Ζωη83

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  15
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

9 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Το καλύτερο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω μια γυναίκα για γενική.μια φορά σε 2-3ευδομαδες. Ποτέ δεν είχα βοήθεια,δεν χρειάζονταν.Και μου φαίνονται παράξενο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις γενική όταν έχεις μικρό πολύ ζουζούνι.
 2. Εμείς μετά από 10 μέρες στο βρεθικο αρρώστησαμε.μολις έχει συνηθίσει... έφαγε και πρώτη φορά εκεί( ειχαμε θέμα).Και τώρα ? Ελπίζω να μην είναι προσαρμογή από αρχή. Πρώτη μέρα ,όταν τους αφήνουμε,κλάμα μικρός,κλάμα και εγώ. Με μυαλό καταλαβενω ότι πρέπει να κοινοποιήθη μικρός, αλλά με καρδιά στεναχώρια... πρώτη φορά μέσα σε 2χρονια τον άφησα σε κάποιον άλλον.
 3. Trofokard επερνα και εγώ όλη εγκυμοσύνη και λίγο μετά, γιατί είχα γρανπες.ασβεσιο και σίδερο επίσης.ηταμ μπελάς γιατί δεν επιτρέπεται να πίνεις όλα μαζί.

 4. Διαφημίσεις


 5. Ζωη83

  δώρο νονάς

  Καλημέρα.Εγώ ως νονά έχω μεγάλο θέμα με δώρα. Βαφτιστηρα μου ζεί σε άλλη χώρα.θα ήθελα πολύ να του πάρω δώρα αλλά για να στείλω κάτι θέλω κάθε φορά 30-40 ευρώ. Έτσι έχω συζητήσει με κουμπάρα μου και στέλνω χρήμα ( όταν μπορώ) . είμαι άνεργη με μικρό παιδάκι.δεν υπάρχει παρεξηγήσει.Με μαλώνει πόλεις φορές όταν στέλνω, όταν μπορώ παρά πάνω. Νονά δεν είναι αρμεγοτσα αγγελαδα.ειναι πολύ δύσκολη καιροί. Θα συμφωνήσω με Deena, γράψε μια κάρτα και μια δώρο επιταγή. Σημασία έχει ότι εσύ πνευματικά μαζί με παιδί... είναι πνευματικό σου παιδί.
 6. Ζωη83

  Αζωοσπερμία

  Καλησπέρα.. εξωσωματική κάναμε στην ιδιωτική κλινική.
 7. Καλημέρα κορίτσια...εγώ είχα ανάλογη συμπεριφορά στο γιό μου...δεν κοιμόταν στριφογυρίζει... ανακαλύψα ότι απλά ζεστενοταν.. στο ύπνο θέλει 23 βαθμούς όχι παραπάνω...αν είναι εντάξει θερμοκρασία θα ξυπνήσει 2-3φορες,αν όχι....δεν θα κοιμάται..και θα γκρινιάζει.. έχει πάρει από άντρα μου.. ούτε αυτός αντέχει ζεστή. Εγώ κρυώνω, αλλά μικρός είναι εντάξει. Ήθελα απλά να γράψω.μη πως και βοηθούσε αυτό
 8. Καλημέρα...Και σε μένα ήρθε περίοδο μετά από 12 μήνες.
 9. Κορίτσια δεν μου ήρθε καμία αναφορά...μετά από θηλασμό στήθος αρκετά μαλακό...και οποίο σουτιέν και να φορέσω. Χεράκι του περνά.... ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει.. Σάς ευχαριστώ για υποστήριξη..
 10. Δυστυχώς και στο σουτιέν βάζει τα χέρια τού....το μικρό μου λατρεύω... αλλά όταν κάνει αυτό με προκαλεί πολύ εκνευρίζμο..
 11. Εγώ έχω παρόμοιο προβλήμα... ώμος διαφέρει λιγάκι...μου τραβά ρώγα...με εκνευρίζει αφάνταστα.. αρχίσει να κάνει μετά που έκοψα θηλασμό...έχω και μια ελιά διπλά στο στήθος.. τραβά και αυτή...δεν ξέρω τι να κάνω..
 12. Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη εβδομάδα...να σού ζήσουν τα μικρουλια...να είστε πάντα ευτυχισμένοι
 13. Καλησπέρα... μην σκέφτεσαι.. πρέπει να χαλαρώσεις..τι να πω εγώ που προσπαθούσα 10χρονια...τα κατάφερα.. υπομονή και ηρεμία...και γιατρό που ξέρει τι του γίνεται
 14. Καλησπέρα..ο γιος μου τωρα18 μήνες θέλω από Σεπτέμβριο να πάει στο παιδικό...και διαβάζοντας πρώτο ποστ καταλαβενω ότι γράφει για όλα ότι με τρομάζει... καταλαβενω ότι όλα παιδιά φοβούνται... αλλά με τρομάζει αν θα αρχίσει να κλεει και να με αναζητά...
 15. Ζωη83

  Αζωοσπερμία

  Καλησπέρα..και άνδρας μου είχε αυτό το θέμα...και λύσαμε με παρακέντηση. ..ναι...πόνεσε λίγο, αλλά αξίζε...τώρα έχουμε το μικρούλη μας..μην παρατάτε..
 16. Καλημέρα σε όλους. είμαι Ζωή, μια μαμά (θαύμα με μεγάλη προσπάθεια)..που λατρεύει άτακτο μικρό της... Χαίρομαι που θα συζητήσουμε για διάφορα θέματα, γιατί είναι πολύ σημαντικό για να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος.