μαγιοπουλας

Plus500
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

   4.008
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

   33

  Όλα όσα δημοσίευσε η/ο μαγιοπουλας

  1. Ποσο μα πόσο συμφωνώ. Θα γίνει το επίκεντρο της συζήτησης η Έσπερος,θα λέει ο κόσμος άσχημα πράγματα για σένα.κ τώρα θα σου πω ναι.σε αυτή τη φάση θα με έμοιαζε τι θα πουν οι άλλοι.εισαι σε μικρό μέρος κ θα σου βγει το όνομα που θα σε ακολουθεί.κ στο σχολείο πλέον γιατί θα βρεθούν γνωστοί αν όχι τώρα στο μέλλον. Επί της ουσίας χρειάζεσαι βοήθεια.εισαι μόνη σε αυτό κ πρέπει να το αναλάβεις.κ είναι δυσκολη η ανάληψη της ευθύνης αλλά δεν έχεις επιλογή.
  2. Ε δε γίνεται να φανταζόμαστε.σαμ εκπαιδεθτικος πρέπει να κάνεις κ στοχευμενες ερωτήσεις.να δεις τι γίνεται. Γι αυτο λέω ότι ίσως είναι καλη ιδέα ο αναπτυξιολογος.να λυθούν πι απορίες κ για το παιδί κ γνωστικά για την εσπερος Αθτο με τις χιλιάδες το κάνουν στη σχολή ζαφρανα στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλή εκπαίδευση.κ γιατί να τα ξέρει αυτά?που του χρησιμεύουν?δεξιότητες ζωής θελειβρο παιδί
  3. Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα εκτός κ αν είναι κάτι που βγάζει μάτι.πρεπει να μιλήσετε σε κανένα δεκαήμερο πιστεύω διεξοδικά κ να σου μιλήσει με συγκεκριμένα παραδείγματα για να μην γινονται παρερμηνειες. Λογ έλλειψης συναναστροφων ομως μέχρι τώρα ίσως να υπάρχουν θεματακια δεν ξέρω περίμενε λίγο κ μιλήστε
  4. Οκ.υπαρχουν κ τα παιδιά που είναι ιδιοφυΐας αλλά πολύ είναι σπάνιο.αλμο έξυπνο κ άλλο μοναδική περίπτωση ίσως κ να είναι βέβαια.δεν ρο ξερω.αλλα δεν είναι καθόλου σύνηθες να κατανοούν αυτές τις έννοιες σε αυτή την ηλικία.
  5. Ναι .γιατί τους αριθμούς που νομίζεις ότι ξέρει δεν τους ξέρει στην πραγματικότητα γιατί αυτό δεν αντιστοιχεί στο αναπτυξιακό του στάδιο.γι αυτό μαγκωθηκε.
  6. Το λέω σαν σταση παιδιου.οχι σαν σχολείο..τους τραβάνε διαφορά πράγματα το ενδιαφέρον κ επικεντρωνονται.ειναι πολύ συνηθες
  7. Ποιο μάθημα?σαν να πηγαίνει α γυμνασίου μιλάς.θα πρεπε να ζεις τι γίνεται στο σχολείο που πάει ηβμικρη.το καθένα κάνει κάτι μόνο του ή είναι μαζεμένα σε μικρές ομάδες.
  8. Για σένα μιλάω.για τις δικές σου ανασφάλειες που έχουν προέλθει από τα δικά σου βιώματα νιώθω ότι δεν έχεις ξεχωρίσει ρο παιδί από σένα.οπως κ να χει είναι πολύ νωρίς ακόμα.η.ουτε συο εβδομάδες δεν πέρασαν με κάποιο τρόπο ομως θα πρέπει να εκδηλωσει ότι του λείπετε.δεν έχει σώσει κάποιο σημείο τέτοιο ακόμη?
  9. Για σένα μιλουσα.για την δική σου σκέψη.εσυ το σκέφτεσαι έτσι.το α πρόσωπο πήγαινε σε εσένα.Οσο γενικά για το αν νιώθουν αποδεκτά η όχι από την οικογένεια φυσικά κ το αισθάνονται.
  10. Πίσω αυτό νομίζω ότι κρύβεται το ότι αισθάνεται ότι το παιδί δεν είναι αποδεκτό. Δεν συμπεριφερομαι έτσι όπως θα ήθελαν οι άλλοι, άρα δεν ειμαι αποδεκτός.αρα πρέπει να συμπεριφορομαι όπως οι άλλοι θελουν.ασχετα αν εγώ θέλω να κάνω κάτι άλλο κι αν το περιβάλλον είναι πολυαισθητηριακο κι εγώ θέλω να κάνω αυτό που με τραβάει.
  11. Κάπως ετσι Ξυπνάει κ το πηγαίνεις με μύξα αν δεν έχει πυρετό.πολυ σύνηθες.
  12. Περαστικά.ευχο σι το σκ να πάτε στο γάμο. Και xozal πρωί βράδυ για πε τε έρευνα β9ηαει πολύ.ας ρωτήσει τον παιδιατρο
  13. Λουκουμαδακι βλέπω ανεβαίνουν τα κρούσματα ρκει στην συμπροτευουσα.Ξερεις τι παίζει με τα κρούσματα εκεί στα σχολεία?
  14. μαγιοπουλας

   ΘΕΟΜΗΤΩΡ vs ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΩΗ

   Καμία πρόσφατη εμπειρία από τα εκπαιδευτηρια θεομητωρ υπάρχει? Μου πρότειναν να κάνω μάθημα σε κοριτσακι που πηγαίνει σε αυτό το σχολειο.Μιλησα με τον μπαμπα κ μου φάνηκε απίστευτα συντηρητικός σε εκπαιδευτικά θέματα. Ποια είναι η σχέση του σχολείου με τις νέες τεχνολογίες?
  15. μαγιοπουλας

   Α΄ Δημοτικού

   ΚΑΛΑ.ο κορρεκτορας....το νόημα είναι υπολογιστές κ σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.
  16. μαγιοπουλας

   Α΄ Δημοτικού

   Δεν ξερω εάν το χειρουργείο πει.για το νηπισγωγειο το αναλυτικό πρόγραμμα προβλέπει υπολογιστές κ σεξουαλθκη διαπαιδαγωγηση για όλα τα σχολεία?
  17. 37.2 γέννησα εγώ. Τέλος πάντων.εγραψα ένα κατεβατό κ το έσβησα γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω. Εκπέμπεις sos και δεν το νιώθεις.εχεις αποσυνδεθεί κ απο το συναίσθημα κ απο τη λογική.Αντιδρας σαν ρομπότ που είναι προγραμματισμένη για πέντε κινήσεις.
  18. Ναι.ο ενας μήνας έχει τεράστια διαφορά στο επίπεδο.η δικιά μου λύνει εξισώσεις.θα έπρεπε να είχαν φτιάξει σχολικές τάξεις ανά μήνα. Έσπερος Κ υπόλοιπα κορίτσια πρέπει να έχουμε τρελό αναγνωστικό κοινό.θα μας διαβάζουν σαν το cosmopolitan.(έτσι μου χε πει οτο με διαβάζει μια κοπέλα σε pm παλια) Διαγωνισμό τρολαρισματος λέει ο κορρεκτορας
  19. Είναι περίπου ένα μήνα μεγαλύτερη.φοβερο όπως καταλαβαίνεις. Τώρα όσο για τα υπολοιπα ,πάλι έγραψες.αν πας σε διαγωνισ.ο τρομαρισματος θα διαπρέψει.
  20. Maripoz έχεις φοβερή διορατικοτητα .είμαι ταύρος με κόρη σκορπιο.το λέει κ το ψευδονυμο μου .Αυτό το s μου το βάλε το φόρουμ.
  21. Από αυταπου γνωριζω με τίποτα την Σχολή Ξενόπουλου.καπου εκεί πρέπει να είναι τα δίδακτρα κ για Γεννάδιο κ Ζωή που εινσι καλά σχολεια.