Nurse1985

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  29
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  Νοσηλευτρια

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Μαγδα? Πως είσαι κορίτσι μου? Είναι πολύ άσχημη κατάσταση ρε γαμωτο! Πες μας πως πας?
 2. Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!! Ανοίγω καινούργιο θέμα για όλες εμάς που βρισκόμαστε σε διαδικασία εξωσωματικης και ειδικά για εκείνες που θεωρούνται φτωχές απαντητριες. Ξεκινώ τον Αύγουστο το βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστών μιας και έχω ήδη ΑΜΗ 4.7 pmol και έκλεισα μόλις τα 33 τον Δεκέμβριο. Πόσες ακόμα μπήκατε σε διαδικασία εξωσωματικης με πρωτοκολλο ανταγωνιστών? Εμπειρίες?Καταφέρατε να κάνετε ωαρια? Και ακόμα πόσες είχατε επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια? Εύχομαι για όλες μας σύντομα οι προσπάθειες μας να ευοδωθουν και να κατάφερουμε να νιώσουμε την ζωή να μεγαλώνει μέσα μας! Φιλιά και καλό κουράγιο σε όλες μας!!

 3. Διαφημίσεις


 4. Μπράβο κορίτσι μου τουλάχιστον ήσουν τυχερή και δεν μπήκες σε παραπάνω μπελάδες!!!
 5. Εγώ να δεις πως είμαι σήμερα. Ο ακτινολόγος είπε ότι είναι πολύ χαμηλή η πιθανότητα να είναι κακοήθεια αλλά φοβάμαι... Και σοκαρίστηκα να πω την αλήθεια.
 6. Καλησπέρα κορίτσια μου. Αν δεν σκάσω σήμερα δεν θα σκάσω ποτέ!! Ήξερα ότι είχα ένα ινοαδενωμα και σήμερα πήγα για μαστογραφια και υπέρηχο και ανακαλύψαμε σύνολο 8 και στους δύο μαστούς, ένα εκ των οποίων είναι BI RADS 4A, ύποπτο δηλαδή και στις 26.03 πάω για βιοψία. Η εξωσωματικη αναβάλλεται μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα της βιοψιας.Κι αν έχω κλάψει σήμερα....
 7. Natashoni δυστυχώς η χαμηλή ΑΜΗ είναι μια ένδειξη του αποθεματος των ωαρίων. Από εκεί και ύστερα είναι και πολλοί άλλοι παράγοντες που παιζουν ρολο. Η εξωσωματικη είναι πάντα μια πρόκληση για ένα ζευγάρι καθώς επιβαρύνει ψυχικά, σωματικά αλλά και οικονομικά! Εγώ ξεκινώ τον Απρίλιο το βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστών λόγω χαμηλής ΑΜΗ, βέβαια είχα ηδη ένα εξωμητριο πέρσι το Μάιο χωρις να αφαιρέσουν την σάλπιγγα που πιθανώς έχει κλείσει κιόλας, θυρεοειδή ανω κάτω οπότε είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Θέλει υπομονή η όλη υπόθεση!
 8. Ninaki80 μόνο αυτό! Να νιώσω την ζωή να μεγαλώνει μέσα μου και τι στον κόσμο!!
 9. Ninaki80 ήρθαν και τα αποτελέσματα της TSH μου 3,11 mU/l. Σύμφωνα με την πόρισμα του εργαστηρίου σε γυναίκες με υπογονιμοτητα πρέπει οι τιμές να είναι μεταξύ 0,5-2,5 mU/l. Για να δουμε τι θα πει ο γιατρός την άλλη εβδομάδα για την τιμή. Σε κάθε περίπτωση το κέντρο γονιμότητας, δεν μου πρότεινε καθόλου σπερματεγχυση, αφού με ένα εξωμητριο ήδη και την προβληματική σάλπιγγα να είναι ακόμα μέσα, οι πιθανότητες σύλληψης και φυσιολογικής κύησης είναι μικρές. Και τώρα τρέξιμο με την γερμανική γραφειοκρατία για να εγκρίνει την εξωσωματικη. Ουφ να το έχεις κι αυτό συν όλα τα υπόλοιπα!!
 10. Κορίτσια μου καλημέρα! Τα φώτα σας παρακαλώ!! Ψάχνωντας αυτές τις μέρες στο Google ανακάλυψα μια έρευνα η οποία μιλούσε για την σπάνια περίπτωση μιας γυναίκας με ινοαδενωμα στο στήθος το οποίο μέσω των ορμονων διέγερσης εξαλλαχθηκε σε κακοήθες!Και φυσικά ανησυχώ διότι έχω ένα μεγαλούτσικο ινοαδενωμα και το ραντεβού μου με το κέντρο γονιμότητας, οπου και θα ενημερωθώ είναι σε δέκα μέρες περίπου. Οπότε ψιλοκαθομαι σε αναμμένα κάρβουνα και αναρωτιέμαι πόσα εμπόδια θα βρω ακόμα για να καταφέρω να μείνω έγκυος ξανά!
 11. MagdaP τι πέρασες κι εσύ βρε κοπέλα μου!! Χτες ήμουν πάλι στον γυναικολόγο για υπέρηχο και πάλι δεν βρήκαμε ωαριο έτοιμο για ωορηξια!Ουσιαστικα δεν έχω ωορηξια εδώ και μήνες. Έχουμε έρθει σε επαφή με το Embryolab στην Θεσσαλονίκη και μόλις γίνουν όλες οι εξετάσεις, θα αποφασιστεί τι και πως θα προχωρήσουμε!! Εύχομαι για όλες μας αυτή τη χρονιά να πάρουμε ένα μωρό στην αγκαλιά!
 12. Όχι ακόμη αλλά είναι στο πρόγραμμα να γίνουν μέσα στις απομενες δύο εβδομάδες!
 13. Από ότι έψαξα ΑΜΗ 0.67 αντιστοιχεί σε 4,8 pmol, για την ηλικία μου δηλαδή υπογονιμη αλλά με καλή FSH έχουμε ελπίδες για καλής ποιότητας ωαρια. Βέβαια αυτό σε συνδυασμό ότι μέσα σε 8 μήνες είχα πιθανον 4 ανοωρηκτικους κύκλους μιας και δεν εντοπιζοταν υπέρηχογραφικά με προβληματίζει. Τον επόμενο μήνα θα κάνουμε σαλπιγγογραφια μια και την θέλει και το ταμείο μου για να αναλάβει τα έξοδα.
 14. Καλησπέρα σας κορίτσια! Έχω την ανάγκη γράψω για να αποβάλλω το στρες μου και να μοιραστούμε ανάλογες εμπειρίες όσες έχουμε! Τον Μάιο του 2018 κατάφερα και έμεινα έγκυος φυσιολογικά, αλλά δεν προχώρησε καθώς ήταν εξωμητριο και αφαιρέθηκε την 5w5d,χωρις να αφαιρεθεί η σάλπιγγα μου. Να σημειώσω πως μένω Γερμανία και δεν αφαιρούν σάλπιγγες τόσο εύκολα. Από τον Ιούλιο και μετά μας επέτρεψαν να ξαναπροσπαθησουμε χωρίς μέχρι στιγμής να καταφέρουμε τίποτα. Και αυτό είναι το θέμα. Από τον Ιούλιο μέχρι στιγμής είχα τρεις υπέρηχους την 13η μερα και έναν την 17η όπου ο γιατρός στην Γερμανία μου είπε ότι δεν βρισκει κανένα ώριμο ωοθηλακιο για ωορηξια. Η αλήθεια είναι ότι θοορυβηθηκα που ο γιατρός δεν μου έδινε καμία απάντηση ή συμβουλή και τα Χριστούγεννα που ήμουν Ελλάδα πήγα σε γυναικολόγο στην Ελλάδα ο οποίος πάλι δεν μπόρεσε να βρει ώριμο ωοθηλακιο και φυσικά μου έδωσε μια κατεύθυνση ως προς τα που να ψαχτω. Φυσικά ο γιατρός στην Γερμανία, όλα χαλαρά δεν το παίρνει και πολύ θερμά ώσπου θύμωσα και του λέω :με εξετάζεις μήνες τώρα δεν βρίσκεις ωριμα ωοθηλακια, δεν ξέρουμε καν αν έχω ωορηξια κοντεύει χρόνος από το εξωμητριο σιγά σιγά και έχω μπει στα 34, δεν θα κάνουμε τίποτα γι αυτό? Και μου λέει απλά έλα τον επόμενο μήνα την 12η μέρα του κυκλου για υπέρηχο!!! ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ!!!! Παίρνω που λέτε την πρωτοβουλία και πάω την3η μέρα του κυκλου και δίνω αίμα και πριν πάρω τα αποτελέσματα παίρνω τηλέφωνο στο ιατρείο να κάνουμε ένα υπέρηχο για να μετρήσουμε τα πρωτογενη ωοθηλακια και μαντέψτε :αρνήθηκε!! Εν τω μεταξύ παίρνω αποτέλεσματα :fsh 5.8 LH 3.2 LH /FSH QUOTIENT 0.54 E2 30 AMH 0.67 μg/l Παίρνω την άλλη μέρα τον Έλληνα γιατρό και μου προτείνει να πάω αμέσως σε κέντρο γονιμότητας για διεγερση τον επόμενο μήνα, αφού μετρηθουν τα ωοθηλακια μου. Το Γερμανό θα τον δω την επόμενη εβδομάδα, δεν του έχω πει τα αποτελέσματα ακόμη, αλλά δεν ξέρω, δεν τον εμπιστεύομαι πια! Εσείς στην θέση μου θα αλλάζατε γιατρό? Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε κέντρο γονιμότητας στην Ελλάδα, αλλά ο γιατρός μου πρεπει να είναι εδώ στην Γερμανία αφού είμαι εδώ ασφαλισμενη! Και από εκεί και πέρα μάλλον ο δρόμος είναι σπερματεγχυση ή IVF λογικά. Πιστεύετε ότι η αξίζει να προσπαθήσει κάποιος με σπερματεγχυση ή καλύτερα να πάει κατευθείαν σε IVF.Συγνωμη για το σεντόνι, αλλά έχω μπερδευτεί εντελώς. Καλά κουράγια σε όλες μας εύχομαι!!!
 15. Ninaki80,Sansa τελικά χθες το βράδυ ήρθε η περίοδος μου! Ακριβώς 12 ημέρες μετά την ωορηξια μου. Παρότι στεναχωρηθηκα που δεν είχα θετικό αποτέλεσμα, ελπίζω ότι το επόμενο μήνα όλα θα πάνε καλά! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
 16. sansa μου ευχαριστώ και καλή Κυριακή να έχουμε! Θα περιμένω!!