Evaolive

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

4 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Η δικιά μου είχε πάρει θέση από την 30η εβδομάδα αι ξαφνικά στην 36η γύρισε σε υσχιακη. Είχα ρωτήσει και παραπάνω τα μέλη αν γνωρίζουν κάποιον που να κάνει εξωτερικο μετασχηματισμο σε περίπτωση που χρειαζόταν. Τελικά στην 37η εβδομάδα πήγα σε βελονιστρια η οποία εφαρμοσε μοξα σε ενα βελονιστικο σημείο των ποδιων μου. 10 λεπτά μετά η μικρή μου αρχισε να κάνει τούμπες μέσα στην κοιλιά και την επόμενη μέρα στον υπέρηχο είχε γυρίσει κανονικά με το κεφάλι κάτω. Τώρα είμαι στην 38η εβδομάδα και φαίνεται να μένει στην σωστή θέση.γραφω 1ον για ν α ευχαριστήσω όποιον μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει και 2ον για να πω πόσο ευχαριστημένος είμαι από τον βελονισμό και τη μοξα. Μπορώ να πω πλέον από προσωπική εμπειρία ότι όντως βοηθάει στο να πάρει σωστή θέση το μωρό χωρίς κάποια έντονη παρέμβαση. Το συστήνω σε όποια μαμά βρεθεί στη θέση μου και θέλει να βοηθήσει το παιδι της να πάρει σωστή θέση για τον τοκετό.
 2. Γειά σας! Βρίσκομαι στην 36η εβδομάδα κύησης και η μπέμπα μου βρίσκεται σε υσχιακη προβολή. Γνωρίζετε κάποιον γιατρό ο οποίος να κάνει εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή? Επίσης το έχει κάνει κάποια από εσάς?

 3. Διαφημίσεις


 4. Γειά σας. Είμαι στην 23η εβδομάδα κύησης, γένναω με το καλό τέλος Σεπτέμβρη στο Έλενα με τον γιατρό μου εκεί. Πριν λίγο ομως πληροφορήθηκα ότι λόγω κορονοιου δεν επιτρέπουν στους μπαμπαδες να είναι μέσα την ώρα του τοκετού, ούτε να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ανωδινου τοκετου. Το να γεννήσω μόνη μου χωρις τον σύντροφο μου, μου φαίνεται αδιανόητο, οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω μαιευτήριο και αναγκάστηκα και ιατρό. ξέρει κάποια κάποιο άλλο δημόσιο μαιευτήριο στο οποίο θα μπορώ να έχω μαζί μου τον σύζυγο μου στον τοκετό. Και τέλος πάντων υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσουμε να υπάρχει σύνοδος μαζί μας στον τοκετό?στα ιδιωτικά μαιευτήρια γεννούν κανονικά με τον μπαμπά μέσα στην αίθουσα τοκετού ακόμα και τωρα με τον κορορονοιο. Στα δημόσια μόνο φαίνεται να έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Δηλαδή μόνο αν πληρώσειςτα μαλλιά της Κεφαλης σου έχεις φυσιολογική αντιμετώπιση?
 5. Αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ για τις απάντησης σας όλες. Σίγουρα με βοηθούν αρκετά. Θέλω απλά να πω ότι δεν είμαι καμία τρελή που δεν θα αφήσω τον γιατρό να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση χρειαστεί αν αυτό είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ., Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι παρεμβάσεις οι οποίες δεν χρειάζονται να γίνουν αλλά δυστυχώς γίνονται σε ένα πλαίσιο ρουτίνας και πρωτοκόλλου νοσοκομείων και κλινικών. Γιαυτό ρωτάω και για το πλάνο τοκετού και το νομικό πλαίσιο. Προφανως και θέλω το μωράκι μου να γεννηθεί υγείες σωματικά και ψυχικά όπως και θέλω η εμπειρια του τοκετού μου να ειναι όμορφη και όχι τραυματική όπως για αρκετές γυναίκες. Γιαυτό ψάχνω κι έναν γιατρό που να αναλαμβάνει φυσικούς τοκετους έτσι ώστε να μην έχω το ρίσκο της επιπλοκης στο σπίτι μακριά από νοσοκομείο και χωρίς γιατρο.Το να επέμβει όμως κάποιος σε μια σοβάρη δυσκολία του τοκετού από το να κάνει αχρείαστες παρεμβάσεις απλά επειδή έτσι ξέρει κ έτσι τον βολεύει έχει μεγάλη διαφορά.γιατι για παράδειγμα να πάρω συνθετική οξιτοκινη από την στιγμή που το σώμα μου παράγει μόνο του υψηλοτερης ποιότητας φυσική οξιτοκινη? Γιατί να είμαι καθηλωμένη τανασκελα ενώ μπορεί να με βολεύει περισσότερο στην εξωθηση το να είμαι στα 4?τετοιου είδους παρεμβάσεις προσπαθώ να αποφύγω. Ψάχνω να βρω ένα γιατρο που να είναι άνθρωπος να σεβαστεί εμένα, το μωρό μου, τις επιθυμίες μου και την φυσική ικανότητα που έχει το σώμα μου να γεννήσει. Δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά από αυτό σαν χώρα και απ ότι καταλαβαίνω αν δεν έχεις ένα σωρό λεφτά, αν δεν κάνεις πραγματικά πολύ έρευνα κι αν δεν παλέψεις να διεκδικήσεις τα αυτονόητα άκρη δεν βγάζεις.
 6. Γειά σας. Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και θέλω όταν έρθει η ώρα να γεννήσω με φυσικό τοκετό. Όχι απλά φυσιολογικό αλλά φυσικό τοκετό,δηλαδη χωρίς τεχνιτους πόνους, χωρίς χρήση ωκιτοκινης, χωρίς επισκληριδιο, χωρίς περινεοτομη χωρίς ορους, χωρίς να είμαι υποχρεωτικά καθηλωμένη σε ένα κρεββατι ανάσκελα, αλλά με ελευθερία κινήσεων.προς το παρόν με όποιον ιατρό έχω μιλήσει και του έχω δείξει το πλάνο τοκετού μου δεν το έχει λάβει σοβαρά υπόψιν και κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να με χλευασουν. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν. Έχει γεννήσει κάποια εδώ με φυσικό τοκετό? Αν ναι που? Σε ποιο μαιευτήριο? Και με ποιον ιατρό? Επίσης υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να μας εξασφαλίζει ότι ο γιατρός θα ακολουθήσει το πλάνο τοκετού μου?