στην πρώτη μου γέννα πάλι είχα δίπλα μου 2 φίλες μου απλά δεν θυμάμαι την ευθύνη της συνόδου και θα ήθελα μια βοήθεια λιγάκι... Τώρα λόγο κοβιτ δεν θα μπορεί να βγει από το θάλαμο και δεν ξέρει τι να πάρει και μαζί της για να μην έρθει σε δύσκολη κατάσταση... Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι μπορεί να έχει μια σύνοδος μαζί της και η ευθύνη της ριναι στην ουσία να με βοηθάει δεν κάνει κάτι τραγικό αλλαγμα μωρού, να βοηθάει στο γαλατακι του γιατί δεν θα θηλασω αποκλειστικά στο αλλαγμα ρούχων και αυτό δλδ μέχρι να πατήσω εγώ όταν με σηκώνουν... Μετά θα μπορώ να εξηπηρετω το μωράκι μου κι εγώ. Την σύνοδο μου είπαν θα πρέπει να την έχω όπως δηποτε λόγο καισαρική και αν υπάρξουν επιπλοκές λόγο κάποιον προβλημάτων υγείας.... *********Να πω στην διαχείριση πως δεν ήξερα που να τοποθετήσω το θέμα μου και είδα τον τίτλο και είπα να το βάλω εδώ γτ δεν ξέρω κ καλά να χειρίζομαι το σαιτ. *********
 14. Ναι μια ενυδατικη κρεμουλα , μου είπε να απλώσω στα ποδαράκια και στα δάχτυλα ανάμεσα ποσότητα στο σημείο που είναι το πρόβλημα και να βάλω καλτσουλες για όλο το βράδυ, το πρωί τα πλένω και βάζω λίγο ενυδατικη , το βράδυ ξανά τα ίδια και τώρα είναι μια χαρά. Σόρρυ που απαντάω τώρα , δεν είχα μπει πιο μπροστά.
 15. Καλησπέρα!! Πήγαμε στην παιδίατρο και μου είπε είναι ξηροδερμια να της βάλω όλο το βράδυ καλτσακια και να έχω κρέμα στα δαχτυλακια της. Το έκανα και πέρασε μέσα σε 2 μέρες....
 16. Δεν τις φοράω κάλτσες γιατί ζεστενετε και την έχω με ανοιχτά παπούτσια, παρατήρησα πως στο μπάνιο και στη θάλασσα φεύγει η πετσουλα πιο πολύ γιατί προφανώς παπαριαζει ( συγνώμη για τη λέξη ,δεν μπορώ να θυμηθώ πως ονομάζετε ) το δερματακι.