Nefeli2014

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  857
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  23

Nefeli2014 last won the day on Οκτώβριος 31

Nefeli2014 had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

354 Good

Περισσότερα για την/τον Nefeli2014

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.067 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όταν είσαι μπροστά. Το θέμα είναι τι τα διδάσκουμε γενικως για όταν δεν είμαστε μπροστά. Έχουμε ένα παιδάκι στο σχολείο που είναι πολύ επιθετικό με τα υπόλοιπα. Το χουμε πει στη δασκαλα έχουν ενημερωθεί οι γονεις. Έχει γίνει παραπομπή σε ειδικούς αλλά αυτά θέλουν χρόνο. Άποτι έχω καταλάβει οι γονεις του είναι τα ίδια. Κατ εικόνα και ομοίωση. Εμείς πως προστςυεουμε να τα παιδιά μας και τι τους διδάσκουμε και πως ώστε να μάθουν να υοερασπιζονται τον εαυτό τους από τόσο μικρά..
 2. Δεν είναι απλή ερώτηση το κομμάτι θρησκεία Είναι λεπτό, όπως η πολιτική, τα προσωπικά δεδομένα και το.. Ποδόσφαιρο
 3. Τι διδάσκετε στα νήπια παιδιά σας περί βίας και επιθετικοτητας? Πως πρέπει να τους τα λέμε? Ώστε να μην γίνονται ούτε θύματα, ούτε θύτες? Ανεξάρτητα από τη συνεργασία με τους δασκάλους αν υπάρχει, θα ήθελα να μάθω εσείς πως τους τα λέτε και με τι τρόπο.. Να ακουστούν ιδέες, απόψεις, συμβουλές

 4. Διαφημίσεις


 5. Δε θυμάμαι να είχατε κάποιο σοβαρό θέμα χαρούμενη μαμά.. Κάτι με κίνηση θυμάμαι, η κάνω λάθος... Δεν ξέρω δεν ξέρω πόλλες επαναφοιτησεις πολλοί ειδικοί.. Μήπως να κοιτάξουν να αλλάξουν το πρόγραμμα σπουδών λέω γω και να αφήσουν τα παιδάκια ήσυχα. Ε βέβαια άμα ζητάς μέχρι Χριστούγεννα να ξέρει να γράφει κ να διαβάζει σόρυ αλλά δεν ειναι όλα έτοιμα. Κι όχι δεν πιστεύω έχουν πρόβλημα. Αυτοί που γράφουν τα βιβλία έχουν
 6. Κι εγώ το πιστεύω αυτό και γενικώς συμφωνώ μαζί σου. Δεν μιλάμε για σοβαρά προβλήματα, μιλάμε για τέτοια. Κι εγώ μαζί σου είμαι..
 7. Τώρα μου ζήτησε καλλυντικά και σκουλαρίκια και βραχιόλια και ...κυαλια.τοινγκ
 8. Nefeli2014

  Αλλαγή περιβάλλοντος και βρέφος

  Η προσάρμογη σε νέα μέρη κρατάει περίπου αποσο έχω παρατηρήσει ένα 3ημερο. Θα έλεγα να μην τη βάλετε ακόμα. Κατευθείαν στη κούνια για κάνα μήνα και να μιλάτε με παοιυδες κάθε μέρα στο τηλ. Κι όλα καλά. Πάρτε της κι ένα δώρο να το δει μόλις μπείτε.
 9. Εγώ απ οτι έχω καταλάβει γενικά όμως όχι μόνο σε αυτό το ζήτημα, τελικά ότι βολευει τον καθέναν διδάσκει στα παιδιά του οπότε δε βρίσκω τον λόγο να σκαμε με τέτοιες ανησυχίες. Θέλω να πω αν θέλει η Έσπερος να του πει για τον Άη Βασίλη την αλήθεια πχ ας το πει, η αν θέλει να κοινωνει αλλά να μη το πηγαίνει και συχνά στην εκκλησία οκ ας το κάνει. Άμα κάτι δεν μπορούν οι γονείς να το υποστηρίξουν εξ ολοκλήρου το βρίσκω κάπως δύσκολο να το δοκιμάσουν στα παιδιά τους. Οπότε πορευόμαστε όλοι όπως έχουμε μάθει. Άρα είναι και λίγο υποκείμενικο εδώ το θέμα. Και να της πείτε εσείς δίδαξε του αυτά δε θα το κάνει γιατί δεν τα πιστεύει πχ η και να τις πείτε άμα δεν πιστεύεις μην τηρείς τα βασικά πχ βάπτιση θεία κοινωνία κλπ πάλι δε θα τα κάνει γιατί έχει μάθει να τα κάνει. Θέλω να πω είναι καθαρά υποκειμενικο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθηθεί... Λέω γω τωρα..
 10. Λοιπόν της πήρα το επιτραπέζιο ιπποποταμουκηδες και της άρεσε πολύ, αλλά αυτό με τα αρώματα και να φτιάχνει με αυτοκόλλητα μόδα και ρούχα αυτό του Πατάκη μου είπε κατά λέξη μεσα στο μαγαζί "είναι βακεια". Οπότε όπως καταλάβαινετε χρειαζομαι κι άλλες ιδέες, παιχνίδια που αντικειμενικά αρέσουν.. Για πείτε.. Ευχαριστώ!! Παντως νομίζω θα της άρεσε να της πάρω εργαλεία με σφυριά και τέτοια. Αγορίστικο μεν αλλά την τραβάει.. Επίσης μου ζήτησε ένα τρένο για τα Χριστούγεννα. Καμμια ιδέα με τρένο μέσα?
 11. Αμα σας λένε εσας αυτά τώρα με αυτά τα μικρόθεματα τρέμω στην ιδέα τι θα ακούσω εγώ του χρόνου στο νήπιο... Γιατί και η δικιά μου είναι μια χαρά παιδί σε όλα της, αλλά φωνολογικα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Βέβαια βλέπω συνεχή κι αυξανόμενη βελτίωση, ανησυχω όμως για τις παραπομπές. Όπως και να χει εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος. Ψαξτο λίγο καλύτερα και πάρε συμβουλές από όλους. Ακόμα και από δασκάλους της πρώτης. Της δικής σας πρώτης.. Εγώ πάντως τελευταία όλο και περισσότερα παιδάκια συναντώ που έχουν θέμα με τον λόγο τους και όχι μόνο . Και στο προνηπιο πολλά ναι μεν μιλάνε καθαρά, αλλά είναι πολύ ανώριμα ηλικιακά. Και αναρωτιέμαι αν τελικά αυτά είναι προβλήματα και λόγος να πάνε πίσω μια χρονιά. Η δικιά μου είναι πολύ ώριμη σε πολλά θέματα καί πολύ συνεργασιμη. Πιστεύω ότι και θέματα να έχει με τη γλώσσα, θα κάνει προσπάθεια και κάποια στιγμή θα φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Εγω έτσι νομίζω αλλά για να δούμε. Γιατί από το καλοκαίρι έως τώρα η αλλαγή της είναι θεαματική. Για να το θέσω ποσοστιαία, η αλλαγή της είναι άνω του 50%. Και είμαι γενικώς αυστηρή, μάλλον εγκρατής στη βαθμολογία.. Το βασικό είναι από πλευράς μου ότι δεν έχω την προσδοκία να είναι άριστη. Και θα το θέσω αν χρειαστεί και έρθει η ώρα. Με ενδιαφέρει η βελτίωση της και η ψυχική ικανοποίηση της σε όλους τους τομείς. Να είναι ένα χαρούμενο παιδί. Οι βαθμοθηρες άλλωστε δεν είναι ευτυχισμένα παιδιά, τεκμηριωμένο. Ακόμα κι αν συναντήσουμε δυσκολία να είμαστε εκεί να τη βοηθήσουμε ίσως με κάποια ενίσχυση στο σπίτι. Αλλά ως ένα σημείο, με την πίεση θεωρώ πως όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως μαθησιακου επιπέδου, σε ηλικία που δεν επιτρέπεται πλεον να το κάνουν, κι όμως κλαταρουν.. Πίεση ασκείται και στις δύο περιπτώσεις πάντως. Είτε χάσεις μια χρονιά, είτε πας σε αυτή που πρέπει να είσαι ηλικιακά και δεν αποδίδεις. Οπότε ο γονιός διαλέγει και παίρνει... Ευκαιρία να ακουστούν για αυτό απόψεις. Εσείς τι λέτε? Τι είναι προτιμότερο?
 12. Nefeli2014

  Ποτε κοιμούνται απο μόνα τους?

  Είναι λόγω ηλικίας πιστεύω και ιδιοσυγκρασιας, καλά το πας πιστεύω
 13. Αχ το κάνω κι εγώ σε μια πολύ καλή μου φίλη. Μην την παρεξηγείς. Απλώς εγώ με τη συγκεκριμένη επειδή είναι δύσκολη στα γούστα με βοηθάει να μου λέει κι εγώ δεν ταλαιπωρούμαι κι έτσι κι εγώ την πρήζω.. ^^. Γιατί πιστεύω κάποια που της έχω πάρει άμα καιρούς από μόνη μου δεν ξετρελάθηκε οπότε γιαυτό τη ρωτάω... Νεύριαζει κι εκείνη αλλά όταν μου λέει και της το παίρνω χαίρεται και χαίρομαι που θα πιάσει τόπο...
 14. Ναι είναι απλώς, εμπειρικσ εγώ μιλώντας πάντα διότι τα ίδια μου λέγαν κι εμένα, λογικά μέχρι τα 2 πρέπει να λένε κάποιες λέξεις και γενικά να βλέπουμε βελτίωση. Κι εγώ έτσι περίμενα ως τα 2, 5 αλλά επειδή δεν έβλεπα μεγάλο κι έντονο φως πήγα νωρίς. Θεωρώ πως αν είχα πάει στα 2, 5 νταν θα είδαμε περισσότερο χρόνο. Εγώ την πήγα στα 3 και είδαμε Θέλω να πω χωρίς άγχος όπως και το χω γράψει στον εσπερο θέλει καταγραφή και παρακολούθηση τίποτε άλλο. Επισγς εγώ είχα κλείσει ραντεβού από νωρίς στα 2 για να μας παρουν στα 3.ελεγα άμα χρειστει καλώς αμα όχι καλύτερα αλλά τελικά χρειαστηκε οκ.
 15. Έσπερος δεν το έχετε βαφτίσει? Ονοματοδοσια κάνατε? Δεν έβαλε λάδι ο νόνος? Δεν έχετε πάει ποτέ στην εκκλησία μαζί? Γενικά συμφωνώ με την erin, καλό είναι αν δεν πιστεύουμε η αν πιστεουμε να το πιάνουμε από την αρχή σωστά.. Για τη νηστεία έχω μια ένσταση καθώς είναι μικρά και πρέπει να τρώνε τα πάντα αλλά μια ιδέα για μερικές μέρες μπορεί κάποιος να τη δώσει..
 16. Εδω μιλάνε οι κάρτες η τα κουταλιά και τα πιρούνια... Ειδικά δε, αυτό το κουτάλι αεροπλανάκι που το κραταω σουβενίρ από βρεφική ηλικία μας πάει καρότσα μέχρι σήμερα.. Στη μικρή κυρίως αλλά διασκεδαζει κ η μεγάλη. Καλα έχουμε ένα κουτί όλο ζώα που χει μέσα ψάρια, καρχαρίες, βάτραχο πιο μεγάλο από το άλογο ξέρω γω, ένα φίδι και πουλιά, σκυλάκι καναπέ, τίγρη, έχουμε και αστακό. Έχεις δεν έχετε τέτοιο!! Χαχαχαχα