-
-
- 4 απαντήσεις
- 4.289 εμφανίσεις
-
- 183 απαντήσεις
- 4.331 εμφανίσεις
-
- 43 απαντήσεις
- 730 εμφανίσεις
-
ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΤΙΜΩΡΙΑ...! ΣΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Η' ΟΧΙ;
Από candy1234, in Διαπαιδαγώγηση & Συμπεριφορά προς το παιδί
- 181 απαντήσεις
- 65.717 εμφανίσεις
-
- 54 απαντήσεις
- 4.607 εμφανίσεις
-
- 67 απαντήσεις
- 4.395 εμφανίσεις
-
- 266 απαντήσεις
- 101.221 εμφανίσεις
-
- 153 απαντήσεις
- 38.857 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 230 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 10.300 εμφανίσεις
-
- 54 απαντήσεις
- 1.896 εμφανίσεις
-
- 2.257 απαντήσεις
- 753.739 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από sylvienn78,Επειδη ειχα γραψει και αλλου για το Αττικον αλλα κανεις δεν απαντησε σκεφτηκα να ανοιξω καινουργιο θεμα μηπως το αλλο post μου δεν το ειδε κανεις.
Αυριο λοιπον μπαινω στον μηνα μου και ειμαι στην φαση που ετοιμαζω τις τσαντες για το μαιευτηριο. Εβαλα αρκετα πραγματα μεσα γιατι δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστω και τι οχι. Αν καποια κοπελα εχει γεννησει εκει θα ηθελα να μαθω τι και πως να ειμαι προετοιμασμενη.
Επισης αν υπαρχουν κοπελες που θα ηθελαν να μοιραστουν τις εμπειριες τους, πως ηταν η γεννα, το προσωπικο, ποτε κι αν παιρνουν τα μωρα να τα πλυνουν και να τα αλλαξουν, τι δινουν στο νοσοκομειο και τι πρεπει να εχω μαζι μου κ.λ.π... -
Από Ιόλη 31,Γεια σας κοριτσάκια!!!
Πριν 1 βδομάδα μάθαμε οτι θα γίνουμε γονείς και πετάμε απο τη χαρά μας. Φυσικά η χαρά συνοδεύεται απο ζαλάδες/ ιλίγγους και ναυτία αλλά δε πειράζει... κάνω υπομονή. Μόλις φύγει αυτή η ζέστη ελπίζω να νιώσω καλύτερα.
Αυτό που με απασχολεί είναι η επιλογή του γυναικολόγου. Εγώ έχω τον δικό μου, που έκανα τα απλά pap αλλά για μαιευτήρα δε γνωρίζω τπτ.
Εχω ανάγκη όμως κάποιον που να μου εξηγεί, είμαι αγχώδης είναι η αλήθεια. Να αφιερώνει χρόνο και να είναι ψείρας αλλά οχι να με πανικοβάλει κιόλας.
Σκέφτομαι το ΕΛΕΝΑ για μαιευτήριο γιατί είναι οικονομικό απο οτι διάβασα σε πολλά blogs. Ο δικός μου γιατρός είναι στο ΡΕΑ, εξαιρετικός αλλά πολύ μακριά και το ΡΕΑ πιστεύω θα είναι αλμυρότατο...
Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό και άνθρωπο μαιευτήρα; Έχω βρει κριτικές για τους κυρίους: Σούλο Παναγιώτη, Γιαλέλη Ιωάννη και Αγγελή Παπασταύρου αλλά είναι απο το 2010- 2011 έχετε κάποια πρόσφατη πληροφορία να μου πείτε;;
κρέμομαι απο τα χείλη σας!!! <3 -
Από drop_00,Καλημερα κοριτσια.
Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζεται τι κοστος εχει μια γεννα στο Ελενα.Περα απο τα χρηματα που μπορει να θελει ή οχι ο γιατρος το νοσοκομειο ξερετε τι ζηταει (αν ζηταει)για φυσιολογικο τοκετο ή καισαρικη και ποιες οι τιμες τον μονοκλινων ή δικλινων??
ευχαριστω! -
Από ΧΡΙΣΤΙΝΑ,Θα ήθελα τη βοήθεια σας!Ψάχνω να βρώ ένα καλό γυναικολόγο στο Έλενα!Νομίζω ότι και ένα άλλο μέλος σας ρώτησε!Αν μπορείτε δώστε μου πληροφορίες
-
Από bluepoppy,Γειά σας,
Έχω φτάσει στην 40η εβδομάδα και πάω προς 41η. Ως τώρα είχα αρνηθεί 2 φορές από τον γιατρό που με παρακολουθούσε στο Έλενα να πάμε για καισαρική. Την πρώτη φορά μου το πρότεινε ενώ ήμουν στην 38η εβδομάδα, και την δεύτερη φορά στην 39η. Δεν υπήρχε σοβαρός ιατρικός λόγος, πέρα του ότι το μωρό δεν είχε πάρει θέση με το κεφάλι κάτω, και την 2η φορά μας είπε οτι υπήρχε μονή περιτύλιξη ομφάλιου λώρου. Εγώ τότε του είπα οτι προτιμώ να περιμένω να συμπληρώσει και τις 39 εβδομάδες και μετά βλέπουμε. Μετά όμως έφυγε διακοπές και για ένα διάστημα πήγαινα μόνη μου στα εξωτερικά και έκανα υπέρηχο και nst. Σήμερα, 2 εβδομάδες μετά την τελευταία μας συνάντηση, του τηλεφώνησα καθώς πίστευα οτι επέστρεφε ώστε να με δει και να συζητήσουμε πώς προχωράμε. Ήμουν έτοιμη να δεχτώ αυτή τη φορά το ενδεχόμενο της καισαρικής ή της πρόκλησης τοκετού σε κανονισμένο ραντεβού, ειδικά αν το μωρό είναι σε ισχιακή προβολή και δεδομένου οτι μπαίνω στην 41η εβδομάδα. Αλλά μου απάντησε οτι θα απουσιάζει για άλλες δύο εβδομάδες, κι εφόσον θέλω φυσιολογικό τοκετό να συνεχισω να το παρακολουθώ στα εξωτερικά και μου εύχεται το καλύτερο!
Οπότε η κατάστασή μου είναι η εξής: μπαίνω στις 41 εβδομάδες, πιθανως με ισχιακό μωρό (όπως έδειχναν κάποιοι τελευταίοι υπέρηχοι) και δεν έχω γιατρό!
Ξέρω οτι δύσκολο να με δεχτεί κάποιος τώρα, αλλά θα μπορούσε κάποια να με μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα τηλέφωνο και κάποιες πληροφορίες για γιατρούς στο Έλενα, που να είναι υπέρ του φυσιολογικού, φτάνοντας βεβαίως στην καισαρική όταν κριθεί απαραίτητο και να μην ζητούν παράλογα ποσά.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Περιμένω απαντήσεις!!!
-