Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ. Χρησιμοποιώ τα αντηλιακά της frezyderm εδώ και χρόνια και είναι καταπληκτικά. Είναι το μόνο που δεν μου αφήνει καμία γυαλάδα στο πρόσωπο. Αυτήν τη μάρκα παίρνω επίσης και για το παιδί. 

Τι θεραπείες / κρέμες προτείνετε για βλέφαρο πτώση και ουλές? Κάνω με aha της ordinary δύο φορές το μήνα αλλά έχω την εντύπωση ότι χειροτερεύει τις ουλές αντί να τις σβήνει. Τη βλέφαρο πτώση την είδα πιο έντονη μετά την απώλεια βάρους, δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, μάλλον μόνο ο πλαστικός θα με σώσει ε? 

Επεξεργάστηκαν by jellyfishch
2t7wp3.png

Just now, jellyfishch είπε:

Τι θεραπείες / κρέμες προτείνετε για βλέφαρο πτώση και ουλές? Κάνω με aha της ordinary δύο φορές το μήνα αλλά έχω την εντύπωση ότι χειροτερεύει τις ουλές αντί να τις σβήνει. Τη βλέφαρο πτώση την είδα πιο έντονη μετά την απώλεια βάρους, δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, μάλλον μόνο ο πλαστικός θα με σώσει ε? 

Για ουλες υπηρχε μια κρεμα της Synchroline που εκανε δουλεια σε εμενα, την ειχε γραψει δερματολογος παλια και δεν θυμαμαι λεπτομερειες.

Ισως να ρωτησεις φαρμακοποιο η δερματολογο;

• Ευχαριστώ! 1

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Για ουλες υπηρχε μια κρεμα της Synchroline που εκανε δουλεια σε εμενα, την ειχε γραψει δερματολογος παλια και δεν θυμαμαι λεπτομερειες.

Ισως να ρωτησεις φαρμακοποιο η δερματολογο;

Θα ρωτήσω ναι, σε ευχαριστώ για την πρόταση! Θα πάω μόλις γεννήσω και σε έναν  δερματολόγο ή πλαστικό, θα έχω και το θηλασμό βέβαια, ελπίζω να βρω κάτι συμβατό.

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Anthelios βάζω κ εγω, με πολύ άσπρο κ ευαίσθητο δέρμα. Μου την είχε συστήσει κ δερματολόγος, όχι ότι λέει αυτό κάτι απαραίτητα αφού γίνεται κ διαφήμιση. 

Ενα αστείο με τις αντηλιακής της frezy. Η πεθερά μου είναι πολύ κοκέτα κ της αρέσουν τα ακριβά πράγματα. Κάποια στιγμή όμως, όπως μεγάλωνε, άρχισε να μην την καλύπτει κάποια πολύ καλή φίρμα που είχε, έβγαλε παναδες ή είχε κάποιο άλλο θέμα. Έτσι δοκίμασε από την άλλη νύφη της μια της frezyderm που έκανε καλή δουλειά κ την βοήθησε το υπόλοιπο καλοκαίρι κ έφυγαν κ οι παναδες. Για καιρό δεν μπορούσε να το χωνέψει, πώς έγινε τέτοιο πράγμα. 

Έχω βγάλει και εγώ παναδες ξαφνικά! Έχω και κληρονομικότητα βέβαια και μετά την εγκυμοσύνη ενώ είχα λίγες επιδεινώθηκε , όχι βέβαια σε σημείο τραγικό αλλά πλέον είναι εμφανείς. Δε κατάλαβα αν έφυγαν με την αντηλιακη στην πεθερά σου ή με κάποια άλλη κρέμα. 

Εν τω μεταξύ αν βάζετε αντηλιακη βάζετε και την κρέμα ενυδάτωσης από πάνω ; Δεν βαραίνει πολύ το δέρμα; Από την άλλη αν βάλω μόνο αντηλιακή νιώθω ότι δεν ενυδατωθηκα

Just now, Annitamik είπε:

Έχω βγάλει και εγώ παναδες ξαφνικά! Έχω και κληρονομικότητα βέβαια και μετά την εγκυμοσύνη ενώ είχα λίγες επιδεινώθηκε , όχι βέβαια σε σημείο τραγικό αλλά πλέον είναι εμφανείς. Δε κατάλαβα αν έφυγαν με την αντηλιακη στην πεθερά σου ή με κάποια άλλη κρέμα. 

Εν τω μεταξύ αν βάζετε αντηλιακη βάζετε και την κρέμα ενυδάτωσης από πάνω ; Δεν βαραίνει πολύ το δέρμα; Από την άλλη αν βάλω μόνο αντηλιακή νιώθω ότι δεν ενυδατωθηκα

Δεν μπορείς να τη βάλεις άλλη ώρα; Το αντηλιακό να το βάλεις λίγο πριν βγεις στον ήλιο ας πούμε;

Just now, little lamb είπε:

Δεν μπορείς να τη βάλεις άλλη ώρα; Το αντηλιακό να το βάλεις λίγο πριν βγεις στον ήλιο ας πούμε;

Αυτό κάνω όταν μπορώ. Προ πανδημίας που δεν είχαμε μάσκες κ έπρεπε να βάφομαι κιόλας όταν πηγαίνω δουλειά κ άρα είχα εκτός από τις κρέμες κ το μακιγιάζ έβαζα  και τα δύο μαζί αντηλιακή κ ενυδατικη αν δούλευα πρωί αλλά ένιωθα πολύ βαρύ το δέρμα μετά. Αυτό το έκανα γιατί δεν προλάβαινα να το κάνω άλλη ώρα.Ή σαν βάση για το πρόσωπο μετά την ενυδατικη έβαζα bb  με αντηλιακό αλλά βλέπω ότι ίσως θέλει κανονική αντηλιακή για να μην βγάζεις σημάδια από τον ήλιο. 

4 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Anthelios βάζω κ εγω, με πολύ άσπρο κ ευαίσθητο δέρμα. Μου την είχε συστήσει κ δερματολόγος, όχι ότι λέει αυτό κάτι απαραίτητα αφού γίνεται κ διαφήμιση. 

Ενα αστείο με τις αντηλιακής της frezy. Η πεθερά μου είναι πολύ κοκέτα κ της αρέσουν τα ακριβά πράγματα. Κάποια στιγμή όμως, όπως μεγάλωνε, άρχισε να μην την καλύπτει κάποια πολύ καλή φίρμα που είχε, έβγαλε παναδες ή είχε κάποιο άλλο θέμα. Έτσι δοκίμασε από την άλλη νύφη της μια της frezyderm που έκανε καλή δουλειά κ την βοήθησε το υπόλοιπο καλοκαίρι κ έφυγαν κ οι παναδες. Για καιρό δεν μπορούσε να το χωνέψει, πώς έγινε τέτοιο πράγμα. 

Γιατί φεύγουν οι παπάδες ; Η θεία μου που έχει δεν την βοηθάει τίποτα την καιμενη 

Just now, Super.mum είπε:

Γιατί φεύγουν οι παπάδες ; Η θεία μου που έχει δεν την βοηθάει τίποτα την καιμενη 

*πανάδες (εγώ όπως πάντα με το τ9)

Διαφημίσεις

Just now, Super.mum είπε:

Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν πανάδες ή κάτι άλλο, πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά την έκπληξη που την βοήθησε το ταπεινό κατά τη γνώμη της frezy και όχι το φιρμάτο δικό της. Εντωμεταξύ τα frezyderm δεν είναι και φτηνά, ούτε της σειράς, δεν ξέρω γιατί της είχε κακοφανεί τόσο. Είναι λίγο "ψώνιο" βέβαια με τα ακριβά. Το είχα διασκεδάσει πολύ όταν μου το έλεγε!!

Αυτό κάνω όταν μπορώ. Προ πανδημίας που δεν είχαμε μάσκες κ έπρεπε να βάφομαι κιόλας όταν πηγαίνω δουλειά κ άρα είχα εκτός από τις κρέμες κ το μακιγιάζ έβαζα  και τα δύο μαζί αντηλιακή κ ενυδατικη αν δούλευα πρωί αλλά ένιωθα πολύ βαρύ το δέρμα μετά. Αυτό το έκανα γιατί δεν προλάβαινα να το κάνω άλλη ώρα.Ή σαν βάση για το πρόσωπο μετά την ενυδατικη έβαζα bb  με αντηλιακό αλλά βλέπω ότι ίσως θέλει κανονική αντηλιακή για να μην βγάζεις σημάδια από τον ήλιο. 

Όταν θέλω να βάλω και τα δύο, βάζω την ενυδατική αμέσως με το που ξυπνήσω (έτσι κι αλλιώς είναι μια κίνηση που κάνω μηχανικά, πριν πιω ακόμα καφέ, αν αργήσω λίγο καταλαβαίνω τη διαφορά στο δέρμα μου, με τραβάει) και λίγο πριν φύγω, μαζί με το βάψιμο, βάζω την αντηλιακή. 

4 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Kαι εγώ Frezyderm με χρώμα χρησιμοποιώ. Δεν υπάρχει λόγος να δίνει κανείς πολλά χρήματα για ακριβά αντιηλιακά. Αυτά του φαρμακείου είναι εξαιρετικά. Αγαπημένο προιόν Frezyderm, το self tan body shape. Δίνει το πιο τέλειο σταδιακό μαύρισμα , χωρίς σημάδια, όσο χάλια και να το απλώσεις και ταυτόχρονα ενυδατώνει και κάνει σύσφιξη (στο τελευταίο μην περιμένετε θαύματα, άλλα κάτι γίνεται).

Για πες για την κρέμα αυτή. Τι ακριβώς είναι; Βοηθάει να μαυρίσεις ή σου βάζει χρώμα; γιατί με self tan την έχω πάθει, νόμιζα ότι ήταν σαν ενυδατική που απλώς σε βοηθάει να μαυρίσεις, την άπλωσα όχι ιδιαίτερα σχολαστικά, και μετά είχα βγει με σημάδια από δαχτυλιές και διχρωμία και δεν έβγαινε με τίποτα για μέρες, κυκλοφορούσα με μακρυμάνικα πουκάμισα για να το κρύβω.... Το βάζεις αντί αντηλιακού; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχα 1

1 hour ago, jellyfishch είπε:

To ΑΗΑ/ΒΗΑ της ordinary δε θα σου κάνει δουλειά με ουλές. Ρετινόλη έχεις δοκιμάσει που κάνει δουλειά σε ανάπλαση; Θέλει όμως προσοχή με τον ήλιο. Διαφορετικά κάνεις laser.

Για βλεφαρόπτωση δε νομίζω ότι θα σου κάνει διαφορά κάποια κρέμα, μόνο πλαστικός.

Για πανάδες, δοκιμάστε κρέμες με arbutin και βιταμίνη C. Μετά μόνο χημικά pealing και μεσοθεραπεία.

• Μου αρέσει 2

Just now, vtgian είπε:

To ΑΗΑ/ΒΗΑ της ordinary δε θα σου κάνει δουλειά με ουλές. Ρετινόλη έχεις δοκιμάσει που κάνει δουλειά σε ανάπλαση; Θέλει όμως προσοχή με τον ήλιο. Διαφορετικά κάνεις laser.

Για βλεφαρόπτωση δε νομίζω ότι θα σου κάνει διαφορά κάποια κρέμα, μόνο πλαστικός.

Για πανάδες, δοκιμάστε κρέμες με arbutin και βιταμίνη C. Μετά μόνο χημικά pealing και μεσοθεραπεία.

Θα δοκιμάσω τη ρετινολη, σε ευχαριστώ! 

Ναι αυτό είδα κι εγώ, ενώ είναι καλό peeling για ανανέωση / λάμψη, στο θέμα μου δεν είδα διάφορα..

2t7wp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Έσπερος είπε:

Όταν θέλω να βάλω και τα δύο, βάζω την ενυδατική αμέσως με το που ξυπνήσω (έτσι κι αλλιώς είναι μια κίνηση που κάνω μηχανικά, πριν πιω ακόμα καφέ, αν αργήσω λίγο καταλαβαίνω τη διαφορά στο δέρμα μου, με τραβάει) 

1 ώρα πρίν, Annitamik είπε:

Από την άλλη αν βάλω μόνο αντηλιακή νιώθω ότι δεν ενυδατωθηκα

Δηλαδή όταν βάζετε κρέμα νιώθετε κάτι; Εγώ βάλω δεν βάλω δεν νιώθω καμία διαφορά. Μόνο στα πόδια νιώθω διαφορά αν δεν βάλω μετά το ξύρισμα (μπορεί να έχω λίγη φαγούρα). Και στα χέρια νιώθω διαφορά με την κρέμα, αλλά εκεί έχω σοβαρό θέμα με εκζεματα και πληγές οπότε είναι άλλη περίπτωση. Στο πρόσωπο δεν νιώθω κάτι όταν τη βάζω. Βάζω όποτε το θυμάμαι απλώς επειδή "πρέπει" να βάζουμε, δεν νιώθω κάτι! Κι επειδή μου αρέσει το άρωμά της (γάλα γαϊδουρας sostar έχω)

Έχει δοκιμάσει για καιρό καμία σας τα καλλυντικά της Κατσαφαδου? 

πρίν από 23 λεπτά , vtgian είπε:

Μπορει κάποιος να δοκιμάσει χημικό πιλινγκ χωρίς να έχει θέμα με ακμη προκειμένου για εξομάλυνση της υφής της επιδερμίδας στο πρόσωπο? 

Διαφημίσεις

Δηλαδή όταν βάζετε κρέμα νιώθετε κάτι; Εγώ βάλω δεν βάλω δεν νιώθω καμία διαφορά. Μόνο στα πόδια νιώθω διαφορά αν δεν βάλω μετά το ξύρισμα (μπορεί να έχω λίγη φαγούρα). Και στα χέρια νιώθω διαφορά με την κρέμα, αλλά εκεί έχω σοβαρό θέμα με εκζεματα και πληγές οπότε είναι άλλη περίπτωση. Στο πρόσωπο δεν νιώθω κάτι όταν τη βάζω. Βάζω όποτε το θυμάμαι απλώς επειδή "πρέπει" να βάζουμε, δεν νιώθω κάτι! Κι επειδή μου αρέσει το άρωμά της (γάλα γαϊδουρας sostar έχω)

Ναι νιώθω διαφορά αν αργήσω να βαλω κ επίσης μια φορά που πήρα bioten από το σουπερμάρκετ γιατί άργησε να έρθει η κανονική μου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο, κατάλαβα επίσης μεγάλη διαφορα. Αυτή ήταν οκ όταν την έβαζα αλλά αργότερα ένιωθα πάλι το δέρμα μου ξερό. 

2 hours ago, Έσπερος said:

Για πες για την κρέμα αυτή. Τι ακριβώς είναι; Βοηθάει να μαυρίσεις ή σου βάζει χρώμα; γιατί με self tan την έχω πάθει, νόμιζα ότι ήταν σαν ενυδατική που απλώς σε βοηθάει να μαυρίσεις, την άπλωσα όχι ιδιαίτερα σχολαστικά, και μετά είχα βγει με σημάδια από δαχτυλιές και διχρωμία και δεν έβγαινε με τίποτα για μέρες, κυκλοφορούσα με μακρυμάνικα πουκάμισα για να το κρύβω.... Το βάζεις αντί αντηλιακού;

Kαμία σχέση με αντιηλιακό. Δίνει χρώμα σταδιακά (τέλειο , όχι πορτοκαλί), και κάνει σύσφιξη. Δεν αφήνει λεκέδες όπως άλλα , στο εγγυώμαι! Το βάζεις μετά το μπάνιο

σου.

Just now, little lamb said:

Αν δεν νιώθεις διαφορά, δεν έχεις το σωστό προϊόν. 

πρίν από 25 λεπτά , student είπε:

Έχει δοκιμάσει για καιρό καμία σας τα καλλυντικά της Κατσαφαδου? 

Μπορει κάποιος να δοκιμάσει χημικό πιλινγκ χωρίς να έχει θέμα με ακμη προκειμένου για εξομάλυνση της υφής της επιδερμίδας στο πρόσωπο? 

Εγώ έχω της Κατσαφαδου αλλά βάζω όποτε θυμάμαι οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει διαφορά αλλά όταν βάζω νιώθω ωραίο το δέρμα

Just now, Yovanna είπε:

Αν δεν νιώθεις διαφορά, δεν έχεις το σωστό προϊόν

Μα θεωρείται πολύ καλή αυτή. Εκτός αν κατάλαβες ότι λέγοντας "δεν νιώθω διαφορά" εννοώ "δεν νιώθω βελτίωση". Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι δεν νιώθω κάποια ενόχληση πριν ωστε να περιμένω κάποιο αποτέλεσμα με την κρέμα. Ενώ ας πούμε στα πόδια αν δεν βάλω μπορεί να νιώσω ενόχληση. Στο πρόσωπο δεν θα νιώσω κάτι αν δεν βάλω, ούτε αν βάλω.

Just now, little lamb said:

Μα θεωρείται πολύ καλή αυτή. Εκτός αν κατάλαβες ότι λέγοντας "δεν νιώθω διαφορά" εννοώ "δεν νιώθω βελτίωση". Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι δεν νιώθω κάποια ενόχληση πριν ωστε να περιμένω κάποιο αποτέλεσμα με την κρέμα. Ενώ ας πούμε στα πόδια αν δεν βάλω μπορεί να νιώσω ενόχληση. Στο πρόσωπο δεν θα νιώσω κάτι αν δεν βάλω, ούτε αν βάλω.

Από ποιον θεωρείται καλή? Ίσως για μια κοπελίτσα στα 18. Δεν χρειάζεται  να "ζητάει" κρέμα το πρόσωπο σου για να δεις διαφορά. Αν φτάσει να την ζητάει, μάλλον είσαι αφυδατωμένη ή έχεις πολύ ξηρό δέρμα. 

• Μου αρέσει 1

Κοιτα κ εγω που εχω λιπαρο δερμα δ ξυπναω κ νιωθω να τραβαει. Βεβαια αφου την βαλω νιωθω καλυτερα. Αλλα δ θα το συνειδητοποιησω αν ξεχασω

Οποτε νομιζω παιζει ρολο η κατασταση της επιδερμιδας, αν ειναι ξηρη η λιπαρη. Κ η κρεμα λιγοτερο

• Μου αρέσει 1

Σίγουρα όπως είπε η @vicky86 παίζει ρόλο ο τύπος δέρματος. Αλλά καλό είναι για την επιδερμίδα λένε να ενυδατωνεσαι ότι τύπο δέρματος και να έχεις. Τώρα τι ισχύει όντως δε ξέρω,οι άντρες γιατί δε βάζουν ας πούμε ; Πάντως το δικό μου δέρμα το ζητάει να ενυδατωθει, ίσως είναι πιο ξηρό σε κάποια σημεία

Σίγουρα όπως είπε η @vicky86 παίζει ρόλο ο τύπος δέρματος. Αλλά καλό είναι για την επιδερμίδα λένε να ενυδατωνεσαι ότι τύπο δέρματος και να έχεις. Τώρα τι ισχύει όντως δε ξέρω,οι άντρες γιατί δε βάζουν ας πούμε ; Πάντως το δικό μου δέρμα το ζητάει να ενυδατωθει, ίσως είναι πιο ξηρό σε κάποια σημεία

εγω νομιζω πλεον βαζουν.πχ ο αντρας μου εχει πολυ μεγαλο προβλημα ξηροδερμιας,οποτε εβαζε οταν πλεον ειχε θεμα

ο αδερφος μου που ειναι κ πιο μικρος περιποιειται πολυ τον εαυτο του

πρίν από 45 λεπτά , Yovanna είπε:

Από ποιον θεωρείται καλή? Ίσως για μια κοπελίτσα στα 18. 

Όχι ρε συ, είναι πολύ καλή κρέμα, από φαρμακείο κλπ. Στα 18 δεν χρειάζεσαι καν κρέμα

Σίγουρα όπως είπε η @vicky86 παίζει ρόλο ο τύπος δέρματος. Αλλά καλό είναι για την επιδερμίδα λένε να ενυδατωνεσαι ότι τύπο δέρματος και να έχεις. Τώρα τι ισχύει όντως δε ξέρω,οι άντρες γιατί δε βάζουν ας πούμε ; 

Κι ο δικός μου άντρας κάτι βάζει νομίζω κατά καιρούς μετά το ξύρισμα αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Κι επειδή γενικά δεν πολυσυμπαθει τα χημικά σε καλλυντικά, τροφές κλπ, ξυρίζεται με σαπούνι ελαιολάδου αντί αφρό. Γενικά πάντως οι άντρες δεν βάζουν πολλά πολλά γιατί δεν έχουν πέσει τόσο πολύ στην παγιδα όλης αυτής της βιομηχανίας ομορφιάς και "περιποίησης" με 100 προϊόντα :-P Θα βάλουν κάτι που όντως το χρειάζονται, πχ μια ενυδατικη, μια κρέμα για φτέρνες κλπ. Φανταστείτε να έβαζαν ας πούμε κονσιλερ για τους μαύρους κύκλους. Νομίζω έχουν βρει το νόημα ότι η ομορφιά δεν κρίνεται από τους μαύρους κύκλους και δεν μπλέκουν σε αυτό το αέναο "κυνηγι ομορφιάς και νεότητας"!

Τώρα που είπα για τα 100 διαφορετικά προϊόντα που υπάρχουν για κάθε εκατοστό του σώματος, θυμήθηκα ένα αστείο που είχα δει κι έλεγε "δηλαδή αν βάλω κρέμα χεριών στα πόδια τι θα γίνει; Θα μπερδευτουν και θα χτυπάνε παλαμάκια;" :-P

Όχι ρε συ, είναι πολύ καλή κρέμα, από φαρμακείο κλπ. Στα 18 δεν χρειάζεσαι καν κρέμα

Κι ο δικός μου άντρας κάτι βάζει νομίζω κατά καιρούς μετά το ξύρισμα αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Κι επειδή γενικά δεν πολυσυμπαθει τα χημικά σε καλλυντικά, τροφές κλπ, ξυρίζεται με σαπούνι ελαιολάδου αντί αφρό. Γενικά πάντως οι άντρες δεν βάζουν πολλά πολλά γιατί δεν έχουν πέσει τόσο πολύ στην παγιδα όλης αυτής της βιομηχανίας ομορφιάς και "περιποίησης" με 100 προϊόντα :-P Θα βάλουν κάτι που όντως το χρειάζονται, πχ μια ενυδατικη, μια κρέμα για φτέρνες κλπ. Φανταστείτε να έβαζαν ας πούμε κονσιλερ για τους μαύρους κύκλους. Νομίζω έχουν βρει το νόημα ότι η ομορφιά δεν κρίνεται από τους μαύρους κύκλους και δεν μπλέκουν σε αυτό το αέναο "κυνηγι ομορφιάς και νεότητας"!

Τώρα που είπα για τα 100 διαφορετικά προϊόντα που υπάρχουν για κάθε εκατοστό του σώματος, θυμήθηκα ένα αστείο που είχα δει κι έλεγε "δηλαδή αν βάλω κρέμα χεριών στα πόδια τι θα γίνει; Θα μπερδευτουν και θα χτυπάνε παλαμάκια;" :-P

δ νομιζω οτι οι γυναικες απο μονες μπαινουν στο κυνηγι αυτο

ακους παντου για τους αντρες με κοιλιτσα κ μαλιστα η δικια τους δ ειναι κ απο γεννα,αλλα μονο απο φαι:-P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...