μαγιοπουλας

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

   1.319
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

   6

  μαγιοπουλας last won the day on Μάρτιος 6

  μαγιοπουλας had the most liked content!

  Συνεισφορα στο φορουμ

  225 Good

  Περισσότερα για την/τον μαγιοπουλας

  • Rank
   Δοκιμή

  Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

  Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Παιδιά η οικονομία μας δεν αντέχει αν δεν ανοίξουν τα σύνορα. Κ δεν είναι κάτι που θα λήξει σύντομα. Εμεις έχουμε 2 κουμπάρους που ζουν Αγγλία κ θα έρθουν. Δεν θα σας πω ότι δεν τους καταλαβαίνω αλλά φυσικά το φοβάμαι. Οι μεν θα έρθουν έρθουν μέσω Βουλγαρίας γιατί συμπτωματικά έτσι ήταν εξ αρχής τα εισητηρια κ οι δε δεν ξέρω πως. Οι τελευταίοι όμως μου φαίνονται λίγο πάραλογοι πάρα το ότι έχουν σοβαρούς λόγους για να έρθουν. Ζουν τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Λέστερ που είναι σε καραντίνα κ επιπλέον η μητέρα του κουμπάρο ξεκίνησε χημείο θεραπεία. Όλοι αυτοί κανονικά θα έπρεπε να μπουν σε οικιοθελη καραντίνα 5 ημερων,να κάνουν το μοριακό τεστ κ μετά να βγουν έξω.
  2. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Δυστυχώς πολλοί λίγοι φοράμε μάσκα σε κλειστό χώρο. Κ εννοώ σωστά. Είναι δύσκολο, τι κατανοώ αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Το θέμα είναι ότι φορώντας μόνο εμείς κ όχι οι υπόλοιποι, η προστασία πέφτει στο 30%. Ασε που με κοιτάνε συνήθως σαν ούφο.

  3. Διαφημίσεις


  4. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Αυτό το πρόσεξα κ εγώ. Θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα.
  5. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Αυτό ειδικά που δεν έχουν τα στοιχεία δεν το καταλαβαίνω. Δηλ είναι σε νοσοκομείο σε κόμμα κ δεν μιλάει? Δεν μου βγαίνει αλλιώς με τη λογική.
  6. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Εμένα πάντως αυτό με την νταντά κ την χειραψία θα με προβληματίζε γιατί δεν μου δείχνει άνθρωπο που προσέχει βασικά. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα κολλήσουμε πουθενά κ από κανέναν αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος δεν δειχνει να έχει καταλάβει τον κίνδυνο. Επισης έχω να πω ότι την Τρίτη είχα μπει στην μεγάλο Σκλ.. Τη στην Κηφισίας, στους αμπελοκηπους. Αφού άλλαξα δύο ταμεία γιατι χυθηκε κάτι στους μπροστινούς κατέληξα στο τρίτο. Εκεί λοιπόν βρισκόταν ένας μελαμψος άνδρας, κ δεν το λέω φυσικά ρατσιστικά, ο οποίος είχε δώσει στην ταμεία μια σακούλα με ψιλά για να του δώσει χαρτονόμισματα. Αυτή μετρουσε κ αυτός καθόταν στην άκρη του ταμείου σαν να καθόταν σε ψηλό σκαμνί κ έτρωγε κ έπινε κάτι που είχε αγοράσει ενώ παράλληλα στην κυριολεξία γλυφοταν κ σκουπιζε μύτη κ στόμα με χαρτοπετσέτα. Φρίκαρα αλλά δεν είχα χρόνο να πάω σε άλλο ταμείο. Είπα ευγενικά στην ταμεία να βάλει αντισηπτικό κ της είπα επίσης ότι πρέπει να προσέχει κ για τον εαυτό της. Μου απάντησε λοιπόν ότι δεν την νοιάζει. Ντράπηκα να φωνάξω τον υπεύθυνο. Κ ρωτάω. Είναι εικόνα αυτά σε εποχή πανδημιας κ δη σε μεγάλη αλυσίδα καταστήματος τροφίμων μεταξύ άλλων? Καμία σύσταση προφανώς δεν τους έχει γίνει γιατί παντού είναι χύμα αλλά κ χύμα μου φέρνουν την παραγγελεια στο Σίτι χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.
  7. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Χλωμό το βλέπω τα κλειστά κολυμβήτρια, ιδίως για τα μικρά να μπορέσουν να επιβιώσουν το χειμώνα. Πάμε τώρα με επιφυλάξεις για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Πραγματικά δεν ξέρω. Πριν λίγο ήμασταν στον παιδίατρο. Εννοείτε τα παιχνίδια μαζεμένα, αντισυπτικα κ φίλτρα καθαρισμού του αέρα σε κάθε δωμάτιο. Πάντα φορούσε τα κανονικά του ρούχα. Τώρα τον είδα με τα γνωστά γαλάζια νοσοκομειακή ρούχα κ μάσκα νοσοκομειακή προστασίας. Μου έδωσε την εντύπωση ότι φοβάται ότι από Σεπτέμβρη θα γίνει χαμός. Δεν μου το είπε αλλά το κατάλαβα από την συζήτηση με τις κοπέλες στο ιατρείο του. Επομένως ο. Τι προλάβουμε να κάνουμε από πισίνα κτλ όφελος θα είναι.
  8. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Τα ίδια με εμάς. 45 το μήνα δίνουμε. Το πάμε όμως με το μήνα. Είναι ρίσκο το πακέτο. Είδες τι έγινε τώρα. Κ γενικώς δεν ξέρεις αν αρρωστήσει η αν θα προχωρήσει η επιχείρηση. Θα σου έλεγα να ζητήσεις πίσω χρήματα ή κ συμψηφισμό για το μέλλον Κ σε εμάς είναι πολύ λίγα τα άτομα πλέον. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν. Πολλά δεν άνοιξαν γιατί δεν τα συμφέρει να ανοίξουν.
  9. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Περίπου τόση είναι κ εμάς. Άλλη μέθοδος διδασκαλίας φαίνεται.όλα αυτά τα εργαλεία τα έχουν όλοι. Μόνα αφού μπορεί κ τα κουμαντάρει μπράβο. Ένα μόνο παιδί μου φαίνεται λίγο. Πόσο δίνεις ανά μήνα?
  10. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Το δικό μας κολυμβητήριο άνοιξε πριν τρεις εβδομάδες. Εσωτερική πισίνα. Από επτά άτομα πλέον το όριο είναι πέντε. Επικρατεί ησυχία κ δεν επιτρέπουν κανένα στον παιδότοπο ούτε στο σαλόνι για φαγητό όπως πριν. Μεγάλη άνεση κ στα αποδυτηρια. Για τον αριθμό του κρουσμάτων είναι ιδανικά τώρα. Στην αρχή ήθελαν να επιβάλλουν πληρωμή με ταυτόχρονη αναπλήρωση των μαθημάτων που μας χρωστούσα. Ούτε εμείς ούτε οι υπόλοιποι το δέχτηκαν. Θα κάνουμε ανανέωση της εγγραφής ανάλογα με την πορεία του ιού την άλλη εβδομάδα. Έχω όμως μια απορία στο δικό μας μπαίνουν με τον γονιό στην πισίνα έως τα τρία. Το μάθημα κρατάει μισή ώρα. Γιοβαννα πόσο μικρή είναι η πισίνα κ πως μπαίνει ο μικρός σου μέσα μόνος?
  11. Γνωρίζετε αν αυτό το voucher για τους παιδικούς των 180 ευρώ το δικαιούνται τελικα όλοι όσοι έχουν εισόδημα κάτω των 50.000 ευρώ όπως είχαν ανακοινώσει?
  12. Πατίνι η ποδήλατο ισορροπίας? Μπορεί κ να τα αναφέρατε αλλά διαβάζω διαγώνια.
  13. Στα νότια όλες οι παιδικες χαρες είναι σε καλή κατάσταση. Αυτές στ λόφο πανί είναι ωραίες αλλά θέλουν μιαχσυντηρησουλα. Μπορείς να πας σε όλες τις παιδικές χαρές του Φαλήρου κ της Γλυφάδας. Είναι εξαιρετικές. Ενδεικτικά σου αναφέρω του φλοισβος κ αυτη που είναι δίπλα από το Ελλάδος εικόνες. Μπορείς να πας κ στη βρεφική στην Αργυρούπολη, επί της βουλιαγμένης ακριβώς δίπλα στο μετρό.
  14. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Εμένα τέσσερα δικά μου άτομα που ήρθαν έως την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν τεστ κ πήγαν ξενοδοχείο. Αυτό όμωςισχυε έως την Κυριακή. Φίλοι με μωρό ήρθαν Τρίτη, τους έκαναν το τεστ κ τους άφησαν να φύγουν. Από το εξωτερικό είχαν επικοινωνήσει με την πολιτική προστασια πριν λίγες μέρες κ τους είπαν ότι θα μείνουν ξενοδοχείο. Είναι όμως από την πύργο κ έτρεχαν τελευταία στιγμή να βρουν αυτοκίνητο για να μεταβούν εκεί επειδή το είχαν κανονίσει για την επόμενη μέρα. Κανένα επίσημο σαιτ δεν ενημέρωνε γι αυτή την αλλαγή. Όσο για τους Έλληνες του εξωτερικού έπρεπε κ αυτοί να έρθουν να δουν τις οικογένειες τους. Κεγω θα κάνω το αντίστροφο κ όταν γυρίσω θα μείνω μέσα.
  15. μαγιοπουλας

   Κοροναϊός και προληπτικά μέτρα

   Εγώ δεν πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία οπότε κ δεν ξέρω. Το ίδιο κουταλάκι πάντως καταστραφεί όλα τα άλλα μέτρα που αφορούν την απόσταση. Τώρα για τα μυστήρια είπα αυτό που γίνεται. Αν θυμάστε έχω ξαναγράψει όρο είμαστε καλεσμένοι τον Ιούλιο σε βάπτιση με 230 άτομα. Σε εκκλησάκι κτήματος όμως.