Κατερινα22

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  26
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Κατερινα22 last won the day on Νοέμβριος 30 2018

Κατερινα22 had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

11 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  @kine Νομίζω χιλιο είπαμε ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες και δεν λειτουργούν εξίσου καλά όπως λες σε όλους. Θεωρείς ότι μιλάω ανώριμα και με αμάθεια. Αντε πες εγώ δεν είμαι του επαγγέλματος και όντως δέχομαι την αμάθεια. Φαντάζομαι όλοι αυτοί οι ανώριμοι και αμαθείς γιατροί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όλοι αυτοί οι γιατροί που υποστηρίζουν τις ίδιες απόψεις, δεν έχουν ερευνήσει, μελέτησει μέσα από χροοοονια έρευνας και δοκιμών ώστε να καταλήξουν να λένε ότι το 2019 η μη εμβολιαση είναι μέσα στους 10 κυρίους λόγους θανάτων και να "φωνάζουν" να κάνουν ολοι εμβόλια, ε; συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που ειπώθηκε παραπάνω ότι κάνεις δεν συγκρίνει περίπτωσεις παιδιών που έπαθαν το οτιδήποτε από κάποιο εμβόλιο και δεν συνέχισαν τις δόσεις με το να μην εμβολιαζεις από "άποψη" . Όταν θα δωθει στην αγορά το εμβόλιο του κορονοϊου θα έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από επιστήμονες. Εκατομμύρια κρούσματα και 6ψηφιοι αριθμοί θυμάτων από έναν ιό που μαστίζει τον κόσμο ενώ έχουν παρθεί αυστηρότατα μέτρα. Σκεφτείτε να μην εμβολιαζαμε όλοι τα παιδιά μας από "άποψη" και να ξεσπουσε πανδημία ιλαράς. Βοήθεια μας. Ήδη τα ξέσπασμα της είναι πολλά σε χωρες που είχε εξαφανιστεί. Επειδή διαφωνούμε και πιστεύω ότι δεν θα καταλήξουμε κάπου σε όλη αυτήν την συζήτηση νομίζω έκανα ξεκάθαρη την προσωπική μου άποψη που βασίζεται σε κορυφαίες έρευνες και οργανισμούς υγείας, οπως και εσείς είπατε την άποψη σας. Το έγραψα με αφορμή τον covid-19 ως τρανταχτό παράδειγμα έλλειψης εμβολίου ενάντια σε έναν ιό. Αυτό. Και ληγω εδώ το θέμα για εμένα γιατί νομίζω έγινε κουραστική. Δεν θέλω να επεκταθώ και άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μακάρι να περάσουν όλα γρήγορα και όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες.
 2. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που θέλεις να καταλήξεις με αυτό που έγραψες. Τα εμβόλια είναι αυτά που είναι και έχουν τις παρενέργειες που έχουν. Και τι ζητάνε δηλαδή οι αντί εμβολιαστες; να τους αφήσουμε στην ησυχία τους επειδή φοβούνται να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους και ας πάρουν στον λαιμό τους και άλλα παιδιά μαζί; Αν είναι δυνατόν. Και φυσικά δεν μιλάμε για ατομικό επίπεδο τόση ώρα. Πότε δεν ήταν ατομικό κομμάτι μόνο ο εμβολιασμός. Γίνεται για να μην πάθεις τίποτα εσύ αλλά και για να μην μεταδίδεται μια νόσος στους υπόλοιπους. Πιστεύω κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει τις παρενέργειες και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι αυτό. Αλλά τι λύση υπάρχει; Να το αφήνουμε στην κρίση του καθένα; Τα κριτήρια του καθένος μόνο αντικείμενικα δεν είναι. Ξανά λέω ήρθε ο ιός covid-19 για να μας αποδείξει πόσο ανάγκη έχουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια. Γιατί τα έχουμε. Σκέψου μόνο να είχε θνησιμότητα 60-70%. Έως τότε ας εμπιστευτούμε τους επιστήμονες με γνώμονα την υγείας μας και των γύρω μας, γιατί και εμείς κάποιων άλλων οι "γύρω τους" είμαστε. Ευχαριστώ για τον διάλογο. Καλό σας απόγευμα.
 3. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Το κατάλαβα ότι δεν είναι προσωπική σου άποψη γι αυτό και το έγραψα κιόλας. Όπως επίσης ότι και εγώ γενικά μιλάω. Δεν νομίζω να κάνει κανείς μαθήματα κοινωνικής ευθύνης εδώ. Τα θεωρώ αυτονόητα για όσους θέλουν να λένε ότι ανήκουν σε κοινωνικό σύνολο. @Yovannaλυπάμαι που το πέρασες αυτό. Έχω και εγώ ένα παιδάκι 9,5 μηνών την άλλη βδομάδα κιολας θα κάνουμε το εμβόλιο του μηνιγγίτιδοκοκκου. 3 δόσεις είναι αλλά γινόται σε πιο αραιά διαστήματα από τα πρώτα που τα κάνεις κάθε μήνα. Η παιδίατρος σου σίγουρα ξέροντας το ιστορικό θα σε συμβουλέψει κατάλληλα.

 4. Διαφημίσεις


 5. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  "Πλέον με το διαδίκτυο η πιο ακραία παρενέργεια μαθαίνεται σε χρόνο dt. Για αυτό και οι γονείς αντιδρούν. Αν τύχει και στο παιδί μου; Οπότε παίρνουν το ρίσκο για μια ασθένεια που δεν έχουν δει τις παρενέργειες" νομίζω είναι ξεκάθαρο δεν υπάρχει κάποια παρανόηση. Ο φόβος της γνώσης των παρενέργειων οδηγεί κάποιους γονείς στο να μην κάνουν εμβόλια. Και ρωτάω εγώ, αυτά που μπορεί να πάθουν άμα δεν τα κάνουν τι; τα αγνοούμε; είναι λιγότερο σημαντικά ή πιο απίθανο να συμβούν; νομίζω αυτά ακριβώς έβαλε κάτω η επιστήμη και αποφάσισε "υπέρ" των εμβολίων. Δεν είπα ότι η ίδια το υποστηρίζει αλλά έθεσε έναν λόγο που κάποιου γονείς δεν κάνουν εμβόλιο και εγώ έναν αντίλογο.
 6. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Και πριν λίγο καιρό πέθανε ένα παιδί εδώ από διφθερίτιδα γιατί δεν είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου. Κανείς δεν είπε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες, όπως και τα φαρμακα. Αν διαβάσετε την παραπάνω συζήτηση αν μη τι άλλο το χιλιο είπαμε. Η λογική σας είναι λοιπόν, κάποια παιδιά έχουν πεθάνει ή έχουν πάθει σοβαρή ζημιά από εμβόλια άρα εγώ φοβάμαι και δεν το κάνω στο παιδί μου, σωστά; . Και σας ρωτάω εγώ, πόσα παιδιά έχουν πεθάνει ή έχουν πάθει σοβαρές ζημιές από αρρώστιες ιούς κτλ που τις προλαβαίνει ένα εμβόλιο; Θα ξανά πω λοιπόν, αν τα βάλεις κάτω και τα ζυγίζεις η ζυγαριά γέρνει στα εμβόλια. Μας αρέσει δεν μας αρέσει. Και όχι επειδή εγώ και εσείς που είμαστε άσχετοι με την ιατρική νομίζουμε ότι δεν είναι έτσι. Επειδή με έρευνες και μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι απαραίτητα και κάνουν περισσότερο καλό πάρα κακό. Και υπενθυμίζω ότι όταν πρόκειται για το καλό της κοινωνίας, συγγνώμη που θα εκφραστώ έτσι, κανένας δεν θα λάβει υπόψη την προσωπική σου άποψη ούτε για τα εμβόλια ούτε για τα φάρμακα. Όπως τώρα κανένας δεν μας ρώτησε αν μας πειράζει να μας στερούν τις όποιες ελευθερίες. Οπότε όχι δεν είναι άσπρο μαύρο γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με το τι θέλει κάθε γονιός προσωπικά εφόσον η απόφαση του εν τέλει θα επηρεάσει και άλλους. Η ελευθερία σου ξεκινάει εκεί που τελειώνει του άλλου. (το β ενικό πάντα όχι για προσωπική επίθεση, γενικευω απλώς)
 7. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Νομίζω ότι χρόνια τώρα η επιστημονική κοινότητα έχει πάρει θέση με επιστημονικά δεδομένα για την σημασία του εμβολιασμού. Σίγουρα εγώ δεν είμαι αρμόδια να πείσω κάποιον με τέτοιους είδους δεδομένα. Ο ΠΟΥ όμως το έχει κάνει παρ όλα αυτά μητέρες, που χωρίς κανέναν προφανή λόγο (αλλεργία σύσταση γιατρου κτλ), δεν πείθονται από τους επιστήμονες και νομίζουν ότι αυτές ξέρουν καλύτερα και συμβουλεύουν κιόλας στο διαδίκτυο. Κάθε μαμά ξέρει το καλύτερο για το παιδί της έως εκεί που φτάνουν οι γνώσεις της. Αλλιώς να σκισουν τα πτυχία τους οι γιατροί να τους διδαξουμε ξανά εμείς που έχουμε "ανησυχίες". Θεωρώ ότι μέσα σ όλο αυτό δυστυχώς κρύβεται και κάποιο επανάστατικο κίνημα αλλά δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι θα ήταν αυτό κριτήριο για την ζωή και την υγεία του παιδιού σου. Γενικά μιλώντας πάντα. Τέλος πάντων ελπίζω με την συζήτηση μας, μελλοντικά κάποια μαμά που αμφιβάλλει, να καταλάβει ότι εδώ δεν θα βρει απαντήσεις και ούτε συμβουλές.
 8. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Καλημέρα. Λοιπόν εδώ φαίνεται ότι διαφωνούμε. Ναι θεωρώ ανευθυνότητα το να μην εμβολιαζεις το παιδί σου και να βάζεις σε κίνδυνο τόσο το ίδιο όσο και τα υπόλοιπα παιδιά. Και το απλό ντεπον μπορεί να έχει παρενέργειες, ολα τα φάρμακα και τα εμβόλια έχουν από έναν απλό πυρετό έως και θάνατο. Όταν τα βάλεις όλα κάτω και τα ζυγίσεις η ζυγαριά γέρνει στην μια μεριά και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλεψουμε με τις προσωπικές μας απόψεις. Όταν ζεις σε ένα σύνολο που λέγεται κοινωνία υπάρχουν τυπικοί και άτυποι νόμοι. Μέχρι πριν κάποιους μήνες θεωρούσες την ελευθερία ΣΟΥ και των παιδιών ΣΟΥ δικαίωμα ΣΟΥ και για το καλό ΟΛΩΝ το κράτος ήρθε και στην στέρησε σε πολλούς τομείς (μην πάρεις προσωπικά το β ενικό, γενικά μιλάω) . Οπότε όχι δεν δέχομαι ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει όταν αφορά το σύνολο. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε περίπτωσεις αλλεργιων ή όταν ο γιατρός κρίνει ότι δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο ένα παιδί. Είμαι σίγουρη οτι αυτό που έγραψες για την ηλικία των εμβόλιων και τον παιδικό καρκίνο το έχουν σκεφτεί ειδικοί στο θέμα καιρό πριν το διαπιστώσουμε εμείς και σίγουρα το γνώριζαν και το μελετήσαν πριν πάρουν απόφαση να είναι αυτήν η ηλικία των εμβολίων. Δεν μπορούμε εμείς με μηδαμινη γνώση ιατρικής να ξέρουμε αν πρέπει και πότε πρέπει να κάνει ένα παιδί εμβόλιο.
 9. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Συμφωνώ με όσα είπες δεν έχω κάτι να προσθέσω και ναι δυστυχώς υπάρχουν περίπτωσεις που τα εμβόλια είχαν παρενέργειες, παρ όλα αυτά τα ποσοστά και οι οι γιατροί κάτι παραπάνω θα ξέρουν από τους γνωστές των πάντων και του ίντερνετ που γίναμε όλοι. Εγώ αναφέρθηκα στον καθολικό αντί εμβολιασμό και τις συνέπειες που θα ειχε οπως δυστυχώς βλέπουμε στις μέρες μας. Και το έγραψα προς γνώση και συμμόρφωση. Μακάρι ποτέ να μην ζήσουμε κάτι παρόμοιο ξανά με νέους ή παλιούς ιούς.
 10. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Βλέπουμε οικονομικά δυνατές χώρες να "καταρρέουν", άνθρωποι πεθαίνουν κ ορισμένοι ακόμη ασχολούνται με το αν ο ιός φτιάχτηκε σε εργαστήριο, αν υπάρχει όντως και ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί ώστε να τον περάσουν δικαστήριο :'( κάθε χώρα παίρνει σκληρά για την οικονομικό κοινωνική ζωή μέτρα και σε λίγο καιρό θα φτάσουμε τα 2εκατ κρούσματα, παρ όλα αυτά. Νομίζω πιο τρανταχτη απόδειξη της έλλειψης εμβολιου και φαρμάκων έναντι ενός ιού, που η θνησιμότητα του δεν είναι μεγάλη και μάλιστα όχι σε όλους (ηλικιωμένοι ευπαθείς ομάδες κυρίως), δεν υπάρχει. Όλες αυτές οι μητέρες που στην ασφάλεια των άλλων εμβολιασμών παιδιών, δεν εμβολιαζουν τα δικά τους, αν τώρα άνοιγαν τα σχολεία θα έστελναν το παιδί τους χωρίς κανένα φόβο στο σχολείο; Και δεν θέλω να διανοηθώ να ήταν θανατηφόρα ασθένεια στα παιδιά, πρώτοι πρώτοι θα πήγαιναν να πάρουν εμβόλιο.
 11. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Όχι όχι λάθος κατάλαβες. Αν μη τι άλλο συνωμοσιολογος δν είμαι. Το είπα για να προλάβω αυτούς τους λίγους που θα απαντήσουν ότι είμαι πρόβατο που πιστεύω αυτά που μου λένε στην τηλεόραση κτλ κ να μην πάει εκεί το θέμα, απλά σχόλιασα ότι αυτό που θέλω να πω είναι άσχετο και με το πως ξεκίνησε και με τις φαρμακευτιξεσ εταιρείες. Είναι τα 2 πράγματα που έχω βαρεθεί να ακούω και για να μην ξανά ειπωθούν εδώ απλά ήθελα να τα αποκλείσω από στην συζήτηση. Καμία συνωμοσία κανένα υπονοούμενο, κανενα προσωπικό πιστεύω για τις φαρμακευτικες.
 12. Κατερινα22

  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ

  Και όμως, εν έτη 2020 ήρθε η στιγμή που αποδεικνύεται τι θα συμβεί στον ΚΟΣΜΟ αν εμφανιστεί ποτέ κάποιος θανατηφόρος ή και όχι ιός στον οποίο δεν υπάρχει ιατρική θεραπεία και εμβόλιο. Θα θελα να ξερά όλοι αυτοί που δεν εμβολιαζουν τα παιδιά τους ή θεωρούν την φαρμακευτική αγωγή αποκλειστικά κέρδος των φαρμακευτικων εταιρειών, τι θα έλεγαν στους συγγενείς όσων νοσησαν και κατέληξαν από covid-19. Ότι ο ιός είναι ψεύτικος αλλά είναι λογικό όλοι οι γιατροί, νοσηλευτές κτλ σε όλο τον κόσμο να λένε ψέματα κ να καλύπτουν τον ψεύτικο αυτόν ιό;; Άσχετα για την αλήθεια που ίσως κρύβεται πίσω από την προέλευση του ή και το κέρδος που θα έχουν ορισμένοι από τις επιπτώσεις του, αν δεν ισχύουν τα όσα ξέρουμε βέβαια, δεν έχει καμία σημασία πως ξεκίνησε ή ποιος θα επωφεληθεί από αυτό, όταν πεθαίνουν υγιής αλλά και όχι, άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Τώρα παρακαλάμε για ένα φάρμακο και ένα εμβόλιο. Γνώστες των πάντων γίναμε όλοι. Απλά αφήνω αυτό το μήνυμα εδώ. Προς γνώση και συμμόρφωση μελλοντικών συζητήσεων για τον καθολικό αντί-εμβολιασμό.
 13. Κατερινα22

  Πέφτει η χοριακη!

  Ξέχασα να αναφέρω κάτι σημαντικό. Έχει και πολυποδα στην μήτρα.
 14. Κατερινα22

  Πέφτει η χοριακη!

  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή είχα και εγώ αποβολή στις 6,5 βδ την μέρα που είδα αίμα την ίδια μέρα έφυγε και ο σάκος και δεν φαινόταν τίποτα στον υπέρηχο την επόμενη μέρα. Η γιατρός της είπε να περιμένει να ξανά κάνει χοριακη και θα την ξανά δει σε 1βδ. Το μόνο που φοβάται είναι κ ψευδοσακο κ εξωμητριο γιατί πονάει πολύ από τότε που ήρθε το αίμα και χωρίς να κάνουν δουλειά τα παυσίπονα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που αργεί τόσο να κατέβει η χοριακη και να γίνει η αποβολή ε; Δύσκολο για όποιον το περνάει
 15. Κατερινα22

  Πέφτει η χοριακη!

  Καλησπέρα. Δεν ήξερα που ακριβώς να γράψω το θέμα που έχει μια φίλη μου. Θετικό τεστ με περίπου 8 10 μέρες καθυστέρηση. 1η χοριακη 500 η γυναικολόγος είχε σάκο λέγοντας ότι είναι μικρός για την τιμή της χοριακης κ της είπε ότι είναι 5βδ και την ίδια μέρα αίμα.2 μέρες μετά χοριακη 400. Ο σάκος ακόμη φαίνεται ενώ το αίμα συνεχίζει για 3η μέρα κανονικά σαν της περιόδου. Τι γίνεται; Στην αποβολη οταν ξεκινάει το αίμα είναι λογικό να φαίνεται σάκος και χοριακη θετική;
 16. Καλύτερα που έγινε μόνο του κ γρήγορα χωρίς αποξεση, γιατί πλέον είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις άμεσα. Εγώ όπως σου είπα αμέσως μετά το αίμα της αποβολής εκείνο τον κύκλο έμεινα έγκυος. "Μια φορά έγκυος πάντα έγκυος". Μην αγχώνεσαι κ σκοτιζεσαι με εξετάσεις και διαδικασίες από ένα τυχαίο γεγονός. Ο γιατρός σου έχει απόλυτο δίκαιο ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια μου είπε και η δικιά μου, ότι αν δεν έκανα τεστ δεν θα το καταλάβαινα καν. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και πολύ σύντομα θα μας γράψεις για ένα θετικό τεστ Απλά μην βιαστείς να κάνεις τεστ στον επόμενο κύκλο γιατί θα αλλάξει ελαφρώς ο κύκλος σου λογικά.