tsalek

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  37
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Τελικά εμείς κάναμε επέμβαση στον Ανδρέα πριν ένα μήνα περίπου. Το πρόβλημα ήταν ότι ο ουρητήρας πιεζόταν από κάποιο αγγείο και σε ορισμένες στιγμές του δημιουργούσε πρόβλημα και δεν μπορούσαν να φύγουν εύκολα τα ούρα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Βέβαια πριν από μία εβδομάδα που κάναμε ξανά υπέρηχο, έδειξε να συνεχίζει να υπάρχει η διάταση στην πύελο. Ο γιατρός μας είπε όμως πως είναι κάτι φυσιολογικό γιατί είναι σαν να έχει "ξεχειλώσει" η πύελος, και δεν μπορεί έτσι απότομα να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Θα είμαστε 100% ήσυχοι όταν κατά τον Μάρτιο κάνουμε την εξέταση MAG-3 για να δούμε την λειτουργία του νεφρού. Ελπίζω να είναι όλα φυσιολογικά και να ησυχάσουμε με αυτή την ιστορία.

 2. Διαφημίσεις


 3. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια. Πριν την Μεγάλη Εβδομάδα τελειώσαμε με τις εξετάσεις μας, οι οποίες έδειξαν τελικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ουρητήρα, αλλά υπάρχει μια αρτηρία-φλέβα η οποία πιέζει σε ένα σημείο τον ουρητήρα και δημιουργεί την διάταση. Είναι μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση, που μπορεί να διορθωθεί όμως μόνο με επέμβαση. Θα δείξουμε τις εξετάσεις και σε κάποιον άλλο παιδοχειρούργο να μας πει τη γνώμη του, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, γιατί το πρόβλημα δεν μπορεί να φύγει. Η επέμβαση από ότι μας είπε ο παιδοχειρούργος που μας παρακολουθεί θα γίνει κατά τον Σεπτέμβριο, για να μεγαλώσει ο μικρός και για να περάσουμε και το καλοκαίρι. Οπότε προς το παρόν περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβριο. Υπομονή........
 4. Γεια σας. Μπορεί να έχω πολύ καιρό να γράψω στο Forum αλλά παρακολουθώ όσο μπορώ πιο συχνά τις συζυτήσεις . Δυστυχώς τα νέα για εμάς δεν είναι καλά. Την Παρασκευή κάναμε ξανά υπέρηχο στο νεφρό του Ανδρέα, μετά από έξι μήνες, όμως η διάταση μεγάλωσε. Ο παιδοχειρούργος που μας παρακολουθεί μας συνέστησε να κάνουμε ξανά σπινθηρογράφημα (MAG 3), το οποίο όμως δεν είχε καλά αποτελέσματα. Έτσι θα χρειαστεί την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε και μια πυελογραφία για να δούμε που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα. Το πιθανότερο όμως είναι να οδηγηθούμε σε εγχείρηση. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε...
 5. ELEna1974 ο γιατρός μας είπε στην περίπτωση μας, ότι η υδρονέφρωση οφείλεται μάλλον σε κάποια στένωση που υπάρχει σε κάποιο σωληνάκι, το οποίο συνδέει το νεφρό με την ουροδόχο κύστη (δεν είμαι σίγουρη με τι ακριβώς). Πάντως κάποιο σωληνάκι είναι περισσότερο στενό απ όσο πρέπει και έτσι δεν μπορούν να φύγουν τα ούρα εύκολα. Αυτό το σωληνάκι, μεγαλώνοντας το παιδί, διαπλάθεται και παίρνει τις φυσιολογικές διαστάσεις και γι αυτό δεν υφίσταται πλέον η υδρονέφρωση. Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα, αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει.
 6. Καλησπέρα σε όλους !!!! Θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων μαμάδων για το τι μπορεί να φάει ο μικρός μου το απόγευμα. Είμαστε 12 μηνών και υποτίθεται ότι μπορούμε να φάμε από όλα. Αλλά δεν θέλω να του δώσω κάτι που να έχει ζάχαρη. Έτσι περιοριζόμαστε σε γιαουρτι και ακόμα συνεχίζω να του δίνω κάποιες μέρες κρέμα. Τι μπορώ να του κάνω εγώ για να τρώει το απόγευμα ; Διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα για κάποια τυροπιτάκια (μόνο γιαούρτι, λάδι και αλεύρι) και τα βρήκα καλή ιδές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
 7. sunsun Να σου ζήσει το μωράκι (αγόρι ή κορίτσι και να είναι καλά. Εμείς είμαστε από Ξάνθη, οπότε γνωρίζω κάποιους γιατρούς μονάχα στη Θεσσαλονίκη και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και ίσως τελικά να μην χρειαστεί να κάνετε κάποια επεέμβαση. Ποτέ δεν ξέρεις .... Διανώρα, Ελπίζω να πάνε όλα καλά για σας και στην εξέταση που θα κάνετε όταν γίνεται ενός έτους να είναι ίδια η κατάσταση με τη διάταση. Κρίμα για το χεράκι της μικρής.
 8. Να είσαι καλά Αθηνά Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σας και να πάνε όλα καλά.
 9. Έχω καλά νέα κορίτσια !!!! Σταθεροποιήθηκε η διάταση του νεφρού κάπου στα 8 χιλ. κάτι το οποίο δε θεωρείται υδρονέφρωση σε αυτή την ηλικία που είναι ο μπέμπης. Ο παιδοχειρούργος μας είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και επιτέλους σταματήσαμε την αντιβίωση που πίναμε εδώ και 5 μήνες. Ελπίζω και για σε σας να εξελιχθούν τα πράγματα καλά, και σιγά σιγά να φύγει.
 10. Ευχαριστώ πολύ Αθηνά. Με το καλό να γεννηθεί και εσάς το μωράκι σας και να είναι καλά !!!