Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να κάνω κατι για μενα...

diane2020

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Yovanna είπε:

Εγώ πάντως και επαγγελματικό πεντικιούρ να κάνω (που μόνο επαγγελματικό κάνω γιατί βαριέμαι φοβερά να ασχοληθώ με τα νύχια μου, ούτε κρέμα δεν βάζω σε χέρια και πόδια), και μια ώρα μετά να βάλω παπούτσια, θα χαλάσει σίγουρα. Αν μάλιστα είναι στενό/μυτερό το παπούτσι, αν τα βάψω το πρωί και τα βάλω το βράδυ, πάλι θα χαλάσουν. Μου κάνει εντύπωση αυτό που διάβασα για τα 10λεπτα. Και τα κορίτσια στο νυχάδικο συμφωνούν ότι θέλει ώρες να στεγνώσει το βερνίκι τόσο ώστε να μην χαλάσει. 

Το ημιμόνιμο στα πόδια είναι τέλειο, δεν παθαίνει τίποτα. Εγώ μόνο ημιμόνιμο κάνω όταν τα βάφω (δεν έχω πάντα βαμμένα νύχια, εκτός από το καλοκαίρι στα πόδια), γιατί βαριέμαι να περιμένω να στεγνώσουν. 

To επαγγελματικό, θέλει μια μέρα για να βάλεις παπούτσια, το απλό στο σπίτι άντε μισή.

Παράδοξο, μεν, αλήθεια δε.

1 ώρα πρίν, little lamb είπε:

Έχω διαφορα. Και Κορρέ, και seventeen, και κάτι lovie της πλάκας, και κάτι αλλα, νομιζω medi spa λέγονται. 

Παρεμπιπτόντως έχω ένα του Κορρέ που λέει gel effect, αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Γιατί είχα γκουγκλαρει κ δεν είχα βρει.

Seventeen βασικά είναι για πέταμα δυστυχώς, παλιά ήταν πολύ καλύτερα. 

Kορρέ κάπως καλύτερα, αλλά πάει με το χρώμα. Τα κόκκινά του και κάποια σκούρα μπλε, καφέ, μαύρα κλπ είναι σχετικά καλά, όπως και κάποια με εφέ γκλιτερ. Τα ανοιχτόχρωμα, χάλια μαύρα. Τα Laloo δοκίμασα πρόσφατα, πολύ καλύτερα. Και τα Essie, σταθερή αξία. Toυ Κορρέ όη η σειρά εδώ και 2-3 χρόνια λέγεται gel effect. Αν έχεις κάτι που δεν το γράφει, ήταν μάλλον από τον καιρό του Νώε στο κατάστημα και θέλει πέταμα :( 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 865
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι το κατάστημα, εγώ τα έχω από τον καιρό του Νώε, χαχα! Επειδή βάφω μόνο πόδια και μόνο καλοκαίρι, μου κρατάνε χρόνια. 

Όσο για τη βάση, όχι δεν μου χρωματίζονται. Μόνο των ποδιών και μόνο σε σκούρα χρώματα όπως κόκκινο. Των χεριών που έβαφα παλιά δεν χρωματίζονται. 

Να κάτσω να κάνω διαδικασία μια ώρα με βάσεις, τοπ κοατ κλπ δεν παίζει. Ούτε να δινω τόσα λεφτά και τόσο χρόνο για να κάνω νύχια εξω. Δεν το'χω με τον τόσο καλλωπισμό! Κι ευτυχώς ούτε στον άντρα μου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, μαλλιά κομμωτηρίου κλπ. Μου φτάνει το σχεδόν μισάωρο που κάνω να τα βάψω με το απλό,

να ξεβαψω τα γύρω γύρω και να στεγνώσουν.

πρίν από 9 λεπτά , little lamb είπε:

Όχι το κατάστημα, εγώ τα έχω από τον καιρό του Νώε, χαχα! Επειδή βάφω μόνο πόδια και μόνο καλοκαίρι, μου κρατάνε χρόνια. 

Όσο για τη βάση, όχι δεν μου χρωματίζονται. Μόνο των ποδιών και μόνο σε σκούρα χρώματα όπως κόκκινο. Των χεριών που έβαφα παλιά δεν χρωματίζονται. 

Να κάτσω να κάνω διαδικασία μια ώρα με βάσεις, τοπ κοατ κλπ δεν παίζει. Ούτε να δινω τόσα λεφτά και τόσο χρόνο για να κάνω νύχια εξω. Δεν το'χω με τον τόσο καλλωπισμό! Κι ευτυχώς ούτε στον άντρα μου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, μαλλιά κομμωτηρίου κλπ. Μου φτάνει το σχεδόν μισάωρο που κάνω να τα βάψω με το απλό,

να ξεβαψω τα γύρω γύρω και να στεγνώσουν.

Ε καλά, λογικό να βγαίνουν χάλια. Βερνίκι, και μάλιστα που έχει ανοιχτεί, να βγάλει ένα χρόνο, το πολύ. Μετά απλά ή διαχωρίζεται ή γίνεται παχύρρευστο. Θεωρητικά μπορείς να αραιώσεις προσεκτικά με ασετόν, αλλά δε θα βγει και πολύ καλό.

πρίν από 6 λεπτά , ΑΡΓΚ είπε:

Ε καλά, λογικό να βγαίνουν χάλια. Βερνίκι, και μάλιστα που έχει ανοιχτεί, να βγάλει ένα χρόνο, το πολύ. Μετά απλά ή διαχωρίζεται ή γίνεται παχύρρευστο. Θεωρητικά μπορείς να αραιώσεις προσεκτικά με ασετόν, αλλά δε θα βγει και πολύ καλό.

Όχι δεν έχουν χαλάσει, ούτε βγαίνουν χάλια. Απλά θέλουν περισσότερες στρώσεις και περισσοτερη ώρα να στεγνώσουν. Το αποτέλεσμα μια χαρά είναι όμως.

Αν ήταν να τα πετάω σ'ένα χρόνο θα τα έβαφα μόνο δύο φορές με το καθένα κ πέταμα! 

πρίν από 7 λεπτά , little lamb είπε:

Όχι δεν έχουν χαλάσει, ούτε βγαίνουν χάλια. Απλά θέλουν περισσότερες στρώσεις και περισσοτερη ώρα να στεγνώσουν. Το αποτέλεσμα μια χαρά είναι όμως.

Αν ήταν να τα πετάω σ'ένα χρόνο θα τα έβαφα μόνο δύο φορές με το καθένα κ πέταμα! 

Nαι, εννοώ με το μία στρώση, 2 λεπτά, δεύτερη και τέλος. Αυτό θέλει καλό βερνίκι και σε καλή κατάσταση.

Εγώ έχω τρέλα με τα βερνίκια, το να βγω με άβαφα νύχια νιώθω σαν να έχω βγει γυμνή περίπου, οπότε σπάνια προλαβαίνουν να χαλάσουν.

Διαφημίσεις

4 minutes ago, ΑΡΓΚ said:

Nαι, εννοώ με το μία στρώση, 2 λεπτά, δεύτερη και τέλος. Αυτό θέλει καλό βερνίκι και σε καλή κατάσταση.

Εγώ έχω τρέλα με τα βερνίκια, το να βγω με άβαφα νύχια νιώθω σαν να έχω βγει γυμνή περίπου, οπότε σπάνια προλαβαίνουν να χαλάσουν.

Εγώ παλιότερα είχα αγοράσει άπειρα, και καλά, opi, essie, max factor, Chanel.. Κάποια τα χρησιμοποίησα 1-2 φορές, κάποια ποτέ και απλά χάλασαν. Είμαι τραγική στο να βάφω νύχια, (ποιδιών κάτι γίνεται, χεριών μου ειναι αδύνατο) και πάντα μου χαλούσαν. Νυχάδικο και πάλι νυχάδικο. όμως μου αρέσουν και τα περιποιημένα άβαφα νύχια. Και απεχθάνομαι φλουο χρώματα, στρασάκια, σχεδιάκια κτλ !! Και τα ψεύτικα νύχια!

πρίν από 7 λεπτά , Yovanna είπε:

Εγώ παλιότερα είχα αγοράσει άπειρα, και καλά, opi, essie, max factor, Chanel.. Κάποια τα χρησιμοποίησα 1-2 φορές, κάποια ποτέ και απλά χάλασαν. Είμαι τραγική στο να βάφω νύχια, (ποιδιών κάτι γίνεται, χεριών μου ειναι αδύνατο) και πάντα μου χαλούσαν. Νυχάδικο και πάλι νυχάδικο. όμως μου αρέσουν και τα περιποιημένα άβαφα νύχια. Και απεχθάνομαι φλουο χρώματα, στρασάκια, σχεδιάκια κτλ !! Και τα ψεύτικα νύχια!

Ναι στρασάκια, κίτρινα νύχια κλπ, μου έρχεται κι εμένα φρίκη. Και τα ψέυτικα νύχια, ειλικρινά δεν έχω λόγια, δεν καταλαβαίνω πώς αρέσουν στον κόσμο.

Το χειρότερο μου είναι μια μόδα που κυκλοφορούσε πέρσυ με ματ ψέυρικα νύχια, με υφή κάπως σαν να έχεις κολλήσει στο χέρι σου κομμάτι από παιδικό πλαστικό σερβίτσιο. Χειρότερο πράγμα δεν έχω δει στη ζωή μου.

πρίν από 18 λεπτά , ΑΡΓΚ είπε:

Εμένα μ'αρεσει να τα βλέπω σε άλλες (όχι όλα τα χρώματα και σχέδια, δηλαδή όχι ζωγραφιές, στρασακια κλπ που λέτε κι επίσης δεν μου αρέσουν τα ψυχρά χρώματα όπως γαλάζιο, μπλε, τιρκουάζ) αλλά εγώ η ίδια πρώτα έπαιζα πολύ πιάνο οπότε δεν μπορούσαν να είναι μακριά, μετά δουλευα στις ανασκαφές οπότε γεια σας, μετά έφυγα από το πατρικό, έκανα μωρό κλπ οπότε με τις δουλειές του σπιτιού, πλυσίματα πιάτων κλπ χαλάνε, τα άφησα τελείως των χεριών. Μόνο ημιμόνιμο σε επίσημες περιστάσεις, 4-5 φορές δηλαδή. Θα μπορούσα να κάνω ημιμόνιμο που δεν χαλάει αλλά δεν είναι του στυλ μου ο τόσος χρόνος και χρήμα στον καλλωπισμό. Στα πόδια όμως το καλοκαίρι τα έχω πάντα βαμμένα, δεν μου αρέσουν αβαφτα.

Κάτι κάνω λάθος φαίνεται. Έχω και οικονομικά απλά βερνίκια, και του Κορρέ και Essie και La Roche Posay. Με όλα σχεδόν πάντα γίνονται σημάδια στα νύχια. Στα πόδια όχι, γιατί είναι πιο εύκολο να τα προσέξεις και κρατάει και πολύ. 

Ένα κοράλλι κ ένα βυσσινί του Κορρέ είναι τα βερνίκια που έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω με πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα κ στα χέρια. Τα χέρια όμως τα σταμάτησα γιατί είναι το πρώτο που φαίνεται στη δουλειά κ δεν μπορώ να έχω το άγχος ότι ξέφτισε κ δεν το έφτιαξα κλπ. Οπότε τα φτιάχνω σε περιόδους γιορτών ή στις διακοπές αν έχω κέφι. Του ποδιού κρατάνε πολύ καιρό. Το θέμα μου είναι ο γιος μου που κολλαει αν έχω ένα χρωμα κ δεν θέλει να το αλλάζω!!! ή αν βάψω τα χέρια, μέτε δεν του αρέσει να τα ξεβάφω κ μου το ζητάει σε άσχετες ώρες!! 

Διαφημίσεις

On 21/3/2021 at 11:56 ΜΜ, Ilaeira είπε:

Όλες στην ίδια φάση είμαστε. Ήταν ένας εξουθενωτικός χειμώνας από κάθε άποψη. 

Σήμερα έκανα μπάνιο κι έπαιζε στο Spotify ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, και σκεφτόμουν και τι δεν θα έδινα να οδηγούσα μόνη, με ανοιχτά παράθυρα, να παίζει η μουσική... κι ας πήγαινα και στη δουλειά. 

Λοιπόν, το σύμπαν μάλλον με άκουσε, γιατί σήμερα έτυχε να έχω κάποιες δουλειές στις οποίες έπρεπε να πάω μόνη κι ήταν και αρκετά μεγάλες διαδρομές. Είχα πάρει και καφέ να απολαύσω οδηγώντας, ανοιχτός δρόμος μπροστά μου, μια υποψία χαράς την είχα γενικώς.

Βέβαια δεν τα άκουσε όλα σωστά το σύμπαν, γιατί βρέθηκα στην Αττική Οδό την ώρα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί κι έριχνε το χαλαζόβροχο. Πηγαίναμε όλοι με 70, με τους υαλοκαθαριστήρες στο τέρμα και αναμμένα τα αλάρμ. Οδηγούσα τρία τέταρτα βρίζοντας μέσα απ' τα δόντια μου, προσπαθώντας να διακρίνω τις λωρίδες, προφανώς για μουσική ούτε λόγος. 

Ηθικό δίδαγμα: πρόσεχε τι εύχεσαι. :D

πρίν από 4 λεπτά , Ilaeira είπε:

Λοιπόν, το σύμπαν μάλλον με άκουσε, γιατί σήμερα έτυχε να έχω κάποιες δουλειές στις οποίες έπρεπε να πάω μόνη κι ήταν και αρκετά μεγάλες διαδρομές. Είχα πάρει και καφέ να απολαύσω οδηγώντας, ανοιχτός δρόμος μπροστά μου, μια υποψία χαράς την είχα γενικώς.

Βέβαια δεν τα άκουσε όλα σωστά το σύμπαν, γιατί βρέθηκα στην Αττική Οδό την ώρα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί κι έριχνε το χαλαζόβροχο. Πηγαίναμε όλοι με 70, με τους υαλοκαθαριστήρες στο τέρμα και αναμμένα τα αλάρμ. Οδηγούσα τρία τέταρτα βρίζοντας μέσα απ' τα δόντια μου, προσπαθώντας να διακρίνω τις λωρίδες, προφανώς για μουσική ούτε λόγος. 

Ηθικό δίδαγμα: πρόσεχε τι εύχεσαι. :D

τα ανοιχτα παραθυρα δ πετυχες:-P

• 4 εβδομάδες μετά...
On 10/6/2021 at 11:26 ΜΜ, Mamaloulou είπε:

Εγώ κάνω μόνη ημιμονιμο στο σπίτι (Όχι συχνά γιατι βαριέμαι).Η λάμπα δεν με έχει κάψει πότε,κρατάει περίπου ένα μήνα.Κατα βάση κάνω ακρυλικο έξω,επισεις δεν με έχει κάψει πότε η λάμπα,όταν θυμηθώ βάζω αντηλιακή κρέμα στα χέρια αλλά όχι παντα

Ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις δοκιμάσει διαφορετικές εταιρίες βερνικιου σε μια εφαρμογή, δηλ άλλη μάρκα primer, base, color ή top ? Εφαρμόζουν καλά? Λογικά θα σχετίζεται με την ποιότητα του βερνικιου αλλά υπάρχει κάποιο ζήτημα αν τα μπερδέψω?

Τελικά πήρα φουρνάκι κ τα σχετικά και ξεκίνησα ημιμόνιμο στο σπίτι. Το φουρνακι δεν το περίμενα μετά από όσα είχα ακούσει αλλά ούτε το καταλαβαίνω. Ειναι τέλειο, δεν νιώθω ούτε κάψιμο, ούτε ζέσταμα, τίποτα! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, νύχια βαμμενα άψογα χωρίς ξεφτισματα και άφθαρτα! :-D

2 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις δοκιμάσει διαφορετικές εταιρίες βερνικιου σε μια εφαρμογή, δηλ άλλη μάρκα primer, base, color ή top ? Εφαρμόζουν καλά? Λογικά θα σχετίζεται με την ποιότητα του βερνικιου αλλά υπάρχει κάποιο ζήτημα αν τα μπερδέψω?

Τελικά πήρα φουρνάκι κ τα σχετικά και ξεκίνησα ημιμόνιμο στο σπίτι. Το φουρνακι δεν το περίμενα μετά από όσα είχα ακούσει αλλά ούτε το καταλαβαίνω. Ειναι τέλειο, δεν νιώθω ούτε κάψιμο, ούτε ζέσταμα, τίποτα! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, νύχια βαμμενα άψογα χωρίς ξεφτισματα και άφθαρτα! :-D

Πω πω τώρα με ψήνεις και εμένα να αγοράσω και να ξεκινήσω να τα φτιάχνω μόνη μου. Απλά δεν μαρεσει που μια γνωστή μου τα κάνει μόνη της και της βγαίνουν σαν χοντροκομμένα ... μήπως βάζει πολύ πηχτή στρώση μανό ; Δεν ξέρω τι φταίει ... παντός έχω κουραστεί κάθε δυο εβδομάδες να δίνω λεφτά έτσι .... μήπως αξίζει να πάρω και να βρω μια ώρα ανα δυο εβδομάδες που θα κοιμούνται τα μωρά να κάνω μόνη μου ...

7 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

Πω πω τώρα με ψήνεις και εμένα να αγοράσω και να ξεκινήσω να τα φτιάχνω μόνη μου. Απλά δεν μαρεσει που μια γνωστή μου τα κάνει μόνη της και της βγαίνουν σαν χοντροκομμένα ... μήπως βάζει πολύ πηχτή στρώση μανό ; Δεν ξέρω τι φταίει ... παντός έχω κουραστεί κάθε δυο εβδομάδες να δίνω λεφτά έτσι .... μήπως αξίζει να πάρω και να βρω μια ώρα ανα δυο εβδομάδες που θα κοιμούνται τα μωρά να κάνω μόνη μου ...

Xρησιμοποιώ απλά βερνίκια, και βάφω τα νύχια μου μόνη χρόνια. Δεν κρατά όσο το ημιμόνιμο, αλλά είναι θέμα λεπτών και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό. Απλά θέλει καλό βερνίκι, να  πιάνει λίγο το χέρι σου, και εξάσκηση. Όταν άρχισε η κόρη μου πριν 1-2 χρόνια να βάφει τα νύχια, το αποτέλεσμα ήταν όπως λες χοντοκομμένο. Μέτα από καμιά δεκαριά προσπάθειες, έμαθε.

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Όχι δεν έχω δοκιμάσει διαφορετικές εταιρείες,Όλα τα προϊόντα είναι της ίδιας ,υποθετω όμως πως αν είναι καλης ποιότητας το προϊόν και άλλης εταιρίας να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα.Ποσο χρονικό διάστημα σου κρατάει το ημιμονιμο;

4 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Xρησιμοποιώ απλά βερνίκια, και βάφω τα νύχια μου μόνη χρόνια. Δεν κρατά όσο το ημιμόνιμο, αλλά είναι θέμα λεπτών και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό. Απλά θέλει καλό βερνίκι, να  πιάνει λίγο το χέρι σου, και εξάσκηση. Όταν άρχισε η κόρη μου πριν 1-2 χρόνια να βάφει τα νύχια, το αποτέλεσμα ήταν όπως λες χοντοκομμένο. Μέτα από καμιά δεκαριά προσπάθειες, έμαθε.

Μόνη μου τα βάφω και εγώ αν δεν έχει ραντεβού θα πάρω ένα απλό βερνικι και θα τα κάνω. Πιάνουν τα χέρια μου όποτε οκ. Το θέμα είναι ότι στις 3 μέρες πάνω έχουν αρχίσει να χαλάνε με τις τόσες δουλειές. :/ για αυτό σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω το ημιμονιμο 

πρίν από 13 λεπτά , kotsifikos είπε:

Μπράβο βρε κορίτσια που το έχετε με τα νύχια, εγώ είμαι άμπαλη και όταν λέω άμπαλη εννοώ εντελώς άχρηστη στο βάψιμο των νυχιων, δηλαδή αν δεν πάω σε κατάστημα να μου τα φτιάξουν νομίζεις πως μου τα έχει βάψει ο γιος μου!!!!

KΙ εγώ έτσι είμαι και γιαυτό δεν έχω και μανό στο σπίτι.Γιατί απλά δεν έχει νόημα

Εγω τα πόδια τα κάνω πολύ καλά με συγκεκριμένα βερνίκια (τα τελευταία που έχω καταλήξει είναι του Κορρέ). Στο χέρι βγαίνουν αξιοπρεπή με αυτά τα βερνίκια αλλά δν κρατάνε ούτε δυο μέρες. Στο χέρι μου κρατάνε μόνο αν το βερνίκι είναι απαλό με χρυσόσκονη που έβαζα παλιά αλλά τψρα δν μ αρέσει το στιλ. Χτες όμως μου ήρθε μια έμπνευση να κάνω κάτι τολμηρό για τα δεδομένα μου. μέχρι τψρα βάζω χρώματα μόνο κλασικα, αφούτολμησα να ξεφύγω από τα παστέλ. δλδ σομόν έντονο, κοραλλί, βυσσινί, φούξια. Σκέφτηκα όταν πάω να μου τα φτιάξουν μήπως κάνω τίποτα γαλάζιο ή μπλε ή πετρολ που μ αρέσουν έτσι κι αλλιώς, για αλλαγή. 

πρίν από 2 λεπτά , Έσπερος είπε:

Εγω τα πόδια τα κάνω πολύ καλά με συγκεκριμένα βερνίκια (τα τελευταία που έχω καταλήξει είναι του Κορρέ). Στο χέρι βγαίνουν αξιοπρεπή με αυτά τα βερνίκια αλλά δν κρατάνε ούτε δυο μέρες. Στο χέρι μου κρατάνε μόνο αν το βερνίκι είναι απαλό με χρυσόσκονη που έβαζα παλιά αλλά τψρα δν μ αρέσει το στιλ. Χτες όμως μου ήρθε μια έμπνευση να κάνω κάτι τολμηρό για τα δεδομένα μου. μέχρι τψρα βάζω χρώματα μόνο κλασικα, αφούτολμησα να ξεφύγω από τα παστέλ. δλδ σομόν έντονο, κοραλλί, βυσσινί, φούξια. Σκέφτηκα όταν πάω να μου τα φτιάξουν μήπως κάνω τίποτα γαλάζιο ή μπλε ή πετρολ που μ αρέσουν έτσι κι αλλιώς, για αλλαγή. 

Πολύ ωραίο το γαλάζιο τα έκανα πρόσφατα , απαλό και κάτι διαφορετικό γιατί όλο τα ίδια βαριέσαι. Ωραίο ,για καλοκαίρι ότι πρέπει 

πρίν από 1 λεπτό , Έσπερος είπε:

Εγω κολλάω στο θέμα των συνδυασμών. Παλιά βεβαθα ήμουν πολύ σχολαστικη, αν είχα ρούχα που φορούσα με μπεζ ή χρυσά πέδιλα έβαζα βερνίκι σομόν ή μπεζ, αν τα φορούσα με άσπρα πέδιλα έβαζα ροζ, γενικα μπορεί να έσπαγα το κεφάλι μου για συνδυασμούς ώστε να μην ξεβάφω νύχια  κ ξαναβαφω κάθε δυο μέρες με άλλο χρωμα, τώρα κατέληξα ότι αυτές οι αποχρώσεις που έχω πάνε με όλα, αν τα κάνω όμως κάτι άλλο δεν ξέρω πώς θα μου φανεί πχ να έχω γαλάζια νύχια με κόκκινη ή λάδι μπλούζα. θα μου πάρει λίγο καιρό μέχρι να το αποδεχτώ! 

Χαχαχα με έκανες και γέλασα αλήθεια .. δεν το περίμενα ότι μπορεί να τραβάει κάποιος τέτοια με τα νύχια .. φαντάσου ότι εγώ μπορεί να τύχει άλλο χρώμα να έχω στα χέρια άλλο στα πόδια :p εκεί τι έχεις να πεις ; Μην σου πω τι κάνω από χρώματα θα τρελαθείς .. και λεοπάρ μπορώ να τα κάνω και ότι άλλο έντονο το έχω κάνει  

πρίν από 3 λεπτά , Super.mum είπε:

Χαχαχα με έκανες και γέλασα αλήθεια .. δεν το περίμενα ότι μπορεί να τραβάει κάποιος τέτοια με τα νύχια .. φαντάσου ότι εγώ μπορεί να τύχει άλλο χρώμα να έχω στα χέρια άλλο στα πόδια :p εκεί τι έχεις να πεις ; Μην σου πω τι κάνω από χρώματα θα τρελαθείς .. και λεοπάρ μπορώ να τα κάνω και ότι άλλο έντονο το έχω κάνει  

Α όταν έβαφα χέρια κ πόδια ήταν τρέλα αυτό με τα χρώματα, γι αυτό το σταμάτησα. εγω όπως έχω πει δεν μπορώ να μην ταιριάζουν τα εσώρουχα μεταξύ τους, σκεψου τα νύχια που φαίνονται κιόλας! 

πρίν από 6 λεπτά , Έσπερος είπε:

Α όταν έβαφα χέρια κ πόδια ήταν τρέλα αυτό με τα χρώματα, γι αυτό το σταμάτησα. εγω όπως έχω πει δεν μπορώ να μην ταιριάζουν τα εσώρουχα μεταξύ τους, σκεψου τα νύχια που φαίνονται κιόλας! 

Να διαβάσεις την τελειότητα του να είσαι ατελής.

Εγώ χθες είχα κλείσει μα κάνω μασαζ gua sha στο πρόσωπο κ το ξέχασα.Θα το κάνω αύριο.Εχεο κάνει  καμία?Μήπως εσύ Yovanna?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...