MagdaP

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  303
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  6

MagdaP last won the day on Ιούλιος 19

MagdaP had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

167 Good

Περισσότερα για την/τον MagdaP

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Δεν πειράζει... Όλα καλά θα πάνε. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι... Στείλε μας νέα.
 2. Κορίτσι μου τέλεια νέα!!! Πότε θα πας για υπέρηχο; λογικά τώρα θα φαίνεται ο σάκος!!! Πάντως η χοριακη αυξάνεται πολύ καλά!!!

 3. Διαφημίσεις


 4. Μα ήδη το ανέφερα ότι του λέω έξω να κατουράει όρθιος. Όχι για την κοροϊδία αλλά γιατί δεν είναι καθαρά σαν το σπίτι. Τώρα στο σπίτι δε νομίζω να πηγαίνει στην τουαλέτα με φίλους... Πάντως εγώ ξέρω ήδη αρκετούς άντρες που πάνω στη συζήτηση παραδέχονται ότι κατουρανε καθιστοι.
 5. Γενικά είναι προσεκτικοί μπαμπάς και γιος. Αλλά παρόλα αυτά σταγονίδια πέφτουν όχι μόνο στη λεκάνη αλλά και γύρω και ας μην φαίνονται. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μάθουν ότι είναι καλύτερο και για τη μετέπειτα υγεία τους. Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε αυτό... Πολλοί θεωρούν ότι είναι "δείγμα ανδρισμού" να κατουρανε όρθιοι!?! Το θεωρούν ντροπή να καθίσουν. Στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άντρες κάθονται γιατί πραγματικά οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κύστη αδειάζει καλύτερα και επιπλέον είναι θεμα υγιεινής. Και "πολιτισμού" θα πρόσθετα εγώ.
 6. Η κύστη αδειάζει σίγουρα καλύτερα αν τα αγόρια (και τα κορίτσια φυσικά) κάθονται. Και γενικότερα είναι καλύτερα απο ολες τις απόψεις. Όταν βγάλαμε την πάνα έμαθε να κάνει τσισα καθιστός και ήθελα να συνεχίσει ετσι. Φυσικά ήθελα να μάθει όρθιος για τις τουαλέτες εκτός σπιτιού αλλά δεν βιαζόμουν. Όταν πήγε παιδικό σταθμό η δασκάλα επέμενε ότι πρέπει να τα κάνει όρθιος και προσπάθησε να του το μάθει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση επιμονή. Στην αρχή ο γιος μου δεν ήθελε καθόλου αλλά σιγά-σιγά έμαθε. Μετά το βρήκε μάλλον πιο πρακτικό και γρήγορο και δεν ήθελε να κάθεται. Τώρα προσπαθώ να τον πείσω να κάθεται στο σπίτι και έξω να τα κάνει όρθιος. Όταν είμαι σπίτι και του το θυμίζω κάθεται αλλά αμφιβάλλω αν το κάνει μόνος του. Πάντως θα επιμείνω γιατί έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερο και για τα ίδια τα παιδιά αλλά και για την... λεκάνη!!! Στους παιδικούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία πάντως έχουν μικρές λεκάνες, στο μέγεθος των παιδιών. Τούρκικες έχω χρόνια να δω... Όσο για τα πλαστικά μιας χρήσης δε νομίζω ότι είναι εύκολο για ένα νήπιο να τα χρησιμοποιήσει.
 7. Τέλεια νέα!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειομημη εγκυμοσύνη!!!
 8. Κι εγώ έχω αυτά τα πλαστικά αλλά για έξω. Για όταν θέλει κακά μια γιατί έχουμε θέμα. Νομίζω είναι δύσκολο για ένα 4χρονο - 5χρονο να τα χρησιμοποιήσει μόνο του. Δηλαδή να τα βάλει σωστά ώστε τελικά να μην ακουμπήσει στη λεκάνη. Στα νηπιαγωγεία έχουν μικρές λεκάνες τις οποίες θεωρώ ότι τις διατηρούν αρκετά καθαρές.
 9. Κορίτσι μου οι εβδομάδες μετράνε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Άρα λογικό είναι να δείχνει 2-3 εβδομάδες. Στείλε μας τα αποτελέσματα.
 10. Κορίτσι μου εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι τυχερή και να αποκτήσεις το θαυματάκι σου.
 11. Ξέρω... Σε τέτοιες περιπτώσεις τα χάνεις... Η τιμή σίγουρα δεν είναι αρνητική αν και αρκετά χαμηλή... Δεν ξέρω τι παίζει με την αραίωση. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Εύχομαι με μια υψηλή χοριακη αυτή τη φορά!
 12. Κορίτσι μου ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Τι εννοούσε θα γίνει αραιωση; πρώτη φορά το ακούω... Δεν ρωτησες; Το ότι πήγες σε διαφορετικό εργαστήριο παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα άλλα αυτό που σου είπε δεν το κατάλαβα.
 13. Έσπερος και συνονόματη magdoulini το ότι εσείς δεν ξεκουράζεστε με τους γονείς σας δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ούτε και οι γονείς μας. Για παράδειγμα όταν είμαι στους δικούς μου ξεκουράζομαι απίστευτα! Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη μαμά μου με την οποία έχουμε κοινές απόψεις για την ανατροφή του παιδιού. Μάλιστα πολλές φορές δέχομαι και συμβουλές από εκείνη, κάποια πράγματα που μπορεί να μην έχω σκεφτεί. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι: Εγώ ξεκουράζομαι και γιαγιά και εγγονός απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον που στερούνται όλο το χρόνο. Με την πεθερά μου δε συμβαίνει το ίδιο. Είναι πολύ μεγαλύτερη, με άλλη εντελώς νοοτροπία, παλιά μυαλά. Όσο ήταν μικρός δεν τον άφηνα σχεδόν καθόλου μόνο μαζί της. Δεν ήθελε κι εκείνη, αισθανόταν ανασφάλεια. Τώρα που είναι 5 χρονών τον αφήνω κάποιες φορές για λίγες ώρες αλλά όχι πολύ. Δεν ξεκουράζομαι ιδιαίτερα όσον αφορά το παιδί, μόνο που δεν κάνω δουλειές.